några ord bara

uppe med tuppen. Om 40 min ska jag ner i tvättstugan och tvätta lite. Jobbar kväll så har ju några timmar att döda innan det är dags för jobb. Känns som att det kommer bli en bra dag. Jag är glad idag och ångestsöndagen är över och förbi. Den var inte så hemskt egentligen, inte senare delen av den iallafall.
 
Hade egentligen inget att säga kändes bara för att skriva nått ni vet.
puss!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

söndag..

söndagsångest när den är som värst. Det är så konstigt hur det aldrig slår fel. Utan någon anledning. Segt och jävligt. Dåligt väder och ingen ork till något som kallas vettigt eller nyttigt. Igår var jag till piteå en sväng. Det var inte så bra och sängen var väldigt skön kan jag lova.. 

Taggar till och om för nästa vecka är det lulekalaset.
 
 
Hoppas ni har det bra allihopa!
 
ombre
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

17

hemkommen från en helg i stockholm med storebror. Det har varit mycket trevligt och välbehövligt. När jag kom hem drog jag iväg på en liten powerwalk, lyssnade på musik och rensade tankarna. Ibland snurrar det så mycket skit i mitt huvudet att jag inte vet vad jag ska ta mig till.

Tänkte gå i säng men råkade äta ett päron som jag tydligen är allergisk mot från och till. Kliar i munnen och halsen. Andas inte riktigt okej eller så är jag bara nojig, hursomhelst vågar jag inte gå och lägga mig fören det gett mig sig då jag inte har något avsvällande läkemedel att ta.. Hojaaaa.


Jobb imorgon. Jag längtar inte. 
 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

semester

och nu är snart är min semester slut, egentligen redan på torsdag men lyckas passa in 4 dagars ledigt direkt efter så är åter först på tisdag. Hunnit med lite jobb under semester sen såklart det ¨rliga kulturkraft eller festyran som det heter nuförtiden. Jag är nöjd, helgen har varit underbar. Människorna är underbar här så det kan inte bli annat än bra även fast en del har försökt sabba mitt humör på olika vis så kan jag helt ärligt säga att det inte rört mig i ryggen. Jag har njutit av det fina vädret och att mitt liv är precis som jag vill ha det för tillfället. 

Är fortfarande kvar i Vuollerim. Har hunnit njuta och sola bort två soliga dagar. Umgåtts med mamma och träffat Therese och Leila mer än vad jag någonsin gjort, vilket är underbart :) Äh nu ska jag sluta säga att allt är super även fast det är det så låter det till sist bara patetiskt. Tror ändå ni fortstått poängen. Imorgon åker jag till Luleå igen. Hoppas på finväder, vin och lite umgänge. 
 
 
Slänger upp lite bilder från senaste tiden. 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget