Utkast: ge mig ...

ge mig nånting! haha shit jag är full och odräglig hos patric, vi har testat skåp, hur många som ryms i köksskåp, jag lyckades både med anton och sofia ;) haha!

nu ska jag dricka lite mer vin och bli ännu mer odräglig :p

pusss sweethearts!

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

helgen, stölden, stormen

en liten uppdatering kanske..
ja ihelgen har jag varit i vår huvudstad med Cissi och Levi, plus "tanterna" eller "damerna" beroende om det var cissi eller levi man fråga ;p haha. Vi bodde i en lägenhet vi hyrt av luleå kommun. Helgen har varit sjuk händelserik, lite för händelserik kan man nästan tycka.

Fredag åkte vi tidigt på morgonen, fick stiga upp före fem för att hinna innan vi begav oss mot arlanda vid halv sex. Väl framme i sthlm begav vi oss ut på fik, cafe, resturanger och affärer för att hitta oss nå. Jag visste redan när jag for att jag inte skulle ha råd med nå. Men hur kan man undvika att köpa nå, det är ju inte varje dag men är där och shoppar. Så jag unnade mig ett par jeans, ett par skor, ett linne, strumpor och brunpuder.. Sen tog vi det lugnt på kvällen. Letade resturanger på rådmansgatan men det mesta var alldeles för dyrt. Hittade en fin lagomt billig resturang med bra mat. Såg idol på kvällen, drack vin och tog det bara allmänt chill och somnade hyffsat tidigt.

Lördag vaknade jag av en överdrivet pigg Cecilia, vi fikade och gjorde oss ordning för en hel dag i affärer. Först for vi ut till barkaby på deras outlet, det var inte så bra. Åt lunch på ikea och sen in på gallerian. Jag var lite deprimerad och less på mina föräldrar. Rätt nere förr mitt pengabehov och att jag visste att även om jag skulle hitta nå fint så hade jag inte råd. Det suger att vara student ibland, nästan jämt :p Väl hemma i lägenheten bestämde vi oss för att gå ner till poolen och bastun som vi hade tillgång till. Vilket väl var ett misstag så här i efterhand. När vi kom dit satt det fulla 40-50 åringar och drack vin, två kvinnor och några karlar. Vi bestämde oss för att basta först tills dom gick och när vi poolat och var påväg tillbaka till lägenheten igen upptäcker vi att Levis skor är försvunna. Dom jävlarna hade snott skorna så hon fick traska tillbaka till lägenheter i bara strumpor. Jag och Cissi knacka dörr i hela trappuppgången och försökte förgäves hitta skorna, haha det lär ju sett rätt roligt ut. Efter mycket om och men och många samtal till hyresvärden fick hon låna ett par skor tills vidare så vi kunde ta oss iväg och äta nånstans. Egentligen skulle vi ut den här kvällen och träffa maajk, men så blev det ju inte. Vi var gode less över skorna då, haha :p Vi åt på våran nya favoritresturang (där vi ätit kvällen innan) och träffade på Filip Hammar där, se där! ;p Sen gick vi hem igen drack ännu mer vin och såg stjärnor på is, surrade och såg en film.

Söndag bestämde vi oss för att ta en turistdag, men först var vi tvungen att hitta ett par skor åt Levi, mina var lite för trånga åt henne. Vi gick på stadium och hon hittade ett par till sist efter mycket om och men för personalen :p Hon tog på sig dom och tio minuter efter vi gått därifrån ringer hyrevärden och säger att en gubbe erkänt att hans sällskap tagit skorna. Så tills sist kom dom ju till rätta. Vi gick i lite affärer och jag hittade två tröjor :) Sen for vi till gamla stan, gick på julmarknad, kollade in slottet, tog kort och fikade på ett mysigt cafe med Micke och Adam. Sen fick vi skynda oss tillbaka till lägenheten hämta väskorna åkte flygtaxi till arlanda och trodde vi skulle dö. Det var halt och chauffören körde fort och dåligt. Väl framme fick vi veta att på grund av snöstorm var vårat plan försenat från 19.40 till 20.15 sen blev det 21.30 och senare 21.50. I servicedisken sa dom att dte skulle bli försenat enda till 02.45 men vid tio tiden fick vi ändå stiga på planet. inne i planet fick vi sitta och vänta en timme innan dom alls kunde fara. Flygresan var jobbig, mycket turbulens och trots att jag inte är flygrädd så måste jag säga att det var en obehagliga färd. När vi kom till luleå meddelade piloten oss att det var jättedåligt väder och att dte var omöjligt att landa, dom kollade alla andra flygplatser men där var det lika så vi fick skynda oss tillbaka för att landa på arlanda igen eftersom det började bli sämre väder där med. Snacka om less och slut man var. Var nere igen vid halv två och fick stå i kö en timme för att få veta vilket hotell vi skulle få bo på, i uppsala blev det!! Nästan en timmes bussresa dit och lika livrädd. Dåligt väder och livsfarlig busschaufför. Somnade väl på ett sunkigt hotellrum vid fyra utan nå mat i magen, hungrig och less.

Måndag klev upp vid åtta, inte direkt utvilad. Åt hotellfrukost, det enda roliga med hela situationen, även fast det kanske inte var den bästa hotellfrukosten jag ätit så var det ändå bra. Vi packade ihop våra grejer och gick ner till bussen som kom och hämta oss halv tio, den blev proppfull och vi fick invänta en ny. Just då kändes det som att all otur vända sig mot oss. Vi hade blivit lovade en flygbiljett till luleå igen kl 11.50 så vi blev oroliga att vi inte skulle hinna. Kom till arlanda vid 11.30 och såg att flyget var försenat en timme. Ingen bråska alltså. När vi skulle checka in bagaget fanns våra namn helt plötsligt inte med på listan! Det var som att jag redan hade känt på mig det. Vi stod och bråka med tjejen vid disken ett tag men det enda hon gav oss var standby biljetter, hur sugit var inte det då. Inte direkt stor chans man kommer på ett flyg på standby biljetter när det finns hundratals människor fått stanna över natten på grund av inställda flyg. Vi var arga, trött, sura och less. Klockan gick och vid tre fixade vi oss iaf vanliga biljetter. Halv fem fick vi stiga på ett plan, vänta på planet i 2,5 timmar och sen vid sju begav vi oss mot luleå, landade vid halv nio och klev in genom dörren efter 21. Hungrog och slut satte jag mig framför tv och dator en stund. Pratade med robert i telefon och somnade tidigt.


haha ja det var ju den resan det, liteee för händelserik som sagt. Men jag är nöjd. Riktigt fina tjejer jag fått spendera dessa dagar med så vad har jag att gnälla över egentligen? :)

puss
K O M M E N T E R A (5)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

tjockis nästa!

jag har verkligen anat att jag har gått upp i vikt på sistone men jag har liksom inte vågat kolla eller bry mig. Idag gjorde jag dig och det visade sig att jag har gått upp 7,5 kilo sen i somras!! alltså vad håller jag på med, det här är helt sinnes sjukt. Är det sånt här man ska måsta ta när man har pojkvän? För under de perioder då jag inte haft det då har vikten minskat inte ökat. Nu har jag fetångest och efter sthlm blir det fan i mig inget mer onyttigt endast nyttiga grejer, grönsaker och sånt bra skit! Jag ska börja gå som jag gjorde när jag hade min finaste Viggo, lika mycket och lika ofta. Sen det där med seriös träning, pass och grejer det får jag ta när ekonomin tillåter. Troligtvis om 3 år, men man vet aldrig :p Nånting måste jag då göra nu iaf innan jag blir tjock på riktigt!
ååh inte fetångesten bara, jag minns sist. Jag mådde kasst, riktigt jävla dåligt.. Men idag är jag nog starkare förra gången var det mycket runt omkring, jag skyllde bara på att jag mådde dåligt på grund av att jag gick upp, i själva verket var det nog då allt annat...

Nu har ja iaf ätit gröt, diskat och packat. Nu ska jag hoppa ner i sängen ringa och säga godnatt till du fina, och sen sova så jag tar mig upp till 04.30, jo ring och väck mig tack!


sthlm nästa. puss!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

du gör mig glad!

Nu har vi fått veta andra tentan också och jag klarade den med! ;D Alltså det finns ingen som kan vara lyckligare än mig nu, skolan går bra, allt går bra, jag är en glad tjej nu och hela den senaste veckan har varit helt underbart bra :)

Idag är jag ledig, men om jag hade fått bestämma själv hade jag gärna sparat den här dagen till nån annan dag då det hade varit mycket roligare att vara ledig för det har som inte funnits nå vettigt att göra idag. Böckerna till kurserna vi har nu har inte kommit än så jag kan inte ens sätta mig ner och plugga, jag har iofs några häften jag skulle kunnat läsa igenom men det känns för långt borta nu alltså. Har iaf hunnit med att äta lunch på leos med cissi och träffat cheferna, gett dom mitt nummer så nu är det bara och vänta och se om dom ringer så jag kanske får några extra slantar i månaden. Lär ju som behövas eftersom att jag just nu är tokfattig. Jag har verkligen panik över julen, det bryuar jag aldrig ha iaf inte pengamässigt snarare idémässigt. Nu är det liksom både och!

Ikväll kommer nog Cissi förbi och hänger, surrar, ser film :) Jag förstår verkligen inte hur jag ska kunna klara mig utan den där tjejen nu när hon drar.. hon kommer alltid på att vi ska hänga då jag verkligen behöver nån att hänga med :)


nu ska jag nöta lite guitarhero och äga killarna! ;D

här kommer en låt som kim skickade mig för ett tag sen, den är mysig :)












Imorse for robert, jag kommer sakna dig, du gör mig glad!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

varför känns aldrig söndag bra?

jag fryser, det är kallt, jag är less. varför är fan aldrig nånting lätt? Det är så mörkt nu dygnet runt nästan, tror det är det som gör mig mest nere alltså!

stockholm snart, det ser jag framemot :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

vet ni! :)

vet ni, jag klarade anatomi och fysiologi tentan! :D eller allt utom näringsläran delen, vilket jag redan visste eftrsom jag inte pluggat nå på det. Men det gör mig inget för den verkade då inte speciellt svår :p
Idag har jag varit helt ledig från skolan, så jävla skööönt :) Sen har jag ätit sushi, robert smakade bara och jag tror inte han var så förtjust i det dock :p haha. Men han lär sig nog :)

Det finns väl inte mycket mer att säga skola och leos imorgon sen ser vi om det bli byn eller hur vi gör :)



pusss!
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

vänner?

nu är klockan mycket igen, det blir en sen kväll som vanligt, men jag tänker inte klaga på det för det är riktigt jäkla skönt att vara vaken på nätterna vilket inte alla förstår. Skulle jag vara jättetrött hade jag ju gått i säng, det är ju inte som att jag tvingar mig själv att vara vaken bara för att.. Städa däremot måste jag, men jag har bara tänkt plocka iordning alla saker så får jag ta dammtorkningen, dammsugning, skurning och toaletten imorgon. Det ska jag nog hinna :) Jag får väl inte sova allt för länge bara så..

Jag har tänkt på lite grejer också, jag förstår inte hur vissa så nära vänner kan bete sig som dom gör. Jag förstår inte hur man helt och håller kan skita i sina vänner och tro att hela världen existerar runt om en själv, hur man kan vara så självisk och inte ha ett samvete överhuvudtaget. Eller hur man bara vill ha antingen eller, att man inte duger som en vän, och att jag alltid lyckas få all skuld.. Hur en person kan helt och hållet ändra beetende och både bli otrevlig och ljuger, och hur jag bara ser sura miner och diskussioner, vars är det glada humöret? Ni står mig så nära och ni finns i mitt hjärta, långtlångt in men just nu vet jag inte vad jag ska tro hur jag ska orka bry mig överhuvudtaget. Och det känns sjukt tråkigt alltså!


godnatt
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

bad hair day

förkylningen har varit mycket bättre idag. Jag har haft rethosta, men inte alls lika ont i den och inte alls lika seg och trött. Kan ju kanske bero på att jag la mig vid ett igår, vilket är riktigt bra för att vara mig :) Hann till och med duscha imorse trots att jag steg upp först sju och bussen gick halv åtta. Tiden räckte inte till för håret så jag har haft krull idag, en riktigt bad-hair-day! Men fick trots det mycket komplimanger fårn klassen, kan ju bero på attt jag aldrig visar mina lockar nuförtiden, dom är bara ostyriga i mitt tunna korta hår. Inte alls sådär fina som alla andras, dom liksom bara spretar åt alla håll. Det ser iaf helflummigt ut, haha! :p

Ihelgen är det mycket som är planerat in från min sida, alldeles för mycket och jag skulle vilja göra allt vilket kanske inte riktigt går, men jag ska försöka få en bra balans över hela grejen. Robert, vuollerim, sofies fest och leos :)
Cissi har nämligen fixat så jag ska få prova jobba på leos lekland, det ska bli riktigt kul att prova på nå nytt. Och så blir det med henne och levi på fredag vilket känns riktigt skönt, slippa lära känna personerna utan istället verkligen koncentrera sig på arbetsuppgifterna ;)

Och nu i veckan får vi nog veta hur tentorna gick, jag är nervös!
nej nu ids jag inte skriva nå mer den här datorn gör mig gaaaalen! Ska se lite tv nu, sen laga mat och dra en helstädning av hela lägenheten för imorgon ska den vara fin för då ska jag mysaaaa :)

puuss!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

det går segt!

det går segt, det gör det verkligen. Både för mic och den här jävla datorn!
har iaf blivit sjuk också, eller halsen gör riktigt ont, huvuvdet värker och jag känner mig bara allmänt seg och dåsig. Råkat somna i två timmar också vilket kanske inte var så bra, jag borde städa, diska och laga mat. Inte sova, för då blir det väl som vanligt med nattsömnen. Jag måste verkligen ställa om min dygnsrytm så den blir rätt, mamma har så rätt.
Inatt var jag vaken till halv tre och tycktejag la mig tidigt. det är lite stört faktiskt.

Och ihelgen vet jag inte hur det blir, vlm eller luleå? egentligen skulle jag behöva hem till byn och tvätta kläder men samtidigt känns det bara jobbigt faktiskt, vad ska jag dit och göra? :p Och här i luleå är jag bjuden på födelsedagsfest på lördag, vilket jag egentligen borde gå på men med min förkylning nu så vet jag inte om jag kommer orka. Ja så just nu känns båda jobbiga. Så vi ser väl när helgen närmar sig..


en promenad med sofie ikväll, men jag vet inte vad som häbnder med den. Cissi skulle komma förbi efter sju då hon slutat jobba, så då kanske promenaden blir imorgon istället. Det kanske är bra att vila rösten idag ett tag iaf så det inte blir värre.


nu ska jag se hur det går med disken där och maten. Förresten så var det gunvald jag citera här i förrförra inlägget, men det var nog ingen som förstod det roliga. Hursomhelst så skrattade då jag och kim massor haha :D


tjadå!
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

grannjävel!

helgen har varit bra, den har spenderats med min bror och ja nu har han farit och det känns tomt. Vi har bara ätit onyttigt hela helgen, vi har mest ätit hela tiden. Jag känner att det börjar vara dags att ta tag i dessa kilon nu innan det blir som sist, innan jag får panik och ja all min vakna tid handlar om att gå ner. Men seriöst tror jag att jag har slutat bry mig i sånt där, jag ser ut som jag ser ut och så får det liksom vara. Sen om några kilon skulle räka ramla bort skulle det ju inte göra så mycket ;) Men att lägga ner hela min tid på det är väl ingenting jag tycker är speciellt nödvändigt.

Imorgon börjar jag först vid tio, grupparbete eller snarare förberedelse inför seminariet vi har på tisdag, sen är jag ledig onsdag, torsdag och så går vi bara till lunch på fredag :) Men troligtvis blir det väl ändå inte ledigt, jag har lärt mig att man aldrig är ledig när man går på universitet det finns seriöst alltid nått som måste göras. Och jag måste beställa massa böcker vilket känns förjävla jobbigt i och med att jag bara har 700 kr kvar den här månaden. Det kommer helt enkelt inte gå, jag kommer få börja ta från mitt sparkonto vilket verkligen suger!

Jo förresten så är jag förjävla arg på min sura jävla gnäll granne. Idag kom han och knacka på och sa att jag fick ta och ge mig och att vi hade börjat banka halv fyra imorse. Jag kan ärligt säga att det fanns ingenting som vi gjorde som alls kunde likna nå bankningar. Jag väckte Kim där vid halv fyra och sa åt han att han skulle klä av sig och lägga sig under täcket eftersom han legat och sovit i sovrummet medans jag pratat i telefon med robert i flera timmar. Så det gjorde han och jag gick och borsta tänderna la mig i sängen och ringde till robert och sa godnatt innan jag också släckte lampan och sov, klockan var då kanske tio i fyra. Han kan inte kalla det att banka och han kan knappast hört oss prata tidigare eftersom jag var i tvrummet vilket är så långtifrån han man kan komma. Han är dum i huvudet, direkt man säger ett ljud blir han förbannad, man kan inte vänta sig att det ska vara knäppt tyst dygnet runt när man bor i lägenhet, dessutom var det ju helg och då borde man väl kunna måsta få vara vaken. Så nu ska killen ringa störningsjouren för att jag pratar mitt inatten och går på golvet, Han är liksom 30+ och måste vara förjävla bitter på livet.. Jag har väl också hört han ibland men inte fan gnäller jag för det. Bara för att vara på min säkra sida så pratade jag med min andra granne idag och det visade sig att han inte alls tyckte jag levde om och han började fråga hur jag trivdes och om han fick bjuda på fika nån dag :) Oj vad glad jag blev, det bekräftade liksom att det faktiskt inte var jag som är en jättejobbig granne utan att jag har en jättejobbig granne! Så nu kallas dom för "den snälla grannen" och "den gnälliga grannen" hahaha. Ja nog är det en jävla otur att man ska bo brevid en sån. Och jag kan lova er att jag faktiskt ändå tänker på att vara tyst, det gör jag men jag kan ju faktiskt inte sluta leva, sluta gå och sluta prata för även om jag gör det lågt och tyst så spelar det tydligen ingen roll.

Jag lovar er jag saknar fan stellan just nu, nog var han jobbig och högljudd, men han var då aldrig sur och då blir allt så mycket lättare att stå ut med :)

Nej nu ska jag väl se lite gossipgirl, har laddat hem några avsnitt innan mitt prov internet sluta funka, så nu snor jag nåns internet igen och det suger för det går segt som fan!


och på onsdag kommer robert, det har aldrig nånsin gått så här segt när han varit borta, jag längtar ihjäl mig jag vill träffa han nuuu! ååh..

nu ska jag sluta, kanske slå av datorn för nu går det verkligen inte snabbt för den, den är helt slut!
godnatt och sovgott :)
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Han lyckas som alltid ;)

"kallingarna behåller jag, det är inte pistolen du ser det är kuken!" Fan så skön han är! hahaha
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

saturday

idag har jag och Kim varit på stan, och nu sitter vi här ser tv och trycker i oss godis, även fast  vi egentligen borde låta bli i och med att det är matdags ju. Blir nog max idag skulle jag tro, min vikt har ju som ändå dragit iväg på sistone, så en hamburgare till gör väl ingen skillnad haha. Men måste nog ta tag i det där snart, på ons eller tors blir det sushi med robert :) hehe

Ikväll blir det kanske bio eller bowling, men vi känner oss fattiga så troligtvis blir det nog bara att sitta och fetta framför tvn, haha. Igår sa jag hejdå till micaela, nu blir det ett tag tills man ses igen vilket suger, menmen det brukar ändå gå snabbt, det brukar funka :) Men jag saknar dig!



Nu ska jag vara med bror, vi ses!
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

välkommen helg

duschad och sjukt trött, borde sova men nu ska jag städa, fixa mig och sen träffa majkthedike med vän :) Sen kommer Kim ikväll med bussen förhoppningsvis och då ska vi till alex och få han klippt förhoppnigsvis!

Nej bästa att göra ett ryck dårå.



see you, trevlig helg! :)
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

det går som inte

imorgon är det fredag igen, en ledig helg som består av massa umgänge :) Får se med vad och vem, men nånting blire då, det känns så skönt att skolan lugnat sig nu hinner jag gör allt som jag inte hann då.

Cissi och Levi var förbi ikväll vi satt och surra och tog det lugnt som vanligt, mys.
sen har jag hunnit med min bror också ett tag.



Nu är det väl kanske sängen som gäller, eller snart iaf. Trots min små sömntimmar så lär jag inte hamna i säng nå tidigare idag heller i och med att jag råka somna några timmar när jag kom hem från skolan. men vafan! :p Natten är ändå himla sköön :)


puss och godnatt världen!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

okejdå!

egentligen hade jag inte tänkt göra det här, bara för att alla andra gör det men nu gör jag det ändå :) haha-


Utmanad av : Frida och Petra

Regler:
  • Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
  • Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
  • Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
  • Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.


1. Jag har sjukt svårt att bestämma mig
2. Jag ser upp till min fem år yngre lillebror och ser han som en av mina bästa vänner
3. Jag fryser nästan alltid
4. Jag är jätte envis och har svårt att erkänna när jag har fel
5. Jag är bra på att lyssna och prata
6. Jag äter alldeles för mycket onyttigt och tränar aldrig
7. Jag kan ha ett jäkla humör ibland, men det har som lugnat sig :)

Jag utmanar:
Robert
Maria
Therese
Sofia
Cissi
Majk

Hanna, Micaela och Sofie

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

sömnlös

en förjävla rolig kväll med ett förjävla roligt gäng :) Vi ska fortsätta med det här, och Micaela ska bli rik på lotto eller nå så hon har råd att komma hem jätteofta eller så får hon ta med sig sitt örebro och flytta hem igen ;) hehe-
Nu är det väl sängen som gäller, jag hade redan tänkt det för en halvtimme sen men jag vet inte riktigt vad som hände.

Snart sthlm med Cissi och Levi, jag längtar nuu för det börjar ju faktiskt närma sig på riktigt :D



sängen kallar, jag har räknat ut att jag har sovit 11 timmar på tre dygn, vad är mitt problem?
NATTI!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

heeey :)

nu har vi ätit och sitter och dricker vin, mysigt som fan. Och micci har precis visat mig en bra låt, hahaha :p
Bara för hennes skull! :D

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

vinkväll och mys

bloggen är ingenting egentligen att bry sig i, tänk att man egentligen tycker det? haha! :p

och jag bryr mig inte mer vad alla tycker och tänker, eller vad som händer och sker. Jag ska ta var dag som den är från och med nu :)

Ikväll blir det middag med micaela, micke, hanna, cissi och sofie och lite vin där till, riktigt mysigt så jag ska nog kanske ta och städa iordning här nu och sova lite, för på sistone har det blivit få sömntimmar.



Idag är jag glad och saknar dig redan Robert Sandling!
såäre, pusss!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

!

jomenvisst..
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

bäst! :)

en hel dag har gått, och jag känner att tiden börjar rinna ut alltså, men det kanske är lika. Jag kan seriöst säga att jag har den bästa brorsan i hela världen, seriöst han kan alltid få mig på bra humör, han kan få mig glad. Och nu känns det mycket bättre igen :) Har inte bestämt mig om jag ska fara till luleå nu eller fara först imorgon. Båda två känns rätt jobbiga nu. Ska vänta tills Kim och mamma kommer hem och sen får jag se.

För övrigt har det här faktiskt varit en himla bra helg, synd bara att man ska bry sig så förbannat mycket. Jag ska också testa stänga av, det verkar ju funka!


Nej nu ska jag inte deppa nå mer seriöst, allt ska bli på topp igen! :) och till helgen kommer Majk och Kim, det kommer bli bra jag vet :)
puss!

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

du!

det känns seriöst jättedåligt, jag har en stor klump i magen. Jag vet inte varför. Kanske för att du visade vara nån helt annan än vad jag trodde eller för att jag trodde att jag betydde mer. Kanske är jag bara så sjukt lättlurad. Kanske allt bara handlar om nått så enkelt som sex, förhållandet i sig. Inte personen, inte insidan. Och den insidan jag såg hos dig är ju helt och hållet försvunnen. Jag förstår ingenting, jag förstår inte hur allt kunde bli så annorlunda från en dag till en annan. Jag är förvirrad, ledsen och jag känner mig bara lurad. Jag känner jätte blåst. Hur kunde jag inte se? Du vaggade in mig i den här lilla säkrabubblan för att sen sätta håll på den, och det gjorde du verkligen, på en sekund kändes det som att allt rasade faktiskt. Och det känns skit. Okej jag tycker nog om dig sjukt mycket mer än vad jag någonsin har vågat erkänna för mig själv och för dig, men just nu känns det som att allt det kvittar.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget