suris ;p

imorgon? Det känns lite ovisst faktiskt, men det blir faktiskt långgatanfirande i vanlig ordning även fast gammeltanterna börjar bli trötta på det, haha :P

nu ska jag prata med surrobert!
pusshej
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

vakna upp nu!

det känns som att hela byn har hamnat i koma sen juldansen, ingen vill göra nå bara se film eller ligga hemma, ingen ids. Hallå hitta på nå, umgås med mig! :p

Imorgon ska vi iaf till luleå jag och robert och förhoppningsvis Kim med, shopping, bowling och bio typ? :) Bara mys, då händer det ju nånting iaf
Sen blir det jobb på tisdag och sen nyår med hela grannskapet som vnaligt skulle jag tro :) Och jag får bära min nya klänning! :D Jag gruvar mig för skolan och jag har ingen aning vart min bok som jag beställt är.
Men vi ser väl.

Nu ska jag se hur det gick på näringsläran, tror det ska stå på ltu nu men har inte idas gå och se.
Gott nytt år i förskott

pusshej!


jag och micke öva hjärt- och lungräddning i torsdags ;)



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

bra

nu får jag inte vara här nå mer, det är nån som surar! Jag är iaf nöjd med igår, det var himla trevligt :) Mina vänner äger verkligen! ;D haha

puss
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

åh!

trött och slut tjej med ett hel jobbigt tangenbord! Jag återkommer..
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

du borde

ja vad ska man säga. När har du tänkt ta ditt förnuft tillfånga och höra av dig? Inte vara så feg och bara kunna komma med en liten ursäkt så skulle allt vara frid och fröjd. Jag är verkligen inte långtsint, men när nån skiter i en fullständigt och medvetet låter bli att svara i telefon eller på sms, då blir man ganska ledsen faktiskt.
Men visst jag klarar mig, tycker bara att det är förjävla trist, ibland måsrte man faktiskt prata om saker och ting och inte bara sopa det under mattan..

Nu fick jag det sagt, säkert ingen som förstod och säkert ingen här det berör, men det var ändå skönt att skriva av sig



nu ska jag sova strax
godnatt!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

hej vuollerim

Nu är jag hemma i vuollerim efter en sjukt stressig dag! först tentan på morgonen, sen mötte jag upp kent och pappa åkte hem till mig för att skotta ut min bil, for till mullers och lämnade hyrbilen dom lånat där, storheden, fika, gubbhandla (coopbygg + jula) i två och en halv timme! Snacka om less tjej, sen efter mycket tjat fick jag med dom in till stan, om dom hade fått bestämma hae vi farit på byggmax och biltema, men icket :p Inne istan hamnade pappa på clas ohlson i två timmar! medans kent klippte sig och jag var och strosade runt lite, hittade det sista julklapparna, gick med mamma och kent på stan lite fann två klänningar, mamma sponsra mig med en, deni! ;p haha. Men jag funderar på att lämna tillbaka den ena, visa att jag kan vara en duktig flicka jag med :p Just innan sju begav vi oss mot gammelstan då jag upptäcker att min handväska är borta. Haha hade glömt den på vila, så jag fick ringa dit och tjejen på vila lovar att stå och vänta utanför smedjan så jag får tag på den. Vilket gorm alltså, sen var det bara åka hem packa ihop allt, slänga ut mat ur kylen och bege oss hemåt, åt middag i boden halv nio och var inte hemma i vlm fören efter halv elva. Trött tjej, jaaa! Benen mina riktigt värker, så nu blev jag tvungen ta alvedon för att få det att kännas lite bättre.

Hann inte för bi leos och Levi heller idag, vilket sög. Hade gärnat sagt god jul och surrat lite. Man hinner aldrig riktigt det man tänkt sig, tidsoptimist?

Idag har christina ringt mig flera gånger idag, ändrat och lagt till massa turer. Men ja snäll som man är och i behov av pengar så kan man inte annat än att säga ja till alla förslag hon kommer med, så nu blir det mesta delen på nya, men de funkar ju det med :)


nu snart ska jag testa sova, så jag stiger upp tidigt och hinner göra nå av dagen innan jag börjar jobba kl 12.
nu blir det vuollerim de närmaste veckorna, wihooo! ;D


godnatt
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

just 19 December

nu har jag pluggat idag, inte nå mycket alls. Men det känns ändå rätt bra :) Senare på kvällen blev det mys med sofie och hanna, masssa ost, kex, pepparkakor, must, cider, lussebullar, java och levande ljus. Det var som trevligt att få lite tid med dom där två innan det blir hem till byn och allt julfirande :) Jag längtar till julaftonskvällen med min familj, julklapparna, juldansen och alla vänner, jobba och tjäna lite pengar, nyår med hela grannskapet. Den här tiden på året är fan suverän! :D

Imorgon kommer resten av familjen hit, vi ska julhandla. Jag ska göra tentan, städa, packa och försöka hinna förbi leos och säga god jul till Levi :)


satan vad jag var populär på msn idag, det var längesen sist det!
nu ska jag till sängen och vila lite så jag tar mig upp och inte försover mig till tentan.


natti
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Viggo!

jag saknar Viggo, verkligen! Satt och kolla igenom massa bilder idag massa gamla, mycket minnen fina minnen. Ibland för en liten stund kan jag längta tillbaka till hur allt var förut, jag kan verkligen sakna mycket. Och en av allt det är han, Viggo. Även fast vi bara fick ganska precis ett år med varandra så var han min bästa vän, min knäppa men helt underbara hund. Har man aldrig haft hund förstår man nog inte hur sjukt fäst man blir vid den, vilken glädje och kärlek en hund kan ge.

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

jag är sämst!

jag är verkligen en dålig människa, jag har inte gjort ett skit på hela dagen. Jag borde plugga, jag måste plugga! Jag ¨får ångest över mig själv, mitt beteende. Det enda jag gjort idag är att läsa 134 blogginlägg som jag inte hunnit med på sista tiden. Men varför, det bestämma är ändå bara ointressant pladder!

Nu jävlar ska jag slå av all elektronik och sätta mig ner och ta tag i den där näringsläran. Kanske äta först?
Som sagt inatt blir det inte mycket sömn.



hejdå
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

ett sånt där test

jag hatar alla test och listor som nuförtiden blivit så populärt, som alla gör och som ingen läser! Men nu ska jag göra ett iaf, ett jag snott från elin :)

Tio första:
Första bästa kompis:
Lotta och Annika
Första bil: min fina lilla golf ;)
Första kärlek: Oskar, många år tillsammans blev det också
Första husdjur: vår första katt Leo
Första semester: utomlands så var det Mallorca med knutssons :)
Första jobb: städa på skolan sommaren i åttan
Första köpta skiva: svårt, tror det var ace of base eller robyn :p
Första riktiga kyss: var nog av Oskar det med
Första piercing: piercade mig i naveln i sjuan
Första konsert: vet inte, nånting under cityfesten i Gävle för läääängesen

Nio sista:

Sista alkoholdrycken: drack vin hos patric i fredags :)
Sista bilfärd: åkte hit till luleå igår med Robert
Sista filmen du såg: Titanic igårkväll på trean
Sista bubbelbadet: vet inte, ett tag sen
Sista spelade cd: absolut music 2008 eller nå sånt i volvon när vi åkte till murjek
Sista gången du grät: igår till filmen, haha.
Sista måltiden: frukosten där vid 12.30 :p

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar?
Nja, snarare att det blivit efter vi dejtat
Blivit arresterad? inte än iaf
Blivit kär vid första ögonkastet? Kan man det?
Varit på tv? Jo, haha.
Fått ditt hjärta krossat? ja flera gånger
Sagt att du älskar någon utan att mena det? till en början
Haft ett one night stand? ja
Busringt till nån? jodå

Sju saker du har på dig:
svarta mjukisbrallor
svart strumpor
svart linne
långarmad tröja
två ringar
två armband
och en snodd i håret


Fyra personer du kan berätta allt för:
dom som får veta det mesta iaf
mamma
maria
therese
kim

Tre val:
Svart eller vit? Svart.
Sommar eller vinter? Sommar
Choklad eller chips? chips

Två saker att göra innan du dör:
resa till thailand
få en fin familj, ett fint hus och ett fint jobb

En sak du ångrar:
att jag aldrig kan bestämma mig och att jag behandlat vissa människor illa, vissa mer än andra.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

aldrig sova förlänge!

sov till 12, skönt iofs men vad händer man blir ju så seg och nu är det alldeles mörkt också :(
jag ha gjort absolut ingenting den här dagen. Trots att jag har omtentan i näringsläran på fredag. Den känns iofs rätt lätt, men utan att plugga kommer det ju änd¨å inte gå vägen. Antar att det blir att sitta uppe hela natten som vanligt istället.

Imorse for Robert till härnösand, det sög ju. Men han kommer hem redan på söndag eller måndag så jag antar att jag inte har nå att klaga över eftersom jag ändå kommer ha fullt upp tills dess. Plugg fram till på fredag sen tentan och sista julhandlingen och kanske en eller tvä klänningar till mig själv :) Sen skotta ut bilen på nå vis, borsten som jag har ligger nog troligtvis i roberts bil, fan!
På lördag blir det jobb igen, och sen resten av veckan. Jag lär ju inte kunna jobba nå mer fram till sommaren efter den här månaden om jag vill behålla mitt studielån, jävla csn och deras konstiga regler.


`Jag längtar till julen, trots att jag kommer jobba den mesta tiden av det, haha :p

tjadå
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

bra jobbat, skolfan!

jag har fixat in min gamla låtar och bilder från den externa hårddisken, satan vad kul! Och alla låtar äger, det är sånadär låtar som kommer hålla i evigheter.
Idag har jag varit på skolan hela dagen och efter många uppgvina hopp, hysteriska skratt och slit i håret så fick vi ihop 4 och EN HALV sida ;p haha. Det blev bra
Så nu har jag inte så mycket kvar bara omtenta plugg på näringsläran i veckan, sen informationssökningen, komplitering på ett seminarie och en rapport, frågor inför ett annat seminarie och plugga inför de två kommande tentorna. FAN det är ju ändå mycket! hoooja..

Nej nog blir det lite jullov iaf, eller jobb kanske det heter :)


nu ska vi se greys :D
natti!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

något saknas

det är nånting som saknas, jag är inte till fullo nöjd med mitt liv, jag har en konstig känsla som jag inte kan sätta fingret på. Jag kan inte komma på en enda grejer som borde få mig att känna såhär. Kan ju kanske ha och göra med alla dessa vänskaper, alla mina vänner. Det känns som att ni bara försvinner på ett eller annat sätt. Antingen flyttar ni, slutat höra av er eller bor en gnutta för långt bort från mig. Eller så är det bara jag som inte tar mig den tiden med er som jag kanske egentligen skulle behöva. Vänner är väl det underbaraste i världen.

Ni är en hel hög som jag anförtrott mig till, som vet någon av alla mina hemligheter eller som jag frågat om råd. Ni som jag gått långa promenader med, ägnat en hel kväll åt eller ett långt telefonsamtal. Jag saknar er, jag önskar att jag skulle kunna få den tiden med er allihopa. Många av er som jag inte ens tror vet om det och många som kanske inte längre är så intresserad av det. För just nu känns det som att det inte finns nån som jag hinner umgås med nog mycket, jag behöver den där härliga tryggheten. Trots att jag iofs vet att ni alltid finns där och att jag alltid kan ringa er, många av er iaf.

Där kanske jag fann mitt svar mitt i all fundering? Det kändes iaf som det lättade lite från hjärtat-


godnatt

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

revan!

nu sitter jag här utan massa skolarbeten som måste göras bara såna som borde göras :p

Tänkt ta mig ett litet andra avenyn maraton, det var som längesen nu.

Annars har helgen varit bra, mest jobbat bara. Var och kollla när min bror och mina föräldrar tapetserade kents kök i lördags, det slutade med att jag lyckades göra en stor reva på bilen, typ 2 dm! Lagomt nöjda föräldrar hade jag ju då. Men dom tog det väldigt mycket med ro måste jag säga, kan ju bero på hur upprörd och beredd på skäll jag var när jag kom in och skulle berätta, jag trodde seriöst jag skulle få stryk! :p haha

annars har det väl inte hänt så mycket. Julhandlingen är nästan klar bara pappa kvar. Och omtenta nästa vecka, kanske dags att börja plugga?


Jajo, jobb ihelgen och julbord. Fan vad tråkigt inlägg alltså.
haha jaja vi hörs!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

bloggtorka

jag har bloggtorka, och jag måste sova så jag hinner med bussen imorgonbitti
ring och väck mig halv åtta tack :)

skriver nå imorgon, nånting bättre och vettigare-
godnatt
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

bke

såjävla trött alltså. jobb imorgon igen, bra med pengar.
nu ska jag väl sova lite kanske.

Imorgon kommer jag in med ett fet inlägg :)



stryk
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

julhandlat

idag har jag julhandlat tillsammans med mina bröder, allt klart nästan bara några få jobbiga klappar kvar. Senhar vi lagat varma mackor och nu sitter vi framför tvn och chillar. Ska väl ta och packa strax oxh så för imorgon blir det vlm och jobb.

och jag hata verkligen den här datorn, den suuuuger och äger segheten!



pusshej!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

hej december

jag vet att jag varit superdålig på att uppdatera mig på sistone, men nu är det som så mycket. Eller jag har helt enkelt för lite dötid :p

Ihelgen har det varit vuollerim, jobb, vin, trevligt sällskap, fruktsallad, diskussioner med mina föräldrar, nattkörning, skyltsöndag och allmänt häng. Med ett ord trevligt :)

Nu har jag gjort räkningarna och ska tag i julpyntandet, det kommer bli mysigt, jag älskar när man gör nytt och förändrar lite, det känns så mycket roligare bara.



nej nu måste jag göra nå, vi hörs och ses.
puss!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget