media




Min gamla medielärare berättade för mig att han hängt upp en affish med bloggar som gamla mediaelever har, och där är tydligen min med :p Haha
Jag förväntar mig ju inte att få nå mycket extra läsare eftersom jag endast skriver om mig själv och mitt liv. Jag är ingen riktig bloggerska som kan komma på allmänna grejer som alla människor kan bry sig om och relatera till. Tyvärr!

Men iaf så har min statistik ökat idag rätt drastiskt så jag tänkte att det kanske berodde på det, vem vet!
Om så skulle vara fallet så är ni välkomna, jag hoppas ni njuter av det finns sällskapsrummet som vi snyggade till innan vi lämnade stället.

haha nörd jag är.
nu ska jag byta gardiner och läsa lite inför labbarna

puss!



K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

tisdag!

igår åt jag fiskbullar i hummersås och pulvermos, sjukt längesen och så enkelt! :) Iaf så började jag tänka på Micaela jättemycket, jag började som sakna henne sådär mycket och så idag helt plötsligt så skickar hon ett sms att hon kommer hem den 23 april, bara sådär! :D Himla härligt och alldeles jättepassande har ju slut praktiken den 24 så :)

har varit på skolan idag och tränat subcutana injektioner, det gick fint förutom att bettan var lite nervös när jag skulle sticka henne, men det gick fint. Kändes då bra =)


drömde en rätt rolig dröm inatt, heee! :) Men ni får inte veta ;p
så vi hörs nu blir det städning som jag så länge tjatat om..

hejehejhej

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

pluggish

alltså nu ska jag klaga lite och sänka mitt självförtroende lite, ni kommer tycka jag är ytlig men det är fan störande. Min dubbelhaka! Jag är inte tjock det vet jag, men jag är otränad och mjuk och jag har en riktig dubbelhaka och den blir fan bara värre, när jag ligger ner ser det förjävligt ut. Nåja nån som har nå tips på hur man tränar bort den? :p

Nu ska jag gå i sängen och läsa lite om venprover och kapillärprover, sen på förmiddagen ska jag göra duggan, labba och in till stan och inhandla presenter åt mina föräldrar. Sen blir det städ här hemma. Har iaf plockat undan lite grejer och diskat idag men resterande får bli imorgon.


ihelgen tror jag nog ändå att jag ska återvända till luleå för hockeyblanketten :) Inte riktigt min grej, men vafan trerättersmiddag för 20 spänn! Vem tackar nej till det liksom?



godnatt då :)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

oviktigt

Den här dagen har jag gjort så lite, det var nog längesen jag har gjort så lite som idag, iaf från när jag kom hem. Tvätten är ju iaf fixad, men som vanligt ids jag aldrig läsa igenom massa studiegrejr som hade varit bra att ha lite hum om. Nåja imorgon är det bara föreläsningar så det ordnar väl sig.

igår var det tydligen earth hour, man skulle tydligen släcka alla ljusen, vilket jag och alla i min omgivning då verkar inte haft en aning om, eller så sket vi bara i det :p Jag hade åtminstone ingen aning.

Hojaaa, nu ska jag väl snart ta och bädda rent och lägga mig ner i sängen, mysa lite med täcket, najs :D
puss och godnatt
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

helg i boden

har spenderat hela helgen hos alex och sebbe med massa trevligt folk :) Jag har verkligen haft hur kul som helst finns ingenting att klaga på förutom de timmar på lördagförmiddag då jag mådde riktigt kasst.

På fredag blev jag bjuden på seriöst den godaste maten jag ätit på hur länge som helst, hemmagjord potatisgratäng, fläskfile med creme bonjour inlindad i bacon och pepparsås, allt var verkligen suveränt! :) Sen blev det att se lets dance, singing bee och spela lite spel, sen for vi på olivers :) När vi kom hem igen satt vi uppe till halv sju, gjorde lite onödiga saker som man gör i fyllan, ååååångeeessst!! Men vafan..

På lördag vaknade vi halv elva tror jag, var som segt men till slut drog vi iaf och kolla på fotbolll, vilket var bra för den friska luften fick mig att börja må bättre, plus att solen var framme, synd bara att det blåste och att gubben nisse satt och gapa två stolar längre bort! Men det var rätt mysigt ändå :) Efter första halvleken behövde jag mat och alex dricka så då bestämde vi oss för att dra tillbaka till lägenheten där vi låg i soffan och tog det lugnt, chillade lite och surra sen kom killarna tillbaka och drack medans jag och alex var i valet och kvalet. Vi gjorde oss iording och vid nio bestämde jag mig för att stanna och dricka, hällde i mig lite vin och eftersom vi inte ätit knappt nå på hela dagen så blev jag full igen :p

Det var iaf en väldigt lugn kväll igår och ingen krogen blev det vilket var skönt tyckte jag. Kollade på fast and the furious innan jag somnade också, eller slutet :p haha

Idag vaknade jag vid nio, eller tio var det ju eftersom man skulle ställt upp klockan inatt. Vaknade först av alla och fick liv i Samme efter ett tag sen kom även sebbe och alex upp, jag ville att vi skulle fika men insåg ganska snabbt att det inte var någon större idé eftersom det var fullt på alla bord och möjligt ställen, Samme for på sin match, Sebbe spelade cs och jag och alex städade, duktigt tjejer! :D
Sen for jag hem och nu ärjag här, inte alls så bakis, lite seg men sånt får man ta.

kl 17 har jag tvättid och sen blir det att plugga lite inför labbarna, borde städa men får se om jag tar det idag eller imorgon.
nu behöver jag springa och pissa!



seeee you.
puss :)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

sängen

nu har jag snart varit vaken två dygn förutom de där tre timmars sömnen jag fick förra natten, dags att ta sig till sängen och ge det ett försök

godnatt
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

idag har jag...

idag har varit en underbar dag, jag har äntligen fått gjort bort tentan och nu är jag helt och hållet ledig hela helgen :) Imorgon blir det nog häng med alex som planerat och på lördag blir det tentaröj med klassen, två dagars men vafan jag är taggad! :) Och det är konstigt med tanke på min senaste bakfylla för två helger sen, jag fattar inte min kropp är inte alls imponerad då jag är ute och roar mig, eller iaf inte dagen efter för det är ju aldirg så att jag mår dåligt när jag väl dricker, helt skumt.
Jaja ibland har även jag tur och slipper va bakis iaf sådär hemskt, så vi får väl hoppas på två såna irad då, hihi.

Efter tentan idag blev det fika, te, kaffe, öl med några i klassen, sen for jag och sofie in till stan med golfen som för övrigt är knäpp. När vi kom till bilen var en av bakruterna nere ca 2 cm, vilket är jävligt skumt eftersom jag kollar dom alltid nu extra noga efter min bilstereo blev snodd. När jag skulle trycka upp rutan funkade ju inte skiten, det gick bara trycka ned den! Fatta less jag var, fick ringa pappa och vara upprörd medans sofie var i nån helt annan värld (telefonen) för tillfället :p Slutligen kom hon och häjlpte och vi lyckades få upp den, Sofie slet och jag matade in den där jävla knappen!

Väl inne i stan så åt vi på sub och strosa runt, jag fann mig lite grejer, välvärd är jag också för kjag minns dp inte sist jag köpte mig nå, blev iaf:
två vardagsklänningar
en festklänning
ett par leggings
ett lång linne
en mascara
schampoo, balsam, dustit, hårgrejs
tre par trosor
plus 16 min solning, sen var jag rätt jävla nöjd :D Lite fattigare men det var det fan värt den här gången.

nu sitter jag och äter lite ben & jerry, chocolate fudge brownie! :) Jag gillar inte när grejer blir inne, då blir jag anti men nu har jag fan fallti dit iaf, brukar bli så till sist ;P


Imorgon blir det verkligen en upprörjning av den här lägenheten för snart ser man inte möblerna av allt damm.
Nu blir det andra avenyn, finallyyy!

pusspusspuss, godnatt

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

25

jag saknar dig redan, det är alltid värst dom första dagarna sen vänjer man sig med tiden och helt plötsligt är du hemma igen :)

K O M M E N T E R A (5)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

sista rycket!

nu är det dags för ett sista ryck, idag sen är förhoppningsvis den här mikrobiologi, immunologi och infektionssjukdoms delen över. Åtminstone för ett tag!

Imorse for robert så nu blir det en vecka till med sängen för mig själv, men förhoppningsvis går väl den här veckan fort för det känns som jag har en hel del att göra.
Nåjå det ordnar sig, även fast jag har en jobbig känsla i magen. Jag vette fan om det beror på tentan imorgon eller det faktum att det bara händer skit med människor omkring mig.. Jag gillar det inte!


Hoppas på en bra påsk, men just nu känns det inte som det.
puss!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

DH ikväll :)

imorgon är det tydligen våffeldagen och vart är mitt våffeljärn? joo i vlm!! sugiiiit.. Får nog be robert ta hit det ikväll så ska jag unna mig våfflor mellan allt pluggande imorgon. Jag är faktiskt inte så jättestressad över pluggandet trots att det egntligen går sämst, hade tänkt vara klarar med alla gamla tentor igår och än har jag inte ens börjat med dom. Har iaf gått igenom alla mina anteckningar och det kan jag väl hyffsat.

Finväder fortfarande, kan lova er att det kommer försvinna på torsdag när jag är äntligen är över med tentaplugget.

jaja nu ska jag ta och föna håret och klä på mig och sätta mig med böckerna i högsta hugg allt för att jag ska få unna mig desperate housewives ikväll :D


pusshej!




K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

tjyvar

nu tjuvar jag det här av petra :)

Senaste
1. Mening du sa;  godnatt, pusshej.
2. Personen du pratade med ; Robban
3. Du fick sms av ; Robban
4. Du kramade ; Robban

Idag
5. Kläder ; leggings, långt linne och en kofta
6. Bättre än igår? joo helt klart

Imorgon
7. Är det ; tisdag
8. Planer ; plugga!

 Favorit
10. Nummer; 3 och 5
11. Färg ; svart, lila, vit, brun, grå
12. Årstid ; sommaren

Frågor & svar
13. Saknar du någon? ; ja det gör jag
14. Humör för tillfället ; chill-humör :)
15. Det första du gjorde i morse; omfamnade min kära pojkvän och sa hur mycket jag älskar honom
16. Vad åt du sist? ; ben & jerry glass
17. Vad irriterar du dig på? ; alldeles för mycket 
19. Vem tänker du på just nu? : mormor
20. Tror du att personen tänker på dig med?; nja det tror jag nog inte
21. Vart reste du sist? ; var väl vuollerim
22. Vad gjorde du igår kväll? ; låg hemma och såg en film, och hade dåligt samvete för att jag inte pluggade istället
23. Liknar du din mamma eller pappa? ; utseende mamma och personlighet pappa. Har jag hört, men jag vet då inte :p
24. Ler du ofta? ; ja det gör jag nog ändå
25.Välj en ( kärlek,skönhet,kreativitet) ; kärlek
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? ; jaa, jag önskar mig alltid något :)
27. I vems säng sov du inatt? ; min alldeles egna
28. Vilken färg har din tröja? ; linnet är ljugult och koftan svart

Sorg
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut? ; ja
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns? ; ja
31. Gråter du när du skadar dig? ; skriker nog istället

Lycka
32. Är du en glad person? ; för det mesta
33. Vad gör dig glad? ; glada människor :)
34. Önskar du att du var lyckligare? ; ibland, men det är när jag inte fattar hur bra jag faktiskt har det
36. Kan musik göra dig glad? ; absolut

Kärlek
37. Har någon annan än din familj sagt "jag älskar dig" ? ; joo.
38. Har du någonsin sagt " jag älskar dig" och menat de? ; jadå :)
39. Har du en flick/pojkvän? ; joho :)
40. Är du nöjd med det? ; ja :)
41. Är du kär? ; JAAAAA

Hat
42. Vem hatar du verkligen? ; jag försöker att inte hata
43. gjort en hat-lista? ; inte vad jag kan minnas
44. Är du en mobbare? ; nej inte det. Men har väl inte alltid behandlat alla på bästa sätt
46. Har du blivit sviken någon gång? ; nog har man väl känt det ibland

Skolan
47. Gillar du skolan? ; jag gillar mest när man klarat av den :)
51. sämsta ämne? ; sociologin var gode trist
49. Har du spytt i skolan någon gång? ; Nej.
50. Är skolmaten god? ; sådär
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

mardröm

inatt/imorse kom robert hit och sov med mig, det är verkligen en bra känsla när man ligger i en stor säng under ett stort täcke och använder så lite av det för att komma så nära varandra som möjligt, man är som lycklig när man öppnar ögonen och känner närheten. Inatt blir det dock att sova ensam, vilket kommer suga hårt men jag har massor att göra så förhoppningsvis går tiden ändå fort.

Har satt igång med pluggandet men är långt ifrån ens halvvägs, jag borde kommit mycket längre vid det här laget men på sistone har det dykt upp så mycket skit som bara gör hela koncentrationsgrejen svår.

Drömde igår en sån sjuk grej, en riktig mardröm! haha. Det var ifall så att det hade kommit ett lämmeltåg till vuollerim och jag och robert var ute och gick typ där vid dagis då dom börja attackera oss, det var miljontals och det var riktig mördarlämmlar för dom vill åt oss. En lämmel lyckades komma under min tröja och bett mig så hårt att jag fortfarande bara ryser när jag tänker på det, och det var inte en tugga den tog den bet och bet tills den sprängdes under tröjan min, det enda som låg kvar där var rester av den döda lämmeln, under tiden var robert och hoppa runt för att slippa bli biten av dom vilda lämmlarna, jag tror att han blev biten i benet, hur som helst så har jag ingen aning hur vi tog oss därifrån. Iaf så var det inte bara utomhus dom här odjuren fanns, inne i husen var dom också. Både ute och inne hade dom gjort små hål i marken där dom låg och kura för att attackera ifall man råka kliva på deras bo och det var ju bon överallt, därför var det helt omöjligt att undvika, och vissa tider hade dom ju invasion då alla vakna till liv för att hitta sina byten och då var det bara sitta med bena uppe på stolarna. Och ha mycket kläder på sig för dom bet bara i fall dom kom åt huden. Dom var sjukt onda iaf, jag kom ihåg när jag såg en i ögonen, huuuh den blicken alltså!! Hahaha helt sinnes dröm men jag kan lova er jag ryser fortfarande när jag tänker på det!


nej nu ska jag studera, så av med den här skiten!
pusspuss


K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

godissug

jag har pluggat, men ytterst lite. Det är så sjukt tråkigt att jag nästan alltid somnar med böckerna i händerna, dom som tycker det är kul att plugga är sjuk i huvudet! haha :p

Jag är iaf sjukt sugen på godis, inte glass, efterrätt, chokladpudding eller chips utan just godis, lösviktgodis. ååh jag hade velat ha en sån, tänk om robert skulle knacka på min dörr med ett halvt kilo godis, det hade varit helthelt underbart!

Men det kommer inte hända istället ligger jag här framför tvn med inge godis, ingen robban och fetångest för att jag inte gjort någonting alls av den här dagen. Inatt, imorgon, och enda till tisdag kväll ska jag vara enbart flitig. Kan inte det här bara vara förbi..

Till helgen blir det party, på fre med alex och på lör med klassen är det väl tänkt än så länge, sen om jag orkar det är ju en annan fråga. Vi ser ju, ännu är det ju inte helg.

Nu ska jag se film, sen blir det fan plugg ett tag iaf jag måste ju komma nån vart innan jag slänger mig i sängen.

hej :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

sol

då är det dags att sätta igång och plugga igen då, eller det var det egentligen för längesen men nu har ju inte jag den fömågan att spola tillbaka tiden eller stanna den, tyvärr!
Hade som varit en passaden egenskap just nu. Och att det är superfint väder och alla andra är ute och njuter av det gör ju inte saken bättre direkt..

nej nu är det dags att slå ner spotify, bloglovin, facebook och msröj, haha :p



ha en bra dag!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

............

Jag har en tur att jag har en sån underbar pojkvän som fått torka en tår eller två från min kind. Nu är det bara hopppas på det bästa, vilket man aldrig gör man tänker alltid det värsta det är det som gör allt så jobbigt.

Nu står iaf mitt hjärta och lagar mat åt mig, ska gå dit och hålla han sällskap göra en sallad och så ska vi ta ett glas vin och bara mysa. Imorgon ska jag tillbaka till verkligheten, pluggandet och all skit!

men jag funderar fan starkt på att inte plugga imorgon och få en extra dag med min älskling, jag vet inte om jag orkar vara ensam nu alltså.

puss och trevlig helg!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

det blir bara ljusare :)

pluggat har väl inte gått sådär lysande, har egentligen pluggat väldigt lite förutom i tisdags då jag var rätt effektiv. Det enda jag egentligen pluggat på är gamla tentorna, men vi får hoppas det det går ändå! Igår var jag då iaf väldigt lat, surrade i telefon med diverse människor hela förmiddagen sofia, maria, pappa och kim :) Sen fick jag nå städryck bara för att undvika läsandet..
sen gjorde jag middag, hamburgare med massa sallad. Jag har gjort sallad hela veckan nu till middag och shit vad mycket godare all mat blir samtidigt som man känner sig lite nyttigare :)

Vid sju dök en fin sak upp, just då var det väl inte så roligt men genom allt ont kommer oftast nått gott, det löste sig iaf för hundrafemtielfte gången. Och det har väl gjort att dagens pluggande har gått ungefär lika dåligt :p haha

Men vid tre där nån gång körde jag i vägen pojken, eller han körde väl iväg sig själv för min skull :p hooja. Det är så lätt att strunta i han när han är långt bort när han är ledig och här så är det omöjligt, så för mina studier kommer det gå illa i veckan befarar jag, jag bara längtar till imorgon för då har jag genomfört en av två tentor ochska jag ta en heldag från studierna och bara koncentrera mig på Robert Sandling :D
I like! ;)



nej men då så, nu ska jag gå och kolla maten, idag blir det bulgur, tonfisk och sallad. Nu fan ska jag börja krympa inför sommaren :)
pusspussspusss
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

ljusa tider

internet har inte fungerat så bra de senaste dagarna, vilket iofs har varit mycket bra för mig. Jag pluggade faktiskt effektivt nästan hela dagen igår, så nu kan jag alla gamla tentorna iaf. Känns som att jag kanske ändå borde kolla igenom lite de övriga också. Jag hade egentligen bara velat börja med mikrobiologin men det känns som att det inte är nån idé att blanda ihop allt, bättre att koncentrera sig på en.

Nu har jag läst igenom mina 82 blogginlägg jag missat de senaste dagarna och lyssnat på min playlist på spotify, shit alltså det märks att jag har varit lite deppig på sistone jag har i stortsett bara deppmusik, bra skiit, men fortfarande väldigt deppig. Det upptäckte jag iofs redan i lördags då jag skulle slå på lite musik hos kent och insåg att det inte var mycket till partymusik, haha.
Nåja solen skiner och våren är här så nu kommer det dyka upp massor med bra fartig partymusik, visst brukar det vara så?

Jag vill ut och gå men samvetet säger annat som att jag ska plugga, städa och kanske till och med renovera upp mig själv lite :)

Funderar på att lägga upp lite bilder från i lördags men det får bli en annan gång isf. För nu måste jag slita mig härifrån så jag inte kommer efter. Ikväll ska jag unna mig ett andra avenyn avsnitt ;D haha


hejsvejs
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

söndag nu igen

jaha då var helgen över, och det har gått så sjukt fort. Igår var jag på skoterract på förmiddagen åkte skoter dit med min bror, och gud så skönt det faktiskt är att komma ut i friskluften, sen var jag och kikade in sofia och simons nya boning och drack lite te i pausen, trevligt trevligt.  På kvällen var jag till bror min på förfest med mycket trevligt sällskap :) Kollade melodifestivalen, spillde vin och surrade sen drog vi vidare till gästgiveriet där alla bara försvann tyckte jag men jag och micke drog vidare med petra, vickan, kim, petter, jonas och joel, och ingen efterfest så långt ögat kunde nå så vi raggade runt lite där i byn ett bra tag innan vi drog till oss för lite fika och sen somnade jag fem på morgonen! hyffsat trött tjej.

Och idag har jag ju mått som jag förtjänar, först nu som jag vaknar till på riktigt utan huvudvärk och världens illamående. Mamma sa idag att hon far tror att jag är allergisk mot sprit, vilket jag försökt säga i år då dom bara hånat mig :p haha.

Nu ska jag få tag på micke så jag kan hämta min jacka och mina skivor, prata lite med mina föräldrar och sen sova så jag tar mig tilll luleå tidigt imorgon för nu är det fan dags att sätta igång med pluggandet på riktigt!!


tjooo

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

jag idag

nu har jag iaf kollat igenom några gamla tentor och min panik minskade lite med det, jäkligt skönt :)
Jag är riktigt sugen på att fara hem ihelgen och fara ut på afterskoter kanske med min äldre bror och fira hans födelsedag en smula, eller kanske med therese (kom igen, kom till vlm! ;))
 
Hade tänkt åka till vlm idag och äta palt med dom och smaka av kents tårta men mamma stoppade mig eftersom jag har redovisning på morgonen imorgon, aah jag gruvar mig, känns som jag kommer vara sämst. Lite jobbigt att inte ha Sofies kloka skalle där brevid mig som alltid kommer på nå fyndigt att säga då det blir stopp på smarta ideér för mig. Vi har ju som gjort varenda arbete tillsammans sen vi började så det här blir ju en liten utmaning :p haha.

Här får ni en bild på hur jag sett ut en dag som denna


nu ska jag kolla igenom här lite, kanske träna lite till på redovisningen och läsa igenom förflyttningspapperna. Sen kanske jag tar mig i sängen. Bra om man är pigg imorgon ju

sovgott sen :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

winter

nu har jag precis pratat med min stockholmska vän och ska väl sätta igång med nå mat för att sen ta tag i det riktiga problemet, studierna! Min motivation blir bara sämre och sämre, och det bådar jag ju inte gott för framtiden. Men vafan det löser sig säkert.

Jag längtar till sommarn, och det finns massor med anledningar till det! :)


här får ni en jättefin låt som jag har nött de senaste dagarna, den är sjukt skön!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

mindre bitter och en gnutta gladare :)

nu har jag pratat med Maria i 2 timmar 10 minuter och 32 sekunder. Det var välbehövligt, jag är en gnutta mindre bitter på livet. En gnutta gladare, ser liksom ljuset! :) haha

Pluggandet går det däremot mycket mycket sämre med så imorgon blir det att lägga i en mycket högre växel, och vuollerimresan och firandet av min äldre bror blir nog bara att skippa. Men man vet väl aldirg jag kanske ändrar mig imorgon, beror ju på hur duktig jag är på förmiddagen och om jag stiger upp i tid.


gammal goding! ;)






Nu ska jag se andra avenyn och sen hoppa i sängen.
ska springa och pinka först för jag håller på att sprängas!

puss

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

bad

jag är så sämst, jag borde plugga. Jag borde göra nånting, åtminstone ta mig iväg till skolan och få ut lite material men vad gör jag? Jo jag sitte roch kollar på tv, massa skit..

innan tre ska jag ha satt igång, jag loooovar!


pusss

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

!

jag är trött, hungrig och ledsen. Jag orkar inget mer
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

så blir det!

nu är det ett tag sen sist, men jag har som annat roligt att pyssla med när mitt lilla hjärta är hemma :) Har haft en lugn och skön helg och det var så längesen sist att jag inte kan minnas det. Antingen har jag jobbat, pluggat eller så har det varit nå alkohol relaterade aktiviteter.
Alexandra ville iofs att jag skulle komma dit och dricka och bowla i lördags men jag avstod. Jag känner att jag behöver energi nu när det är dags för tentaplugg.

I lördags var jag med till stugan och umgicks med min familj, på kvällen for jag, robban och kim tillbaka till vuollerim och jag var riktigt trött efter lite friskluft, grillandet framför elden och byggandet av snögrottan som iofs inte blev så djup och det var robert som gjorde det mesta jobbet. Men för en otränad tjej är det ändå ansträngande ;p haha.

Igår gjorde jag ingenting alls, så melodifestivalen - andra chansen med kim, spelade GH och for en ragg med bror den lilla samt höll robban sällskap då han höll på med sin skoter som är trasig.

Idag har jag varit till tandläkaren och lagat ett hål så nu är jag 947 kr fattigare, höll nästan på att klara mig från att alls behöva laga det. Men så blev det ju inte.,.
Imorgon blir det luleå och idag ska jag försöka strukturera upp mitt pluggande åtminstone. Men vi ser ju!

Här får ni höra mina favorit och tippade vinnare av melodifestivalen, soom den lilla schlagernörd jag är. Om inte den här så tror jag på EMD. haha :)
 


nu ska jag göra mig i ordning och sen ska jag följa med älsklingen till eva och klippa sig.
pusshej!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

en god natt

 mina tänder gör ont. Jag har fått ont i tänderna de senaste kvällarna, jag fattar inte vad det beror på. Kanske min kropps nya sätt att säga att den är trött. Så nu ska jag ta och slänga mig i sängen.

godnatt
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget