det närmar sig

Betalade just sista hyran på denna lägenhet. Jobbar sista månaden på min älskade avdelning. Sista månaden i Luleå med samma människor som har funnits där för mig i vått och torrt. Vilket dom givetvis kommer fortsätta göra, men inte på samma sätt. Jag är nostalgisk och har separationsångest i vanlig ordning. På måndag måste jag bestämma mig för vilket jobb jag ska välja. Lyckades charma in mig rätt bra på anställningsintervjuerna så nu står jag helt plötsligt inför ett val. Jag hatar val. Det finns ingen veligare än jag. Jag gillar när valen liksom slängs över mig och jag behöver bara ge en kort nick och sen är allt klart och bestämt. Utan ångerrätt. Nåväl vad jag än väljer vet jag att det i slutändan kommer bli bra. Men tills dess kommer jag ändrat mig ca fjortontusen gånger till. Ni som känner mig kommer höra ett evigt daltande, men bara till på måndag sen är min framtid för ett tag spikad.
 
Nu ska jag sova så jag orkar upp på jobbet imorgon. Haft en fin dag med Magda och Henny. Lite sushi på det nya stället. Gå dit, godaste sushin på mycket länge. Sen såg vi film, jag fick en enorm skrattattack och insåg hur kul jag nästan alltid har med dom. Åt absolut ingenting. Haha galet. Så jag kommer sakna. Men sakna är bra, jag älskar att sakna. 
 
 
Sovgott!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

summertimes -12

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

feeling good

Luleeeeyo, jag ska njuta av varenda minut vi kommer ha tillsammans den här månaden. Egentligen ska jag njuta av varenda minut som jag lyckas få med underbara människor här men det är ju nästan samma sak. Luleå är fint om än förjävla tråkigt, (tråkig stad, inte vänner) Ah men ni fattar. Hursomhelst så känns allt så bra. Det känns som att inget kan gå dåligt och även om det gör det så rör det mig inte ryggen. Har aldrig känt mig så lätt, nästan så lätt att jag flyger. Jag mår riktigt bra och det är så jävla skön känsla. 
 
Hoppas ni mår bra också. 
puss och kram!
 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

virrig tjej

idag har jag arbetat sen skynda jag mig in till stan för att hjälpa bror att hitta nya glasögon. Skyndade mig lite väl mycket kanske vilket resulterade i att jag låste in min hemnyckel samt garagenyckel i bilen som var i garaget (igen). Efter ett trevligt häng på stan var det bara skamset knacka på grannes dörr igen. Hon tyckte jag skulle skärpa mig, även fast hon tyckte det var rätt kul, skadeglad men det förtjänade jag väl helt och hållet. 
 
Nu är det väl dags att krypa i säng, en till dag med arbete väntar sen har jag helg. Stockholmsvisit med mamma blir det och massa med ärenden. Spännande!! :D
 
 
Sweeet dreams
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

rutiner!

alltså jag kommer inte sova gott inatt. Jag gillar inte när de som har förgylllt min sommar mest tar och lämnar stället. Det är inte okej. Men snart lämnar jag också, och just nu känns det inget annat än jättebra! :).. Det finns för- och nackdelar med allt men herregud nu slipper jag fundera. Jag kommer självklart sakna massa folk här uppe men förhoppningsvis finns dom som jag inte vill tappa kvar. Eller det vet jag att ni gör! :)
 
Imorgon är jag ledig, som vanligt blir det en del måsten som till exempel att ta tag i träningen. Funderar starkt på att besöka inpan. Det hade verkligen varit på tiden. Jag måste få rutiner igen och tappa några extra kilon. Sommarens sämsta är väl att man alltid lägger på sig.. Nåväl lite diciplin borde väl göra susen. Synd att jag brukar ha lite av den varan. Nån som vill sälja lite??
 
 
 
 
Hejdå!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

:)

det är läskigt hur vissa saker kan göra en glad. För allt som gör en glad kan göra en ledsen också. Sårbart och läskigt men ändå så jävla underbart.
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Little talks


 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

ris

det suger när man är ledig en fredag solen lyser och man vaknar och tror att det kommer bli en bra dag. Sen inser man snabbt att tvätten väntar, huvudet dunkar, du mår illa, det värker i hela kroppen, ögonen är svullna och snoret rinnner. Det skulle göra ont i ögonen om ni såg mig nu, så risig är jag. Ska strax kila ner och hämta upp det sista i tvättstugan sen blir det en dusch och ev mår jag lite bättre.. 
 
Håll tummarna och ha en bra dag vänner och bekanta!
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

knäpp

Ibland är jag glad att ni inte vet hur knäpp jag är. Alltså mina allra närmaste vänner tror att dom vet det. Dom tycker att jag är rätt knäpp och är nog glad att inte alla andra vet det, men innerst inne vet dom inte heller det. Jag är ett riktigt psyko och även fast jag nu helt och hållet blottar mig om detta kommer ni ändå inte förstå. Jag blir ibland lite rädd för mig själv. Mest för att jag ältar småsaker. Bygger upp egna bisarra senarior om hur det är. Sen finns det egentligen ingenting som kan ändra den åsikten. Jag skulle vilja dra ett exempel men kan inte riktigt det utan att gå in på en riktig händelse vilket skulle göra att ni förstod galenskapen i mig.

Annars har jag funderat på att bli spion eller nått. Det skulle passa mig utmärkt. I övrigt har jag sovit bort hela dagen efter jobbet, missat tvättiden och blivit förkyld. Inte bästa dagen nånsin kanske, men jag är glad ändå konstigt nog. 
 
 
 
Haha sovgott-
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

nytt :)

helt plötsligt känns det som att ett nytt kapitel är på väg att starta. Det känns så bra om än lite läskigt. Och blir det fel så är det bara vända om och börja om från början. Håll tummarna för mig! Berättar mer sen när allt är klart och bestämt.
 
Puss på er så länge :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

kalaset

 
tråkigt nog är jag sämst på att använda kameran så detta är det enda jag kan bjuda på. Det var skoj iallafall. Tack alla som förgyllde min helg :)
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

vägvisaren

efter en rolig helg med massa dricka och fina vänners sällskap känns livet och vardagen en aning tråkigt. Dessutom är jag rätt mättad på människor som hoppar in och ut ur mitt liv stup i kvarten. Det har varit någonting jag uppskattat tidigare, nya människor = nya vändningar och nya äventyr. Jag har ju trots detta alltid haft min stadiga lilla klan bakom mig. Men nu känns det bara jobbigt.
 
Vad som händer till hösten är fortfarande högst oklart och jag börjar få mer än panik. Plus massa annat. Hundra tankar och jag vill bara få reda på rätt väg att gå sen följa den oavsett vad som kommer upp längst vägen. Någon som har en karta tack? 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget