Lulekalaset närmar sig :D

trött som fan men fortfarande taggad. hemma på rast nu, slutar 16 och då beger jag mig mot min favorittjejer i de fina sunderbyn, haha :)

väldigt lite skrivande på sistone, jag vet! Men jag hr verkligen haft fullt upp, återkommer efter helgen med massor att skriva säkerligen ;)

ses på lk :D
puss!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

lilla försovningen

igår satt jag uppe halva natten (som vanligt!) och försökte få in ett klipp från youtube på bloggen, jag fick förklarat för mig hur man skulle göra av sofia, men ändå gick det inte. Jag satt hur länge som helst, så länge att det var omöjligt att vakna i morse. Vaknade av att ytterdörren öppnades och in kom min bröder
- va fan håller du på med??!!

Vi skulle till stan, jag skulle hämta dom klockan åtta, det sket sig ju rejält. Vi lyckades åtminstone ta oss iväg klockan ni, så dom var ändå på lite bättre humör på vägen dit. Vi har haft trevligt handlat lite små grejer och två soffor, en till mig och en till kent, likadana! haha.

Cecilia kom inte idag, hennes bil gick sönder nån timme innan, sån otur alltså. Det var synd, jag hade som sett fram emot det. Men det löser sig, det hinns en annan gång :)
Så imorgon blir det väl ligga och sola med kent och kim på altanen, kanske hänga lite med alex på kvällen. Och till helgen kommer min lilla stockholmare majk hit, då ska vi hänga. Fatta längesen, det ska bli svinskoj :)

dags att sova nu, så jag kan bli brun imorgon, där hörde du! ;)
natti
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

hur ska det här gå?

fan så less, min internetdosa har gått sönder och jag har ingenaning hur mycket pengar jag har kvar från örebro, ska till stan imorgon och räkningarna är inte betalda, hur ska det här gå?
plus att jag är trött, mitt rum ser förjävligt ut och imorgon kväll kommer cissi, då borde jag fått lite mer ordning, hur jag nu ska hinna det. För imorgon på dagen far jag och mina bröder till luleå en sväng, ska kolla lite möbler och grejer bara till våra flyttar :)





ibland tänker man tillbaka ett ögonblick, bara ett ögonblick, inget mer men ändå!


nu ska jag väl sova snart.
godnatt
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

ett tag sen

nu var det några dagar sen sist, jag vet inte vad men jag har inte hunnit helt enkelt. Har jobbat hela helgen och efter det har det hänt massa annat. På lördag skjutsade vi simon, sofia och frida till harads med simons bil. Det var mygg, mycket mygg men annars var det trevligt, lite trött bara efter allt jobb och längtade hem lite till sängen :p Alex var där, så henne hann jag ju träffa lite också :) Vilka fyllisar dom var alltså, haha.

Imorgon är jobbar jag sen ledig i två dagar, fan så skönt det kommer bli. Då kommer Cissi, min sköna böna :) Vi ska mysa, ta det lugnt och göra byn typ, haha :) Det kommer bli kul, jag längtar!

Nu ska vi se film.


pusshej!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

mitt i juli

jobb hela dagen, sen röjde jag lite här hemma, fixade bort disken och tvättade lite kläder. Sen kom Simon och fixade mitt internet som jag lyckats chabla bort, först försökte jag få hjälp av oskar via telefon, men det var fan inte lätt :p. Sen kom den andra simon på besök :) Vi får till jokkmokk en sväng och handla korv, kolla läget och det var ungefär lika som i vuollerim, jokkmokk är verkligen ett segt ställe :p haha.

Imorgon blir det kort dag endast till halv ett och sen ska jag tvätta lite mer, alla handdukar är smutsiga och det är inte fräscht, jag måste ju kunna duscha..
och imorgon kanske robert kommer hit en sväng, hade ju som varit mysigt :)



Nej nu ska jag sova, snart.
PUSS


här kommer en örebrobild btw, aah ;D
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

tillbaka till jobbet

nu har jag lagt upp bilderna på facebook, det hade micaela med och dom var då mycket bättre. Jag är verkligen jättedålig på att komma ihåg kameran. Ikväll var min första dag på jobbet på en hel vecka, det var jobbigt för fötterna, det är sjukt vad mycket man går på det där jobbet alltså.
Imorgon börjar jag 7.30 så nu ska jag iväg hem till min lillebror och se en film och chilla lite med honom, sen blir det att försöka sova lite tidigare iaf.


pusshej jag saknar dig!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Örebro i all ära :)

nu är man hemma igen i vuollerim. Jag har haft det så himla skoj ihelgen alltså, vilka brudar att hänga med säger jag bara!

På tisdag kom vi fram nångång vi elva kanske, jag hade inte sovit nå på hela natten och var svintrött så vi la oss och sov en stund och sen var det full fart igen, vi tog miccis bil och for och handla mat och alkohol. Hem igen och gjorde oss iordning för kvällen, fixade iordning tacos och konstaterade att tjejen i läggan behövde mer köksgrejer, eller iaf skålar :p.. Sen for vi ut och hade en trevligkväll. Drog hem med några vänner till micaela och jag fixade nudlar åt mig och tjejerna, och efter det somnade jag och Cissi i sängen medans micci fick köra hem dom andra. Vi var helt slut efter allt resande.

På onsdag blev det en heldag i stan, fikade på ett jättemysigt fik, surrade bara och tog det lugnt. Njöt av varandra sällskap ;) Sen gick vi en runda i slottet och jag och cissi var helt farschinerad över att det faktiskt bott folk där medans micaela mest tyckte vi var jätte turistiga, haha. Efter det satte vi oss på en bänk i solen framför vattnet och tog det lugnt. På eftermiddagen tog vi en sväng till ikea, var där i typ tio minuter högst, vi var snabba men fick ändå ihop lite skålar och en osthyvel så nu har hon skålar :D hehe. Jag bjöd på ikea-korv och sen for vi hem, torkade bort svetten :p haha och drog och åt sushi på världens bästa sushiställe! Oj vad vi njöt av den middagen, det var riktigt mysigt, och vi blev mätta allihopa. På kvällen tog vi en myskväll bara, Cissi gav oss massage och sen satt vi och spela kort hela natten medans Micke låg och sov i sängen :p haha.

På torsdag blev det en heldag på marieberg och då shoppade vi kan jag säga, oj vad det gick pengar den där dagen, jag tror jag handlade nått på varenda affär vi var in på. Sen for vi och hämta Niklas på tåget, for på systemet och handla lite mer och sen skjutsa vi hem honom. Lagade kyckling och ris till middag samtidigt som vi fixade oss. Golle och Mackan kom förbi en sväng under tiden men stannade inte då länge. Maten blev inge bra den dagen, för det blev stressigt och de var okryddat, haha :P. Niklas och hans bror Daniel kom förbi och vi spelade ring on fire som Cissi lärt oss i tisdags, det blir man full av kan jag säga.. Vi blev det, drog iväg på harrys och Cissi raggade på bartendern och fick napp ;) haha.( Vad hände med han egentligen?) Vi drack en jättegod jordgubbsdrink med för lite alkohol, men ändå fick jag ta med mig hem flickorna för att dom mådde mindre bra, jag mådde prima faktiskt! :) Fikade mackor och nudlar och pratade i telefon i evigheter innan jag somnade ;)

På fredag jobbade Micci från ett så vi hann inte mer än att äta lite lunch på stan innan hon begav sig iväg och Cissi fick med mig på en snabbrunda i stan, och jag är imponerad att vi tog oss hem från stan, men utan varandra hade det nog inte gått, för jag var på väg åt ett helt annat håll och Cissi tog fel dörr :p. Efter Cissi vilat sig en stund och jag varit lite social med omvärlden, hoppade jag i duschen medans Cissi laga iordning korv och makaroner, vi gjorde även en liten matback åt Micaela, haha. Efter vi plockat bort, druckit ett glas vin och gjort oss iordning tog vi kortleken och ring-on-fire-reglerna och drog till Micke. Vi och tre till spelade ring on fire och jag blev jättefull och jobbig och massor med minnesluckor blev det den kvällen. Vi for på fingers, nej jag menar pitchers, haha ;p Micaela och Micke for hem tidigare eftersom Micaela skulle upp och jobba kl 8. Vi stannade ett tag till, drog på burger king och åt sen tog vi en taxi hem :)

På lördag tog vi det lungt hemma hos Micaela tills klockan ett då hon slutat då for vi en sväng upp i den berömda svampen, tog en fika och knäppte massa bilder, satt där i nån timme och skrattade sen for vi och storhandla lite frukost och grejer. Fixade oss och drog till Stefan för att grilla, det enda problemet var ju att det regnade och var dåligt väder så när vi väl kom fram blev det ändå att steka det :p Vi spelade lite guitarhero och drack vin, sen kom det mer folk och sprit och drinkar bjöds det på. Inte en bra grej för mig alltså! Vi får ut och där köpte vi mer drinkar, jag klämde fingret och börja må dåligt, spydde lite här och där och allt var jävligt illa, fick springa hela natten.... :(

På söndag, vaknade aldrig eller sov aldrig, mådde lika dåligt som jag förr i tiden gjorde när jag hade druckit, det var spritens fel, jag tål den inte, seriöst! :P Klockan 13 skulle tåget gå mot arlanda och jag var och spydde typ var femte minut. Fick tvinga mig själv  i duschen och att packa väskan var då ingen höjdare! Vi gick till centralen och det kändes som en mardröm, jag ville bara lägga mig ner med huvudet i en hink, tågresan var sjukt jobbig, men jag lyckades till sist somna och sen har det varit en sjukt jobbig dag på resande fått idag. När vi kom till arlanda och skulle ta en standby biljett till luleå visar det sig att dom har slutat med dom, så vi fick lägga ut 1500 spänn var på en biljett hem, jävligt surt! Sen fick vi sitta i fem timmar och vänta också, ja herregud! Men nu är man hemma och jag saknar er redan tjejer, satan så kul jag har haft alltså! :D ett stort plus i kanten på hela resan hade ändå varit hanna och sofie, ni har funnits med oss hela resan ändå ska ni veta <3

Imorgon ska jag lägga upp lite bilder också, tusen tack micci för att vi fick komma, vi ses snart igen!
Nu ska jag ta och skicka ett sms och höra om robert stigit upp än och sen ska jag sova, riktigt sova ut för nu måndag är jag ledig :)

Godnatt på er!
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Utkast: nu snart ...

nu snart ska vi ut :D äntligen klar, nu dricker vi lite vin och chillar, och det är sjukt varmt, jag svettas och det är inte fräscht alltså, haha :p

Vi har köpt tre vin dunkar, vi lär ju måsta dricka en del för att få slut på allt, aah. Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva nå mer, ska då låta bli ett fyllinlägg den här gången! :)

nu ska vi äta jordgubbar
Ha det bra i byn ocvh alla ni andra, haha.

puss!
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

sushi och massage :D

nu sitter vi här i örebro :) Vi har varit ute och ätit sushi och kollat på lite fotboll. Nu sitter Cissi och masserar Micci, Micke kollar  på tv och jag nöter lite. Sen är det min tur, jag har lyckas tjata åt mig lite massage, och cissi är bra har jag hört, utbildad tjej :) hehe.

Igår var det utgång här, det var najs vi körde nå spel som fick oss fulla, så inatt blev det massa svammel haha och jag fixade nudlar åt mig och mina tjejer när vi kom hem, haha.
Ikväll blir det nog bara se lite film och mysa, sen imorgon blir det party igen, och troligtvis fredag och lördag också. Jag kommer vara död på söndag, sjukt sliten och då ska vi som hem igen. Tiden kommer nog bara springa iväg, det gör den som alltid när man har kul och vi har kul jämt här ;)

Nu snart massage, ska börja göra mig redo, haha!
pusss!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

:)

robert är typ b''äst i världen. Ochb nu sdska jag och micci och cissi ut snart, heeej fan vad skoj vi har alltså :D

men inte ett fylla inlägg igen, det här är illaaa. förlåt
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

sjunde i sjunde

ja nu snart eller om några timmar far jag mot luleå och cissi, sen vidare mot kallax, arlanda, centralen och örebro! :D Jaa vi kommer ha kul, jag längtar. Har jag sagt det förr? haha

Kulturkraft iår var bra, det var riktigt bra faktiskt och jag är nöjd :)

Det gick verkligen inget bra att skriva idag, kanske beror på att jag varit ifrån det ett tag. Men ska skärpa mig efter örebro.


ha det bra så länge!


puss
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

hehe

jag och angelica och skaburbians kan det bli bättre ;D heheh kul osm fan oich fulkl m,en vemn bryr sig111111 hsahha
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

örebro igen! :)

Jag och Cissi drar snart till örebro igen, ååh vad jag längtar! Det ska bli så mysigt med en lite semester så att säga, jag kommer dock sakna hanna och sofie, jag kommer verkligen sakna dom. Jag kommer sakna det där när man blir så irriterad på nå att man till sista bara överdriver det och allt slutar i ett stort garv, det är dom där expert på, och då blir man liksom svinglad igen och allt det andra är som bortblåst. Det är en förjävla bra egenskap! :) hihi

Men vi tre kommer nog ha kul ändå, vi kommer sakna nå, men vi kommer ha kul :) Vi kommer chilla, mysa och bara vara allmänt knäpp som jag alltid blir när jag är med dom, jag blir som lite som jag är fast en grad högre, haha.

så på tisdag 6.20 lyfter flyget, snart är vi där lilla mischka, snart ligger vi i din säng och överdriver vår norrländska och tror att vi är svincooola fast vi egentligen är jättetöntiga, men det gör inget, för det är bra som jävla kul :D::D

Nu blev jag glad, jag älskar att längta!


Nu ska jag sova, för imorgon är det kulturkraft och utgång ;D
godnatt

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget