svårt less

Luleå suger ganska hårt, iallafall idag. Mest för att mina sanna vänner antingen jobbar eller befinner sig någon annanstans i sverige. Jag hade väl egentligen lika väl kunna åkt nånstans men eftersom jag varit dödstrött efter gårdagens bravader är det först nu jag orkar röra mig och vara rastlös. Ska ta och laga lite mat sen kommer väl maria snart hem, lite greys och chips är inte heller fel.
 
Hoppas ni andra har en bättre lördag än jag!
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Helgen

     
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

kortsagt

promenad, bilbingo, tennis, hästar och finaste Magda. Behöver jag säga mer? En helt underbar dag! Även fast jag varit less på småsaker så spelar det absolut ingen roll då det andra väger tungt. En riktgt bra dag helt enkelt. Älskar denna by eller framför allt vad som är i den.

Nu ska jag sova, åter till sunderbyn och 3 dagar jobb innan semestern :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

summertimes

igår var det midsommar som var bra rakt igenom. Tack alla ni som var där och såg till att det blev roligt och bra.

Idag har jag varit med Therese och Leila hela dagen, dom är så fina. Bästa tjejerna i världen. Vi har ätit glass i solen, gått promenader, raggat, surrat och skrattat ihop. Det är så jävla triist att vi bor så långt ifrån varandra.. Men nästa helg kommer Terran till mig och då blir det shopping och några glas vin sen är det kulturkraft så vi hinner nog ses lite mer än vanligt närmaste tiden. När dom åkte hem kom Magda hit och bakade chokladbollar med mig sen dök det upp lite mer folk. Vi sköt med luftgevär och myste.

Imorgon hoppas jag på sommarväder så jag kan sola och bli brun. Så som idag ungefär fast utan småskurarna :)
 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

några ord bara

Handlingar väger tyngra än massa tomma ord. Är det inte så?! I min värld är det då så...

Nu ska jag packa och fixa, maria är upptagen i telefonen och jag är slöööö. Imorgon kommer bli bästa dagen på länge, jag känner det på mig :)



Sovgott och glad midsommar


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

hejdär

alltså jag vet inte vad det är för fel på mig, mår illa flera gånger om dagen. Inte kräkilla utan mest småilla men det är jobbigt. Och nej jag är inte gravid.

Idag har jag varit ledig. Bjöd Magda på lunch sen har jag varit iväg och solat samt promenerat med Sanna och spekulerat min framtid med fina lilla mor. Hon kan vara så vettig ibland :).. Annars längtar jag mest till fredag och midsommar, tror det kommer bli awesome!!



Ha det bra
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

sambo, kombo, mongo.. :)

Ett tag sen nu va. Så tänkte att det var dags att dra iväg ett inlägg. Sitter och väntar på att Maria ska komma hem från jobbet så vi kan bege oss ut på en härlig promenad i detta fina sommarväder. Det verkar ju äntligen blivit sommar, kom lagomt till min födeseldag så jag räknar det som den bästa födelsedagspresenten ever eller nå, haha.
Inte gjort myket utav denna lördag. Hade tänkt ta nått glas vin på färjan eller liknande. Men hittade ingen rolig kamrat till den aktiviteten. Egentligen gör det inte så mycket, jobbar man hela helgen är det rätt skönt att ta det lungt. Drog ut på gården och solade lite efter jobbet sen har jag löst korsord, käkat och njutit av tystnaden. I veckan har lägenheten varit full med tre st. Mycket trevligt har det varit men just idag var det skönt med lita andrum :)
Jag trivs verkligen med att ha Maria här. Någon att somna med och vakna upp med, någon att laga middag med eller till. Samt det främsta... Någon att städa och plocka iordning för. Ni skullle se läggan, den har inte varit stökig en enda gång sen hon flyttade in och jag har faktiskt också plocka och städat eftersom istället för att lämna det tills det ser förfärligt ut. Ser ingen nackdel med att ha en sambo, inte än så länge iaf ;)...
See youuuu!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

sommar hallå???

alltså vars är sommaren egentligen? Nu har vi väl fått vänta nog länge kan jag tycka. Ledig idag, försöker städa lite men det går ungefär lika segt som det brukar göra. Försöker låta bli att klia näsa, ögon och gommen. Jävla pollen och säkert lite damm också. I söndags kom Maria och flyttade in. Det är så mysigt att ha henne här :). Nu är hon och jobbar och jag gör ingenting. Behöver träna och ta mig ut en sväng på stan.
Hoppas ni har det bra, nu ska jag fortsätta.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

kluven

Jag vet att jag talar i gåtor ofta. Jag vet att det är jätetöntig men jag vet inte riktigt hur jag ska formulera mig för att ni ska förstå. Jag vill bara ha ett svar. Hur skulle ni gjort? Är det okej att trycka ner en människa som redan ligger om man vet att det skulle kunna få den att nå toppen om den bara förstod? Jag vill bara få någon att inse med rädsla att bara göra det värre. Jag är kluven och funderar en stund till.

all kärlek, godnatt.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget