grymt!!

tänkte precis gå och lägga mig men nu känner jag att jag inte kommer kunna sova på ett bra tag, så jag fortsätter plugga lite till och jag kan ärligt talat säga att det aldirg någonsin känt så bra att jag är vaken och pluggar så här sent som det känns just precis idag :D

Har dessutom upptäckt vilken otroligt jävla bra playlist jag har fixat ihop på spotify. Har lyssnat på den konstant de senaste dagarna då jag pluggat och det finns inte ett ont ord om den, jag är mycket stolt! Och för er stackare som ännu inte fått ta dela av den här har ni den!! :D


TJAAAO
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

en gammal goding

åh jag älskar verkligen den här låten, den är så fin om än sorglig. Men den får mig att längta och bli alldeles harmonisk i hela kroppen. Ska fan starta dagen med den här låten varenda dag, då kan väl inget gå fel? :)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Musik / l‰nka inl‰gget

   

nåmen.

varit och tränat med magda ikväll, 75 min på bandet. OJOJ det tar sig. Imorgon blir det kanske spinpump igen och jag gruvar mig en aning, jag vill fan inte ha träningsvärk i fem dagar som sist, haha.
Nu ska jag kila iväg och plugga för ihelgen ska jag hem till byn, arbetsjobba och tjäna pengar :)


tjaaa.a..a.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

what's my name?

Idag har jag åtminstone fått lite ordning här hemma och lagat en jättegod middag. Sen har jag hunnit samtala med fina tjejer först therese och sedan Hanna och Alexandra. Varför bor många av mina fina vänner så långt bort? Jag önskar jag hade fler att kunna komma över på en kopp te eller liknande. Men jag är rätt dålig på att ta tag i sånt där med de vänner som jag faktiskt har nära mig :p



Alltså Rihanna har släppt sitt nya album för inte så längesen och hon är verkligen helt otroligt grymt bra på att göra musik. Jag kan inte låta bli att älska i stortsett allt hon gör. Här har ni några nya låtar av henne som jag fullkomligt fallit för.

 

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Musik / l‰nka inl‰gget

   

:(

det går väl sådär va! Dessutom är jag sur på min mamma. Jag vet att det inte vara många dar sedan jag höjde henne till skyarna men idag ligger hon rätt långt ner på listan.. Så kan det vara, nu ska jag gå iväg en stund och plocka i lite grejer, har inte diskat på fleeeera dagar och det syns. Kan inte minnas sist jag hade så mycket disk att ta tag i men det känns så jävla jobbigt......

Idag är jag en gnälligjävel. förlåt.



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

petterfeber

Hur jag än mår idag
Så står jag kvar
Har aldrig ramlat av
För jag är fast i det här min egen kärleksaffär

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Musik / l‰nka inl‰gget

   

23

satt uppe igårnatt och pluggade inför dagens uppgift på skolan, det gick helt okej och jag tog mig igenom dagen. Dock somna jag först kl 6 och klev upp 7.30 så där vid 17-tiden tänkte jag unna mig en powernap men den blev nog lite väl lång, vakna igen strax innan 22 :p
kanske tar och röjer upp här hemma innan jag intar sängen för imorgon är det dags att sätta sig med böckerna igen och trycka in massa kunskap i skallen..


Jag skulle behöva skriva av mig om massor saker som snurrar runt i skallen just nu, det är en aning virrigt faktiskt. Samtidigt känner jag mig rätt tom på ord. Men på någotvis så lyckas jag och denna person alltid göra det virrigt omkring oss. Varför? Vad är det vi vill få ut egentligen? Jag förstår inte men det känns som att det är oundvikligt.




Natti.

 



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

knas

hela dagen har varit rätt konstig känns det som. Var först och främst vaken till fem på morgon för att plugga ordentligt till onlinetentan, jag kände mig jäkligt redo när jag la mig i sängen och ställde klockan på 9. Tentan skulle vara igång mellan 9-12 sen skulle den vara inlämnad. Därför hade jag förberett mig så att jag hade redan koll på det mesta för att vara säker på att hinna allt. Försov mig och blev väckt 9.30 av att Sofie ringer. Skyndar mig till datorn för att få sätta igång då hon talar om att hon ringer för att berätta att tentan inte blir av då flera inte kunde komma in på fronter. Jag blev less som fan, jag hade allt så klart i skallen nu inte sen utan just precis nu. Jag ringde mamma och skällde på LTU sen bestämde jag mig för att städa, duscha, dona samt börja plugga lite inför scenarieträning på måndag. Då får jag veta via facebook att tentan blir av men att vi får skriva den när vi vill under helgen och lämna in den senast på söndagkväll. Jag behöver press för att ta tag i något som ni kanske vet därför har inte tentan blivit av än för min del. Inte något annat heller för den delen då jag haft en jäkligt jobbig huvudvärk hela dagen och självklart är mina huvudvärkstabletter helt försvunna. Det är väldigt konstigt eftersom jag alltid har dom i medicinskåpet och alltid bara plockar ut en och lämnar kvar asken där den ska vara. Var och fika med Alex kring 14 och tänkte att mat skulle göra susen. Men inte, så när jag kom hem har jag legat och kika lite the hills och försökt sova bort huvudvärken men den är fortfarande kvar. Jag har dessutom en träningsvärk som heter duga. När jag skulle sminka mig idag orkade jag inte hålla upp armarna så jag har fått suttit på huk och stödjat armbågarna mot knäna. Kl 20 trodde jag att det skulle bli idolhäng med magda men nu har jag verken ätit eller fått tag på henne så nu vet jag inte hur det blir... En minst sagt konstig dag känns det som, ingenting har hitills blivit som jaag tänkt mig.

Nu ska jag gå och kirra nå mat så får vi se hur kvällen kommer sluta. (Magda har jag iallafall fått kontakt med i skrivande stund :D)

trevlig helg
, imorgon hoppas jag på en lite mer aktiv dag :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

mamma

Igår bröt jag ihop lite när stressen över allt pluggande blev så påtaglig, det är inte ovanligt. Det händer mig i stortsett varenda gång och då har jag tur att jag har en så otroligt bra mamma. Jag tänker inte säga att hon är felfri för det är ingen. Hon har sina brister precis som vi alla har men hon vet precis vad hon ska säga och göra när jag är på botten, hon vet precis hur hon ska få mig att må bra igen på ett sätt som ingen annan kan. Hon känner mig mer än väl och jag är så otroligt glad att jag har en mamma som bryr sig så som hon gör. Hon är min hjälte, min klippa som jag alltid kan stödja mig mot oavsett vad och bättre än så kan man inte ha det :) Min mamma är helt enkelt bäst! ♥

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

träna

det går uselt med pluggandet men nu ska jag alldeles strax lägga i en högre växel för nu finns det fan inget annat val. Imorgon kl 9 har vi nämligen onlinetentan. Var och träna med magda ikväll för att få lite mer energi och rensa hjärnan. Spinpump blev det och ja  vad ska jag säga.. Jag är dödslut och kan knappt lyfta armarna, så i pluggsyfte kanske det inte var så smart. Men för min hälsa och träning desto bättre, jag tror faktiskt att jag kan börja älska detta. Det är en otroligt skön känsla efteråt och jag tyckte pump var riktigt kul även fast jag är supersvag och hade svårt att få till tekniken men det kommer väl förhoppningsvis så småningom :)

Jag är verkligen glad att magda gav mig denna gratis månad på inpuls och när den är slut ska jag direkt fixa ett kort på stil.. Så beach 2011, jag kommer vara så redo när det är dags ;) haha.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

hehe

sökte på vuollerim på youtube och då kom en hel spellista med kent upp, på fjärdeplats till och med. Helkonstigt men rätt komiskt :D.. Vuollerim förknippas alltså med sveriges bästa band ;)
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Humor / l‰nka inl‰gget

   

fail?

Tredje dagen i rad då jag somnat så fort jag slappnat av en aning, vilket resulterar i lite pluggande och som i sin tur leder till att jag måste vara vaken som vanligt in på morgontimmarna för att hinna gå igenom allt.

Imorgon har vi seminarium i operationssjukvård och jag har ännu inte läst igenom allt.. Så varför jag skriver det här istället för att lusläsa boken är en stor jävla gåta! Men jag antar att det känns enklast att bara skjuta upp allt. Jag hoppas jag någon gång failar så in i helvete, då kanske jag lär mig en läxa någon gång. Men eftersom jag i fem terminer av sex (eller egentligen alla de snart 15 åren jag pluggat) har lyckas ta mig igenom allt ändå (fattar faktiskt inte själv hur det gått till?!) så kommer jag nog fortsätta så här de sista halvåret också. Så ni kan väl redan nu börja hålla tummarna för mig på min slutpraktik? Och lite extra imorgon för då får vi reda på hur det gått på den senaste tentan.

SCHHHHEGT
sovgott



 

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Allting börjar om. Jag kan börja om
Jag behöver hela mig så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om



Daniel Adams-Ray så jäkla bra, vilken stjärna alltså!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Musik / l‰nka inl‰gget

   

to school for cool

idag har jag inte gjort ett piss så fort jag försökt så har sömnen tagit tag i mig, direkt jag lagt mig ner i soffan har jag somnat. Det är inte alls likt mig, jag kräver extremt lite sömn och sover oftast bara tre, fyra timmar per natt. Men jag har ju väntat på ett bakslag och nu är det kanske här? Har inte tagit mig i säng än eftersom att jag vet att jag måste plugga lite s-hlr innan jag somnar för imorgon har vi en labb på det. Nåja bäst jag tar tag i det nu, men datorn och mysig musik känns mycket mer lockande :p

Har gjort iallafall gjort iordning en planering för pluggandet och det fick mig att inse hur mycket jag har framför mig. De närmaste två veckorna kommer jag måste plugga som ett svin för att klara mig igenom, det är sjukt mycket. I veckan har vi två labbar, ett seminarium och två onlinetentor.. Veckan därpå har vi ett seminaium plus scenarieträning och massor med tentaplugg för 30 november är det dags för salstenta. Universitetet tror nog seriöst att studenter är omänskliga. Jag är lika förvånad varje gång när jag klarat mig igenom en kurs :p



Nu tar jag med mig hlr-boken och beger mig till en renbäddad säng :D
sweet dreams.



just nu.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

gnäll

jag gillar inte och klaga, eller jag gillar helt enkelt inte att läsa när folk ständigt gnäller över hur sjuka dom är. BUUUHUU vad synd det är om er, eller så inte ni är bara löjligt klena :P

Men eftersom jag inte gnäller om det så ofta så ska jag faktiskt plåga er med detta inlägg..
Det känns som att jag håller på att bli sjuk. Igår var jag helt slut efter att jag jobbat. Jag hade ont i kroppen och orkade knappt hålla ögonen öppna. Jag la mig och sov i mammas knä en halvtimme medan dom såg på tv sen åt vi vrålfika innan jag och kim for söderöver. Igår när jag skulle lägga mig kändes mina ögonlock tyngre än bly (det var mycket längesen jag kände så), ögonen var rödsprängda. Idag har det fortsatt, jag är frusen, trött, slut och ser rent utav förjävlig ut. Jag borde plugga men det känns som att det inte är någon idé just nu därför ska jag se lite one tree hill en stund och hoppas att det blir bättre. Jag har inte tid att vara sjuk. Men om jag känner mig själv låter jag mig inte vikas för nå sånt ;D hahaha.


Ikväll blir det födelsefika hos fina Sofie Wallström som fyller 22 år idag, hipphipphurra! :)
vi ses
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

det går bra nu

Ska strax ta golfen och bege mig in till stan för en myskväll med Cecilia, kommer bli riktigt trevligt känns som jättelängesen vi sågs sist. Imorgon åker jag och Magda hem till vuollerim, tror det vankas jobb för mig men ingenting är säker än så annars får jag väl njuta sv en ledig helg i byn tillsammans med familj och vänner, inte illat pinkat de heller ;p



Nåja ha en bra kväll!

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

ny telefon?






Vad vore väl en bal på slottet? Eller en ny telefon i handen? Typ en Xperia x10? Never gonna happen men jag gör ändå ett försök. Klicka här och gör ett ni också sen håller vi tummarna att någon av oss lyckas! :D

Återkommer snart med en update om helgen som var men just nu har jag ingen lust. Men kan väl säga att jag hade grymt skoj ;D
 
see you!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

en liten

idag har varit en stressig dag. Skola till 16.15 sen snabb handlade jag mat på ica eftersom det ekat i kylen ett tag nu. Tog med mig Sofie in till stan som hjälpte mig att hitta träningskläder sen slankt det med ett par stövlar också ;p Kl 18 drog jag på inpuls med magda och tränade kondition i 60 min. På riktigt är jag stolt över mig själv, jag har fan aldrig tränat förutom på skolan, mina promenader och två pass på stil som Sofie bjöd mig på. Men det var riktigt kul och nu har jag en hel månad gratis där, den här gången ska det bli nått utav det här, jag lovar! ;). Efter träningen drog vi och sola sen har vi hängt med Martin och Anna, sett tv och käkat mackor :)

Sen jag kom hem har jag suttit och pratat med Terran i telefon, jag saknar henne och jag längtar till bebisen ska komma ut. Det känns alldeles jätteknasigt att min lilla pärla ska bli mamma snart och jag är lite nervös på riktigt. Jag kommer sitta på nålar när jag får reda på att det är på gång allltså. Men allt kommer gå bra, det vet jag :D



Nu blir det sängen för imorgon blir en låååång dag. Skola hela dagen sen packa, planera, bränna skivor, tagga tilll och försöka lägga upp någon slags budget för helgen. Jag har så lite pengar att jag mår dåligt. Och nu är det snart dags att julhandla, på riktigt jag får det inte att gå ihop?? :(
allt löser sig, alltid!

Godnatt :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

tagga till

En liten update kanske.. Helgen som var eller förresten hela förra veckan befann jag mig i vuollerim. Jobbade onsdag och torsdag och sen var det utgång fredag och lördag. Blev lite av karatefyllor för mig. På fredag for vi till jokkmokk och hotellet efter ett tag ville vakten att jag skulle bege mig därifrån en stund och nyktra till så jag blev tjurig och vägra åka tillbaka istället åkte jag runt och raggade med rickard :). Visade sig nu i efterhand att jag inte var den enda som blev utslängd så det var nog mest en knasig vakt :p

På lördag mådde jag dock inte alls bra. Vid 15 tiden blev jag tvungen att ta tag i mig själv och vid 19 var jag igång igen. For till Simon där resterande var, vi dansade och hade sjutk roligt alltså :D På dansen drack jag bara vatten och det var nog tur det, min räddning skulle jag tro ;P.. Nu taggar vi till inför helgen för då blir det gve med Magda & Lina och några till :). Tror det kommmer bli grymt skoj, jag vet att det kommer bli det :D Idag har jag varit in till stan och inhandlat alkohol med Magda. Råkade bli lite mer saker och nu är jag verkligen på köpstopp, verkligeeeen! Nånå nu ska jag laga mat sen sätta mig ner och försöka bränna lite skivor till ihelgen :)


Justja nya kursen känns bra och jag gillar min nya hårfärg.
good life!
BYE

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget