gratis frulle och solsken

just hemkommen från nattjobb. Alltså det är verkligen något för mig, tiden går sjukt fort och jag är inte det minsta trött. Annat är det när jag kommer hem från dagsjobb då somnar jag oftast innan jag knappt kommit in genom dörren. Nu skulle jag kunna vara vaken, typ träna eller nå. Ska käka frulle och se lite vakna sen blir det sängen.

Bästate av allt är kanske att storebror lämnat massa nyköpt frukost innan han drog iväg med flyget härifrån imorse. Dessutom är det sol och fint väder och jag känner mig bara jättejätteglad :D




Ha en fin dag allihopa
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

30

en månad kvar tills semester. Min allra första semester, fyfaaaaan vad jag längtar!! Jobb inatt så nu ska jag göra mest ingenting. Fika lite frukost och ta det chill. Hoppas ni har det bra och att alla behandlar er väl.
hejsvejs.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

snurrigt

Haft världens sämsta dag idag. Precis allt har gått emot mig oc jag har varit riktigt sur och grinig. Tacka vet jag fina vänner som förstår och bästaste mamma som kan göra mig så arg men ändå så glad. Hursom så går hundra tankar just nu vad som händer till hösten och jag kommer inte på vad jag vill göra. Kan inte bestämma mig och tankarna snurrar bara runt tiotusen gånger. Hjälp mig, red ut tankarna och kom med ett bra förslag. Jag är inte kräsen!

Sitter och väntar på att tvätten ska vika sig själv men den verkar inte ge med sig. Kilar i säng och tar tag i det imorgon efter mitt och Sannas mission. Jag vet att ni alla vet vad men jag gillar att vara lite hemlig ändå såååå imorgon kanske jag visar. Men bara kanske.




Sovgott!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Firar mormor

Grattis finaste mormor. Idag hade du blivit 69 år. Idag hade jag ringt dig och grattat dig. Hört det ljuvaste skrattet i världen. Du hade berättat lite om det senaste, hur alla mådde. Sen hade du fått veta hur jag har det. Det är såna här dagar man inser att du lämnat oss. Det är nu det gör lite extra ont. Idag firar vi minnet av dig istället, minnet av en helt underbar människa ♥
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

hörde jag sommar?

att jag saknar vissa människor som man bara för ett år sen höll hårt om. Som man trodde skulle finnas där för alltid. Ibland tänker jag på dem och önskar att man inte växte ifrån varandra, glömde bort varandra på vägen. Sen får man tänka att det kanske är just på grund av det som man haft tid och plats för nya människor i sitt liv. Man ska tänka positivt i alla lägen har jag lärt mig.

Om dryga två veckor kommer min bästa vän för att jobba och bo med mig i två månader. Om jag är glad, alldeles jätteglad. Förra sommaren var absolut ingen höjdare, jag mådde pissdåligt och hade egentligen ingen att lätta mina bördor på. Jag jobbade som ett psyk och var alldeles ny och förvirrad. Det gick bra, jag överlevde men det är ändå en sommar jag inte vill göra om igen. Den här sommaren däremot kommer bli underbar, det är jag alldeles säker på :D
Nu vill jag bara få lite högre celcius och massvis med sol så jag kan börja klä mig i mina nya sommarkläder, t.ex det här ovan.
K O M M E N T E R A (5)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

hår och träning

Just nu ser mitt hår inte helt okej ut. Det är gult, fult, slitet och utväxten är sisådär flera centimeter. Jag saknar mitt långa hår. När jag tog ut det var det som en ren befrielse. Jag har så svårt att bestämma mig över mitt hår. Ibland önskar jag att jag var brunhårig, ibland långhårig och ibland skulle jag bara vilja raka bort allt eller iallafall våga göra en riktigt cool frisyr. På onsdag kommer troligtvis Alex återigen förvandla allt det här virrvarret till något bra. Hon lyckas alltid.

Annars är det rätt bra. Jag har åter kommit in i träningstakten, eller åter och åter men det har varit segt sista veckorna. Endast några morgonpromenader. men nu har jag ordentligt med träningsvärk i magen och det känns mer än bra kan jag lova. Tacka vetja min bästaste träningskamrat Sanna, utan henne hade jag fortfarande suttit i den här jävla soffan med fetångest över att min kropp förfaller och alldeles för jävla lat för att göra nått åt det. Nog önskar jag att resultaten varit större än vad dom är men ångesten är som bortblåst trots att jag inte alls är lika nyttig vad det gäller kosten. Men den ska tas tag i nu också. Det tar sig! :)

Nu vandrar jag i säng med några avsnitt gossip girl. Imorgonbitti blir det morgonpromme och sedan lunch på Waldorf med Sanna och Marie.



Sweeet dreams!

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Måndag

Har absolut inget vettigt att skriva så lägger upp lite bilder så länge! Hoppas ni haft en fin dag, det har jag för jag har varit ledig :)
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

hitta på?

jobbat hela helgen. Och imorgon är jag ledig. Solning, morgonpromme, flyttstädning och däckbyte står på schemat. Sen kommer bror hit och bor några dagar, det blir trevligt det. Jobbar två dagar denna vecka sen kanske jag lyckas bli ledig en hel vecka. Hade varit riktigt najs. Vill hitta på nått, åka bort, träffa folk, slippa massa snö. Men vi får se. Problemet är att jag inte kommer på någonstans att åka, vars, med eller till vem. Ja ni fattar, sååå vi får se helt enkelt. Har ni nån idé så är jag öppen för förslag helt enkelt.
pusss och kram så länge :)'
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

run

Jag är så fittigt slö. Elller egentligen inte då jag tränat mer än någonsin senaste halvåret. Dock endast tack vare Sanna och nu när hon är i Rom har jag inte tagit mig till gymmet en enda dag. Imorgon tar jag tjuren i springer av mig lite. Ubeeeerduktig ska jag vara har jag bestämt.
Harreee.
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget