good life

springer runt i trosor och linne och plockar lite. Diskat bort mitt gigantiska diskberg. Solen skiner ute och det är 19 grader varmt. Ikväll blir det partaaaaaj!! :D Fan vad chill liv jag har, I loooove it! Ville bara säga det ;)

Ha en bra helg hörrni
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

sovgott

Nu är det väl ungefär dags att slänga sig i säng. Hunnit träffa Martin idag som kommit hem efter sju veckor i utlandet. Imorgon ska jag vara pigg så jag och Hannsing hinner dra våra lurviga en sväng på stan. Sen blir det vin för hela slanten tillsammans med dessa två samt magda och förhoppningsvis nån eller några fler. Hundra år sen sist jag var ut i luleå  känns det som. Jag är taggad!

Så nu blir det läsa lite bok och sen godnatt! :)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

HERE I AM (bittrare än någonsin!)

hejhallå. Nu är jag tillbaks till det underbara internetet. Min dator råkades ju gå sönder för ca två veckor sen. Två veckor innan det gick mobilen sönder ungefär i samma veva som jag bokad min och alex utlandsresa. Så pengar är det väl inte riktigt gott om nu. Iofs har jag varken köpt ny dator eller mobil, jag snyltar på kent och pappa istället. Och hittills fungerar det bra ;)

Just nu är jag brun som en pepparkaka, fetare än någonsin och en aning fundersam över jobb och boende. Men än så länge får jag bo kvar och jobbet är förlängt till 27 november.. Sitter just nu och käkar chips och dras inte alls med i allas träningshysteri. Jag förstår inte riktigt poängen med att ständigt tala om exakt när man tränat. Det är ungefär som att alltid tala om hur man jobbar eller när man varit på toaletten. Helt ärligt who fucking cares??! Jag förstår att man blir nöjd över sig själv, det blir jag med de få gånger jag tar mig iväg men iövrigt blir det mest tjatigt. Folk vill bara verka duktigare än dom egentligen är, thats it. Så lite bryr jag mig nog, mest för att folk får det att låta som det roligaste de vet även fast alla vet att det är fett jobbigt att ta tag i, därför man är stolt att man faktiskt gör det ju?

Ihelgen är jag långledig. Stannar här i luleå för mys med fina vänner. Eller mys och mys, galet hoppas jag :). Magaluftrippen har lagt sig och jag är redo för fest igen. Magaluf var galet, sinnessjukt mer säger jag inte. Men jag gillar det, för en dag. Det räckte gått och väl för oss gamlingar. Resten av utlandsresan var mest lugn och mysig, exakt vad min arma själ behövde.


Nu ska jag kila iväg och laga lite mat sen var tanken att jag skullle städa, hoja. Säger inget mer det är ungefär lika tråkigt att höra om min städning som eran träning. Jag ska också börja träna, i smyg! Bara för att göra tvärtemot precis alla andra.

Puss och kärlek på er hjärtegulll!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Knepigt!

Man vill alltid ha det otillgängliga. Eller jag vill det. Knepigt!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

wihoo!

Detta inlägg tänkte endast innehåll en besviken mening. Men vet ni vad jag skippar det. För just nu så ska inte ens en enda knasig person få rubba mig och min vardag. Finns ingenting jag kan vara ledsen över då jag har en fin familj och fina vänner, även fast jag tvivlat på några av dom den här sommaren och känt mig hundra mil ifrån dom. Men nu är dom här mer än någonsin.

Dessutom har jag och Alex just bokat en resa till mallis, drar på fredag och är borta en vecka. Sol, bad, lugn och ro och en väldigt fin vän vid min sida. Kan fan inte bli bättre än så här.

Jag är glad, gladare än på länge och resten kan dra!
PuSS på er!! :D
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

exakt ett år mellan

100908 110908
jag ser fan äldre ut, usch. godnatt.
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Eller?

Här sitter jag ännu en natt av så många nätter. Undra när jag sist gick och la mig före midnatt? Det är nog några år sen sist.. Jag har ingen aning vad jag ska skriva. Kul om det skulle bubbla av idéer, nånting vettigt och intressant men det gör det inte. Och inte har det hänt nånting av värde idag heller. Pratade med lillebror ikväll. Han är ungefär lika bra som jag att prata  i telefon. Det tråkiga med att man blir äldre och skaffar sig ett eget liv är att man inte hinner träffa sin familj och sina syskon på samma sätt. För bland det bästa jag vet är faktiskt att umgås med mina bröder. 

Nu kryper jag ner i sängen så jag hinner duscha och fixa mig i lugn och ro på förmiddagen. Jobbar kväll imorgon. Nu vet ni.

Godnatt!


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Testing

Nu måste jag fan var utvilad då jag somnade hur lätt som helst igårkväll trots en powernap på fyra timmar ;p. Jobb ikväll så nu är det bara fixa sig lite och bege sig till jobbet. Om två veckor kan jag möjligen ligga i en solstol på en strand långt borta med en drink i hand och en bra bok i den andra. Jag hoppppas! :D

Nu blir det lite frukost/lunch








Om det här inlägget inte är "ihop kladdat" så tack Elin ;)

Hejvejsss!


K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

VAD FAN!!

JAG VET ATT MINA INLÄGG SER HELT JÄVLA MONGOLIDA UT. VET FAN INTE VAD PROBLEMET ÄR MEN AV NÅGON JÄVLA ANLEDNING FÖRSVINNER ALLA MINA ENTRINGAR SÅ ALLLT SER IHOP KLADDAT OCH CP UT.
//// LESS TJEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Utvilad?

Ihelgen har jag varit i Vuollerim och inte gjort mycket mer än vad jag behövt. På fredag åt jag mamma och pappas mat, vilket jag inte gjort på mycket länge. Sen spelade vi lite poker förutom Kim så var jag sämst :p
På lördag hann jag träffa Therese och Leila en sväng sen tog jag det bara lugnt hemma med mamma och pappa. Söndag blev inte heller mycket gjort men hann träffa Annikas lille son Gustav samt koka ihop en god kycklinggryta med mamma. Konstigt nog var jag dödstrött idag. Trodde jag skulle vara utvilad men icke sa nicke. Sovit fyra timmar efter jobbet så vi får väl se när jag lyckas somna nu. Tur att jag går kväll imorgon :p

Nu är det höst och jag längtar efter att få veta vad den här tiden kommer erbjuda mig. Jag är redo för vad som helst. Jag vill göra nått spontan, åka iväg se världen med någon som betyder någonting. Det hade varit grymt najs, välbehövligt, uppfriskande, you name it! Jag ska sluta se problemen i allt, för allt går om man  villl! :)

puss på er!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget