hår

tänkte jag skulle visa min nya hårfärg, jag gjorde nämligen mycket mer bruna slingor sist men på bilderna ser det mest ut som att jag blivit blondare. Nåja ni får se en bild iaf! :)

Nu ska jag packa, hej.


K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

HELG :D

igår tog jag äntligen tag i storstädningen och det var verkligen behövligt. Jag vet att jag tjatar rätt ofta om att jag ska städa men det blir alltid bara nå halvdant av det, igår gjorde jag det ordentligt och idag ska jag göra de alldeles jätteklart, skura golv och vika ihop kläder :). Sen ska jag plugga lite och ikväll blir det antingen vuollerim eller boden.

Nästa vecka blir det nog ikea med kära storebror. Det kommer bli super, hundra år sen jag var där. Behöver lite nya smågrejer till lägenheten och umgås med kentaboysing :)



Livet är underbart och jag har redan helg :D
tjooho!


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

liten och rar

Har suttit och bråkat med min dator och mobil. De verkar inte alls vilja samarbeta överhuvudtaget så än så länge blir det inga bilder upplagda. Nu ska jag ta en skön dusch sen lägger jag mig i sängen framför några avsnitt av the hillls. Hittade den är ubergulliga bilden på mig och Kim, skullle gissa på att vi är cirkus 11-12 år yngre än vi är idag om inte ännu mer. Han själv tyckte han var lik våran lillkusin och visst har han lite rätt?










 

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

veckans topp 10

en ny vecka och en ny veckans topp 10 playlist. Jag är imponerad att jag faktiskt kom ihåg. Ett gäng ny låtar som jag funnit finns här!

Tidigare ikväll har jag varit med emil på en promenad sen har jag lagat god mat och chillat framför tvn. Nu håller vi tummarna för alice och björn!



:)
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

haha

Ett av många exempel. Haha några är hög på livet ikvälll! :D

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

promenera mera

först och främst angående förra inlägget, jag vill inte att nån ska ta åt sig. Det var ingenting specifikt jag syftade på utan det var bara ett konstaterande jag tog efter många olika saker som jag många gånger reagerat på..

Har varit och gått med Emil ikväll i en dryga timme, mycket trevligt. Nu ska vi komma igång, som jag så många gånger sagt. Men nu när jag har någon som kan peppa mig så tror jag det kan gå bättre. Så om ett tag kan jag hänga med på crossfit tjejer ;) haha..


Kollar lite new york-fruar och väntar på idol.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

jepp!

det värsta jag vet är snåla människor, särskilt när det handlar om struntsummor. Jag är själv inte det minsta snål men jag kan bli riktigt tvär när det alltid är så att folk vill komma undan och aldrig kan erbjuda sig att betala. Det är verkligen det värsta jag vet och det handlar inte alls om pengarna det handlar om själva principen när man förväntar sig att andra ska betala för en än att det ska gå jämt ut åtminstone. Står den ena för en grej kan de andra faktiskt stå för de andra men alla tänker vi inte lika..

Nåja behövde skriva av mig, jag har så svårt att tala om det för för mig är det egentligen en självklarhet. Men nu lägger jag det åt sidan och lägger energi på annat, som en promenad med emil strax..
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

vila sig

tentan är avklarad och jag tycker det gick helt okej. Resten av förmiddagen har spenderats på stan med mina tjejor :)

Lägenheten måste städat men jag är alldeles trött och slut så nu ska jag ta och se lite the hills och vila fötterna istället. Hade tänkt åka ner till sthlm ihelgen men eftersom mormor och morfar är uppe så blir det nog vuollerim istället och så tar jag en sväng ner till sthlm då hanna har mer plats i sin lägenhet :)

Och snart kommer Miccis hit upp, wiiie vad kul det ska bli. Det var allldeles för längesen nu..

Nåmen vila var det.
hej!



 

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

plugga var det!

Igår blev det som sagt utgång i stan. Började hos Cissi med Linnea,Linnea och Levi. Cillan hade gjort fläskfile till mig när jag kom. Ringde dit Magda och Lina och sen hängde vi ihop resten av kvällen. Lyckades ta oss igenom vipen och slapp kön :D Letade sittplatser och hälsade på folk ett tag innan vi gav upp och intog max, sjukt gott :) Även fast vi fick sällskap som inte var särskilt trevligt :p Sen somna jag på magdas soffa. Nåhå det var en trevlig kväll och helg iaf :)

Nästa helg kommer jag nog hem till byn för att umgås med mormor och morfar lite som är uppe på besök :)
Nu ska jag plugga till tentan för imorgon klockan 9.00 är det dags. Håll en elller två tummar för mig



pyusss!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

HEJ

Tog en lång sovmorgon, aah jag älskar helger då har man rätt att göra så :D. Sen har jag och Emil varit och promenerat i drygt en timme. Tog mig en hyffsat nyttig lunch och nu ska jag lägga mig och plugga lite sen intar jag duschen och drar på mig partyoutfiten. Jag och Cilllan ska äta middag hemma hos henne, förfest där sen blir det nog allstar.

Var egentligen tänkt boden och kräftor ihelgen hos alex och sebbe med magda och mats, men nu skulle dom dra en parmiddag och ta det lugnt så jag stannar nog med mina singelvänner istället, hehe :p


SEES

 

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Hitta Nemo!

nu har jag pluggat klart för idag tror jag. Ska slå på hög musik och ta tag i städningen. Sen blir det nog kyckling till middag :)

Har suttit hela förmiddagen och försökt hittat ett klipp från tv4s småstjärnorna som gick för flera år sen, minns ni the beatles med killen som skakade huvudet så mycket att peruken flög av? Vi spelade in alla avsnitt. Det här var iallafall ett av mina favorit uppträdande och jag har kollat på det mer än en gång. Det jag vill komma fram till är att jag fick reda på att denna söta lilla kille som skakade av sig peruken är Nemo från kungarna av tylösand, så jäkla komiskt och ännu mer komiskt att jag fortfarande minns det samt hur han såg ut och han är verkligen sig lik. Synd att jag inte fann något klipp på internet så jag hade kunna lagt upp det här och nu.

Nåja för er som inte minns, toooooooooooooo bad.
Trevlig helg :)
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

tjejkväll

igår gick det rätt bra med pluggandet så på kvällen tog jag paus och umgicks med en av mina bästa vänner, Alexandra :) Hon fixade mitt hår sen for vi hem till mig, drack vin, åt ost & kex samt kolla idol, surra och provade en ansiktsmask som skulle ta bort alla äckliga porer :p. Imorse fixa jag frukost åt henne sen kolla vi lite vakna med the voice innan hon gick, riktigt mysigt. Tror det är dags för mig att hitta en livskamrat snart, jag saknar det där lite. Men när man ha så bra vänner som jag har så räcker det rätt bra faktiskt :)

Nu ska jag fixa mig lite, sen  plugga och kanske ta mig till skolan och diskutera tentan med lite klasskamrater.
På lördag blir det nöjen förhoppningsvis.

pusshej


igår! :D
 
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

Kings and queens

 

alltså jaag gör allt annat än pluggar, men det är ju så det brukar vara för mig :p Ihelgen kommer jag dock ha panik!

Iaf så har jag blivit lite smått besatt av 30 seconds to mars. Jag kollade nämligen in vma 2010 på mtv här för någon dagens och blev lite småkär i sångaren Jared Leto. Jag har faktiskt aldrig tidigare förstått att han är sångare i bandet. Kim har länge lyssnat på dom och därmed jag också men aldrig så att jag har reflektera nånting över bandet fören nu. Dessutom är låten kings and queens helt underbar!

Idag googlade jag Jared Leto och upptäckte att han är riktigt gammal. Han fyller faktiskt 40 nästa år, shit alltså det här är nog den fräschaste 40 åringen jag någonsin sett. Jag hoppas min pojkvän kommer vara lika snygg när han är 40! ;)


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Musik / l‰nka inl‰gget

   

buuhu.

jag är så blödig. Har precis suttit och storgrinat till ett avsnitt av cityakuten. Nu ska jag åter gå till studierna. Senare idag blir det en sväng till boden och min lillebror som har tagit hit en bok åt mig som jag behöver. Skönt med ett litet avbrott, bara jag kommer igång! :p


Ha en bra dag!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

love music

jag älskar musik och jag älskar att leta upp nya och gamla låtar. Sådana som man aldrig hört eller sådan man älskat men helt glömt bort. Jag letar ständigt efter musik som jag kan vara besatt i och nöta sönder för att sedan lessna och leta nya att misshandla :p

Därför har jag bestämt att varje vecka gör en topp 10 med låtar som jag hittar, ska försöka komma med en ny varje tisdag. Jag gör det egentligen bara för mig själv men om ni är som jag och också vill hitta något nytt så kan ni ju kika in den här playlisten lite då och då. Jag har sjukt blandad musiksmak så någon gång borde det falla er  i smaken ;)

Nu ska jag fortsätta plugga, det är så dötråkigt.


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Musik / l‰nka inl‰gget

   

just like money

två bra saker.
- jag klarade båda kompletteringarna! :)
- jag har börjat gå ner i vikt igen och nu har jag bara 1,5  kg till så är jag tillbaka där jag alltid varit :D





Kents engelska låtar har aldrig varit nån höjdare men den här gillar jag, den är riktigt skön! :)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Musik / l‰nka inl‰gget

   

20 september

haha vilken dag alltså! Jag har inte gjort ett dugg, jag förstår inte hur klockan helt plötsligt kan vara så mycket och jag har inte ens öppnat boken. Nu ska jag kolla igenom studiehandledningen och försöka strukturera upp resten av veckans pluggande. Håll en tumme eller två för mig :)

Har förresten glömt berätta vilken bra helg jag haft, det vart riktigt lyckat. Jag och Alex drack vin och sushi hemma hos mig sen drog vi vidare in till stan och cissi en sväng, ännu mer vindrickande och trevligt sällskap :) Strax innan 23 gick vi mot allstar, där blev det nån drink innan vi drog vidare ännu en gång. Träffade några killar som vi tog med oss till stuk, vi dansade och sprang runt lite där innan en liten efterfest här hemma hos mig. Hela min baccardi melon råka ta slut :P Sen såg vi på bert och åt rostade mackor innan vi stupade i säng efter klockan fem. Längesen jag hade så kul faktiskt! :)

Söndagen var chill om än lite bakis och lite ångest över kvällen som varit så var den riktigt mysigt. Härligt att slippa vara ensam en bakissöndag. Vi drog på porsö pizzeria för flottmat sen snoka vi lite facebook och låg i sängen och surrade om allt möjligt, först vid 16 blev jag lämnade ensam :p

Till helgen blir det kräftor i boden om jag lyckats plugga bort det mesta inför tentan, just nu ser det dock mörkt ut..
tjaao


 
 

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

go blue

okej efter det här ska jag inte ens skriva nå mer om politik. Det är verkligen inte min grej men eftersom alla som röstat rött ser sig själva som så solidariska och godhjärtade tycker jag ni borde läsa detta inlägg som blondinbella skrivit, tänk om, tänk rätt! Och sluta snacka en massa skit.

Men jag vill verkligen understryka att jag absolut inte tycker det är något fel med att rösta rött. Alla partier och block har både fördelar och nackdelar med sina åsikter och allt handlar om att väga dem mot varandra. Alla tänker och tycker vi olika och det är väl ändå det demokrati handlar om, att vi ska få välja hur vi vill utan att bli kallade för osmarta, idioter, egoister osv..

Nu ska jag ta och plugga för på måndag är det tenta.
hejsvejs
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

en grej bara!

Bara för att man röstar blått betyder det inte att man bara tänker på sig själv och skiter i alla andra. Jag blir så less på sånt snack, klart som fan att alla partier tänker på sjuka, handikappade, arbetslösa osv. Bara för att man också tänker på de som arbetar och är friska betyder inte det att man helt och hållet skiter i resten. Jag tycker att det är fel att vissa ska tjäna mer på att leva på akassa än att ta ett jobb, klart som fan att man väljer akassa isf. Det är bara ett av många exempel som jag faktiskt tycker alliansen tänker på. Sen att de vill privatisera och sälja ut de mesta som staten äger tycker jag är lite oroväckande och jag har faktiskt varit jätte kluven i hur jag ska välja enda till in i det sista.

Men fortfarande så tror jag att det kommer bli fyra bra år och jag anser inte att nästan hälften av sveriges befolkning är omänskliga och egoistiska för det!



Nu ska jag sova.
godnatt

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

idioti

idag har jag varit och röstat, det har varit svårt att välja men jag valde den blåa sidan. Så ikväll får vi se hur det går, jag ska sitta och valvaka för mig själv.

Sen att sverigedemokraterna troligtvis kommer komma in i riksdagen är så sjukt. Allvarligt talat måste varenda jävel som rösta på dom har väldigt lågt IQ. Visst det finns en del punkter som är helt okej men att anse att de borde få vara med och styra sverige är utkorkat. Att tycka att varenda invandrare ska ut ur sverige är helt sinnessjukt. Ja vi behöver dom och att be folk som har bott här i stort sett hela sitt liv att lämna vårat land och deras nära och kära är bara jätteomänskligt. För det är så det skulle bli om de fick styra.
tänk vad mycket osmarta människor som bor i detta land.. Ärligt talat tror jag att dom flesta som stoltserar över att dom ska rösta på sverigedemokraterna bara vill vara tvärtemot och känner sig jättehäftiga som inte gör och tycker som alla andra.

Nu fick jag det sagt, nu blir det lite ensam mamma söker.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

lördag

Igår hade jag en lugn och skön hemmakväll. Mycket behövligt tror jag :) Dessutom tog jag en extra lång sovmorgon imorse. Ikväll blir det däremot något helt annat, jag och alexandra ska ses, dricka vin, snacka skit och dansa lite tror jag. Det kommer bli riktigt najs, längesen vi hittade på nånting tillsammans :)

Jaha nu kom jag inte på nå mer att skriva så jag lägger väl in en bild istället.
Ha en bra helg babes!


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

first love.

haha vad roligt, hittade massa gamla bilder i en mapp. Jag och min första pojkvän var rätt söta ändå. Oskiposki jag hoppas han har det bra i sitt liv, han är verkligen en jättefin människa.

          
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

framtiden

idag har jag varit och gjort nånting jag länge tänkt. Jag har nämligen varit och spått mig och det var riktigt läskigt hur bra koll denna kvinna hade. Nu får vi se om framtiden också stämmer?

Isf kommer jag gifta mig med en snygg, vältränad blond kille, resa mycket, bo i ett stort vitt hus och få minst två barn.
Bara hålla tummarna! :D

Har precis kollat när blått och rött bråkat lite på fyran.  Jag tror jag har bestämt mig för vilken färg jag ska rösta på, nu är nästa fråga bara vilket parti.. Ihelgen blir det häng med alex och till veckan är det dags för tentaplugg igen, jag är inte sugen...



disken väntar. hej!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

HAHAHA!!

hahaha i vanliga fall brukar jag låta bli att lägga upp grejer som jag sett på bloggar jag läser. Men när Jessica hade lagt upp ett klipp på den här killen trodde jag att jag skulle avlida av skratt. Hahaha! Så för er som missat han, varsågod :D



nu ska jag fortsätta kolla kungarna av tylösand.
tja!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Humor / l‰nka inl‰gget

   

coming out.

Just nu känns det precis som att jag ska berätta en jättehemlighet som jag inte vill att någon ska veta men egentligen är det bara en sån liten sak som att jag har tänkt vinna Hugo Rosas brillor och ärligt måste erkänna att jag fastnat helt för hans blogg. Lite jobbigt  men ja han är rätt bra på det han gör. Han är faktiskt den enda manliga bloggen jag överhuvudtaget läser.

Här har ni hans blogg!


dessutom är han rätt het, men nog med avslöjanden nu ;p
godnatt på er!


K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget