fin fredag :)

Igår var det torsdag, tentan blev gjord och sen blev det stan med Sofie, jag handlade massa och hon var mitt goda smakråd :) Sen käkade vi lunch också, mat och prat har otroligt goda sallader har vi konstaterat, hehe. Idag vaknade jag av mig själv 10.15! Kan inte minnas när det hände, sen dess har jag hunnit surra med två favoriter Sofia och Maria. Sofia kommer nog hit och med ut ikväll, hur kul vore inte det då? Det voreeeee helt underbart roligt ;D haha

Nu ska jag dammsuga och städa toaletten, klä på mig och bege mig in till stan för Alex ska stoppa in löshåret. Jag är så taggad för ikväll, tror det kommer bli grymt!


Dessutom har jag en känsla av glädje i hela kroppen, jag kan inte sätta fingret på vad det är men det var längesen jag mådde så här bra. Kan ju bero på att jag verkligen har världens bästa vänner runt omkring mig, då kan man ju inte vara annat än lycklig! :)



Nu ska jag och musiken hänga lite ;) hoho
pusshej

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

vakar

vakar som vanligt. Tentan är kl 9 och jag vågar inte sova, ska kolla igenom lite gamla tentor sen blir det vakna med the voice och frukost! :) Vakna med the voice är verkligen grymt bra, jag har blivit smått förälskad i hela högen, haha.



Har varit och snokat runt lite på facebook och hittade den här bilden. Jag som tatuerar, visst är jag grym! ;)

puss!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

det löste sig :)

det löste sig, dom ringde nyss från företaget där jag beställt halloween grejerna och lyckades fixa det, eller det ´blir inte samma som jag beställt men i princip samma. Så ja det var ett rätt bra företag ändå, gillar när dom engagerar sig på det där sättet. Blir på stan imorgon dock och inhandla lite grejer men det blir nog bra. Löshåret kom idag också, wiihhooo ;)

Nu ska jag klä på mig och laga mig lite mat.
hejdå :)




<3

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

surt

nu är jag sur, ringde och hörde vart fan mina halloween grejer är eftersom jag beställde dom den 22 okt och det skulle levereras inom 1 - 3 dagar. Nej då visar det sig att dessa grejer är slut, hade dom ju kunnnat kläcka ur sig lite tidigare!! ÅH. Nu kommer jag bli en väldigt tråkig tjej på halloween, jag hade faktiskt sett fram emot att klä ut mig.

Nu ska jag göra ett sista ryck med pluggandet, har massor kvar att lära in.


ses!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

gammal bra musik

Jag spotifyar mig igenom gamla godingar nuförtiden som the sounds, anna ternheim, melody club, kent, lars winnerbäck, mando diao, the ark, håkan hellström. Det är såååå bra jag kan inte förstå varför man lägger så bra musik på hyllan! Nåja det är härligt när man man kommer ihåg att återkomma till det då och då :)

Nu har jag pluggat klart för idag (eller för igår faktiskt ;p). Vill ta mig upp till 6.30 för att se vakna med the voice på femman men tills dess lär jag ju inte ta mig upp, och gör jag det är jag död i skallen resten av dagen och det blir lite pluggande. TYPISKT.

Nåja ni kan ju ringa och väcka mig där vid tio, elva så är ni en schysst prick :p
godnatt, godmorgon, hejdå :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

snart är det jul :)

plugga idag och imorgon sen är det över, oavsett hur det går så är det över! :) Har beställt lite grejer nu på sistone så väntar förbryllt på grejerna, betydligt tråkigare när räkningarna kommer :( Förra veckan fick jag hem tre julklappar som jag beställt, det är bra att börja i tid, det är ju faktiskt mindre än två månader dit så! :D Så jag börjar längta redan för att jag älskar julen, det är absolut det bästa som finnns trots att jag har jobbat de senaste åren under jul så har det iaf var det bästa :) haha.

Mina nya beställningar består av löshår, klänningar och lite halloweenprylar så det är bara hålla tummarna på att jag får dom i veckan, enligt alla ordrar står det 1-3 arbetsdagar vilket betyder att jag borde få det innan fredag. Men oftast brukar ju det inte stämma så bra! Nåja håll tummarna för mig, nu ska jag slänga i mig lite mat sen fortsätta plugga lite innan despret.

ses, hejsvejs


fortsätter dela med mig av gamla bilder, min dator är fullproppad med dom, här är iaf jag, Micke och Anders, höstadansen 2006 tror jag :)


 

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

en förbi

första tentan är skriven, jag gjorde bara delen om mag-tarmkanalens sjukdomar, den andra tar jag den 17 december då det är omtenta. Jag trodde seriöst att jag skulle ha fetångest nu efteråt men det har jag faktiskt inte, jag känner mig så jävla lättad! Trots att det känns sjukt tungt med tre delar till på torsdag, jag har inte pluggat nå så nu blir det inte mycket annat att gör dessa dagar, men sen är det över för ett tag. AAAH jag längtar sååå!

Förutom glädjen över att en tenta är förbi är jag också glad för att det är min namnsdag idag, jag har gått ner ännu mer i vikt och nu ska jag unna mig en härlig dusch och sen en härlig lunch med Sofie, samt lite shopping :D

En annan grej är ju att jag inte sovit nå inatt, men det får jag ta sen senare för nu är jag pigg, övertrött troligtvis men sak samma, mina sömntider är ändå så fucked up! :p



ha en bra dag hörrni
;)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

22.29

förlåt att jag nöter ut er med allt mitt pluggsnack men just nu är det de enda som kretsar i min skalle. Egentligen inte, jag har massa andra grejer som snurrar runt som gör det ännu jobbigare, det passar sig inte att vara intresserad i nått annat än studier just nu, tyvärr så är jag ju det. Jag förstår inte hur det hände, men det gör mig alldeles snurrig av tankar :p Nej nu blev det tjorvigt.

Hursomhelst så har jag två kunskapsmål till att gå igen, två tentor  plus hela farmakologiska smärtbehandlingen till salstentan som är imorgon kl nio. FAAAAN!

Får skylla mig själv så jäkla mycket. Igår blev det mys fram till två tiden sen in till stan fram till 16, vid 18 kom mamma, pappa och Kim och blev här till 22. Sen somnade jag vaknade några timmar senare då Emil tyckte jag skulle komma förbi honom och se film med han, Olle och Ola. Så blev det :)
Vi såg beer fest och köpte maxmat eller dom gjorde, jag ville ha glass men den var slut :( Strax efter fyra gav vi upp och for hem, trött och utslagen somna jag vid 5 (vintertid). Helt död imorse även fast jag vakna redan kl 11, 12 och 14 så tog jag mig inte upp fören vid 16. Panik hade jag, har pluggat sen dess, enbart pluggat plus sett ensam mamma söker och lagat mat.

Så nu förstår ni att jag inte har tid med det här.
Imorgon kommer ångesten, då denna tentan är över som gått och helvete och jag måste samla nya krafter till nästa tenta!


nej nu ska jag sluta klaga, I feeel great iaf :D
pusss
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

trött

åh det här går inte, om två dagar är det första tentatillfället över och jag kan fortfarande ingenting! Igår blev det idolmys på porsön med två söta tjejer, sen blev det mys framför tvn här hemma hos mig somnade sen som vanligt. Har varit in till stan och fikat med alex, hittade en snygg kofta på vila :)

På en timme kommer min familj hit då blir det käka lite middag, byta däck och hänga upp tavlor sen är det blogawards på tv400 kl 19.30 sen är det fan dags för plugg, stenhårt plugg! Jag ska klara detta, jag ska fan det.
Önska mig lycka till för just nu kännns det så omöjligt allting!



Nåja man måste få unna sig lite andra sysslor också ibland :) haha.
tjooosan
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

fredag

nyduschad, känns som klockan är typ 12 när den egentligen är snart 18. Nåja nu ska jag fixa mig och sen fara och besöka porrön! :) Gjorde webbtentan imorse, sjukt okoncentrerad. Borde ha sovit, det borde jag verkligen gjort men när man upptäcker att kl är 5.30 och tentan börjar 8 så känns det rätt ovärt.

Äh jag tror inte på sömn, man missar för mycket.
Nu ringde mor och tala om att dom kommer ner med mina vinterdäck imorgon, det var ju bra. Tur att dom är lite rädd om mitt dyrbara skinn, haha ;p


trevlig helg ♥
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

tjosan

igårkväll blev det häng på vänorts istället för nå sömn, vi vakade vilket var grymt skoj faktiskt. Enda tills jag kom hem vid elva och var helt tung i huvudet, tänkte sova en timme där vid 13 slutade med att jag först steg upp efter 17. Så idag blir det väl som vanligt, inte mycket till sömn. Måste plugga, men på nå vis är det så skönt att bara strunta i det. Det är när man tar fram böckerna som man får ångest. Ska gör ett tappert försök ikväll och resten av helgen. Nu får jag sluta vara oansvarig.

puss :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

pluggfri onsdag :)

idag har vi haft seminarium, gick ju sådär hyffsat förutom att jag försov mig i vanlig ordning. Sen blev det stan hela dagen med mor, bror och Niklas. Kent provade ny glasögon och jag inhandlade en tröja, klänning samt leggings trots att jag egentligen inte har råd :p Sen var vi på allstar och åt, smarrans! :)

Kvällen har jag varit trött som en gnu, somnade inte fören vid sex imorse, jag försökte tidigare men det gick inte. Tankarna flög åt alla håll, jag låg där och längta till allt möjligt. Till julen, till halloween, till att få träffa mina kusiner snart igen, till tentaperioden är över, till höstdansen till och med till morgondagen. Jag gillar att längta, tiden går så fort när man har nånting att se framemot :)

Idag prata vi musiksmak. Min mamma hatar min musiksmak, hon tål den inte och tycker den är jobbig och konstig. Kent däremot gillar den, vi har samma stuk jag och han. Vi är mer för meningsfulla texter, djupa, komplicerade låtar medans mamma mest gillar hitar som radio nöter sönder och samman. Det är konstigt hur örat kan uppfatta så olika, hur vissa njuter medan andra plågas. Musik är en grym uppfinning hur som helst :)


Nu kanske man skulle gå i säng och sen stiga upp tidigt och ha en effektiv pluggdag.
hejsvejs



ännu en till bild från old days med en annan bästa vän :)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

tentaångest

alltså hallå kan jag få bli frisk nån gång?! Nu har jag varit sjuk i snart två månader! Tror jag blev sjuk där i början av september och den verkar vara här för att stanna, kronisk förkylning? Kanske har struprörscancer, man blir fan hypokondriker av att plugga massa sjukdomar!

Har iaf satt igång nu med pluggandet och det går så sjukt seeeegt. Har lyckas ta mig igenom en punkt av typ sjuhundra kunskapsmål, inte så bra! Imorgon måste jag plugga kärlkirurgi inför seminariet, onsdag har vi seminarium hela dagen torsdag blir det att plugga onkologi inför webbtentan, fredag har vi webbtentan och sen äre helg och på måndag har vi tenta i både mag- och tarmkanalens sjukdomar samt farmakologisk smärtbehandling sen torsdagen har vi sista tentan i endokronologi, reumatologi och blodsjukdomar! Och jag kan fortfarande ingenting!!!! Så då kan vi ju allihopa lista ut att det kommer gå rent åt helvete den här gången.

Jag skyller på min förkylning, jag vet inte vad jag annars ska skylla på, jag är så less på skolan nu och jag hoppas verkligen jag får nya ryck till nästa kurserna för annars är det fan kört för mig. Åh väldigt mycket tentaångest nu, kan inte nån bara slå sönder min dator och sparka mig i röven så jag kommer igång.

Det känns så omöjligt just nu, precis som att det där rycket aldrig kommer komma den här gången :(

Nej några sista försök innan sängen.
SOVGOTT
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

help I'm alive

Nu ska jag lägga upp en låt som jag så länge har velat lägga upp. Jag har lyssnat på den varenda dag den senaste månaden och den slutar aldrig vara bra, helt underbar! :) Inatt blir det vaka, jag ska plugga och kl nio ska jag på uppdrag. Eftersom jag inte längre litar på min egen uppvakningsförmåga har jag bestämt mig för att vara vaken istället, det är ju det jag är bra på så att säga ;D haha.


så här kommer den, njut! :)




åter till pluggandet som jag just kommit igång med, bra där. Det här kommer gå åt helvete...
sweet dreams
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

det ser bra ut! :)

Här kommer en scen ur mvbk-filmen. Jag är nervös för då den kommer bli klar. Seriöst jag tror jag kan ha förstört den och om dom klipper bort hela mig blir jag inte förvånad, haha ;p
Nej nu ska vi inte vara sån. Det blir säkert bra, jag är amatör och det vet alla! :)

 

Nu ligger böckerna framme redo för att plugga, det tar tid men snart är jag där. Ska bli så otroligt sköönt när det är över.

Först lite körslaget :) hej!

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

min mormor

Vilken bloggtorka alltså..

Igår hade vi föreläsning i onkologi, läran om cancer. Tyvärr så hann Kruse bara nämna lite om Myelom, den sortens cancertyp min mormor har, jag hade velat veta så mycket mer så nu ska jag läsa vidare, jag ska veta allt! Det känns så mycket skönare om man hade nån liten hum vad hon gått igenom. Idag mår hon relativt bra, hon ska snart få sluta med sina mediciner och när man hör henne genom telefon låter hon precis som vanligt igen, samma spralliga energifyllda röst, inte den där svaga rösten som fanns där ett tag. Då gjorde det faktiskt ont att prata med henne. Jag skäms att jag inte har träffat henne under hennes svåra tid och jag beundrar min morfar som har gjort allt så bra, han har växt i mina ögon så oerhört mycket. Anledningen att jag inte träffat dom beror väl på tidsbrist men framför allt att man varit livrädd att ha nån förkylning eller liknande som man kan smitta ner dom med.

Cancer är en hemsk sjukdom och alla mina nära och kära och alla som jag känner, anhöriga som drabbade jag tänker på er och önskar er alla lycka och ert allra bästa..


morfar och mormor :)



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

fredagsmys

idag har jag varit duktig, även fast studierna än en gång blivit åsidosatt, nåja imorgon! hehe ;p
Har iaf städat lägenheten, dammtorkat och byt plats på lite dukar, lampor, ljus, fotografier m.m. Så kul med lite förändring, speciellt när det blir till det bättre :) Vände även min bokhylla vilket blev en betydlig förbättring, det fyllde ut den tidigare så tomma väggen.

Nu har jag piffat upp mig själv en aning. Ska slänga i mig skinksalladen från igår och sen mysa ner mig framför idol. Sugen på lite vin men det känns lite knasigt att sitta och pimpla vin alldeles själv och Alexandra är i harads, Sofie är i norrköping, Cissi och Levi i kalmar, Hanna i stockholm, resterande tjejer i klassen pluggar och mina övriga vänner bor för långt bort.. Kanske svänger förbi Emil efter idol och utsätter han för en skräckfilm, haha. Fast det är inte så snällt eftersom han blir jätterädd av dom :p Hade iaf varit uberkul att se! ;D
Annars blir det plugg, det vore jättebra faktiskt men vi ser.

Kan då inte annat än bli en bra kväll i den här fina lägenheten, jag älskar den och hade jag haft batteri i min kamera hade ni fått sett det själva :)



Ha en bra fredag!
pusshej :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

positiv

idag är jag alldeles ordlös, har lyssnat igenom Melissa Horns nya album vilket är alldeles jättebra! Det är verkligen höstmys rakt igenom. Jag är höstmys rakt igenom och jag har en bra känsla i hela kroppen, en helt otroligt bra känsla vilket känns helt sjukt. Det är tentaperiod och jag känner inte ens ångest, då mår man bra kan jag tala om. Ni som studerar vet exakt vad jag menar, och min sinnesstämning syns så tydligt under dessa tider och denna gång är den så positiv :D

Nåja nog om det. Letade igenom lite bilder idag igen och hittade den här, jag och en av mina bästa vänner :)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

gör mig frisk och kry

åh jag är så trött nu får jag fan ta och bli frisk snart, har varit förkyld i över en månad nu och jag är så less! Huvudet dunkar, halsen gör ont, snoret rinner och hostan är ständigt där! Efter helgens bravader blev det ju bara värre så till helgen kanske man ska satsa på en lugn helg, en mysig hemmakväll med någon :) Eller bara massa plugg hela helgen, hade varit skönt om man fick känna sig duktig nån gång.

Var på skolan idag för ett tappert försök att plugga, gick inge bra. Men fick ut lite gamla tentor vilket är toppen! Som vanligt är alla kurser alltid omgjorda eller nya när vi har dom, men det fanns en del som va de samma denna gång :)

Nej nu ska jag laga lite mat, kanske blir kycklingen och salladen från igår.


Måste bara lägga upp den här låten som Hanna lagt upp i sin blogg. Ihelgen när vi var på fest så frågade hanna mig om jag gillade Paramore, jag kom då ihåg hur mycket jag älskar den låten som är med på guitarhero 4 så vi leta upp den och här är den nu, väldigt nött från min sida men dock så bra, den piggar upp kortsagt! :)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

tredje gången gillt

jag lyckades lösa det, det visar sig att det är sug internet explorer som var felet, så aldrig mer den skiten! Nu är det mozilla firefox som gäller :)

Har läst igenom alla bloggar nu och surrat lite på facebook. Nu blir det sängen och ännu en dag utan pluggande har gått. Jag känner mig så värdelös och ångesten börjar komma krypande..

Nåja jag behöver sömn nu så godnatt igen för sådär tredje gången! :p
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

arg

nu är jag arg, internet är helt cp! Inga sidor fungerar verken bloglovin eller facebook. Jag vet inte om det är datorn, sidorna eller internet som är knäppt eller alltihopa i en sarlig röra. Men arg är jag, nu går jag fan och lägger mig.

åh godnatt!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

motivation, hallå var är du?

min dator är så seg, hela jag är seg. Jag förstår inte vart jag ska hitta motivationen! Mjölken är slut vilket leder till att jag inte kan vispa ihop min chokladpudding, det suger.
Lyssnar åtminstone på underbart bra musik och längtar till kent, vilken kick! Ja jag längtar nånting innerligt!! :D

Nej nu kanske man far och köper lite mjölk, eller så nöjer jag mig med en satsumas? Vi får se, måste iaf plugga och det är NUUUU!


Btw lördagen var en otroligt rolig kväll, det är mycket jag har och tacka för det. Men jaa, jag är glad :)
godnatt då
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

party like a rockstar tonight!

igår blev det boden och idol, jag avstod vin och festande. Duktig flicka må jag säga, hehe :p När jag kom hem blev det några avsnitt av one tree hill tillsammans med te och marmeladmackor :D Somnade först vid två men vaknade av några tonåriga trotsiga ungar utanför som stod på vägen och slog sönder en dator. Varför?! Helt jävla idiotiskt, det är som att man vid den där åldern alltid har ett behov att framhäva sig genom att bete sig som den största idioten på jorden. Efter att någon från mitt hyreshus hade ropat åt dom att sluta blev en av killarna ännu mer galen och började verkligen mata sönder hela jävla dataskärmen så det bara flög grejer, sen skrek han några svordomar, peka finger och kände sig störst och cooolast i världen. TÖNT!

Somnade om igen vid tre då jag vaknade av att emil skicka sms och tiggde skjuts, jag var dock för trött och nerbäddad för att orka. Nytt försök vid fyra då martin ringde och surrade, full och glad! Efter nått avsnitt till av one tree hill somnade jag vid 5.30 och blev väckt igen 6.30 då Samme ringde och svamlade, minns knappt om vad eftersom jag typ halvsov då.
Haha så man kan lungt sagt säga att jag blivit störd inatt, men det gör inget för jag tycker det är kul när folk hör av sig! :) Och jag är alldeles för nyfiken för att inte svara ;p

Ikväll blir det party på porsön med massa snygga tjejer, det kommer bli grymt. Dessutom är Hanna hemma, ska bli så kul att se henne, det var så längesen och jag har saknat henne!
Dags att sätta igång att göra sig iordning snart.

Ha en bra lördag goda vänner! :)
hej
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

sömnproblem?

Nu har jag gjort mig i ordning och ligger i sängen. Jag kan seriöst inte minnas sist jag låg i sängen vid den här tiden, för mig är det här tidigt och det är sjukt jag vet. Jag har fått helt fel sömntider, allvarligt så sover jag nästan aldrig. Ibland somnar jag nån timme på eftermiddagen, trots att till och med det är sällan nuförtiden. Oftast somnar jag vid 4.00 och stiger upp just före 8. Det senaste dagarna har min kropp dock börjat säga ifrån genom att helt enkelt inte vakna. Brukar vakna just innan tio och helt enkelt missa den första föreläsningen. Jag är känd för att komma sent på skolan, pinsamt! Nej från och med nästa vecka ska jag vända tillbaka dygnet, jag ska helt enkelt tvinga mig själv i sängen före ett, det är väl rätt rimliga krav?

Annars är jag sjukt skoltrött, jag är så otaggad man kan bli för att börja tentaplugga och medans det känns som att hela klassen redan kan hälften fattar jag ingenting. Det kommer bli tunga veckor framöver kan jag lova.



På måndag släpps däremot kentbiljetterna, så dom ska bokas så fort det är möjligt, mitt enda hopp just nu :)



nu blir det nått avsnitt one tree hill.
tjohej och godnatt





längtar!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

dear mr. president

väldigt fin låt. Pink lyckas för det mesta, jag beundrar henne :)


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget