mitt 2009

Jag borde väl också göra någon slags resumé av 2009 som alla andra gjort..

Januari invigdes tillsammans med min familj, mina grannar, min pojkvän och några till. Det var mysigt. Visade prov på att vara ett bra flickvänmaterial när Robert fyllde 25. Jag var mysig hela januari, det var en bra månad vill jag minnas trots att jag var velig, virrig och väldigt involverad i min skola och glömde ibland bort den person som just då gjorde allt för mig

Februari började ju minst sagt inte bra, vintermarknaden blev dålig. Det blev kaos som sedan lyckades lösa sig och resten av månaden var fin, vi hade det bra. Jag drabbades av influensan och blev om pysslad :) Fick en stor bukett rosor på alla hjärtans dag och i slutet av månaden mådde jag toppen. Bilen blev bestulen på min stereo :( men min otroligt jobbiga granne flyttade :D

Mars, provade på att jobba på Leos Lekland lite emellan åt. Hängde mycket med Alex igen. Drabbades av förkylningar osv. Pluggade på. Följde melodifestivalen som vanligt. Hade ångest över skolan och saknade maria. Fick veta att mormor hade cancer. Drömde sjuka drömmar. Gjorde misstag. Sårade. Bröt upp.

April var jag förälskad, snabb och intensiv förälskelse. Påsk, stughäng. Praktik i vuollerim. Stöttade bror i hans musik. Lyssnade på kent. Kände mig fri. Gav upp vissa saker. Insåg andra saker. Saknade.

Maj försökte jag verkligen. Jag var deppig. Jag behövde mina vänner och många fanns där. Jag lät bli att vara själv och var social. Ville utomlands. Längtade till sommaren. Provspelade för en film.

Juni gjorde jag ett sista ryck i skolan. Fyllde år. Fick filmrollen. Försökte intala mig själv att jag mådde bra. Gick på balen med Micke :) Försökte, gav hela mitt hjärta. Blev förkyld igen. Uppskattade mitt fina Vuollerim och mina fina vänner här. Hittade tillbaka till varandra, en del av oss iaf. Alldeles för mysket lögner. Svek. Jag fick igen, hämnd på alla möjliga sätt och det gjorde ont.

Juli fortsatte på ungefär samma sättt, hyffsat bra Kulturkraft förutom allt tjaffs. Var less, gjorde några sista försök att rädda det som inte gick att rädda. Gav upp. Blev singel. Mormor genomgick sin cancerbehandling. Än en gång fanns mina underbara vänner där för mig! Sårad, mådde skit osv. Spelade in filmen

Augusti LK med massa sköna människor. Fick träffa min lulebrudar igen :) Umgicks mycket med Micke, Martin och Emil. Träffade Majk igen :) ångest för att sommaren var slut, glad för att återvända till luleå. Sjukt less på Vuollerim

September återvände till luleå, gammelstad, skolan. Mådde bra. Träffade nya underbara människor. Var mycket med Emil, blev bra fina vänner, insåg att vi var världsbäst. fixade håret. återtog mitt musikliv. blev sjuk IGEN.

Oktober, helt galen månad. Fortsatte vara sjuk. Älskade helgerna, mycket festande. Längtade till kent. Bokade in kent konserten tillsammans med Sofia. Sjukt skol lesss. Mådde otroligt bra. Mys. Långa nätter och sena kvällar. Smygande och spänning. Träffade Hanna igen :). Mormor började må bra. Börja bli nervös inför filmen, huuuuh ångest. Galen fest som slutade med fylletatuering. Var glad över mina  underbara vänner. Tappade mobilen i toaletten.

November fortsatte älska helgerna, gillla luleå. Festade. Firade halloween. Köpte kents nya album. Började fundera på flytt till porsön. Höstdansen tillsammans med mina fina klassstjejer. Vaccinera mig mot svininfluensan. Blev nog lite förälskad. Såg Lars Winnerbäck. Ett tråkigt besked slutade månaden med, sorg på många nära håll.

December bokade jag lägenhet på porsön, bestämde mig för att flytta och sa upp min nuvarande bostad. Vann biljetter till high school musical. Julpyntade. Festade. Köpte ny mobil, Julhandlade med mina bröder. Mådde bra. Weekend på hotell med familjen. Tentaångest. Fylleångest. Less på en viss situation. Smygandet avslöjades. Letade Miss X. Jag, Emil och Ola insåg att vi är bäst! Hittade bra musik. Sa adjö till min klass för ett tag. Återvände till vuollerim. Fira jul. Jobba. Umgås med min familj och mina vänner. Juldansade. Hunnit umgås med tess :).

Jag har nog aldrig mått så bra som jag mått den här månaden eller faktiskt de senaste 3 månaderna. När jag tänker efter så har varje månad det här året egentligen bara blivit bättre och bätttre. Jag mår verkligen toppen och jag hopppas att 2010 fortsätter i samma riktning.


Kärlek till er alla, jag hopppas ni mår lika bra som jag :)
Gott nytt år!




K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

happyland :)

seg dag, fin dag, theresedag osv. Jag gillar egentligen inte söndagar men eftersom jag antingen har jobbat, pluggat eller festat och i fortsättningen kommer jobba, plugga eller festa så var det otroligt skönt med en avstickare. Vi skippade staden eftersom vi insåg att vi inte hade nå ärenden där, dessutom ska jag snart ner igen så :) Jag längtar hem till lulecity och alla mina fina vänner där. Sötaste finaste Hanna är också hemma och hon ska jag hinna se innan hon åker neråt igen, vi ska ha häng. Jag måste också hinna med massa plugg och tråkigheter så nästa måndag blir jag lulebo igen :)

Vuollerim är också fint, jag är glad att jag har hunnit umgås med min familj och mina vänner här uppe, det slår lite. Alla jag känner är ändå guld så nuförtiden kvittar det vart jag är bara jag har någon av dom bästa nära mig :)

Nyår blir på långgatan i vanlig ordning, jag och therese ska stå för efterätten vilket betyder att den kommer bli nått alldeles extra, all ära till min mammas pannacotta men iår kommer det bli grymt! ;D



Fick ett par högtalare av mina bröder i julklapp, suveränt topppen bra! Nu kan jag äntligen lyssna på musik utan att det ska skrapa och låta illa, därför bjuder jag på en ny favorit-



Ha det bra så länge :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Lever :)

Tänkte bara meddela att jag mår bra igen, det gjorde jag redan på natten innan julafton. Jag blir lätt upprörd och ledsen men sen löser det sig lika fort och jag är på topp igen, tack vare min fina familj ♥

Julafton var bra, jag jobbade och hann äta julbord här hemma samt öppna julklappar :) Igår var det juldansen, den var helt okej. Ikväll har jag varit med fina Therese och Maria, spelat spel och surrat massa.

Imorgon blir det luleå med far och bror, vi ska kanske mellandagshandla lite om jag kommer på nå billigt som jag behöver, hehe.


Jaja nu vet ni att jag lever iaf ;)


Ses!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

...

det känns inge bra, blev just superdeppig, less på livet. Jag vill bara komma långt bort just nu, dit ingen vet vem jag är.

Jag hopppas att morgondagen blir betydligt bättre. För just nu suger julen!
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

23

snart börjar jag jobba, fan usch jag mår illlla! Har nog ätit alldeles för mycket julgodis idag :( Jag och mamma har varit till farmor och gett hon massa drömmar som jag bakade igår samt strykt juldukar åt henne, hon blev glad! Gav mig 200 kr och en julduk, så det vare värt ;D hihi.

Hade tänkt slå in julklappar nu innnan jobbet med Kim, men han skulle tydligen iväg och göra nå så vi får väl ta det ikväll då när jag kommer hem från jobbet.



Snart juldagen och juldansen, nyår osv. Kommer bli ett bra år iår, det känner jag på mig :D

 

puss!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

juletider

Nu är jag hemma i Vuollerim på Långgatan 19, i vårat fina hus :) Jag älskar det här huset och mamma har gjort det extra julmysigt i år. Jobbar för fullt och tjänar pengar, gick kort idag så slutade redan 12.30. Borde väl vila nu så jag blir frisk, förkylningen blir bara värre och snart har jag helt tappat rösten. Det är inte läge för det eftersom jag inte kan jobba då vilket resulterar i att jag inte heller får nå extra monyessss :P

Igår bakade mamma drömmar och sen klädde vi granen, den blev snygg :D



Nu lyssnar jag på musik och ska väl ta och packa upp alla mina kläder eller slänga mig i duschen men i och med att jag ska hämta mamma från jobbet på dryga timmen lär jag ju hänga här tills dess.


Känns som att jag aldrig har nå vettigt att skriva här nå mer, blir bara en ointressant röra men läsarantalet ökar ju ändå så det verkar ju inte spela nån roll. Jag gör ett ynka försöka att få veta vilka ni är, skriv en rad är ni söt för det är sälllan ni gör det faktiskt :p
Hur som God Jul på er alla! :)
pusse

K O M M E N T E R A (5)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

break your heart

jag har P A N I K! Jag har inte pluggat ännu, jag har legat i sängen sovit och tyckt synd om mig själv för att jag är förkyld. Jag är en självömkande människa som inte fattar mitt eget bästa. Klarar jag inte tentan imorgon kommer jag gråta hela jul och nyår. Bra gjort Kajsa din jävla LOSER!!!!!!



Tur att jag hittat en bra låt, eller otur kanske. Får skylllla på att det är den som inte sliter mig från datorn nu. För inte fan är det då bloggar och facebook. Jo jag är en stor nörd också! Fan vilken insikt man får så här på kvällskvisten.

Här får ni låten bara för att den är beroendeframkallade och partytaggande och ni kommmer också hamna i träsket! ;P

Den är så skön för just nu finns det ingen som kan krossa mitt hjärta, jag är så stabil så det är helt sjukt. Ingenting kan få mig ur balans, och jag älskar det! :D



Väldigt osammanhängande och konstigt inlägg men så blir det mitt inatten när man har tentaångest.
Hörs i vlm! Nattiiii...
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

tre dagar kvar

ihelgen har vi som sagt bott på hotell, jag och min familj. Jättemysigt var det, bra grejer :) Nu däremot har jag sjuhundratusen saker som borde och måste göras. Jag behöver plugga och tvätta, städa och packa. Imorgon kl 9 har jag tenta och kl 15.45 ska jag befinna mig på bjärka för att jobba ett pass kväll där. Och självklart har jag blivit förkyld IGEN! Jag förtjänar det inte, efter en sån jävla seg förkylning tror man ju att man borde vara fri sånt där ett tag men inte, den har klamrat sig fast och vägrar släppa.
Morgondagen det lär ju bli stressig men på nått vis bruka det lösa sig..

Nu är min lägenhet ute på lulebo såg jag, usch känns sjukt vemodigt. Hemskt vad jag har fäst mig vid den här, men det kommer bli bra och jag kommer njuta att få vara nära mina fina tjejer där borta :D



På några dagar är det julafton och det känns helt sjukt! Men jag längtar för jag älskar julen, finns nästan inge bättre även fast jag ska jobba och vi kommer vara en mycket liten skara som firar jul ihop iår.
Nej nu ska jag ner i tvättstugan hänga tvätt och starta igång med tentaplugg.


pusss
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

hotell is the shit:)

tjooosan!
Sittter på hotellet nu och ska snart dra ut på stan, handla lite klappar, sola, fika, välja frisyr åt bror, bowla osv.. Kommer bli najs :) Hotellfrukosten var suverän även, proppmätt! :p


Nu börjar dom bege sig så vi hörs.
Ha det bäst! ♥
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Follow me

först och främst ska jag slå ett slag för vakna med the voice, om jag inte redan gjort det? Jaja kanske sagt det förut men hursom så är det verkligen ett underbart program. Paul, Jacob och Josefin har blivit som mina bästa vänner och de gånger jag lyckas vara vaken mellan 6.30 - 9.00 kan jag sitta och skratta för mig själv, högt. Det händer inte ens när jag kollar på en rolig komedi! :p

Idag gästade iaf Pato Pooh dom, jag har aldrig tidigare hört talas om denna kille. Tydligen är han rätt stor nu i Sverige men av nån anledning är vi ju alltid lite senare med nyheter hör uppe. Iaf så fick jag höra en låt med honom och Adam Tensta och den var riktigt bra, en hit och därför tänker jag dela med mig av den till er också.

Varsågod och God Jul! ;)



Imorgon blir det julmys med världens bästa tjejer eftersom vi inte kommer ses på en månad, det suger. Jag kommer sakna alla grupparbeten då man bara längtar till fikat så man kunde snacka skit ;P

Nu ska jag sätta igång med nästa tentaplugg. Sjukt opepp!
pusshej
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

godnatt!

nu är jag precis hemkommen från den första tentan, på måndag är andra och sista så det är väl bara sätta igång med en gång. Först ska jag iaf sova en stund har ju som vanligt inte gjort det inatt. Jag är knäpp!

Kändes inte heller nå bra på tentan, kom helt feeel frågor i stort sett alla av dom tentafrågor jag hoppades på att INTE få. Det är så typiskt, så vi får hopppas på tur men jag tvivlar... Fast iofs man har ju blivit glatt överraskad förut, så vi får se!




Ha en bra dag, godnatt! :P
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

sjuttonde december

har pluggat hela dagen, eller det har jag inte alls men jag har tänkt och försökt. Jag har iaf inte tagit mig för nånting annat. Trodde jag var hyffsat duktig på tentan enda tills jag börja kolla igenom gamla tentorna. Då släcktes allt mitt hopp och det kändes som att jag bara gav upp hela skiten. Men för en timme sen tog jag mig i kragen igen, gick igenom skiten och insåg att det bara var ett fåtal frågor jag var tvungen leta reda på svaren på. Så nu måste jag bara prenta in allt i skallen innan klockan nio. Som vanligt vågar jag ju inte sova heller så det får jag ta när jag kommer hem. Sen blir det bara att sätta igång med nästa tenta. Just nu ser jag inte ljuset, inte slutet i det här helvete. Inte blir det ju bättre när man hör, läser och vet att typ nästan alla andra har lov nu eller snart. Inga mer tentor eller skit iaf. Flera har redan åkt hem härifrån men jag sitter fortfarande fast i skiten. Får skylla mig själv, jag vet! Men det känns ändå surt :p

Har fått massvis med jobb till jul iaf vilket känns toppen great, jag är i stort behov av pengar speciellt om jag kommer stå med dubbla hyror i drygt 2 månader. Känns ju inte sådär jävla roligt. Bara hopppas på att nästa lägenhetshyrare vill ha den fort som attans ;)

Igår slog jag in lite julklappar och lyssnade på julmusik, julen är verkligen det bästa som finns och efter helgen lär det ju inte bli sämre när vi ska riktig julmys hela famijen med hotellfrukost, god mat, julklappslekar och massa andra roliga aktiviteter :D



Så nu tar jag tjuren i hornen och siktar mot helgen!
hej hörrni :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

welcome

lagat lunch idag, det är verkligen inte ofta det händer. Antingen har jag matlåda eller så går jag på subway. Är jag hemma stiger jag oftast upp lagomt till lunchtid så då blir det frukost istället :) Idag blev det iaf fattiga riddare när jag kom hem från skolan.
Nu är litteraturseminariet bortgjort, så skönt! När det var klart begav jag mig till lulebo och skrev på hyreskontraktet samt sa upp den här lägenheten, så nu är det klart den 18 januari blir jag porsöbo :)

Hittade min skaburbian collective skiva i bilen idag, den gör mig glad. Luleås musikstolthet, lättt!
Speciellt den här, den är så fin.




Nu ska jag vara flitig och plugga, hela dagen lång så önska mig lycka till.
tjosan! :)

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

higher!

jag blir tooookig. Det är så mycket jag skulle vilja skriva av mig nu men det går liksom inte om fel personer skulle råka läsa. Jag orkar inte med sånt, jag måste skaffa mig en dagbok! :p
Just nu kan jag inte koncentrera mig på nånting, allt blir bara halvgjort. Brukar iofs vara så för mig när tentaplugg närmar sig.


I övrigt längtar jag till julen nu, ska bli mysigt även fast vi nog kommer ha den lugnaste julen på länge. Dessutom ska jag jobba.

Glömde min tvättid idag igen vilket sög ballle. Ska ner och boka en ny och slå på motorvärmaren snart, sen blir det väl snart sängen antar jag?



JÅJÅ men jag skullle ju vara gladare nu och det är jag faktiskt ändå för när jag bläddra förbi Jessicas blogg idag upptäckte jag att Callle gjorde idol vinnarlåten gryyyyymt bra! Fan att jag missade det, och ni som missade det i Jessicas blogg eller på tvn får det här för det här måste man bara se! ;)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

T R Ö T T

idag är en jobbig dag, jag måste göra så mycket tråkigt så jag vet inte ens vars jag ska börja. Jag måste, städa och laga mat sen har ska jag plugga inför seminariet imorgon samt sätta igång med tentaplugget. Det måste verkligen göras nuuuu! Jag måste duscha också, mitt hår är äckligt. Jag är så trött och lessssssss!
Förlåt att jag klagar och gnäller. Egentligen har jag kommit ifrån det, men just idag kändes det jobbigt bara.

Imorgon ska jag skriva på avtalsbeställningen för lägenheten på porsön och då finnns det ingen återvändo. Usch det känns lite jobbigt faktiskt.


Nu ska jag göra nå vettigt. Bjuder på en bild på mig idag, bilder säger mer än tusen ord.
Sen lovar jag att komma tillbaka och vara på topphumör ;)





hejdå!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

fylleångest

ja jag vet inte var jag ska börja. Orkar nog inte ens börja någonstans egentligen. Helgen har iaf varit bra, i fredags var det julsittning med mina underbara klasskamrater. Lördagen bestod av fest med Emil, Ola och några till rävar, slutade med subwaykäk, riktigt nöjd. Lyckades få skjuts hem och slapp dyr taxin, betalade fan ändå bra åt dom så värt det borde det varit :)

Idag har det varit en lugn söndag som vanligt, var in till stan vid 16 och åt sushi med Alex, satan vad gott det var :)


Sen att jag är grymt jobbig i fyllan ger mig fan lite ångest, det är inte ofta jag har fylleångest. Jag borde nog ha det men jag brukar som inte orka.. Men nu har jag fan det, jag har varit grymt jobbig de senaste gångerna, sorrry! :p
Äh snart bryr jag mig inte mer, imorgon är det lugnt igen hoppas jag :)

Nu blir det lite one tree hill och paradise hotel, sen är det bara ta tag i tentaplugget. Känns gryyyymt jobbigt..
ses

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

det går för fort

varför går dagarna så fort? Jag måste plugga men hinner fan aldrig. Idag sov jag dessutom alldeles för länge. Var in till stan vid 16 och shoppade loss, fann mig en schysst klänning och skor med alldeles för hög klack för mitt eget bästa, men snygga var dom! Har försökt gå med dom  ikväll men jag kan inte :( Dessutom blir jag aslång, så trist för jag ser grymt het ut i dom ;) Kom även underfund med vad sjukt långa ben jag har :P haha.

Igår julpyntade jag hela natten, så nu har jag julgardiner, juldukar, tomtar, stjärnor, ljusstakar och värmeljus överalllt. JÄTTEMYSIGT :D Ni ska få en bild så småningom men nu har jag inte tid, ska diska och tabort nagellacket sen blir det sängen. Imorgon har vi labb i taktil massage, jag längtar! Sen blir det julsittningen på kvällen, dit längtar jag ännu mer! :)

Och på lördag blir det utgång med Emil och Ola samt några polare till Emil, perfekt avslut på den här terminen. Efter helgen blir det fan hård plugg för på torsdag har jag första tentan och just nu kan jag ingenting alls. Hojaaaa det känns grymt jobbigt.



natti!


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

svammel

dagen har gått sjuk fort idag, jag hade så många planer och hittills har inte mycket blivit av. Har iaf hunnit på skolan ikväll och träna lite stickande :) Sen for vi till Sofie, drack te och käka lusselängd, riktigt gott var det :)

Nu har jag ätit mat och kollar bonde söker fru, ska snart ta tag i den sista städningen och sen ska jag försöka bli av med lite skolarbete.
Imorgon hoppas jag på en effektiv pluggdag, måste verkligen sätta igång!


Helgen är redan planerad och det känns skönt, fest och fest står på schemat som vanligt nuförtiden. Men det gör inget för helgen därpå ska jag och min familj ägna tid med varandra, så då blir det nog bara lugnt. Vi firar lite jul innan eftersom Kent inte är hemma på julafton. Vi ska bo på hotell och grejer, kommer bli riktigt najs med hotellfrukost iaf :D



Har precis lagt in lite bilder från mobil, var tvungen testa kameran och den funkade helt okej. Bjuder på en bild! :)

 

hej så länge!

K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

beslutångest!

har inte suttit still mycket idag, skönt faktiskt. Somnade dock tilll desperate av ren utmattning. Vaknade 01.15 och tänkte nu ska jag skynda mig i säng innan jag bli pigg så kan jag stiga upp tidigt, göra massa nyttiga saker och vända tillbaka dygnet! Tog mig i säng men sen hamnade jag här, så vi får väl se hur mycket klockan hinner bli innan mina ögon väljer att släcka sig igen.


Börjar förresten bli riktigt najs här i lägenheten igen, och sen har jag sjuk beslutsångest över lägenheten på porsön. Den var fin men människorna som bodde där var äckliga och den luktade en blandning av svett, bajs och piss. UUUH säger jag!

Ska fundera över natten, synd att jag verkligen älskar den här lägenheten egentligen och att den ska ligga långt bort i ingenstans...




Imorgon ska jag börja tentaplugga!
Sovgott
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

julstök

Hej. Nu äntligen efter flera flera dagars försök till någonting som liknar en städning och pyntning har jag äntligen tagit tag i det. Sjukt smutsigt har jag, det kommer ta tid! Har hunnit städa köket och hallen. Toan, sovrummet och vardagsrummet är fortfarande kvar plus alla julsaker och gardiner som ska upp. Men Lars Vegas trio hjälper mig på vägen, vi lyssnade alltid på den skivan hemma kring jul när vi var små. Så det finns ingenting som gör mig så sugen på julen som när jag lyssnar på den, dessutom är dom riktigt roliga, haha :)


Maria tipsade mig om en krönika som Magnus Ekelund hade skrivit i kuriren idag, här kan ni läsa den, den är riktigt bra speciellt näst sista meningen ;) hihi.


Nu ska jag fortsätta innan jag blir slö, efter 17 nån gång ska jag iväg och kolla på lägenheterna :D
pusshej
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

tjorv

det är mycket tjaffs med dessa lägenheter. Ena killlen har aldrig på mobilen är alltså omöjlig att få tag på, den andra är i princip aldrig hemma. Imorgon har han iaf lovat att han ska hålla sig hemma mellan 17 och 18, den ligger två våningar ovanför Bettan så jag hoppas att den är fin och att den som står innan mig i kön tackar nej. Annars har jag ju en som jag står först på så hur som helst blir det nog flyttt, om dom nu inte är jätteskabbiga :p

Problemet just nu är väl att det är tre månaders uppsägnings tid på denna, om ingen väljer att ta den innnan. Jag har fan inte råd med det! :( Men det blir ett senare problem!

Här är en bild på min nya mobil, jag gillar den! Tack mamma och pappa för att ni sponsrade er fattiga dotter lite :)




K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

snabbis

Den här helgen har gått så sjukt fort. Ifredags var det som sagt julhandling på dagen sen på kvällen for jag och Emil till Ola för fest, vi hade ett mission på g men det blev inget av det så vi begav oss in till stan och hängde på allstar, träffade fler från deras klass och hade det trevligt :)

På lördag mådde jag inte så bra, men klockan tre dök Alex upp och taggade till mig, vi for på Annsos inflyttningsfest och sen var det stuk som gällde. Tyvärr stod det en surfitta till vakt och vägrade släppa in Alexandra så hon tog taxi hem, i efterhand borde jag kanske följt med henne för mot slutet blev det massa fylledrama. Trist, hatar tjaffs.. Som tur var löste sig allt idag! :)



Den här dagen har varit seg, skulle städa. Lovade till och med mamma det men nått annnat kom emellan ;p
Nu ska jag iaf sova. Hade tänkt lägga upp bilder men då kom jag ju på att min laddare till kameran är borta, det har den varit i sisådär några månader. Det är ju fan inte första gången jag tappar bort den helller, hur svårt kan det vara att hålla reda på sina grejer. Jag är så jävla slarvig!


Imorgon blir det ännu mer rapportskrivning så godnatt
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Meet me halfway! :D

varit på stan hela dagen med mina fina bröder, jag gillar verkligen dom jättejätte mycket! Nu är julklappshandlingen klar för iår, så jäkla skönt. På en timme blir det att bege sig mot porsön och Ola :) Jag har nyss kommit hem och är långt ifrån klar så nu måste jag skynda mig iväg och fixa!

Köpte mig en mobil idag också, fin är den. Ni får en bild sen :) Bjuder på en jäkligt bra låt nu istället, TAGGGAAAA ;D

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

hihi

Haha alltså det är sjukt vad mycket bilder jag har på datorn, tror det finns bilder enda från 2003. Det dyker alltid upp någon ny gammal bild som gör mig alldeles glad och sprallig i hela kroppen, fan vad det är härligt med minnen!

Idag bjuder jag på den här, hur skön är inte den på en skala? STÖRTSKÖN! :D


Jag, MÖL och Doofie! :), jag spillde vin öööööverallt :p




kanske man skulle gå till sängen snart då
Godnatt!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

börja träna kanske? :)

vissa perioder känner jag mig otränad och vantrivs som bara den. Alla stunder är jag otränad, inte tjock men absolut inte fast. Vanligtvis bryr jag mig inte, jag har aldrig varit nå för träning. Det är ingenting som jag någonin tyckt varit speciellt roligt.. Men just nu vill jag ha en platt hård mage, jag vill orka hålla i hårfönen utan att måsta stanna upp och byta arm för att jag är så svag, jag vill få bort min lilla dubbelhaka och känna mig fräsch och jag vill absolut bli mer mjuk och vigulant för just nu är jag stel som en pinne. Jag är verkligen sugen på att göra nånting nu, det är dags! Jag är 21 år gammal och snart börjar jag förfalla, hittills har jag bara haft en bra matsmältning och en jäkla tur ;p

Så efter jul då jag flyttar mig själv till en lägenhet på porsön ska Sofie och Bettan/Betty/Betan/RosEli/Lisa/Bea/Bettisch/Betty Boop/Elizabeth få dra med mig på stil. Det kommer vara grymt jobbigt till en början men sen förhoppningsvis kanske jag börjar gilla det :D


Imorgon kommer Kent och Kim hit och vi ska shoppa hela, halva dagen. Sen ska jag köpa en ny telefon, handla på systemet och festa med massa roliga människor. Imorgon kommer bli en alldeles jättebra dag tror jag :)

jag är gladgladglad! :)

Förresten så har mina läsare ökat drastigt denna vecka, vad går det nu för rykten?! :p 
Haha nej det glädjer mig. Jag är inte alls som vissa som klagar och gnäller, tjatar om att lösenordskydda, ta bort bloggen, kräver att få veta vem alla är, kräver kommentarer. Vad är grejen liksom?! Visst det hade varit jätteroligt att veta vem alla är och att folk skulle kommentera mer men att bli sur och grinig för att det inte är så är ju bara rent löjligt. haha! Nej ni får vara alldeles jätte anonyma för mig ;)




pusshej
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget