små lätta moln

krypt ner i min röda morgonrock då jag höll på att frysa ihjäl. Blev som mysigt. Sen har jag ätit en god lingongrova med viltost och kalkon. Nu blir det att krypa ner i sängen och försöka sova. Två dagars jobb kvar sen är jag ledig hela fyra dagar i sträck. Har inte hänt på mycket mycket länge och jag har ingen aning hur jag ska fördriva denna tiden. Hade väl egentligen velat hitta på nått kul men den som spar  han har. Blir nog en lugn tillställning skulle jag tro men det gör inte mig så mycket. Eventuellt vuollerim för tredje helgen i rad men har inte riktigt bestämt mig. Har ni något förslag så hör av er :)
Nu ska jag sova med en mindre sten på mina axlar, än är det inte tyngdlöst men betydligt lättare :)
sovgott
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Ledigt

Imorgon är jag ledig. Så jäkla skönt! Kollade just min lönespec och det blir en rätt bra lön denna gång, härligt. Bra dag idag och förhoppningsvis ännu bättre imorgon. Då blir det filmmys med magda och alex i vanlig ordning :)


Nu strax ska jag lägga mig framför några avsnitt oth.

PUSS!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

faktiskt..

På sista tiden har det varit så mycket snack men lite verkstad från många håll, eller inget snack och verkstad överhuvudtaget mestadels. Jag vet inte varför, jag vet bara att det står mig upp i halsen just nu. Jag har verkligen ingen ork att bry mig heller, i vanliga fall så brukar jag iallafall orka ta itu med problemen men just nu är jag nollad, tom. Längst ner på botten. Samtidigt känner jag mig starkare än någonsin. Det är när allting går emot en och man ändå lyckas stå kvar, det är då man inser hur stark man är. Att upptäcka att de personer man trodde alltid skulle finnas vid sin sida, inte finns där när du behöver dem som  mest är hårt. En jävla läxa men nog har jag lärt mig nå utav det här. Jag har lärt mig att inte lägga mer energi på dessa människor. Jag är varken arg eller irriterad, lite ledsen kanske men annars bara ett konstaterande. Ett konstaterande att inte ens försöka finna svar på varför utan koncentrera mig på de personer som förvånat mig, som funnits där när jag vekrligen behövt det och inte då alllt är på topp. För det är dina riktiga vänner som står i  oväder inte i finväder faktiskt.
Nu ska jag sova
Godnatt!



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Helgen

Har haft en riktigt lugn helg. Ifredags försov jag mig till jobbet, pinsamt. Sovit alldeles för få timmar i veckan så när jag slutat jobbet for jag hem och tog igen några timmar innan jag packade ihop mina grejer och begav mig till vuollerim. Alldeles för längesen jag var här.

Lördag dag var iofs förjävla tråkig och jag trodde jag skulle dö av trisstress. Men jag överlevde och på kvällen kom det hit massa folk. Jag bjöd på rabarberpaj och sen spelade vi massa sällskapspel, riktigt trevligt :)
En bra helg med fint vuollerimfolk. Nu ska jag packa ihop min väska sen blir det bilbingo med magda innnan vi beger oss till Luleå igen.


Så nu vet ni vad jag pysslat med
hej!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

tråkigt va

jag har så jävla tråkigt, känns som jag dör av trisstess. Ska aldrig mer planera in en lugn helg!
Nu ska jag laga gomiddag om det finns nått i frysen, glömde handla eller sov egentligen tills affären stängde.
Nåja blir nog bra
puss på er!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Lagar mat

lagar mat just, fläskfilé och potatissallad. Synd att jag inte har någon att bjuda eller att jag alltid kommer på det när maten är klar.. Det är rätt tråkigt att bo själv. Det finns självklart sina fördelar men i det stora hela så är det förjävla trist.
Ihelgen är jag ledig. Första helgen på mycket länge som jag inte har en aning om vad som händer. Kan väl kanske vara bra för framöver har jag tusen  planer, vissa kommer ske andra säkert inte. Men det gör mig inte så mycket, jag älskar att drömma mig bort, ibland kan det räcka.
Nu ska jag springa in i köket och se så inte maten bränns.
hejdå!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

ajuste

Beställde just hem ett eller två paket färgade linser. Det är kul att byta ögonfärg ibland.
Fejkat! :)


Min hals gör ont och jag har ingen röst kvar. Imorgon är jag ledig och då gäller det att kurera sig. Jag har varken tid eller råd att vara sjuk och hemma från jobbet.
goooodnight!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

reparerat

Efter mycket om och men fick jag äntligen mitt ljud på datorn att fungera igen. I fredags slutade det helt plötsligt att fungera eller det fungerade endast via mina externa högtalare då jag spelade via youtube. Spotify vägrade och skyllde på att mitt ljudkort var trasigt. Nu har jag suttit hela kvällen och försökt finna felet, ominstallerat, inaktiverat, aktiverat, uppdaterat och trodde ett tag att jag helt lyckats förstöra allt som hade med ljud och drivrutiner på min dator att göra men efter x antal omstartningar osv så funkar det. Vet inte riktigt vad jag gjorde men nånting gjorde då att det fungerade. Hela den här skitdatorn buggar ju för det mesta så jag är inte förvånad över nånting längre..
Blev dock inge diskande, tre dagars disk i en liten lägenhet utan diskmaskin är fan inte mysigt. Men det problemet tar jag imorgon för nu kryper jag ner i sängen och läser bok istället.
Sweet dreams!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Lovely


well it was not your fault but mine
and it was your heart on the line
I really fucked it up this time
didn't I, my dear?



Älskar den här låten, höstig och fin. Nu åker jag iväg till Cissi för en kopp te. Perfekt efter en helg med full fart och en hals som svider lite.



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

och poängen är?

Vissa människor älskar att trycka ner andra. Säga just dom där orden som sårar någon eller får en att känna sig liten och dum. Omedvetet eller medvetet. Jag förstår dock inte poängen och jag hoppas aldrig att jag får någon att känna så. Det enda som dessa människor reflekterar är osäkerhet och missnöje. För mår inte jag bra känns det kanske lite bättre om fler mår lika jävla kasst eller kanske ännu sämre?
Jag tar sällan åt mig men jag blir alltid en aning fundersam över vad poängen med det hela är? Varför mår vissa människor bättre av detta? Det är så sinnes. Hooooja
Skakar av mig och går i säng. Tackar mina fina vänner för en underbar helg och ni andra kan dra åt helvete, hehe!
Godnatt :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

tänkte bara säga hej

Nu ska jag iväg och sola med Sofie, Cissi och Levi. Synd att det är höstigt och kallt. Jag hade ju tänkt steka men ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Nåväl hårfix ikväll hos Alexandra och kanske en sushibit eller nå annat gott. Blir nog en bra dag ändå!
Vi hörs
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget