hårfix :)

dagen har ju gått som den ska enda tills jag kom till det där med pluggandet och exeminationsgrejen, då blev det DH och ben & jerry glass istället :) haha Nåja, har väl några timmar på mig, eller i en dag imorgon. Men borde väl inte skjuta upp det nå mer antar jag :p

Har lite ångest för maxburgaren och glassen idag, det närmar sig nu och jag behöver ner några kilo annars blir det naket på balen ;p haha.


Här får ni se före och efter hårfixet. Tyvärr syns inte skillnaden så mycket och sminket har ju som försvunnit så, men i verkligheten blev det en förbättring :) Nu väntar vi bara på löshåret så ska jag snart bli långhårig igen ;D

  
före                              efter

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

planerad dag

inte fan blev det ju nå uppstigning kl nio, hallå vars har alla mina vänner och väckarklockor tagit vägen? I

Nåja nu är jag iaf vaken så nu blir det frukost, fix, städa, göra räkningar och komma fram till vad meiosen är. Sen lite skolan fix av mitt hår, flott mat och en hel kväll med exeminationsuppgiften för nu ska fan den där grejen bli klar. Lyckas jag med allt det här idag kommer jag somna nöjd, annars kommer jag bara vara ännu mer besviken på mig själv..



btw har jag internet i hela lägenheten nu, äntligen kan jag ligga i min säng och chilla framför datorn. Även fast det blir lite sånt just idag :p


Ha en bra dag allihopen, pusshej! :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

klagomur

vilken bakisdag igår alltså, jag som skulle ta det lugnt! Nåja det slutade då med att jag låg i sängen till sex på kvällen och spydde ett antal gånger. Det blev inget pluggande, ingen exeminationsuppgft inlämnad och jag känner mig gode jävla värdelös. Den här dagen började inte mycket bättre eftersom jag steg upp vid sex imorse efter 4 timmars sömn för att hinna duscha innan jag började skolan 8.15, trodde jag!! Det visade sig att vi först börja 10.15, less tjej

Sen var jag så nära att somna på föreläsningen om rörelseapparaten jag kände riktigt när huvudet höll på att falla i bordet ett antal gånger, sjukt jobbigt. Efter det skulle vi lämna in en uppgift som vi skrivit i början av utbildningen, och det slutade med att vi blev oense om vi skulle göra om skiten eller chansa och skicka in, jag tyckte vi skulle chansa :P haha så där blev vi till kl 18 och så har vi lite att pluggga in tills imorgon på det då. Kom hem vid 18.30 trött som en gnu, la mig i sängen för att vila. Ingen bra idé kan jag ju säga, hahaha. Vaknade 20 av att kim ringde men fattade typ ingenting pch sa att jag skulle ringa upp, sen vakna 21 igen. Hungrig som fan, så ¨åt middag för ungeför en timme sen, blev nudlar :p

Jag har så mycket jag borde göra räkningar, städa, massa plugg, massa samtal jag borde ringa, massa häng jag borde hinna med och vad gör jag? Inte ett skit! Fan vad dåligt.
Imorgon är jag ledig och då ska jag ta och göra en hel del för att lätta mitt dålig samvete och min klump i magen, stressen inombords. Det måste jag


i övrigt vet jag ingenting om nånting, men det är ju inte direkt ovanligt. åh
bara massa klagan, förlåt. Men det känns som så just nu

tjoo
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

sätta igång?

promenad på dryga en timme, fjärde dagen irad nu och jag fortsätter och skryter så länge det varar, så satans skönt. Jag och Sofia var det denna gång, massa surr och ja helbra promenad :)

nu har jag skjutit upp pluggandet hela dagen och till imorgon ska samtalet och förberedelserna inför värderingssamtalet vara klart, jomen där gick min sömn bort den här natten. Åh jag lär ju vara alldeles död och slut imorgon om jag lyckas med det här. Det lär ju inte bli nå bra, men bara jag lyckas genomgå det så är jag nöjd.


jo så äre, nu ska jag läsa igenom artikeln och sätta igång att skriva



nattihej
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

lyckorus!! :D

jag ryser. Kent ska släppa ännu ett album, jag längtar. Visst lägger jag dom åt sidan rätt ofta nu, det är ju inte dagligen jag hör dom. Men när dom väl kommer upp på tapeten igen, (vilket dom bokstavligen jämt är i mitt tvrum) så kommer det som ett lyckorus genom hela kroppen. Det är så många minnen, så många gånger dessa låtar fått mig att släppa ut alla känslor, ställa mig upp och känna mig stark igen. Det är sjukt vad låtar kan göra, för mig är musik det bästa som finns. Det är så mycket glädje!

Det här har gjort min dag trots all press jag har på mig just nu.


Den här känner ni väl igen? :)
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

flum.

idag har jag varit hyffsat duktig. Blev en långpromenad ikväll med, oja jag är nöjd med mig själv. Det hade nog troligtvis inte alla varit, för vissa är helt sinnes och tränar och har sig flera gånger per dag. Dom skulle nog se mina promenader som en vilodag, men för mig är det alldeles lagomt.
Jag behöver egentligen inte göra så mycket mer än promenera och sluta med söta saker så går jag faktiskt ner. Jag har den turen, men egentligen är inte det så viktigt längre.
Komma i balklänningen är ju som ett mål, men i övrigt gör det mig ingenting att jag väger några kilo mer än förra året, jag är ändå rätt lagom.

Jag kan verkligen inte se det fina i alldeles för smala tjejer heller, det ser helt enkelt konstigt, sjuk, fult ut att vara för smal. Så jag är faktiskt nöjd. Men med det faktum att jag faktiskt försöker övertala er om det så kanske det ändå är så att jag hade önskat bort några kilo.
Fan vad less jag blir att jag alls skriver det här, att vikten ändå kretsar så mycket i skalllen..

Jag var och kollade igenom min blogg lite idag när jag egentligen skulle göra annat, endast för att slippa göra annat :p Iaf så upptäckte jag hur mycket roligare det var att läsa min blogg förr. Jag skrev mer varierande och friskt om allt möjligt, jag hade mer bilder, och bilder är så kul ids man inte läsa är det skönt att kolla lite på bilderna, det är de inlägg man oftast läser sen också :) Jag var helt enkelt roligare förr.

Nu har jag hamnat i en fas där det mesta handlar om skolan eller min vikt, svintrist. Nåja ska skärpa mig, det där håller inte.
Men faktiskt så är jag inte den enda, många av de bloggar jag läser hamnar i ett ämne som de ständigt skriver om skolan, familjen, träningen, jobbet, paniken, naturen, smärtor, kärleken m.m. Visst vi skriver om det vi är med om, det som är vår vardag men märker oftast inte själv när det bara börja bli tjatigt och ointressant.

Nåja så småningom kommer vi alla ur det där och in på ett nytt ämne vi kan nöta på, och jag fortsätter ändå nöta på dessa bloggar ändå så ;p
haha


det här blev ju bara ett jätteflummigt inlägg. Men vafan nu kommer det en bild också bara för lite förbättring :)


hjärtan


nu ska jag söka den där artikeln, jävlat omöjligt!
godnatt
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

snart onsdag

än en dag som bara försvunnit, utan något som helst pluggande. Vilket jag faktiskt måste ta tag i nu innan jag somnar så jag har nå att komma med till min handledare imorgon, har massvis kvar att göra med mina uppgifter och nu är det ju enbart några dagar kvar. Hann inte hämta ut mina böcker idag vilket sög, så imorgon måste jag komma ihåg dom, även fast det kommer svida i börsen rejält!

Ikväll blev det en promenad, denna gång tvingade jag med mig mor och gud så härligt det är. Jag njuter verkligen nu när vägarna blivit bara och det blivit plusgrader,  jag kommer vandra runt i byn var eviga kväll hela sommaren då det är så där lagomt svalt och friskt :)


Mischka kommer till luleå snart och därför måste jag fixa det här så jag hinner och tar mig tid med henne utan dåligt samvete, det ska bli så kul att se den där lilla pinglan igen :)



pusssotjosan
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

frisk luft

dagen började väl inte så bra, höll på att försova mig och kommer väl några minuter försent. Fick iaf sticka en hel del så börjar bli en hejare på venproverna snart ;p haha.
Sen har dagen rulllat på, slutade praktiken vid två och då for jag hem och låg på spikmatten i drygt 40 min sen sov jag även två timmar, haha. Helt slut tjej efter alldeles för lite sömn den gär helgen. På fredag somnade jag inte förens på morgonen och sen var det bara upp för att bege sig mot kiruna med bror, sen somnade jag inte fören sent på lördagnatt och sen upptidigt som fan eftersom jag började jobba 6.45, redan då var jag alldeles slut och höll på att åka på en försovning där med, illa.

Nåja nu har jag ju fått sova, fast jag har massvis med pluggande som borde göras men utan böcker går det svårt. Ska hämta ut dom imorgon, så då får jag lägga på ett kol! För på fredag är vfu tiden slut och tills dess ska jag ha hitttat en vetenskaplig artikel, informerat en patient om någonting, gjort en observationsintervju och utifrån det gjort en åtgärd samt ha ett värderingssamtal och skriva eximinationsuppgiften. Jag kommer vara alldeles slut, död och less efter den här veckan.

Ikväll har jag och Sofia och 97:an, riktigt skönt. Alldeles lagomt varmt också, frisk luft och massa surr sånt gillar jag. Plus att jag faktiskt känner mig både duktig och pigg nu, bara fortsätta såhär så är jag snart där jag var för ett år sen då jag även var 6-7 kg lättare ;D

nu ska jag söka nån vetenskaplig artikel och sen duscha, det blir nog najs det.
pusss


K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

duktiga pojkar! ;)

idag har hela dagen spenderats i kiruna, kim och hans band har varit med i delfinalen i musikdirekt, och vet ni dom kom vidare! Så nu på lördag blir det till boden och se länsfinalen ;D

Borde väl egentligen komma med nå vettigt nu eftersom att det var längesen jag gjorde det, men jag har faktiskt ingenting jag känner jag vill skirva så vi avslutar det här för idag

nu ska jag sova så jag orkar jobba imorgon, så natti!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

yeee :)

det här blir nog bra :)

godnatt!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

fin väder:D

äntligen har solen och våren kommit fram och föhoppningsvis är sommaren här på nån månad, det känns verkligen toppen! ;D Nu ska jag fan imig ut på min promenad, frågan är bara vad jag ska ta för jacka fjällräven och alla övriga vinterjackor jag har med mig känns alldeles för varma, jag har inget passande. Men det löser sig nog, annars får jag väl gå naken ;P haha

Igår kom micke förbi just innan jag skulle lägga mig, vi satt och surrade ett tag och lyssnade på lite musik :) Sen gick jag och la mig där vid fyra och såg ett andra avenyn avsnit. Somnade vid fem men lika pigg är jag idag , helt härligt.


Ja nu ska jag ladda hem lite one tree hill, städa och sen uut :)
puss
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

tjockis

nu har jag kommit hem från stugan, det har varit skitväder. förutom idag mellan 16-18 då jag förövrigt körde bil mellan högträsk och jokkmokk turochretur för att handla tunnbröd till den rökta fisken.. Nåja resten av sverige verkar ju haft fint...

Så nu får jag väl ta och fusksola några gånger för att komma ikapp alla övriga. Det har varit riktigt mysigt och lugnt i stugan, ikväll ska jag mest chillla och imorgon blir det plugga, städa och motionera.
Jag måste verkligen sätta igång med mina promenader nu, jag har aldrig någonsin varit så tung som jag är nu, det är illa! Och jag tror ju knappat att den här helgen gjort det nå bättre. Ska jag väga lika mycket som jag vägde förra sommaren har jag 8 kg att gå ner, och då lär jag ju få kämpa lite också!!

nåja, det kommer nog gå bra.
ska väl börja med att endast äta nyttigt ett tag framöver från och med nu.

På tisdag är man tillbaka till verkligheten, och jag tror det blir en bra verklighet :D
puss.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

GLAD påsk

idag är jag glad, det kunde ha blivit en riktig trist dag. förjävla trist och tråkig. Men det blev den inte :)
Nu ska jag iväg och jobba sen blir det en promenad, packa och bege mig mot stugan. Kommer nog fram rätt sent, men bättre det än tvinga sig upp tidigt som fan och köra med sömn i ögonen.

Igår var jag till naders en sväng som kommit hem från nogre tillfälligt. Sen följde micke, dne och linus med hit till mig och surrade och lyssna på musik. Det var trevligt., absolut :) Synd bara att jag blev trött och tog frnuftet tillfånga och gick och la mig. Nåja.

Måste sätta igång med lite skolarbete, annars kommer det här gå illa det kan jag lova, me eftersom mina böcker inte kommit än är det lite svårt.

Nu måste jag fara.
GLAD PÅSK! :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

thai

blev ingen hemlis igår, bara ett jävligt deppigt inlägg. Men ibland lysnar jag på riktig tänkar musik. kan vara härligt att rensa tankarna lite och då brukar jag i slutändan alltid hamna här :p.
Pratade med mormor nyss i telefonen, det var hundra år sen sist vi pratade om allt och ingenting, vara sådär. Jag gillar verkligen min mormor.

idag har det blivit att ta lite prover, blodtryck och omläggningar, jag gillar verkligen det här jobbet. Hittills känns det hel rätt :)

Nu kom mor och bror hem, ska se vad dom gör och sen blir det thaimat. Jag längtar!! :D


pusspusspusss
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

om..



oj vad det kan göra ont i mitt hjärta ibland. Tänk om allt alltid skulle kunna vara på topp, för allihopa. Jag önskar bara att min mormor skulle kunna bli bra. Jag blir ledsen när jag tänker på det, en sån positiv och vänlig själ som hon ska inte behövas straffas såhär, och det värsta är att det här är bara början. Jag önskar jag kunde göra nå.. Jag önskar bara att allt kunde vara enkelt, simpelt och bra.

godnatt.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

jää!

jag är trött, har haft två fulla dagar, praktik till tre och sen har jag jobbat kväll, men det är bra det gör att dagarna går fortare :) Har beställt böckerna idag också som jag behöver till min rapportskrivning, blir nog bra det här.
Måste bara fixa inför intervjun som jag iaf måste ta tag i direkt efter påsk.


det här blev ju bara jävligt tråkigt.
nåja, puss och glad påsk





haha återkommer nästa gång med en hemlis ... kanske, om jag vågar!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

LESS

jag hatar min mobil nu har jag skickat fyra sms på raken och inget går att leverera, snart snör jag den i  väggen!
Nåja bara ta och sova då, och det sög ju!


godnatt
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

över helgen

haha nu kan det faktiskt inte kännas annat än bara jätte rätt. Mitt samvete är alldeles på topp, och nu längtar jag bara tills den här månaden är över :D, (förhoppningsvis ännu tidigare.)

Blev stugan ihelgen, vilket har varit verkligen skönt och givande.. Man kan verklgen slappna av där. 
Nu blir det duschen sen ska jag väl försöka laga nå mat eller liknade åt det övriga här :)



pusss!"
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

inte läge

förlåt att jag inte uppdaterat, men jag vet inte vad jag ska säga. Jag vägar inte skriva nå för det skulle ändå bara bli fel. Ibland kan jag hålla med en viss person, varför ska man egentlgen skrivaom sitt liv för alla andra?

Men innerst inne, tycker jag att det kan vara jäkligt lättande. Men inte den här gången faktiskt.
Jag återkommer då jag känner att det är mer läge att skriva..


ha en trevlig helg! :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

fin



K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget