nästa?

vem blir mitt nästa offer?

nu ska jag iväg, bjuder på en bra låt!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Jiho

igår hade jag någonting att göra hela dagen, det var riktigt skönt, att inte få chansen att sätta sig ner och bara ta det lugnt.. Ibland känner även jag så ;p
Jobbade till fyra sen hem och fixa upp mig lite drog till hotellet på mongolsk buffé på hotellet med mamma, pappa, kim, marie och tommy., Sen hem surra med kim lite se när han drev runt på internet. Pratade med micke och gick över dit en sväng sen for jag till bror med frida och mats, dom kom på idén om jokkmokk och opera. Frida fick köra fort för att hinna till statiol, vi skulle ha korv, men självklart var ju den slut! (Tror hon bara sa så för att hon ville stänga fort) Jag och frida handla godis istället och kent och mats mackor, som dom bara åt halva av :p Sen dro dom in på opera medans jag och frida raggade runt lite..
Sen for vi hem, då var klockan två och jag var trött. Somnade som en stock!

idag skulle jag till stan egentligen, men det hoppade jag över. Till vilken nytta vet jag ju egentligen inte längre? Sparade väl in några kronor säkert på det hela..


Nu ska jag invänta min familj, lät som att dom var påväg hem snart :)

trevlig helg!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

tråkig ledighet

jag är ledig nu framtill onsdag. Och vad ska jag göra? Har absolut ingenting inplanerat och det ger mig ångest. Jag har inte ens nå mycket skolarbete. Jag hade ju kunnat dra till åre nu, det hade som varit perfekt! Eller bara tagit en sistaminuten blivit full och alldeles solbrun och fin, fått känna värme och lite fräschare :) Jag hade kunnat ta på mig massa jobb om inte annat. Inte ens robban är hemma, jag har inte ens nån att bara ligga och göra ingenting med. Åh det ska alltid vara fel tider man är ledig, jämt..
Vet inte ens om jag ska fara till vuollerim fråga kristina efter jobb, chilla med min familj och kanske hinna umgås med nån gammal vuollerimsk vän eller om jag ska stanna här jobba på leos, hänga på stan med familjen på lördag och sen en kväll på stuk. Helst hade jag gjort både och men det är jobbigt att köra fram och tillbaka som nån liten jojo.

Har nån en idé på vad man kan göra?
Hör av er!

nu ska jag städa, diska och packa. Sen blir det nog trots allt hem till byn. Kan ju inte bara sitta här i lägenheten och hänga och det brukar bli så. Sen Cissi for har jag hamnat i nån koma. Det finns ingen som är så bra på att hitta på saker med en som den tjejen. Jag saknar dig!

pusshej
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Där satte jag 118100 på plats :)

nu sitter jag här hemma, ensam. Borde städa och fixa lite här. Men jag orkar fan inte! Ska snart ta och slänga i mig en tårtbit, har redan hunnit med två :p Men vad ska man göra har över halva kvar ju, så det är ju bara komma till tallvägen 7A och smaka den som är sugen, han som fick den är ju ändå sådär 50 mil bort så..

Det hände en kul grej idag när jag satt på en heltråkig föreläsning. Ett dolt nummer ringde så jag blev tvungen att gå ut och svara. Det visade sig att det var 118100 som ringde mig.
Imåndags satt jag, angelina och sofie och diskutera vilken plats carola kom med låten evighet på eurovision. Jag sa att det var femma hon kom men dom var helt säker på att hon kom mycket sämre till. Så jag skickade ett sms till 118100 och frågade, jag fick svaret "Carola Häggkvist slutade på en hedersam 22:a plats med sin låt Evighet, som på engelska blev invincible i ESC 2006. Mvh 118100"
Jag var helt säker på att det här inte stämde, schlagernörd som jag är :p haha. Så angelina ringde sin mamma och bad hon googla det och då visade det sig att jag hade rätt, hon kom femma! Jag skickade iväg ett surt sms att dom ljög och att jag ville ha pengarna tillbaka, haha. När jag kom hem kollade jag upp det en extra gång och då visade det sig att hon var den 22:a som sjöng i eurovision. Dom hade kollat fel smartskallarna.

Ja men iaf idag då så ringde en tjej vid namn Ellen från 118100 och sa att jag hade fel och att hon visst kom 22. Och jag blev tvungen att förklara hur det egentligen låg till. Hon blev osäker och sa att hon var tvungen kolla upp igen och fick till sist erkänna att dom hade haft förjävla fel och att dom inte kunde ge mig pengarna tillbaka men att jag skulle få en gratis fråga tillgodo. Borde egentligen ha krävt 10 frågor gratis. Men jag var bara otroligt nöjd hur jag lyckats sätta 118100 på plats, så nästa gång ni undra nå är det fan bättre att skriva till mig ;) hehe. Hon bad iaf jättemycket om ursäkt och tyckte det var mest pinsamt, hahaha. Sen fick jag ett till sms av dom där det stod "118100 ber tusen gånger om ursäkt för att ha svarat fel på din fråga. Carola kom mycket riktigt på femte plats i ESC 2006, med låten invincible. Detta sms kostar inget och din nästa fråga till oss är gratis! Vi ber återigen om ursäkt och önskar dig en fortsatt trevlig dag! /118100"


Faktiskt så gjorde det där min dag, jag är nöjd! Och nu kommer jag att bli ännu mer jobbig att diskutera mer och hålla på vad jag tror är rätt och riktigt ;D



snart kommer sofia hem, min tillfälliga sambo. Undra vad vi ska äta idag? :)
puss!
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

25

kim har fixat spotify åt mig, han är en ängel på jorden! :) hehe

Idag fyller min älskling 25, så jag har varit en snäll flickvän för engångsskull! Jag har lagat mat, gjort tårta, gett han presenter och bara varit allmänt snäll, haha. Vi har haft himla mysigt iaf, och nu är det bara att lägga sig i sängen snart tror jag..

åre, jokkmokk eller bara vara nästa helg?

ihelgen blir det nog luleå, har bara inte bestämt mig om det blir  på heltid eller halvtid ;p




natti
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

men!

varför kunde du inte bara låta det där vara min grej, ibland känns det som att du måste lägga i allt jag gör, jag är rätt less faktiskt...



nej kanske man skulle testa sängen nu då, den lockar lite!







godnatt
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

true believer

idag har jagvarit helt slut. Kom först tilll luleå igår natt sent, somna tidigast vid fem och sen upp och jobba tio.. Rätt tungt, och på leos har dte inte varit en lugn stund förutom kvarten då jag åt litegrann. Men jag gillar sånt egentligen, tiden går bara så fort då :)

Sen har jag varit med mitt egna lilla hjärta, vi har ätit kinamat och bara tagit det lugnt. Jag har sovit nån timme sen halv tio också :p haha, även fast jag lovade mamma att låta bli..

Imorgon byter jag partner, då kommer sofia hit igen och robban far hem till vuollerim. Vad ska vi äta  iveckan då sofia? Vi måste fixa ett matschema den här gången ;) haha.



nej nu har jag inte mycket mer att skriva.
tja




här får ni en fin låt


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

mot luleå

jaha det var ju som en helsugig lördag. Har varit sådär halvsocial med min familj, kollat igenom gamla dagböcker och jämfört betyg med lillebror. Handlat med far och fixat en sallad till middagen :)

Men nu fanns det inte mycket här att göra så funderar starkt på att börja bege mig mot luleå igen, lägga mig i soffan och bara chillla. Kanske till och med somna tidigt? :p
Får se, kanske blir körslaget först, om jag ids.



hejsvejs!




K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

nattjobb

snart har jag jobbat klart den här natten, och dne har gått snabbt. Mest tack vare Frida skulle jag tro, vi har som haft tid med massa prat och då går tiden himla fort :) Har varit hur lugnt som helst inatt på båda sidorna för det mesta har hela högen sovit som stockar.. Så nu ska jag bara ta och hälla upp kaffet i kaffetermosen och vänta på berith. Funderar starkt på att ringa henne redan nu och höra så hon inte försovit sig, men det vågar jag nog inte!

Blir nog murjeksvägen sen, får se har som inte bestömt mig än. Men hade härligt att somna i nåns armar istället för själv i mitt lilla rum på långgatan. Men det är väckningen jag vill åt, och den lär jag ju bara kunna få på långgatan..

beror ju på om det är hjärtat eller hjärnan som bestämmer. vi får se!




helt osammanhängande inlägg, men jag är trött. Har bara sovit 2 timmar det senaste dygnet så då blire liksom så här.
natti!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

....

ibland känns livet himla underbart! :)
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

....

ibland suger livet riktigt hårt
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

en tisdagkväll

idag har jag varit ledig, och det har ju varit himla skönt det. Förutom att jag inte gjorde nånting den första halvan av dagen. Vilket iofs var skönt och kanske lite beövligt, men ändå.. Sen städade jag lite innan sofia kom hem, men har fortfarande dammtorkningen och skurningen kvar samt byta gardiner. Får väl ta och ordna det på torsdag då eller imorgon kväll. Vi har absolut inte gjort nå av dagen, skönt. Men samtidigt kanske man borde hitta på nå när man väl får ha någon att dela kvällarna med :p

Jaja vi har ju nästa vecka på oss också, så det hinns nog :)




jo förresten så är mi nkamera borta, det har den varit nu sen länge men njag har ju som trott att den ska dyka upp som den brukar göra, men  nu börjar jag faktiskt tvivla. Hur lyckasjag alltid slarva bort saker? Det är som att dom får ben. åh!


hej
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

tjoo

sofia är här med mig i gammelstan, det är riktigt kul att ha nån att surra med, och det är vi ju rätt bra på ;p Haha blev några timmar igår innan vi kunde sova.. Idag har jag varit på skolan hela dan och sen har vi ätit tacos och tagit det lugnt :) Imorgon och torsdag är jag ledig. Så imorgon blir det hela städning av lägenheten, hel skönt att jag bara går onsdag och fredag iveckan.. Det blev ett ganska bra schema ändå, och det verkar vara mycket labbar och praktiskt vilket känns kul :)

vi borde planera in ett matschema jag och sofia, nu får jag äntligen äta lite normal mat :)


nu ska jag fortsätta se på femman, Levi tipsa mig om ett förjävla helknasigt program, virgin school. haha!


pusshej jag saknar dig hjärtat!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

test 2

(/) har suttit på en geting/humla - den satt på mig och jag råkade mosa den, det gjorde ont!
(x) har gråtit efter ett besök hos frisören
( ) har skrivit brev till någon i afrika
(x) cyklat utan händer
(x) tycker att sommaren borde komma nu - det vill jag alltid
( ) hatar kärlek
( ) har flugit i en luftballong
(x) gillar att gunga
(x) har åkt pulka
( ) har haft bamseplåster på mer än tre tår samtidigt
(x) är höjdrädd - blev medveten om det på gymnasiet då vi skulle klättra klättervägg. Jag var livrädd!
(x) hoppat från ett fönster
(x) vandrat några mil - i skogen med min bror, jag tänkte på björnar hela tiden.
(x) viskat i någons öra
(x) hånglat med en av samma kön
(x) hamnat på sjukhus - det talar vi inte om..
( ) känt dig som ett pappersark (??)
(x) har virkat
(x) har diskat
( ) förlorat någon du älskat
( ) druckit vatten upp&ned
( ) dödat någon - insekter är inte värda att kallas någon.
( ) ätit säl
(x) bakat sockerkaka
(x) är kär i någon
( ) velat dö
(x) har/haft converse
(x) känt dig som ett as
(x) lyssnat på samma låt en hel natt
( ) ätit godis istället för att gråta
(x) gjort dig själv illa
( ) skrikit hora/bög till någon
(x) varit full
( ) varit ordlös - tror inte det, jag brukar alltid säga nå även fast det kanske inte är det bästa alltid.
( ) hatar värme
(x) har vunnit i vattenkrig
(x) har skrivit på någons arm
(x) har dissat någon som ringt på din mobil
( ) varit otrogen
(x) har hatat någon som du egentligen älskar
(x) har ångrat dig
(x) varit svartsjuk
(x) har hostat blod
( ) har låtsats att du var en fjäril
(x) har älskat någon så att det gör ont
( ) tycker om kladdkaka - egentligen inte
(x) har ätit middag med någon du tycker om
(/) tror på det övernaturliga -ibland
( ) har hatat någon av dina föräldrar
( ) ätit jättemycket och sedan spytt
(x) har spelat gitarr  - smoke on the water introt, haha.
( ) har spelat nyckelharpa
(x) sjunger/sjungit i duschen
(x) skrikit dig hes av panik
( ) har sett någon dö
( ) har varit med om en katastrof
( ) har vibrerat av nervositet
(/) har skrattat så du grät.
(x) gillar gröt
( ) fått för dig att du är bi eller homo men kommit på att du inte är det
(x) haft solen i ögonen med ett leende
(x) tagit någon på röven
( ) slängt porslin i väggen
(x) hatat hela världen - ibland då allt känns jobbigt och åt helvete, då känns det nästan så.
(x) sjungit till håkan hellström med någon du tycker om
( ) tycker att pengar är viktigare än nåt annat
( ) gillar inte då folk frågar dig saker
( ) drömmer ofta mardrömmar
( ) skulle kunna döda för någon
(x) har ett smeknamn
( ) varit mobbad
( ) trampat ihjäl en nyckelpiga -omedvetet isf
(x) somnat på golvet
( ) haft sex fastän du inte velat
( ) blivit kysst av någon som du aldrig trodde skulle kyssa dig
( ) hånglat på tunnelbanan
( ) åkt buss genom halva sverige - östersund, sundsvall.
( ) kastat dig framför ett fordon
(x) tågat genom staden med flaggor i skyn
( ) älskar någon som inte vet om det
(x) ramlat och skrikit av smärta
(x) skrapat upp knäna
(x) har en själsfrände 
(x) tycker att krig är idiotiskt
(x) tuggat på ett grässtrå
(x) älskat i månljus
( ) varit i en storm
( ) varit nära döden
( ) hållit om en ko
(x) hållit i en orm
(x) varit så full att du inte kunnat gå
( ) tvivlat på din existens
( ) känt att du varit odödlig
( ) skrivit över hundra dikter
( ) varit på darin konsert
(x) kastat din telefon i vattnet  (vattenpöl ÄR vatten) -tappat
( ) vaknat av att du gråter
(x) känt dig som ett fån
(x) har gråtit i någons närvaro
( ) älskar regn
( ) hört cirkus miramar
( ) önskar sig ett liv med en speciell person
( ) har glömt hur det är att vara riktigt liten och svag
( ) är fortfarande riktigt liten och svag innerst inne
(x) har slagit till någon så att personen tappade andan - Kim när vi var små, jag blev livrädd.
( ) har sprungit en mil utan uppehåll och storlett hela tiden
( ) har en studsmatta hemma
( ) har aldrig ätit fisk
( ) har sett en film mer än tjugo gånger
( ) har skrattat så att du kissat på dig - nästan :p
( ) odlar skägg i näsan
( ) har en udda fetisch
( ) gillar att städa  - men efteråt år det kul
(x) har varit lunarnörd  
(x) har gråtit av lycka
( ) kan över tre språk
(x) har bra självförtroende
( ) tror att jorden går under snart
(x) är en negativ jävel
( ) drömt att du varit död
( ) har aldrig druckit öl
(x) har en fobi
( ) trivs med din kropp - ibland, men den duger.
( ) slätar ofta över allvarliga saker
( ) har taskig andedräkt
( ) har ätit kattmat en gång
(x) är dålig på att säga nej
(x) har sett norrsken
( ) avskyr matte
( ) gick ut nian med minst ett IG
( ) tycker om att spela piano
( ) brukar gå runt i mitt rum helt naken
(x) är en dagdrömmare
( ) Har varit på hultsfredsfestivalen
( ) är vegetarian
( ) har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
(x) vet vad kärlek är
(x) hade gosedjur som liten
( ) har varit på LAN - bara kikat förbi
( ) knarkar alvedon
( ) skriver dikter eller andra texter
( ) är emot abort
( ) äter djur för att jävlas med vegetarianer
( ) köper hänt extra för att det är synd om stackarna som jobbar på byrån
( ) snackar slang för att verka som en allmän idiot
( ) borstar aldrig håret bara för att
( ) har/har haft tandställning
( ) faller nästan alltid för fel personer
( ) hatar mjölk  
( ) vill döda jultomten med en gaffeltruck
( ) har aldrig trott på jultomten
( ) känner dig som ett löv ibland
( ) har haft tungan i någons öra
( ) har cuttat dig i fingret på ett papper och sagt HELVETES KVASTKUK
( ) har klappat ett får och sagt bää
( ) vet hur det är att tappa andan av någons skönhet
( ) vet vad nordkoreas nationalsport är
( ) har sett fler än 20 avsnitt av weebl & bob
( ) ser på family guy 
( ) har haft/har en skjorta med guldknappar
(x) har gått/ska gå på bal
( ) tycker att alla som inte kan slåss är veklingar
(x) har snusat - på fest ibland
(x) har rökt - på fest ibland
( ) verkligen hatar att gå till tandläkaren
(x) har dansat på scen
( ) gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd - vågar inte, då hamnar jag ändå bara underst
( ) vet hur det är att vara farligt bräcklig och skör
(x) vet hur det är att gilla någon som är alltför långt borta
(x) älskar någons leende
( ) önskar dig ett bowlingklot på din födelsedag




egentligen förstår jag inte varför man gör dessa, det är ju ändå ingen än en själv som läser dem. Men jag har tråkigt och då är det bra tidsfördriv :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

test 1

Följ min blogg med bloglovin

A is for age: 20
B is for booze of choice: ingenaning, nått gott :)
C is for career: sjuksköterska ser det ju ut som
D is for your dad's name: Palle eller egentligen Paul.
E is for essential items to bring to a party: alkohol passar väl bra
F is for favourite song at the moment: alla gamla kent låtar, har kommit in i en period
G is for favourite game: alla lagspel
H is for home town: Vuollerim
I is for instruments you play: gitarr där ett tag, det är väl det enda..
J is for jam or jelly you like: hallon
K is for kids: jo nån gång i framtiden
L is for living arrangements: lägenheten i gammelstan
M is for mother's name: Crillan, Christine.
N is for name of your crush: Robert
O is for overnight hospital stays: inte det, nära ögat där en gång. Men det talar vi inte om!
P is for phobias: obehagliga insekter, typ timmermän och trollsländor
Q is for quotes you like: "man får bara vad man ger, och man ger bara vad man redan fått"
R is for relationship that lasted the longest: Oskar, 5 år från och till. 
S is for sense of humour: konstig :p
T is for time you wake up: alldeles fel tider
U is for underwear: trosor och bh
V is for vegetables you love: det mesta
W is for weekend plans: imorgon ingenaning, kanske vin eller en lugn hemmakväll? lördag jobb och stuk :). Söndag ingenaning, troligtvis väldigt lugn.. 
X is for x-rays you've had: ingen
Y is for yummy food you make: jag vet inte, sallader kanske. Jag är rätt slö på att laga någon mat överhuvudtaget. Men när jag väl gör det ett försök brukar det ändå bli rätt okej :)
Z is for zodiac sign: tvilling
Å är för åt dem som du vill skicka listan vidare till:  alla ni övriga som inte hunnit göra den än 
Ä är för älsklingstrend: just nu strumpbyxor eller mjukisbyxor. mjukt och skönt :)
Ö är för en önskan just nu: att allt känns perfekt
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

jag ger upp

jag har tråkigt, ingen är vaken, ingen intressant iaf och jag är pigg. Kanske jag borde försöka få normala sovtider nu, det här är nog min chans..

Vuollerim nu iaf, jag höll mig ifrån dig och det är jag riktigt nöjd över, ska nog göra det här framöver. Det finns ingen mening att kämpa för en vänskap som är så ovälkommen från ditt håll. Det har alltid varit antingen eller för dig, och för mig är det omöjligt att förstå hur ens känslor kan känna så. Antingen är allt där eller ingenting. Och att jag vänt mig till dig när jag mått dåligt tycker jag du borde bara se som ett tecken hur trygg du alltid har fått mig att känna. Hur mycket jag behövt dig där vid min sida iaf. Nu var jag lite väl öppen här men det är väl kanske enda sättet att få dig att lyssna, nu ska jag lämna dig ifred.



morgondagen då? Jag har ingen aning, hitta på nå med mig kära vuollerimbor :)


slänger in några test.
puss

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

jee!

jag är pigg men funderar ändå på att göra ettt tappert försöka att sova, eller så byter jag gardiner och packar typ nu innan jag försöker sova..


imorgon blir det vuollerim iaf, så snabbt som möjligt :)
jee!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

val

grubbel. Vlm idag eller imorgon? städa eller hänga här? äta eller låta bli? Jag hatar verkligen val, jag kan inte bestämma mig inte ens om den allra enklaste och mest obetydande grejen. Jag är fan omöjlig!

Nu har jag sovit i fyra timmar också så där sa jag hejdå till än en natt med sömn. Kanske ska slänga upp min boxarsäck och stå och slå halva natten, då borde jag väl somna sen? Men hur nu det skulle gå att få upp den och vad grannarna skulle tycka det är ju en annan sak...



nej nu måste jag äta nå för jag har endast ätit en riskaka på hela dan, dumt!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

över

Nu är det äntligen över, dessa två ångestfyllda tentor och det känns skönt. Det känns som att det faktiskt kan gå vägen :) Och på måndag är det dags för en ny termin, termin 2. Sedär 1 av 6 avklarat, det tar sig :D

Nu ska jag städa, packa och kanske sova ett tag.. Blev en timmes sömn inatt, jag kan verkligen inte sova längre såhär har jag aldrig varit förut. Och nu är jag inte ens trött, det var längesen jag kände mig trött, väldigt längesen. Tänk att man till och med kan längta efter sånt. Jaja, sen blir det iaf vuollerim och på lördag ska jag tillbaka hit jobba på leos och sen kanske tentaröj? Har inte bestämt mig än, men det vore skoj :)



först och främst ska jag ta och äta nå.
puss
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

sömnproblem?

Nu går det verkligen svårt för mig att sova, jag tror jag har sömnproblem, riktiga sömnproblem. Jag blir superpigg när jag ska sova och så börjar jag tänka på massa saker så det bara värker i magen, typ ångest. Tänker på saker man inte borde gjort och saker man borde gjort.. Heldumt är det för då blir det omöjligt att sova. Och det enda man kan göra då är att tvinga sig att tänka på nå annat och då brukar jag vara tvungen lägga mig framför tvn, och i och med att jag känner mig superpigg så går det inte sova då heller utan då blir jag inne i nån film eller nå någon timme.. Igår var det exakt såhär, jag kollade igenom vad jag skulle plugga på idag och la mig i sängen 2.30, vid fyra gav jag upp och la mig framför tvn en timme, sen sängen och ett nytt försök till sömn lyckades nog där vid halv sex. Och då hade jag ställt klockorna på halv åtta! Jo tjena att jag orkade upp, inte fören halv 13.30 steg jag upp för att duscha sen somna jag igen till 15.00... Så mycket pluggande har jag inte hunnit med och det är bara inse redan nu att det här kommer gå åt skogen imorgon. Omtenta på hälsakursen, det känns ju skit!

Nej nu ska jag kämpa vidare, skulle bara in och kolla vad dikotomi och kontinuum betydde, jag är inte så bra på svåra ord! :p


tjaaa.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

joo

nu måste jag verkligen ta tag i hälsa tentan, men jag har absolut ingen ork, jag måste påbörja det iaf.. Jag önskar bara tills det är torsdag och allt är över, hallelujamoment.


hej

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

ett av två avklarat

Nu är en tenta avklarad iaf, nästa blir på onsdag! Jag har panik, jag har inte hunnit plugga nå på den än och nu är jag helt utmattad över att äntligen gjort bort den här. Men det är väl bara ta nya tag, tänkte börja efter middagen och ta en hel kväll/natt med endast hälsa på hjärnan, det låter väl skoj. Jag säger bara det, ni som har tänkt börja plugga tänk en,två,tre gånger innan ni bestämmer er.. Men det ska bli förjävla kul när jag är klar och redo, haha bara 2,5 år kvar :p

Nej nu ska jag ta en telefonrunda och sen vila lite..
puss





idag känns allt faktiskt lite bättre, jag mår inte bra. Men på nått vis tvingar jag tillbaka dom där jobbiga känslorna i mitt inre, jag har inte tid att ta tag i dom nu även fast dom bubblade upp till ytan i lördags så försöker jag hålla dom i shack ett tag till. Jag orkar helt enkelt inte.. Och ibland tror jag faktiskt att du tycker jag förtjänar att känns så här..
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

jag ska

nu ska jag plugga. Även fast livet känns skit just nu så ska jag fan i mig klara den här tentan, jag ska vara fri från omtentor den här gången!

så vi hörs!

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

....

jag är alldeles tom, jag vet inte vad jag ska säga. Igårnatt kom jag till insikt hur allt låg till, jag har länge förnekat alltid ihop men nu gick det inte längre, jag vet inte vad jag ska ta mig till, hur fan ska det gå att plugga nu!

Hittade ett gammalt inlägg och det är precis så jag känner just nu

allt är så gormigt i min skalle ibland. Jag tror jag tänker alldeles för mycket, alldeles alldeles för mycket. Om det hade varit så, om jag hade gjort så, om det inte varit så, om jag inte gjort så.
De känns alltid som att man är mitt uppe i ett samveteskval och jag alltid måste välja bort nått. Jag hatar det. Det gör mig tokig!

Kommer jag nånsin bli nöjd?





ååh jag vill komma bort ett tag och vila kropp och själ, hjärta och skalle.
Hade vart som skönt.



Godnatt

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

det kommer gå åt skogen

vad hände? Skulle ni inte väcka mig?!

Somna väl där vid sju och vaknade för 40 min sen! Så nu är det väl verkligen på tiden att börja plugga. Jag är less på mina konstiga sovtider, jag måste styra upp det här men jag antar att det får bli efter tentorna för just nu verkar det omöjligt..

ge mig ett lycka till, det kan jag behöva för det här kommer gå åt helvete! :(





hejdå
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget