Tänk att vinna 20000 kr!

idag har varit en helt vanlig dag. Jobbat hela dagen vilket är bra för ekonomin och dåligt för hälsan :p Viggo har varit duktigt och varit ensam hela dagen i stortsett, förutom min rast och då magda (som är helt underbar som hjälper mig med hunden) ställde upp och gick ut och gick med honom. Men jag har fått igen allt för hans ensamhet nu ikväll. Han har skällt som ett cp och varit allmänt oppstinat. Men nyss var micke och nicke här och försökte uppfostra han lite, eller Niklas, Micke höll sig mest undan, haha ;)

Imorgon har jag tänkt vinna 20000 kr, hade varit rätt naaajs faktiskt, och riktigt behövligt! Vinner jag det ska jag byta ut halva min garderob, för jag är sjukt sugen på massvis med nya kläder.

På tisdag ska jag och Kim till luleå, kim ska klippa sig och en snäll syster som man är så ställer man ju upp ;) Vi ska också lämna in bilen på nån service eller lagning eller vad det är dom ska göra med den :p Nånting var det då.. och jag ska försöka hitta mig ett par skor och ett par jeans, om jag känner att jag har råd med det vill säga.

Igår bjöd jag min familj på pastagratäng, och jag blev faktiskt nöjd med den :) och tacket för det blev två schyssta blommor vilket passade bra, nu är det bara i köket det behövs en växt.


Nu ska jag ta och skriva klart lönerapporten så jag kan lämna in den imorgon eller på måndag.
SOVSÅJÄVLAGOTTDÅ ;D
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

det blir nog bra!

det är helt otroligt, vad lite man hinner med att göra dom dagarna man är ledig, knepigt är det! :P haha.. Har iaf hunnit med att beställa lite kläder nu när lönen är på gång ;), det kändes liksom som att dte behövdes, och egentligen skulle jag behöva ta mig till luleå också för att inhandla jeans och skor, men det får bli när jag har tid och råd.

Har just varit ute med Viggo och nu är det väl dags att laga sig nå mat.
Igår var Lina här och bjöd mig på sjukt gooooda cookies som hon hade bakat, ojoj inte helt fel. Vi såg på idol, mös och surrade, det vanliga helt enkelt! =)


och slööö är jag då nå sjukt, har ännu inte lyckats ta tag i dammsugningen eller disken!

äh nu ska jag äta.


HEEJRRÅ
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Kent biljetter!! ;D

Nu är dom bokade, 16 november drar jag och maria till sthlm för att se kent, oooj det kommer bli gryyyymt!!! ;D
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

björnkoll

nyss var jag med niklas och micke och kollade efter björnar, vi såg ingen tyvärr! Vilket var ganska väntat, haha :p

Idag har jag tagit mig ikragen och farit till arbetsförmedlingen, så nu står det på papprerna, Kajsa Hedlund - arbetslös.. Sjukt trist låter det, men bjärkagården hjälper mig med försörjningen som tur är ;) haha. 25 ska jag och fixa en handlingsplan och 9 oktober är de nån basinformation,  ojoj vad tråkigt allt känns, men det är väl nå som ändå måste göras.

Påväg hem från jokkmokk ringde Kent och fråga om jag ville baka mjukkakor med han, och vad gör man inte för sin storebror? Så nu har jag frysen full med mjukbröd, inte dåligt det! :) Vi börjar bli värsta kungarna på det där med bakning vi, ett riktigt team! :D

Nu blir det jobb hela helgen lång, men det har faktiskt varit skönt med lite ledigt. Nu är jag iaf lite utvilad och har lite energi att göra av med.


Godnatt
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

en fjärde ledig dag

det här är min fjärde lediga dag på den här månaden, och jag som trodde jag skulle ha hur mycket tid som helst på mig att fixa och ordna till här i lägenheten. Men det viktigaste är iordning men alla andra sjumiljoner mindre viktiga grejer är fortfarande kvar hos mamma och pappa.

Igår var Lina förbi mig och iförrgår också, vi surrade i flera timmar och såg film, riktigt mysigt det :) Det är tur man har nån att spendera sina lediga dagar med ;) haha.

Idag fick jag hem brev från akassan om att jag var medlem, trodde jag! Men det visade sig att jag var tvungen kompletera nå uppgifter så nu har jag nån vecka på mig att få in dom där papprerna igen, annars är det kööört, oojoj vad lesss man kan bli!

Men nu har jag mycket som måste göras, handla åt farfar, diska, städa och tvätta kläder. Hojjja det är rätt tungt att bo själv ibland men alla fördelar jämnar ut det rätt hårt

tjaaaii
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

en riktig blogg

nu har jag tänkt övergå till en riktig blogg och slopa lunarstorm bloggen. Det hade varit nånting om man skulle kunna bli riktigt aktiv här men nånting sånt ska jag inte lova.

Idag har jag varit riktigt slö, vilket jag faktiskt förtjänar eftersom jag åkt på världens förkylning/öroninflammation, och dessutom jobbat natt inatt. Någon som är mindre glad över det här är nog Viggo i och med att hans promenader ha blivit betydligt kortare än vanligt.
Funderar på att ändå ta mig ut och gå en längre sträcka nu senare på eftermiddagen. Men innan dess har jag mycket som måste göras, jag måste handla mat, dammsuga, tvätta kläder och fixa ett nytt visakort innan det eftersom Viggo har bitit sönder det.

Igår var jag på bilbingo, äntligen. Jag fick dock inte med mig nån eftersom alla jag känner hade annat för sig ick jag fara själv, men det gjorde inte nå för jag lyckades roa mig själv rätt bra och for därifrån med tusen kronor extra, så det var ju inte helt feeel ;)



om ändå mina öron skulle kunna sluta göra ont! Nu måste jag göra nytta här hemma för imorgon är det arbete igen

Jiiio!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget