jag har en idé :D

oj jag har kommit på en jätterolig sak, att vi några stycken borde dra ihop ett gäng och fara utomlands typ på försommarn, slutet av maj början av juni.. Det hade vart nått va? ;)

Men det kommer säkert aldrig bli av, man pratar alltid så mycket men sen ids man aldrig ta tag i det.

Idag har jag inte gjort så mycket av dagen, kollat lite andra avenyn, plockat ihop och varit ute och gått med Frida och hundarna.. Men det var jag värd för jag somnade först halv sex imorse och vaknade ändå inte allt för sent (elva) :)

Påsken har gått så fort, och trots att jag hade bestämt mig för att vara mycket i stugan den här påsken, (jag till och med tackade nej till jobb :p) så blev det inte så. Min hund är rätt knasig ibland och när det finnns folk som både skrämmer upp och är skrämda blir allt bara jobbigt, så sen i lördags har jag och Viggo bara varit hemma i vuollerim och chillat, hoho.


Senare skulle frida kika förbi och äta glass så det är väl bäst man försöker få i sig lite mat.
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

jag behöver förändring

oj vad jag längtar till en förändring, alla dagar är den samma nu och det känns som att jag bara går och trampar på samma ställe heeela tiden, oj vad jag vill flytta. Egentligen långt bort, men samtidigt inte.

Jaa till hösten blir det då skola igen, nu har jag bestämt mig för det , om jag nu tar mig in vill säga men flytta ska jag då, nån som har nå förslag vart? Annars blir det väl luleå...



Nu ska jag väl ta och städa ihop litegrann i mitt hem, för det är rätt dammigt :p




sweeeethej
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget