duktig blogg!

idag har jag varit på fältstudier på avd 46, hjärtsjukvård i sunderbyn. enda sen kl 13 till nu, en hel dag helt enkelt. Men det var intressant, kul att se vad man kommer syssla med resten av sitt liv kanske?
 :p haha det där lät bara tråkigt, resten av sitt liv, låter ju jätte långsamt!

Nu sitter jag och väntar på idolfinalen och sen ska jag ta tag i räkningarna. Lite latin borde jag också träna in, jag känner att jag är pågång nu ;)

och tack blogg.se eller publishme för att inläggen sparas även fast datorn slår av helt plötlsigt sådär! :)



en gammal favorit :)
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

syns på en månad

jag håller på att dö, det här kommer aldrig att gå jag kommer inte fixa skolan, jag är inte så smart och duktig. Det känns som att det är alldeles för mycket på en gång. Har suttit nu hela kvällen och gått igenom pappren och anteckningarna över anatomin och fysiologin, jag har också skrivit upp punkter för det jag måste lära mig på mindre än en månad typ

terminologi, cellen, nervsystemet, aktionspotenitialen, cns, pns, hjärnans blodförsörjning, dna, blodomloppet funktioner, blodkärlen, blodtrycksreglering, ekg, andningsorganen, andningsreglering, näringsfysiologi, lugnkretsloppet, autonoma nervsystemet, koldioxidet och syrets transport i blodet m.m plus den andra tentan i omvårdnadens grunder som jag inte en kollat igenom..

Vi ses väl om en månad då för nu blir det att låsa in sig själv slänga ut tvn, datorn och telefonen. Jag hoppas att pappa inte ska jobba här nå mer efter den här veckan och trots att det är kul att han är här så kan jag verkligen inte plugga när nån annan är här, jag måste ha det jävlat knäppt tyst om det ska gå. Så vi får väl se hur det har ska lösa sig.. Just nu känns det faktiskt jätteomöjligt.

ett nytt försök btw



sådär jaaa!! :D
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

jag gör ...

jag gör ingenting, jag bara skjuter upp allt jobbigt till sen istället för att ta tag i det, jag är en dålig männsika!
Ska verkligen försöka ta tag i pluggandet, iaf göra klart hemtentan? AAAH JAG FÅR PANIK

Min dator är sönder trots att simon försökte fixa den i fredags, och den lär slå av när som helst.. Ett under om jag ens hinner uppdatera.


Nu ska jag testa om det funkar, youtube grejen som sofia visade mig...
jävlar det funkar inte!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

en bra fest

igår var det inflyttningsfest här, svinskoj :) Dock så stökigt idag och har mått mindre bra alltså, men det var det ändå värt! haha. Ni är helt jättefina vänner hela högen :D, riktig glatt överraskad att majk kom, hur kuuul som helst ;D

Först var vi här sjöng singstar, spelade ring on fire, drack och dippade. Sen åkte vi inte till stan för att gå in på cleo, det visade sig att dom inte släppte in nå fler men vi fick sthlms fribiljetter och kom in direkt :):) Sen fixade dom in sig själv med hjälp av hotelllakanen ;) haha skööönt! :p
Dom andra tog sig aldrig in vilket var trist... Jag och Simon tog en taxi hem efter vi käkat hamburgare på majk och adams hotellrum, var hemma vid fem. Sjukt trött tjej somnade genast! haha

idag har cissi och hundarna varit förbi och käkat en bakispizza, det var bra, det var först då jag började bli någorlunda männsklig igen :p haha Sen har jag surrat lite med maria, alex, mamma och robert. Fått skäll av grannen för att jag inte städat upp på balkongen (andra gången han gnäller)... Men det där fixade jag ju snabbt så nu får han fan vara nöjd, haha.

Borde ta tag i pluggningen idag, men jag vet inte om det är nån ide när jag är så här sliten, kanske tar en hel dag imorgon istället och skiter i bilbingon. Men jag är sugen på säsongens sista bilbingo alltså!



Och det är nån som har blivit en riktig bloggare alltså, haha ;)

nu ska jag ringa robert.
puss!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

nu uppdaterar jag :)

idag har jag varit på stan hela dagen med kent och mamma, och ändå inte handlat så mycket. Duktig flicka! :p
Imorgon är det dags för inflyttningsfesten, det ska bli kul :)

nej nu ska jag kila vidare, äta lite räkor och så. Min dator fungerar heller inte så bra, troligtvis nån fläkt eller nå som är sönder, för den blir jättevarm och sen slår den av. Kan det vara det?



ångest för allt skolarbete också, har jag verkligen den självdisiplin som behövs?

pusshej

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

äntligen

nu äntligen funkar min dator igen :) Den har hållt på att formateras hela helgen och som vanligt är det sjukt gormigt för min dator att formateras, den vill verkligen inte det. Men nu är den som ny, nästan :p

Har börjat plugga nu och jag känner att jag egentligen borde gjort det för längesen! Aaah jag får panik

Nu är pappa här igen, mamma och kent kommer kanske på torsdag och på fredag kommer en hel massa :)



nu ska jag vänta in sofia :)
pusshej!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

nu är det helg ja :)

en helg, nu är det helg! Satans så skönt, jag ska ta det lugnt och njuta av att få äta frukost. Jag hinner aldrig äta frukost, det spelar ingen roll när jag stiger upp så lyckas jag ändå bli klar 2 minuter innan jag ska gå. Samma sak är det när jag duschar, det tar alltid 20 min att duscha. Det spelar ingenroll om jag skyndar mig eller tar tid på mig, när jag kommer ut har det ändå bara gått 20 min. Svinskumt alltså hoho.

Nästa vecka ska jag plugga anatomi och fysiologi nå jävulskt, jag ska bli kung på det!






trevlig helg!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

tävla, kom igen då! :)

vilken kväll, jag har gjort absolut ingenting, och ändå har den gått hur fort som helst. Jag har ångest för att jag inte tagit tag i anatomin och fysiologin än. Det är riktigt kasst

Imorgon får jag min dator fixad för hoppningsvis!




och robert jag komemr alltid vara snäppet bättre, det är ingen ide! ;)

pusshej!

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

vad ska man äta?

vad ska man äta idag då? Den ständiga frågan! Varför består livet mest av mat och sömn. Svintrist grejer egentligen.
Nu är det snart helg igen, Kim kommer hit :) Det ska bli kul, lite syskonhäng är egentligen aldrig fel. Han ska hjälpa mig att formatera om datorn och jag ska kolla in när han spelar på lördag. Sen blir det väl nånting, kanske bowling eller bio? Det kan jag väl få unna mig? :) Husfest i byn hörde jag, det är ju synd att sånt ska hända då inte jag är hemma, men fjärde oktober är jag där, redo för party!

Idag är jag alldeles ensam här hemma. Pappa har farit, robert har farit och maria skulle komma men det blev det inget av. Men det kan vara bra kanske, sätta igång med lite pluggande. Jävligt nödvändigt faktiskt, men det finns nog inget jobbigare än det känns det som.
Men först och främst ska jag koncentrera mig på maten! jobbiga ätande :p

see you!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

sova

idag har jag skaffat massa kanaler över 200 st för 60 kr i månaden, fan vilket fynd alltså! Dock så gäller det bara i tre månader, men man får vara nöjd med det lilla :)
Vår första föreläsning idag gick svinbra, Ingalill var hur nöjd som helst. Efteråt hade hela gruppen ett stort lyckorus, vi var sjukt nöjda över oss själva.

Nu sitter pappa i köket och monterar ihop lite lampor och jag ska gå och sova, jag är svintrött alltså, det känns riktigt bra då kanske jag tar mig i säng i tid för engångskull!


godnatt

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

komplicerad tjej

ibland vet man inte vart man står i nånting. Jag tror jag är en sån där människa som aldrig kan stanna upp och njuta av stunden utan alltid söker mer, nånting mer bara.. Varför inte vara nöjd, bara för en liten stund bara ta det lugnt och finna sig i det man just då befinner sig i. För ska jag vara så jävla komplicerad?

Dagen har gått fort idag, skola sen tio. Sen for jag och solade inne i stan. Sköööönt var det, jag ska fan ta och unna mig en solning i veckan ett tag framöver, då kanske jag får lite färg också :) Det är som skönt, man slappnar av och hinner tänka massa, rensa tankar liksom.

Imorgon är det dags för våran första muntliga redovisning, i grupp den här gången som tur är. Vi ska ha ett rollspel, men jag är berättarrösten vilket känns skönt. Ska kolla igenom papprena och sen lägga mig.

Pappa kom idag också, han blir har hela veckan eftersom han har nå jobb här. Great faktiskt, sällskap, monteringshjälp och ekonomiskhjälp, kan det bli bättre? ;) haha.

nej nu är det dags för den dagliga snokarrundan och sen sängen.
SWEET DREAMS
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

just nu

åt fläskpannkaka till middag just. Har lyckas städa och blivit en gnutta gladare :)




en bra låt just nu: pink - so what
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

en sån där söndag

Jag ska sluta tjata på dig nu om den här vännergrejen. Tydligen verkar du inte var ett dugg intresserad av nå sånt. Så okej, jävligt tråkigt måste jag säga. Jag gillar att prata med dig, det har jag alltid gjort och det vet du..

Jag är en sliten tjej idag, haha håret står åt alla håll, smutsig. Jag ska duscha strax, städa och sen ringa robert.



så pusshej!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

en bra lördag

ikväll har jag, hanna, sofie och cissi varit här hemma hos mig och hängt, ätit ost och kex och sjungt lite singstar :) Helt underbara tjejer det där alltså. Sen kom simon, anton frida och bernt förbi en sväng och kikade in läggan. hehe.

Imorgon måste jag gå och fixa mig en tvätttid, ringa lena om svenska anatomi och fysiologi boken och städa, dammsuga en massa!

Nu är jag lång hårig igen förresten :)





dags att sova några timmar, godnatt!
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

myskväll :)

Cissi for precis hem. Vi har haft en supermysig kväll med massor räksmörgåsar ljus, en bra film och massa surr :) Vi for på ica och handlade cider, typ 0,2% alkohol och jag fick visa leg! hahaha jag höll på att dö, det var det roligaste på länge ;p

Filmen hette himlens hjärta, svensk. En grej jag tänkte på då var en kommentar i filmen
- Jag är ju 45 år, har inte varit lycklig på 10 år.. Är det så? Slutar man vara lycklig då. Lever man i en trist grå vardag då det är illa att lämna sin man eller fru för en annan eller bara för att vara själv. Skulle man göra det nu är det väl aldrig någon som skulle bry sig, bara för att man inte har familj och hela kittet, varför är en hel familj den lyckligaste?
Iofs så hoppas jag ju själv på ett långt lyckligt liv med en underbart lycklig familj, men ändå!

Och förresten min ekonomi håller på att rasa samman och sönder. Jag har aldrig känt mig så fattig, och så mycket utgifter.. sjukt jobbigt med studentliv alltså...


Nu ska jag snart sova, bara diska undan och snoka lite. Inte vänta in pappa till morgonsidan.
Skola vid tio en snabbis sen helg. Då får vi se vad den kommer innehålla.

godnatt mina vänner
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

jäkla florence nightingale!

florence nightingale knäcker mig. Den ska vara utläst till imorgon och jag har halva kvar, så det blir nog en lång och jobbig natt inatt med lite sömn!

Snart kommer robert förbi förhoppningsvis och då ska vi på bilbingo, jag behöver verkligen pengar. Ge mig litelite tur idag bara :)

Igår var vi på ikea och handlade lite grejer, jag fick äntligen min fotgavel plus avlastningsbord till sängen och en spegel. Till veckan ska pappa bo hos mig och då ska han får hänga upp lite grejer. kanske jag får iordning allt snart?


Nu ska jag platta luggen.
see you!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

ångest

ångest. Ångest över massor...

Jag kan inte bestämma mig om jag ska ut med Cissi och hennes kompisar, bli full och ha kul och vara sliten och less dagen efter. Eller om jag ska hem plugga och vara social med familj, vänner och robert. Pigg hela helgen alltså. Och en gnutta mindre fattig.
Aaah jag hatar val!

Sitter och lyssnar på min brors låt, som han skrivit och sjunger i. Jag blir en bit stolt han är faktiskt duktig, han är bra :) Han är en av mina bästa vänner, och jag älskar han :)

Här har ni den Co2 CarTridge - Build your life 

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

änglahund

ännu en dag har passerat, och nu ligger man här redo för sängen. Vi har mest bara tagit det lugnt idag, och jag har varit och hämtat Viggo, nu står han urna så fint på min hedershylla i sovrummet, där ska han  vara och vaka över mig, min älskade underbara hund!



sovgott!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

JÄVLA IKEA!

jag har hittat ett oskyddat trådlöst nätverk och jag är överlycklig, nu kan jag ju tjuvlåna det ibland! ;D hoho.

Jag var seg på att stiga upp imorse och vaknade först nio då robert ringde och väckte mig :) Sen fikade och gjorde mig klar för avfärd mot luleå, skulle stoppa in min efterlängtade fotgavel till sängen i bilen och upptäcker till min förfäran att dom skickat FEEEL, dom jävlarna har skickat sidogavlarna istället för fotgaveln! I min panik ringer jag tilll pappa och skriker och sen ber jag kent komma ut och kolla så jag inte sett fel, men icket! Sur som satan ringer jag ikea och frågar hur man kan vara så dum??! Vad ska jag sova på nu liksom.. Tjejen jag pratar med är inte fullt så förstående och säger till slut efter mycke väntande att det är transportbolagets fel isf och att dom kommer ringa upp mig. Det här var tio på morgonen och inte fan har jag fått nått samtal än. Så imorgon blir det att ringa till ikea igen för jag har inte tänkt ligga på en madrass i tv-rummet länge till. Jag kan bli så jävla arg på sånt här klanteri, och nog fan lyckas det alltid drabba mig!

Annars har väl dagen fortsatt lite bättre, trots chocken om de misstänkta vållandet till annans död just utanför vuollerim, man tror som aldrig att nått ska hända där vid oss, det är alldeles för litet så när det gör det blir man väldigt förvånad..

När jag kom till luleå hjälpte sofie mig iaf att bära när sidogavlarna i källaren och sen for vi till skolan. Vi fick lyssna på hela namnuppräkningen som tog typ tre timmar och sen blev vi indelade i tre klasser och tre grupper, jag blev i klass C grupp 2. Efter det for vi in till stan några stycken käkade på max och kollade in på biblioteket efter lite böcker. Sen tillbaka till porsön för att kolla in lulespexet, vi fick se phösarna i vanliga kläder och inga solbrillor, det var coolt. Man förstår liksom inte hur olik sig en person kan bli i overall och brillor. Och att det var henrik som hade delat ut uppgifter åt oss när vi städade kåren den där kvällen, det hade man aldrig kunnat ana! :p haha.

Imorgon ska jag och alex käka tacos och surra hela kvällen, det ska bli mysigt! och så kommer min efterlängtade soffa :D

Nu är det dags för mig att sova för bussen går 7.25 och då ska jag ha hunnit duscha, fika och fixa mig. Joo ge mig ett lycka till.


och jo förresten, det var inte alls dig mischka lilla jag menade när jag skrev det där igår, trots att vi inte hörs så ofta så vet jag att vi här varandra där varmt om hjärtat och när vi ses eller hörs är vi fortfarande lika nära :)) Du är bra du med, himla jävla toppensuverän! ;D


godnatt och sovgott


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

en tråkig blogg

jag har tänkt på en sak, hur gör man egentligen sin blogg intressant? Det beror helt och hållet på hur bra nån är på att berätta något, och på sistone känns det som att mina inlägg har blivit långt ifrån intressanta, haha. Jag bara skriver för att skriva inte för att jag faktiskt ha nå mycket att berätta för omvärlden :p

Nu har vi då kommit hem från jämtland. Jag ligger i min gamla sköna säng i mitt gamla sköna rum och bara njuter av en liten lugn stund. Även fast det faktiskt blev en toppenhelg! Men det har blivit alldeles för mycket onyttigt mat och alkohol för mig på senaste, egentligen hela sommarn. Jag som verkligen lyckas gå ner min oönskade fem kilo har liksom börja få tillbaka hela paketet igen. Men den här gången känns det inte på samma sätt, kanske mår jag mycket bättre nu än vad jag gjorde då...



Sen är jag lite besviken på att människor man en gång stått så nära inte alls har någon lust att ens hålla kontakten. Vi människor tycker bra olika ibland.. Och sånt där kan dras upp ibland när man är i sånt här sällskap jag varit med ihelgen, man tänker i några sekunder bara, men det kan räcka.. Nu fortstod nog ingen nånting, men det var som mening på nått vis! :p

nu ska jag sova strax så jag tar mig till luleå imorgon för då ska jag försöka få ihop min säng igen, ja lycka till!
hoho

slänger upp lite bilder från helgen

          


sovgott vänner

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget