En gammal känsla

Jag vet inte varför jag alltid är uppe alldeles förlänge, oftast enda in till morgonen. Jag vet att ni tänker att det är väl bara bestämma sig att gå och lägga sig en viss tid, svårare än så är det inte. Men ni har fel. För tiden bara springer förbi och jag är långt ifrån nånting som kallas trött. Jag är typ aldrig trött nuförtiden. Klarvaken, känns som jag hade kunnat springa några varv runt Luleå. Det är samma sak varje kväll. Jag vet inte om det är ren ovana eller att jag tänker alldeles för mycket. Som någon slags lång meditation. Det spelar ingen roll för det är såhär det kommer vara fram tills någon väljer att börja slänga mig i säng och det lär dröööja.

Det hände förresten en konstig sak idag som chockade mig en aning. Jag såg en gammal film på en människa som en gång betydde väldigt mycket för mig och helt plötsligt kunde jag inte sluta tänka på det. Jag vill träffa denna människa på stört. Formulerade sms efter sms och slog numret några gånger. Sen insåg jag vilken dum idé och nu känns det ungefär som vanligt igen. Det kändes precis som en gammal känsla svepte sig genom min kropp och stannade kvar i någon minut för att sen åka vidare igen. Helknasigt men ändå häftigt. Jag saknar att sakna någon.

Nu ska jag kanske testa sängen ändå.
Natti.
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Kärlek 999!

Åååh min älsklingar, dom kan man alltid lita på! Det här är kärlek!!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Mormor

Livet är sjukt orättvist. Jag vill verkligen inte veta eller förstå att jag aldrig någonsin igen kommer få höra mormors skratt och glad positiva inställning. Jag blir så ledsen att en sån hemskt sjukdom ska drabba en sån underbar människa, genomsnäll. Jag tror inte det finns någon människa på denna jord som träffat henne som inte håller med mig om det. Hon hade fortfarande så mycket kvar att uppleva, 68 år är ingen ålder nuförtiden. Men vi ska alla den vägen vandra och hon har verkligen haft det tufft sista åren sen hon fick domen. Jag hoppas och tror att hon ändå är med oss och ser vad vi gör och hur mycket vi älskar och saknar henne!

Vila i frid älskade mormor.
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Sweet

världens finaste guddotter och unge. Synd att vi typ aldrig ses och inte hennes mamma heller. Varför flyttar vi så långt ifrån varandra allihop?
Nu ska jag iväg och jobba lite, ha en bra helg :)
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Dator

Nu ska ni få höra, igår köpte jag faktiskt en ny dator. Efter sisådär 6 månader kände jag att det var dags så nu är jag ägare av en fin liten MacBook Pro :). Det är rätt soft ändå, så nu ska jag kolla serier hela dagen. Kanske jag till och med städar lite och tränar men mycket mer än så blir det nog inte.
Kent har varit här sen i tisdag och hållt mig sällskap, mycket trevligt. Igår for vi en sväng på allstar käkade mat och drack vin. Jag, Kent, Magda, Petra och Jonas. Ett trevligt gäng :). Kent for alldeles just och nu är jag ensam och övergiven. Jag längtar tills Maria kommer hit. Det kommer bli så bra, bästa sommaren. Jag vet det redan nu. Dessutom börjar planerna för i höst kännas mer klara än tidigare, någonting ska jag göra men exakt vad har jag inte riktigt bestämt mig för. Jag har ett till tag på mig att fundera.
Vi hörs då
PUSS PÅ ER
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Ny vecka, nya möjligheter :)

Det har varit en bra helg även fast jag lät sur igår. I fredags käkade jag och Sofie någon slags fikamiddag och pratade jobbjobbjobb, det är oundvikligt att inte prata om det när vi ses :p. Vi hann faktiskt med att prata om lite annat och sen kom Cissi hit också :). Riktigt mysigt och jag blir lika fundersam varje gång varför vi inte ser oftare.

På lördag gjorde jag absolut ingenting, men det var skönt det med. Idag har jag jobbat och nu inväntar jag en ny vecka med nya möjligheter. Jag ska träna som en psykopat, inga jävla bagningar nå mer. Tur jag har Sanna vid min sida annars hade jag inte alls varit där jag är idag. För en liten halvrutin på det hela måste jag väl ändå säga att jag fått :)

Natti!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Fuck you!

Det finns två saker man kan göra när man inte gillar läget, antingen tar man tag i problemet eller skiter i det. Jag känner nuförtiden mest för alternativ två. Jag är less på tjafs. Särskilt då det för det mesta ändå inte leder nånstans. Alla har sin egen version av en situation och den ändrar man sällan även fast man hör andra. Jag orkar bara inte men ändå blir jag less och lägger energi på det. Ändå bryr jag mig. Men inte längre. Jag kan räkna till ett, två, tre ungefär så många känner jag för att kasta ut ur mitt såkallad liv. Hade varit jävligt skönt faktiskt! SUCKERSSSS


Egentligen är jag inte så sur som jag låter men det var jävligt skönt att skriva av sig iaf. Ha en bra helg, nu ska jag laga kyckling och hoppas den senare delen av denna dag blir mer händelserik än den första.

💩

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Trött?

Då var man här igen. Vet egentligen inte vad jag ens göra uppe såhär dags, mest bara för att jag kan skulle jag tro. Ständigt i trotsåldern mest mot mig själv men ändå. Imorgon ska jag skjutsa mamma till bussen och sen hälsa på min fina vän Therese och min söta guddotter Leila :).

Annars inväntar jag sommaren! Imponerad att längtan inte kommit förens nu, i vanliga fall bruka den komma ganska precis efter nyår. Glad att det börjar bli ljust och soligt.

Tråkig jag är alltså! Puss på er ändå och godnatt!!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

...

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Fint liv

Idag har jag varit ledig och inte gjort ett skit förutom att träna. Tänkte ta allt nödvändigt och onödvändigt imorgon, då jag också skulle vara ledig men det ändrades ganska fort, nåväl bra med lite extra pengar :).

Alexandra ringde mig idag från Thailand och jag är avis. Soft att kunna sätta på sig lite sommarkläder och glida ut i solen. Det pratade jag om med Therese idag. Att sommaren är lätt den bästa årstiden. Alla är så glada då och det är ljust dygnet runt. Dessutom kommer det här blir den bästa sommaren ever eftersom jag kommer få min första semester och kommer ha Maria som min sambo och arbetskamrat hela sommaren! Bättre än såhär kan det inte bli. Love life! ❤

Godnatt

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget