Tisdag

om 2 dagar hänger jag ihop med Marja. Gissar på att helgen kommer bli helt jävla fantastisk. Det ska bli riktigt skönt att lämna luleå en sväng också. Börjar lessna en aning på den här staden vilket man gör med allt till slut eller iallafall det mesta.


I övrigt så rullar jobbet på rätt bra. Avdelningen jag är på är mycket lärorik och personalen är helt underbara. Dagarna går hur fort som helst. Är dock dödstrött oftast när jag kommer hem men sånt man får ta antar jag.

Annars har jag hunnit med en promenad med Magda till kvantum idag. Vi handlade mjukglass sen fick vi skjuts hem igen av Jonas och Alex. Mycket trevligt och välbehövligt. Jag måste verkligen komma igång med någon slags träningen men i och med att jag faktiskt bara rasat i vikt på sistone blir helt enkelt motivationen ingen alls. Dessutom är det sommar och jag har fullt upp att koncentrera mig på mitt arbete än ett tag känns det som. Ska ta tag i det där så småningom.

Nu ska jag krypa ner i säng för imorgon är jag faktiskt ledig och har massa ärenden att ordna med
Goodnight

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

komiskt

haha ni är förjävla roliga allltså
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

!




Fin kväll och fina vänner, bättre än så kan man inte ha det. Godnatt!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

stjärntecken

Stjärntecken är häftigt och det som står i dom stämmer ofta in på de personer som hör till tecknet. Det låter för simpelt för att vara sant men jag tror på det.

Tvillingen kan ha lite svårt för att bestämma sig och skjuter ofta upp problemlösningar till sista minuten. Men denna flexibla och idérika natur brukar ofta hitta någon finurlig lösning och klarar därmed de flesta situationer!

Haha bara ett av många exempel, snacka om att jag är en tvilling rakt igenom! ;)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

en till :)

Jag kan inte sluta älska dessa två, hur gulligt som helst och så bra :D
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

fluff och oreda

Känns som att allt skiter sig för mig just nu. Först fick jag inte ledigt till peace and love och då kunde jag inte heller boka biljett, när jag väl fick ledigt fanns inga biljetter kvar. Dom få gånger jag fått napp på blocket slutar dom höra av sig just när det är dags att göra affärer. Dessutom visar det sig att jag först kommer få tillbaka skatten vecka 32 och att min bil ska betalas imorgon när jag hämtar ut den. Jag har inga pengar kvar på konto och jag vill verkligen fara ner till maria. Det är ju förfan det enda jag kommer kunna göra på hela sommaren!

Har tvättat kläder hela eftermiddagen. Tanken var att jag skulle städa också men än så länge har det inte gått så bra, ser bara ännu värre än när jag vaknade imorse. Dessutom glömde jag laga middag och därmed matlåda till imorgon. Är hungrig som en gnuuu! Det enda positiva idag är väl att min bil faktiskt är klar och att jaag fått mig en långpromenad ikväll och lite mjukglass :D


Nu ska jag gå och leta i kylen. Bjuder en bild på mitt fluffiga hår.

puss på er!


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Födelsedag

Tack alla vänner och bekanta som hörde av sig och grattade mig. Speciellt tack till mina fina vänner som ägnade sin tid åt mig och gjorde födelsedagen underbar. Att ens mamma inte hörde av sig ett skit säger väl mer om henne än mig antar jag..

Nu ska jag sova så jag orkar upp och är pigg imorgon.
Natti!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Sommar

Här sitter jag på golvet i mitt lilla kök. Sofie har precis gått hem efter en trevlig kväll på min balkong. Solen är fortfarande varm och vi har suttit ute i några timmar och bara surrat, njutit och ätit glass :) Igår blev det en promenad inne i Lulestad tillsammans med Magda. Samma sak där shorts och linne sent in på kvällen och inte ens lite kyligt var det. Jag älskar sommaren. Jag älskar värmen och framförallt älskar jag ha vänner som finns där. Handlingar betyder mycket mer än ord så mycket mer.

Imorgon blir det dessutom party hos Cissi i Sunderbyn och ett kärt återseende av allas vår egen underbara Micaela :D


Nu ska jag hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen. Imorgonbitti ska jag åter till sjukhuset som har blivit mitt andra hem kan man säga. Förresten det går riktigt bra än så länge, inga tårar men det kommer nog.


Glad sommar och godnatt :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

favoriter i repris


sweet!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Sjuksköterska

Nu är allting klart. Alla tentor, duggor, rapporter, uppsatser, bedömningar, praktiker, fältstudier, seminarium osvosvosv. Nu ska jag sluta klaga på tentaångest och allt annat tjat om att jag borde plugga. Ni kommer säkerligen få höra mycket om hur jobbigt och tungt allt är i sommar men när jag väl är hemma så kan jag göra exakt vad jag vill när jag vill. I Lördags bjöd jag nära och kära på smörgåstårta och många kom med fina blommor och presenter. Efter själva cermonin for jag och min familj på en jättegod resturang och stekte oxfilé på en lavasten. Riktigt coolt och otroligt gott, avslutade med vaniljglass och hjorton. Fick skjuts till Marie innan dom åkte hem igen. Väl där blev det alkohol och krogrunda. Riktigt najs kväll som avslutades hos Magda i hennes nya säng :)

I tisdags var det slutbedömning på avd 61, gud så nervös jag var! Blev korsförhörd av akan om allt möjligt men det gick iallafall bra. Nu ska jag bara ansöka om legitimationen. På tisdag börjar introduktion till sommarens jobb sen blir det heltid på avd 61 hela sommaren.


Sjuksköterska Kajsa! ;)


Blommor & presenter

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget