sovgott

äntligen är uppsatsen skriven och inlämnad. Tänk om jag skulle lyckas fixa kompletteringarna på de andra två till veckan. Det vore så skönt alltså!

Imorgon är det valborg och just nu är jag väldigt inställd på vuollerim, men man vet ju aldrig med mig! :p
Jag längtar efter att grilla med goda vänner och dricka några glas vin :D

På lördag ska jag iaf träffa min vackra kamrat Hanna Hedman, det är ett som är säkert och jag längtar! ♥





nu ska jag sova.
Godnatt
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

SEGT

nu var det såhär att jag ska iväg till luleå på några timmar. Jag och Sofie ska skriva klart våran uppsats och sen får jag se om jag stannar kvar eller beger mig till vlm igen imorgon för att fira valborg här.. Hursom ska jag få med mig alla grejer tillbaka till luleå idag. Alla saker som jag lyckats dra hit.. Jag tar alltid med mig för mycket och är sämst på att packa.

Det jag vill komma framtill är att jag är sjukt seg. Steg upp före kl 8 och hittills har jag bara hunnit duscha och sminka mig. Någon som har lust att komma hit och hjälpa mig?! :p


Tar väl tjuren i hornen och fixar det här nu då.
hej!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

svårt.

Idag har jag låtit mitt hår vara lockigt precis som det är. Jag trivs betydligt bättre i rakt hår och plattar det var eviga dag för att låta det så förbli. Men när jag väl visar mig bland folk i detta virrvarr av hår så får jag ofta komplimanger... Jag vet inte, vad tycker ni? Lockigt eller rakt?

  













Alla vet vi att vi ska dö men när det väl händer en närstående så är det jobbigt även om det är en gammal person som levt sitt liv i nästan 84 år. Jag är tacksam att jag hann vara med farfars sista dagar och hålla hans hand när han kämpade för de sista andetagen. Vila i frid älskade farfar.

K O M M E N T E R A (5)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

trött

just nu känns det som att jag inte hinner med mitt liv. Det senaste dagarna känns det verkligen som att allt gått emot mig och att jag fortfarande inte fått panik är ett under. Farfar har varit dåig hela veckan, det har gnagt i magen av oro och jag har försökt att hinna hälsa på honom på sjukan i jmk när jag varit på vfun. I torsdags var jag ledig och skulle plugga, kent frågade om jag skulle med och köpa en present till mamma som fyller år på måndag. Det skulle gå fort. Men väl där så gick bilen i baklås och vi kom inte hem. Vi ringde polisen som skickade oss en bärgare och jag lyckades få dit en kille från mullers. Till sist fick vi ge upp och pappa hämtade oss. Var sent hemma och hann inte mer än äta innan det var dags för sängen igen. Fredag var det praktik och en sväng till farfar som verkligen är jättedålig. Tog på mig jobb idag så steg upp före sex och for mot jokkmokk för att jobba fem timmar. Väl framme ringer mamma och berättar att farfar är riktigt dålig.

Nu har vi i familjen iaf beslutat oss för terminalvård, det finns inget annat vi kan göra och ja det är riktigt jobbigt. Jätteolägligt och jag förstår inte hur jag ska hinna med praktik, uppsats och farfar samtidigt. Det känns verkligen skit också mot Sofie att skita i det, vilket jag inte kommer göra. Men hade jag varit själv hade jag lätt gjort det. Den sista tiden med farfar finns bara nu så är det. Jag är samtidigt oerhört tacksam för att jag faktiskt befinner mig här nu, jag vill vara där. Ingen ska behöva vara ensam i livets slut.

Inatt har jag bestämt för mig att vaka där och samtidigt ta tag i min uppsats det känns sjukt tungt men det finns inget annat alternativ än att det ska gå, det måste gå.


Nu ska jag sova, samla krafter och försöka känna mig mindre uppgiven. Varför ska det alltid köra ihop sig?
åh.

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

nykterist javisst!

jag ska inte dricka en droppa alkohol på länge (ihelgen åtminstone). Det finns nämligen inge annat jag kan skyllla på när jag går upp på det här viset. Kan möjligtvis bero på att jag vistas hos mina föräldrar och jag börjar komma upp i åren och för falla. Nu blir det att gå på diet och träna sista månaden in för sommaren. Det kommer inte göra under men går jag ner till min normalvikt är jag mer än nöjd.

Praktiken rullar på som vanligt, det kan inte bli annat än det när man har en bra handledare :) Imorgon går jag kväll och ska försöka hinna förbi obsen och kolla till farfar. Han är nämligen dålig, eller han verlar på bätttringsvägen men i måndags var det trist att se han.. Men vårt kött och blod är segt så det ska nog inte vara nån fara.

Nu ska jag se andra avenyn innan jag somnar.
godnatt :)

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

ett gott skratt




jag kan inte sluta skratta åt detta, det är alltid lika roligt! :D Exakt som jag alltid har med dessa tjejer, haha. Saknade sockerbetan igår då vi andra drack vin och blev fulla tillsammans. Det var verkligen skoj och hoffmaestro var grymt. Jag tog mig längst fram i mitten dock med några blåmärken men det vare värt, hihi. Nej nu ska jag äta frukost och leta recept.


pusshej
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Humor / l‰nka inl‰gget

   

nu är det dags! :D

nu har jag lyckats laddat om på nå vänster :p. Det snöar ute och det sänkte mitt  humör en aning men trots det är jag fortfarande på topp och längtar efter att få träffa min tjejer och shaka loss till hoffmaestro med massa människor :)

Nu ska jag ringa Sofie och höra om hon är redo sen korkar vi upp :D



såhär ser jag ut ikväll, funkar det?



puss!

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

Leva livet :)

vinkväll igår och hoffmaestro ikväll. I vlm hade bror haft grillning, nästa helg ska jag också ha grilllat sådeså.
Nu ska jag städa lite sen in till stan och sola en sväng innan det börjar festas igen.  Man är bara ung en gång i livet ;D


Ha en bra lördag allihopa
puss & kram

   

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

Firar far :)

blev sent på praktiken, stressad iväg på affären för att handla lite grejer till maten som jag lovat mor. Sen iväg till Kent och hämta pappas present. Väl hemma röjde jag upp i rummet, slog in presenten och hjälpte mamma med maten. Sen kom pappa, jag hann aldrig duscha. Nu känner jag mig rätt skitig därför ska jag hoppa i duschen och lägga mig framför gårdagens desperate housewives :)

Tårta är gott även fast man känner sig lagomt fet efteråt, nåja det äre värt ;D haha.



Imorgon blir det Luleå och på lördag ska jag hoppa till hoffmaestro och ha skoj med mina tjejer, YEEEEEY :)
puss!


dagens vs gårdagens.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

Tisdag

vet ni en sak, snart är det sommar och jag har beställt ett pass. Vem var det nu som skulle med utomlands? :)

Har precis blivit klar med kontexten till uppsatsen eller så gott som, ska kolla igenom den ikväll igen snabbt innan jag skickar vidare den till Sofie. Kanske kommer på nå nytt viktigt ikväll på praktiken. Kanske man till och med hinner ut på en promenad innan man ska iväg? Hade varit toppen, synd bara att solen verkat gått i moln för nyss strålade den som satan :p

Två saker till jag har hittat min laddare till min kamera här för någon dag sen (den har varit borta väldigt läääääänge) och igår gjorde jag, mamma och pappa en supergod sallad med vitt vin till. Vardagslyx och himla mysigt.


:)


 
  

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

en hälsning

förlåt mina älskade underbara vänner. Jag har varit superdålig på att höra av mig på sistone men praktiken och allt skolarbete just nu lämnar inte mycket över till telefontid. Dessutom är jag sämst på att svara på sms. Men det vet ni redan. Så ring mig eller så ringer jag er snart, så fort jag får tid.


All kärlek till er, ni vet vilka ni är.
Godnatt.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

jiiha!

Tillbaka till verkligheten. Ihelgen bestämde jag mig för att följa med till stugan och enbart ta det lugnt. Jag har verkligen inte haft en lugn stund på mycket länge och i veckan har jag känt att min kropp varit nära att säga ifrån. Jag behövde det helt enkelt. Dessutom har jag inte haft nå batteri i min mobil så jag har varit helt och hållet bortkopplad från civilisationen :) 

Vädret har iaf varit toppen, jag har umgåtts med trevligt folk )lite nytt dessutom), kört massa skoter, solat på renskinn och fiskat. Egentligen borde jag vara där mer, köra skoter mer. Jag älskar det faktiskt, otroligt härligt är det :)
Nu är säsong snart över men nästa år ska jag absolut ta mig mer tid till det.

Idag har jag fått lite panikkänslor över skolan och denna kurs. Ibland tror jag faktiskt att tanken är att se hur många som klarar av detta utan magsår och utbränning. Jag är ingen superwoman, jag kan inte stanna tiden eller klona mig. AAAAH det känns verkligen sjukt jobbigt hur detta ska gå????

Fortsättning följer imorgon, nu ska jag sova!
Godnatt

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

tjockis

helt slut! Kom just hem från praktiken. Det går bra där men jag är trött och har hundra saker jag måste göra som vanligt. Aldrig är man ledig. Nu blir det iaf en powernap sen ska jag laga mat, städa, tvätta och sätta igång med massvis av pluggande. Fan vad jag ångrar att jag inte gjort bort mina två kompletteringar från förra kurserna. Dom ligger verkligen och tär på mitt samvete! :(

Nåhå ikväll blir det en promenad, jag börjar bli fet! :p


hörs sen :)
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Lets ride!

lyssnat på digilistan och packat mig klar för ikväll då jag drar till högträsk :) Förresten mitt hår har börjat växa igen, det håller ärligt talat på att bli lite längre, wiihhhhoooo! :D

Solen lyser och våren är här, det kan nästan inte bli bättre än så här. Elller jo lite sommar och solbränna hade varit najs men annars är det helt pörfekt.

här får ni en egobild från idag, mina gröna ögon är heta och jag har börjat göra pussmunsposen. Otroligt töntigt, men jag är en tönt så det är väl lika ;p.
Nu far jag och jobbar några timmar till.
puss och kram!

  
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

stereo love.

eftersom alla andra är sämst på att blogga nu så får jag försöka hålla bloglovin vid liv. Har varit hos Sofia en sväng efter jobbet och nu ska jag krypa ner i min säng och mysa med katten :)
Imorgon kväll blir det nog stugan en sväng, jag längtar faktiskt.

Den här låten är skön!


Godnatt vänner och bekanta!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Musik / l‰nka inl‰gget

   

girig?

Vuollerim är mysigt men jag saknar redan mina vänner hemma i Luleå. Just nu är det dessutom otroligt tomt i lilla byn, alla är i stugor osv utom jag och Sofia för vi jobbar i vanlig ordning :p hehe. Vi skyller på att vi är fattiga studenter men ändå känns det som att vi är dom enda som jobbar. Varför? Är vi giriga? Haha sprolla, jag längtar tills lönen redan ;D

Nu ska jag sminka mig.
puss!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Glad påsk

Hej. Shit nu var det faktiskt längesen. Ännu mer längesen jag skrev ett glatt inlägg. Jag har varit i en liten svacka men nu är jag på topp igen. Jag hatar att ha en konflikt med någon i min familj och när jag har det blir jag rätt nere, speciellt när det ska vara så svårt att förstå. Hursom så är jag en känslofylld människa lika så min familj, och vet ni? Jag älskar det! likgiltiga tråkiga relationer kommer aldrig vara nå för mig. Bråk och diskussioner leder ofta till någonting bra och slutar allt med lot of looooove ;D hehe. För det behöver man ju inte tjaffsa om onödiga grejer, men ibland är det faktiskt viktigt att ventilera sig och den som inte tycker det har fel.

Igår for jag till stugan och hann träffa mina små kusiner en sväng, hann till och med ut en skotertur idag innan jag var tvungen fara hem och jobba. Kanske beger mig dit igen på söndag kväll för en snabbvisit. Ska fundera på det där nån dag till.

Ikväll är det lugnt, ska ta och äta lite kvällsfika och slänga mig i säng, börjar 6.45 så det är väl lika.



Jaja glad påsk! :)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget