julen 2007

är jag nöjd med, men nu är den som över och idag har jag varit tvungen att jobba igen :(
Idag for Oskar till thailand, och inte lite avis jag är då! Ojooj...

nej nu ska jag vila mig lite för jag är fortfarande sliten sen i tisdags :(




tjadå

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

God Jul Micaela!

Oj vad glad jag blev när jag fick ett julkort och fick se att det var från Micaela, och då blev jag less på mig själv att jag inte skickade det där julkortet till henne som jag tänkt bara för att jag inte hade nån adress till örebro. Så då tänkte jag amen jag ger väl en julhälsning här istället eftersom jag vet att hon läser min blogg ibland, Så god jul på dig sötnos! ;D

och imorgon är det julafton, och då jobbar jag. Iår har allt gått så fort jag har inte hunnit med att längta till julen som jag alltid bruka göra alla andra år.
Men det blir nog mysigt ändå och sen är det ju juldansen som vanligt, ojoj det är grejer det! :) haha

nej nu ska jag ge Viggo mat och sen ska vi fara till mamma och pappa och alla kusiner! :)



PUSSS och God jul!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

och då var jag trött

inte lite trött jag är nu alltså, och tidigt ska jag upp och jobba, men det blir bara till ett, vilket är skönt :) Efter dte skulle jag egentligen med Viggo till djursjukhuset för att kolla upp om det är noskvalster han har eller vad det nu egentligen är, men nu har mamma och pappa lyckats övertala mig om att låta bli i det här dåliga vädret. Så imorgon blir det iställlet massor med städning först här hemma och sen mitt gamla rum. För trots att jag inte bor där mer blir jag galen av att se att kent har börjat använda det som förråd och får jag inte dom att plocka ur det nu till jul så kommer det aldrig att bli.

Ikväll har jag varit och på långgatan och kokat knäck och hjälpt mamma att frosta av frysen och igår var det julmys på bjärka :)


nu ska jag sova gott, efter julkalendern ;p haha.

GOOODNIGHHT! ;)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Och så var det över...

idol alltså, och inte fan vann Amanda! Men jag har kommit fram till att det inte gjorde så mycket, för vinnarlåten passade Marie grymt mycket bättre, fast än Amanda är bättre. Och så har det ju tidigare år alltid gått bättre för tvåorna, så det för kommer gå bättre för Amanda hursomhelst. Och så skilde det liksom en procent, så hon kan känna sig lsom en vinnare tycker jag. Haha, vilken idolnörd alltså! :p

Idag bjöd farmor på julbord uppe i murjek, men jag jobbade så jag fick vara utan. Lite trist, jag saknar faktiskt julbordet och nu är det några veckor kvar tills jag får äta av det, fast egentligen är det inte själva julbordet jag saknar utan känslan när man sitter där och slänger i sig allt, det är rätt mysigt ändå :) haha.

Ikväll var Kim förbi en sväng och vi fikade te och rostade mackor, det var mysigt. Det är rätt bra med bröder, snälla sådana iaf och nuförtiden har jag mest det, hur bra är inte det då? :D
Imorgon är jag ledig, och det känns hur skönt som helst. Ooj vad jag ska göra mest ingenting, förutom gå ut med Viggo på en jättelång och härlig promenad för det är han värd! :)


nej nu ska jag väl försöka sova för det finns inte mycket annat att göra.
PUSS!

image8
                                                                                   
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

dreaming of you

och inte lite trött jag är nu och tidigt ska jag upp men ändå får min kropp ingen ro, varför?



Up in my lonely room
When I'm dreaming of you
Oh what can I do
I still need you, but
I don't want you now
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

jag är på! :)

till våren spelar kent på 30 olika ställen, och jag ska på nån av dom, lätt! ;D För nu senast var det ju inte lite grymt, har länge försökt komma på hur jag ska berätta känslan, men det går liksom inte så jag låter det vara till nån annan :p

Imorgon är det nog en kort dag med arbete för mig, äntligen! Konsum är tungt och när jag jobbade på bjärka så hade jag ju några lediga dagar i mellan åt, det har jag ju knappt nu och då jag har det så blir det nånting på bjärka eller hemtjänsten, och tacka nej går ju inte för då känns det som att man förlorar massa pengar bara, som att man betalar för sin ledighet och den känslan gillar jag liksom inte, plus att jag är livrädd att jag ändå inte kommer ha nå att göra då jag är ledig och då ångra att jag inte tog jobbet. Oj jag låter som värsta jobbarnörden, har jag blivit en sån? Jobbigt!

Kim lånade min lägenhet idag, så när jag kom hem från jobbet hade han gett mat och rastat Viggo, hur skönt kändes inte det då, att slippa stressa att göra det, men nu börjar det väl snart bli dags för en ny promenad med den där jycken :p Men det känns riktigt jobbigt ikväll att göra det.

Hade tänkt fara förbi min familj idag och bjuda dom på wienerbröd men det blev liksom inte av, och nu känns klockan för mycket så det får bli imorgon istället.
Slängde nyss i mig sista biten av tårtan och nu känner jag mig lika uppsvälld som en balhar long, men det gör ingenting för trots att jag har varit riktigt onyttig och ätit sötsaker och slisk i princip varje dag så har jag gått ner, och imorse vägde jag bara 57 kg, oooj så nära min grundskolevikt nu, haha bara ett eller två kilo till ramlar bort så är jag hyffsat nöjd :)
Och nu har jag gjort min vikt officiell, det var ju egentligen onödigt. En tjej ska väl vara tyst om den men nu blev det som det blev när jag i  all hast bara skriver det som kommer upp i min lilla skalle.

nej nu måste jag nog gå ut med Viggo för han sitter så fint vid dörren och väntar på mig. Han kan vara rätt
sweeet ibland den där underbart knäppa konstiga lapphunden :)

kärlek till er alla!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

grym!

ojoj vad grym amanda var ifredags i idol när hon sjöng halleluja,  jag har nog sällan blivit så berörd som då alltså.

Förutom det kan jag väl säga att det blir rätt mycket jobb i veckan, men det är ju bra, kan ju behöva få in en del  just pengar. December är ju en sån där månad då det bara försvinner pengar på allt och ingenting.

Nästa tisdag blir det julhandling med mina bröder, och tills dess måste jag komma på vad jag ska köpa alla, och just nu har jag inte en aning till någon, men det ordnar sig nog.



Nu ska jag väl bege mig iväg snart varma mat, dela mediciner och bädda om dom ;p



Kolla in det här!

tjaaa :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

början på december

oj vad jag är kass på det här alltså på att uppdatera er, och jag tänker inte ens säga att jag ska skärpa mig, för det kommer jag troligtvis inte göra, iaf inte om jag säger det :P Men ge inte upp hoppet om mig!

Idag har jag jobbat till två sen har dagen bara rusat förbi, har hunnit vara och bada med annika och elin, ätit middag med oskar varit hem till långgatan en sväng och bakat tårta :) ¨så lite duktig har jag väl ändå varit.

I torsdags julpyntade jag så nu är julgardinerna, juldukarna, stjärnorna  och adventsljusstakarna på sin plats. Oj vad kul det känns att det är jul snart, jag älskar verkligen julen! :D

Imorgon är det skyltsöndag och jag jobbar, men det gör inte så mycket faktiskt, bra med ob och det är ju som aldrig fel.


heeey nu ska jag försöka sova på en stund.
Ha det bäst!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget