update!

Hittade de två senaste uppdateringarna hur det går för Nick. Han har nu fått tillbaka synen på vänster öga och förhoppningsvis ska dom försöka lyckas fixa hans högra öga också. Och vet ni för tre dagar sen åkte han skateboard för första gången sen han blev sjuk.

Åh jag känner mig helt engagerad i killen ;) haha.

Här kan ni själv se!


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Nick Mullins

Oskar visade mig en historia som berör mig. Det handlar om en kille vid namn Nick Mullins, en skateboardåkare, en bra sådan. Han bara åkte för saken skull la upp grejer på youtube och var tydligen väldigt grym. Han fick ett sår på benet som gjorde att han fick en infektion vilket slutade med att han hamnade på sjukhus och var nära dö. Under tiden fixade en kille som inte ens kände Nick utan som bara var grymt imponerad av honom. Han fixade iaf ihop en film med alla klipp från youtube skickade in det till sponsorer och fick napp. Nick Mullins är nu blind och har är nu sponsrad av DC shoes, alla hoppas på att han ska bli bra igen så han kan börja åka, vilket är ungefär sådär 50% chans.

Nu hoppas vi, jag hoppas. Han måste få uppleva sin dröm, sitt liv. Det är inte meningen att man ska ha så otur som den här killen har haft.

http://www.theberrics.com/nickmullins.php
Här kan ni kolla på filmen med honom samt ett klipp där han själv berättar om vad som hänt honom. Väldigt berörande!



Nu ska jag se lite one tree hill sen blir det städning, räkningar och lite plugga!
hejsvej
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

jag trivs! :)

Arbete hela dagen till 16.30 sen var jag gode slut. Har hostat hela dagen, ibland så jag velat spy! Så trots att jag var riktigt sugen på partyt så insåg jag mina begränsningar och höll mig hemma.. Jag ska bli frisk innan jag hamnar med feber och allt helvete. Sist var jag helt död och då hade jag iaf en pojkvän som tog hand om mig. Idag är jag ensam och ska klara sånt där själv :p.
Inte för att jag ska klaga, jag trivs faktiskt som singel även fast jag aldrig trodde jag skulle säga det.
Jag har mått mycket bättre och varit mycket gladare de senaste månaderna, och det blir bara bättre :D Men beror ju på vad man gör det till också. Jag menar hade jag varit i ett bra förhållande hade jag väl mått ännu bättre än vad jag gör nu. Eller vem vet? Återstår väl att se så småningom, när det känns rätt. :)

Jag kan inte för mitt liv förstå mig på dom som skyndar sig in i ett förhållande, det bådar aldrig gott liksom. Eller oftast inte. Jag ska inte ta första bästa, jag ska hitta den bästa bland all skit och då får det ta tid ;)
Tills dess lever jag enbart för mig själv, jag gör vad jag vill, när jag vill och med vem jag vill! Jag behövde det här, det är jag alldeles säker på :)


Annars har det varit en fin kväll med min äldre broder.  Vi har kollat kändisdjugeln, ätit korv i ugn, surrat och kikat in massa youtubeklipp. Sen blev det raggen, inte en kotte på byn. Jag försökte lära Kent massa låtar och artister.. Alltså jag har dålig koll nuförtiden, men jämfört med honom så äger jag musiknyheterna ;) haha

Imorgon blir det finputsning och inlämning av hemtentan sen är jag ledig. Ska göra ett besök hos simon och sofia imorgon också, det är mina planer än så länge :)



Nu blir det väl sängen.
sovgott


K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

joy!

himla trevlig kväll ikväll med dipp, grönsaker, underbart goda morotskakor, te och världens bästa Sofia! Plus att jag fick se twilight. Äntligen! :) Edward blev ju faktiskt betydligt hetare kan jag ju tala om, ojaaa jag förstår nästan all hysteri, men bara nästan.. :p

Nej nu ska jag sova för imorgon är det jobb. Och kanske födelsedagsfest för två mycket fina grabbar :D Men kan ju aldirg bestämma mig, blir väl ett beslut sådär i sista sekund som vanligt!



GODNATT


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

ont i halsen

AAAAH vad händer? Någon av grannarna i huset har dunkat musik helaaaa kvällen! Inte för att det stör mig särskilt mycket egentligen, men man börjar ju fundera om det är fest på gång eller vad som händer :p

Har börat bli sjuk. Eller jag har sjukt ont i halsen, rethosta. Det är värst på kvällarna. Så här har det varit hela sommaren till och från, jag fattar inte, jag är inte snorigt eller nå i övrigt bara halsen som tar stryk. Varför ger det sig aldrig?

Hade tänkt bli klar med hemtentan idag, men just nu ser det mörkt ut. Helst av allt skulle jag bara vilja lägga den åt sidan och aldrig mer ta upp den..

Tänkte se idol men somnade tio min innan det började, lyckat Kajsa!





ska väl sova på en stund, det vore nå va?
haha hejdå
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Fin dag idag

Fin dag idag. Webbtentan är avklarad och nu ska jag sätta igång att fixa det sista på hemtentan så man kan lämna in skiten :)

Imorgon beger jag mig till kära lilla vuollerim för att arbeta lite, sen ska jag hinna umgås med mina fina vänner och min fina familj :) Blir nog en bra helg. På lördag efter jobbet får jag se om jag återvänder hit för att hinna med Olle och Emils födelsedagsfest, hade ju varit skoj! Men vi får se, beror på hur taggad jag är :)

Har hunnit prata med maria i en dryg timme, hon kommer hem snart kanske, wioooo! :D
Sen ringde mor och far så jag kopplade ihop samtalen så vi satt och surra ett tag, najs. Jag gillar mina föräldrar, dom är rätt roliga ;p haha

Ska väl hinna städa lite till idag, packa och så vidare
Sen ikväll blir det film om jag hunnit göra alla mina sysslor :)

Livet leker!
TJOOOO

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

det löser sig! :)

tog en rejäl sovmorgon. Det var jag värd men samtidigt var det ju jävligt dumt eftersom jag har i vanliga fall nog svårt att somna på natten..

Har beslutsångest inför helgen jobb i vlm eller födelsedagsfest i luleå? Jag behöver pengar och är inte sugen på att dricka. Men samtidigt hur kul vore de inte med en födelsedagsfest? Det vore fan skoj! :)
Nåja har inte ringt om jobbet än så jag vet inte ens om det finns kvar, och det är ju liksom ingen idé att ringa fören jag har bestämt mig.
Jag hatar val!

Nu ska jag väl ta tag i städningen här, det ser förjävligt ut. Efter det måste jag börja ge feedback till mina kamrater om hemtentan. Känns rätt jobbigt!

Nåja det löser, bara man är glad! Visst vare så? ;)
Ha en bra dag kära vänner :)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

hallå! :)

Nu är det bara att lägga i högsta växeln för att hinna bli klar med hemtentan, jag är verkligen ALLTID i sista sekund. Det är fan inge bra, men konstigt nog brukar jag ändå alltid lyckas klara det på nå vis!

Igår var det utgång, himla skoj! Vi spela jag-har-aldrig och ölspelet. Jag lyckades då bli full :p Drog på stuk ganska tidigt och tur var väl det för jag blev lite för full, började må dåligt och ringde en taxi när jag precis skulle till taxin lyckades jag tappa telefonen i toaletten. Så nu är den stendöd! Hittade en gammal sonyericsson utan laddare men så tur var kom Robert hit med en laddare åt mig plus min gamla nokia telefon. Funderar på att byta till nokian för där finns åtminstone några av mina nummer, resten har jag i den stendöda telefonen :( 

Vi försökte få upp den för att tömma den på vatten men det gick inge bra, så nu får den vara som den är. När jag kommer hem till vlm kanske pappa har nån minimejsel som jag kan få upp den med :)



Nåja nu ska jag sätta igång!
pussssss :)




K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

empire state of mind

Jay Z äger min värld just nu. Åtminstone med den här låten och den förra! :)



Nu ska jag sitta uppe hela natten med hemtentan, för imorgon ska jag fan ut. Är så taggad! Det kommer bli grymt :D

pussshej!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

sämst jävla fredag

fan vad less jag är. Det är fredag och jag har fortfarande allt kvar att göra på hemtentan, den kommer fan aldrig bli klar. Så fort jag sätter mig vid den har jag fan ingen aning vart jag ska börja.. Det känns bara så jobbigt!

Sen att det visade sig att vi måste göra om webbtentan för att idioterna råkat göra den så man såg rätta svaren efteråt och iochmed det menar dom att man kan ha gett svaren till sin övriga klasskamrater. Jag har fan verken gett eller fått nå svar. Jag fick ett poäng över G och jag vill fan inte gör om den, det tog flera timmar ju! Flera timmar, helt i jävla onööödan!!

Imorgon är det beat på stuk och jag lär ju knappast kunna vara med på det. Det här suuuuger!! Det suger så satans jävla hårt. Idag hatar jag mitt liv, men bara idag. Jag vill bara gå och gräva ner mig. Världens sämsta fredag SÅDESÅ


jag är jävligt arg och less just nu. Får väl återkomma när det blivit bättre...
ha en så jävla bra helg, för det lär ju inte jag!!

sug







K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

ny frisyr :)

seeeg är bara förnamnet till vad jag är. Har ännu inte sagt igång och jag har ingen aning varför. Troligtvis för jag vet vilken panikångest jag kommer få så fort jag sätter igång!

Fixade håret igår btw. Hade ju helst vilja ha kvar mer hår men eftersom att det var sjukt slitet fick det bli lite kortare nu igen, blir nog kanske att lägga i lite löshår. Och till jul blir jag nog långhårig igen ;)

Nu ska jag göra lite nytta innan två för då ska jag fara och visa upp min bil för besiktningen. Kan liksom inte skjuta fram det nå mer.

Nåjoo pusss



 
Före och efter hårfixet :)

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

17 september

kom nyss hem från boden. Nu ligger jag i min sköna soffa och kollar på mtv music awards, haha tror det är typ femte gången jag ser det! ;p

Ska strax ta tag i hemtentan, alla har börjat och jag har inte ens öppnat böckerna. Jag är dålig! Nåja blir nog ingen ledig helg ihelgen. Jag som hade planerat filmkväll på fredag och utekväll på lördag. Nu känns allt det så långt bort :( Nåja ska försöka hinna med en hel del idag :)

Somnade förresten före ett igår, eloge till mig! Nu kanske jag äntligen lyckats vända tillbaka dygnet? :)



ha en bra dag!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

brooklyn we go hard

Den här är så skön, I löööööööve!





K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

bra grejer

Här får ni en bild på mig från just nu


Min bror har investerat nånting så bra som trådlösa hörlurar, så nu kan jag lyssna på hur hög musik som helst precis när jag vill utan att störa mor och far :D Han har iofs haft dom väldigt länge men det är först nu jag har insett hur bra dom faktiskt är!


Nu ska jag kolla igenom lite till av mtv music awards, lady gaga uppträdandet var ju inte lite coolt, janet gjorde en fin grej för sin bror och kanye west skämde ju ut sig litegrann sådär. Madonna höll ett väldigt vackert tal om michael jackson, katy perry gjorde en grym start, pinks akrobatövningar var coola som satan osvosvosv, allt hittills har verkligen varit helgrymt. Jag älskar sånt där! :) Synd att jag missade det igår.

sen ska jag sova så man orkar göra nå imorgon, tänkte somna till winnerbäckdokumentären :)
SOVGOTT
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

överlägsna, dryga, världsbäst!

Jag har en vän som är bäst på att peppa mig, TAGGA mig! Han får mig liksom att känna att livet är så jävla bra. Det går inte riktigt att förklara varför men det är bara så.
Det är så jag känner när vi pratar. Vi känns så överlägsna. Bättre än hela världen och ibland kan det var skönt att känna så. Vi blir som smått dryga, men det får man vara om man kan hålla det på en sån nivå som vi gör det :D Vi gör det på ett ironiskt sätt med en gnutta allvar :)



Ikväll har jag varit hos Sofia, ojaaa deras lägenhet är jättefin. Jag älskar att surra med Sofia, våra munnar går liksom i  ett! haha. Jag har verkligen världens bästa vänner!

Imorgon blir det kanske jokkmokk, ska visa upp min bil på besiktningen och umgås med therese, bara jag tar mig upp och inte är allt för slö och snål.
jaja godnatt :)



 

Här har ni en förklaring på våran överlägsenhet. Allt han säger är bara för skönt, haha!
Vi
är inte gamla, vi är idyller, förebilder för dagens tonåringar.Tjejen som alla tonårskillar vill ha, tjejen som tjejerna vill va. Killen på alla tonårstjejers läppar, på alla tonårskillar hatlista. Det är vi

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

:)

idag känner jag mig starkare än någonsin. Jag kan seriöst inte förstå vad det är som varit så jobbigt?! Haha det är nästan lite skrattretande :p


Hittade en rolig bild sen marknaden förresten, måste bara lägga upp
gravid?




Nu blir det en varm dusch och en mysig säng, natti!






K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

fullrulle

fullrulle hela helgen. Ifredags fick jag skynda mig från luleå vid tolv för att hämta upp kim i boden, sen när vi kom till vlm var det bara byta bil och fara till urtimjaur för att hämta upp några tappra skogsmullar ;) Sen fortsatte vi till porjus där dom hade bilen, åt lite på grillen där och sen begav vi oss hem. Var väl hem där efter 18. Sen blev det ju som sagt massa snask och trevligt sällskap :)

Igår jobbade jag hela dagen. När jag kom hem vid nio gjorde jag och mina bröder varma mackor och kollade massa youtube klipp främst idol, haha. Vid midnatt gick jag över till micke där det var party, surrade lite med alla fyllisar, åt torrkött och drog en snabbragg med mike. Gick hem och la mig vid 2.30. Var gode trött imorse då jag skulle upp :p
6.15 kom min otroligt smarta katt och väckte mig. Väl uppe insåg jag att kim fortfarande inte var hemma, så som den ansvarsfulla syster man är var jag ju tvungen ringa och eftersöka honom. Det visade sig att festen vid det här laget ännu var igång, haha. Medans jag var på toa och gjorde morgonbestyren gick mongot in och snodde min bilnyckel. Enligt han själv hade dom tänkt sova i den?! :p Förstår inte riktigt deras tanke eftersom dom visste att jag skulle och jobba på en kvart, haha.

Nåja pojken sover än och jag har lång rast. Det är kallt som fan här så jag tror jag ska slänga mig i en dusch. Sen tänkte jag väl göra nått besök, fick ett sms av martin att han återvänt så blir nog han. Annars blir det nog bror eller sofia och simon, har nog inte riktigt bestämt mig än.  :)




Det här var nog det roligaste idol klippet genom tiderna, hahahaha jag dog igår av skratt!

 

puss!

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

luuugnt!

Mm någon har hackat sig in på min blogg och skrivit nedanstående inlägg, undra vem det kan vara?! ;P

Jobb idag, hunnit med hälften så nu ska jag strax iväg och fixa andra hälften :) Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda!

Bestämde mig för en lugnt kväll igår. Therese kom ner och vi gjorde marängsviss och kolla idol, surrade och drog en ragg. Var förbi långgatan 17 och surra lite med micke, carita, henrik och simon innan dom drog till jokkmokk. Sen kika vi läget på byn en sväng. När vi kom hem hit igen hade Kim, Petter och Joel kommit hit så Kim bad mig göra en blåbärspaj och snäll som jag är fixade jag det, halv ett på natten! :P haha

Therese for hem och jag fick höra herrans mycket svammel innan det var sängdags. Jag och bror slog på en filmrulle och somnade gott... En sån där skön, lugn och nykter fredag. Egentligen är ju såna dagar jag rakt igenom! :)

Men nästa helg blir det nog ändå fetfest igen, jag och Emil ska äga stuk, som vi alltid gör, vi ägeeeeer!! ;D


hejsvejs
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

hehehe

MIN BROR KIM ÄR BÄST!!!!!!!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

godnatt

Nu har jag, sofia och petra ätit sushi och chillat framför tvn med lite chokladmousse :) Sen har vi skrattat lite åt korkade bloggerskor. Nu blir det sängen så man orkar sig upp i tid imorgon och lyckas göra den där webbtentan. Skönt om man skulle få bort den..


Nåja full fart mot helgen
puss och godnatt! :)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

den nionde

somnade sent igår som vanligt. Vaknade efter tolv idag. Nu har jag iaf hunnit fika, ta upp tvätten och duschat :) Ska blåsa håret, få på mig lite kläder och röja upp lite här i lägenheten. Borde väl stoppa upp gardirnerna jag fick i födelsedagspresent, dom är väldigt somriga så det är bästa att skynda sig innan hösten är slut iaf ;p haha

Imorgon ska jag webbtenta hela dagen, idag orkar jag faktiskt inte. Dessutom är det bra med lite uppvilning innan nå sånt tycker jag :)
Jobb lör, sön och mån så ihelgen blir det vlm. Nåja kan bli bra, jag och bror har huset för oss själva :D


Och idag kommer Sofia hit, det ska bli najs! Vi ska laga god mat och sådär, oja jag gilllar sambos ;D hehe
Nu äre bäst att göra nånting av det här


see you! :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

raderade en del

raderade just halva inlägget, det kändes inge bra att skriva det när jag egentligen inte har någon aning vilka ni är som läser det. Vilka är ni? 
Så jag lämnar det, iaf för den här gången.


Idag tog jag och Sofie en lunch inne i stan, äntligen fick jag testa salladsbuffen som jag tänkt så länge. Och den var riktigt god. Dyr men god! :) Sofie är så bra på att lyssna, trots att jag ibland sitter och tjatar om samma sak i minuter, timmar, dagar, månader och egentligen år så lyssnar du ändå alltid. Du säger alltid nånting bra efteråt. Nånting vettigt. Aktivt lyssnande, jomenvisst! Du kommer bli världens bästa sjuksköterska :)

Resten av dagen har bestått av en hel del tvättande, masssor av tvätt var det och fortfarande är det kvar en del. Bokade morgontiden imorgon så ska försöka ta mig upp till åtta iaf och slänga in det sista och hoppas på att mina kläder fortfarande hänger kvar där nere imorgonbitti.

Jag har lagat en fläskpannkaka till mig och petris och sen har vi chillat framför tvn, idol, andra avenyn och sweet home alabama blev det. Nu sover flickebarnet och jag ska väl ta tag i min otroligt fina och underbara bok; kent - texter om sveriges största rockband. Det går verkligen inte förklara hur allt dom säger får en att må, en bra känsla bara helt enkelt. Ni tycker säkert att jag överdriver´. Det hade jag tyckt om någon hade sagt så om nått annat band. Men faktiskt, jag överdriver inte alls.


Äh nu måste jag sluta innan jag blir djup på varenda liten pinal som sveper förbi mina tankar just nu. Men på natten just innan jag ska sova, blir jag så djup. Sov aldrig med mig.


slutligen godnatt.



K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

bra helg!

i fredags hade jag och cissi en myskväll, räkor, en bra film och massa surr :) Tog igen allt som hänt i sommar, det var härligt. Igår var det utgång, förfest hos angelina sen vidare till P-A och Björn och slutligen stuk, rätt mycket folk och galet roligt :)

Idag har man varit rätt sliten, Robert kom förbi på eftermiddagen och hjälpte mig att få upp min bokhylla, riktigt najs :) Så nu ska jag fylla den med alla mina böcker och lite annat krimskrams :p


har hunnit med bakismat med angie och surrat med sofia i telefon.
Riktigt bra söndag även fast jag missa bilbingon. Tar igen det till nästa gång!



tjoopuss ;)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

kentkentkent

jag har börjat läsa kent boken igen, eller egentligen har jag aldrig läst igenom hela. Så nu har jag börjat om och kommit en bra bit på vägen. Det är så många minnen, det är vertkligen världens bästa texter. Kents låtar har hjälpt mig, gett mig insikt, fått mig känna mig starkare, gått vidare, kämpa vidare, vägra ge upp eller bara gjort mig glad igen.. Texter betyder så mycket för mig när jag lyssnar på låtar, det är det som gör låten. Är det en bra text spelar det egentligen ingen roll att sångaren är urkass och musik låter skit. Jo lite kanske men bara lite! Men kent har verkligen allt, musiken äger, jocke bergs röst är underbar och resten av bandet spelar som gudar. Det är så mycket energi och texterna dom äger, dom är så poetiska och jag känner igen mig i varenda en!

Så nu har jag kent maraton
utan dina andetag fick jag till och med av en kille en gång i tiden, underbart vacker
 




Nu ska jag ta och städa och dona här i lägenheten.
ses!

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

hej luleå

Nu är jag tillbaka i gammelstan igen, min fina lilla tvåa :) Som förtillfället inte är så fin eftersom den är väldigt dammig och stökig. Hade tänkt ta en storstädning idag efter skolan, men eftersom min rygg var helt förstörd när jag kom hem så la jag ner den tanken. Råkade sova i 1,5 timme men sen var det iaf någorlunda bättre i ryggen. Vet inte om det beror på allt bärande igår eller det faktum att jag inte suttit sådär länge på flera månader. En sak vet ag iaf och det är att hursomhelst så är min rygg förjäkla dålig och svag som inte klara av det, vardagliga grejer. Om tio år lär jag ju vara invalid :p

Har iaf gjort räkningarna nu så nu är man 6000 kr fattigare, hittade också ett brev från luleå energi där det stod att jag var tvungen välja ett nytt elavtal och att dom ville ha in det senast 25/8, OOOOPS! Avtalet skulle börja gälla 1/9 ännu mer OOOPSSS! Så nu får vi väl se om jag blir helt utan el eller vad som händer, för just nu har jag egentligen inget elavtal överhuvudtaget!



Nej nu ska jag kila ner i min renbäddad säng och mysa!
godnatt mina vänner

 
hejdå vuollerim            hej luleå :)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget