ja..

Otroligt vad lite vissa kan bry sig ibland.. Och det spelar ju ingen roll att man säger hur man känner för det får man ju enbart bara skit för. Du har och kommer aldrig någonsin kunna ta någon kritik överhuvudtaget. Du skiter bara fullkomligt i mig.
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

uuuh

tung jävla dag idag. Det var längesen jag varit så bakis som idag och nu är jag pigg för attt jag sovit bort hela dagen. Jag har verken tvättat eller pluggat. Hojjjja det här hålller inte, har i stort sett inte ett enda rent plagg och nu är det säkert länge innnan det finns nån ledig tvättid :(

Imorgon kommer Sofia så det är väl dags att plocka ihop här sen gårdagens fest, det ser inte fräscht ut.




så  nu vet ni, hej!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

TAGGGGADDDDD :D

jääää ikväll blir det party. Jag och finaste Betan ska hänga här hos mig sen får vi se om vi får sällskap eller om vi ger oss iväg nån annanstans. Är rätt nyvaken och har hundra saker jag borde göra, egentligen borde jag hunnit in till stan men det känns rätt kört. Däremot ska jag duscha, städa, diska och äta middag innan kvällen är här. Hade ett mycket trevligt och efterlängtat samtal igår natt/morse så det var värt att sova bort halva dagen för ;)


Nu ska jag iaf hopppa i duschen. Ikvälll kommer den här låten skrikas! ;D



NUUUU KÖÖÖÖÖR VI!!
pusss på er ;)
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Musik / l‰nka inl‰gget

   

smarrigt

sen sist så har jag varit på stan och tagit en långfika med tre fina tjejer (Cissi, Levi och Linnea). Jag, Cissi och Linnea tog sen en snabb runda på stan och självklart var jag tvungen inhandla mig ett plagg. Usch det är hemskt hur jag beter mig men jag har länge velat ha ett spetslinne och nu låg det där så fint framför mig, billigt och bra och perfekt till helgen :D Blev dock inget pass fixat men ska försöka hinna med det på fredag.

När jag kom hem ringde Sofia och där blev det tre timmars surr, hehe så det kan gå :) Trevligt var det. Hon förklarade även hur jag kunde kolla vad jag ska få tillbaka på skatten och det var ett mycket roligt besked kan jag ju tala om :) Hann även plocka ihop i lägenheten under vårat samtal så nu ser det ju iaf hyffsat okej ut. Imorgon ska jag dra en repa med dammsugaren och torka bort lite damm sen ska jag verkligen göra bort kompletteringarna så jag får en ledig fredag.


Om allt går som det ska så ska jag ta och bjuda hit mina favorittjejer på våfflor för imorgon är det faktiskt våffeldagen och det ska vi väl minsann hinna fira?



sovgott vänner

 

K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

soligt

kent i högtalarna, jag själv är fixad och fräschare än på länge :p Solen skiner och idag är en betydligt bättre dag än igår. Jag har smsat med Hanna vilket gör mig glad och nu har jag planerat in en fika med Cissi och Levi inne i stan :). Efter det ska jag ta tag i städningen så det också bli fint och fräscht. Sen ikväll sätter jag mig ner och gör ett ordentligt ryck med mina kompletteringar. Det kommer bli bra det här :)

Ska fara in till banken också och lägga in lite pengar samt kanske fara förbi polisen och fixa ett nytt pass. Undra om man måste ha med sig sitt gamla pass? Isf är det ju kört eftersom det ligger i en låda i vlm. Ska ringa mamma och höra, mammor vet det mesta!




Hejdå :)



jag idag, ser ni vad som är annorlunda?

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

Rädda Kajsa

jobbig dag, jag har känt mig lite nere faktiskt sen råka jag komma in på röda korsets hemsida och då blev det då verkligen inte bättre, jag klicka på en knapp som visa vad jag skulle hamna om jag föddes om på nyttt idag. Så klicka här för att rädda mig
 


K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

sweet dreams

nu sover vi ett tag. Imorgon ská jag vara duktig! :D


godnatt!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

knasigt

Nu har man sett på tv och tagit det chill hela dagen eller iaf hela eftermiddagen och kvällen. Innan det pluggade jag med tjejerna och var på sexologi seminariet. Städningen går det ju som vanligt inge bra med. Måste låta som jag städar jätteofta men egentligen är det så att jag tänker städa väldigt ofta sen blir det ju sällan av :p Nåja disken tog jag ju iaf hand om, före middagen vilket betyder att det ändå är fullt med disk nu igen, haha.

Imorgon och på onsdag ska jag ta tag i mina två kompletteringar på de två senaste rapporterna och sen är jag ledig resten av veckan :D På lördag blir det tentaröj! :)



Appropå de senaste inlägget jag skrev, naturligtvis finns det många bra kvinnliga bloggare men det är så mycket mer av dom och därmed också mycket mer skräp :o Dessutom finns det säkert betydligt bättre killbloggar än de jag tog upp men eftersom jag inte läser så många mer eller orkar leta reda på nya så blev det som det blev. Hehe!
Kände att min älskade vän Hanna inte riktigt höll med mig ;) haha. Ring mig btw!



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Blogga killar!

jag hatar att vara bakis, fan. Har fortfarande inte fått i mig nå mat iofs så bjöd Levi oss på en bit smörgåstårta när vi var på stan en sväng tidigare idag. Men nu börjar det vara ett tag sen och även fast jag inte är det minsta sugen på mat så vet jag väl att det är ett måste för att jag inte ska kräkas. Äckligt, jag vet!

Nu har jag precis gått igenom några av de bloggar jag läser och insett att killar är betydligt bättre på att blogga. Mer killar till bloggvärlden tycker jag! Håller ni inte med? 

Här får ni min topp tre lista på bra bloggkillar :D


Första plats får Cimon Lundberg, otroligt underhållande och skön kille. Dessutom älskar jag att luska i hans nya förhållande med Michaela Forni ;p


Andra plats kommer Hugo Rosas, Linda Rosings tidigare fling från tvprogrammet "den rätta för Rosing". Han kallar sig själv för the challengeboy vilket innebär att han far runt och gör olika sjuka uppdrag emellanåt :P


Tredje plats går till Andreas Plogell, egentligen är det väl bara för att han hänger med Cimon. Men ibland får även han till det ;) haha.



Nu blir det mat, hejrrrå
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

söndag.

Tror jag har druckit ungefär 20 stora glas vatten och fortfarande känns det som att munnen håller på att torka samman och sönder. Huvudvärken har jag ju som tur var blivit av med :) Nu väntar jag bara på att bli så pass nykter att jag kan fara hem till porsön och sätta igång med plugget. Imorgon är det seminarium i sexologi som gäller ;) haha.

Riktigt trevlig kväll igår btw!


Nu ska jag vara trevlig med Cecilia.'
hej

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

skvaller

förut var jag intrigernas intrigerska. Då var jag ung och dum och la mig i allt och alla. Ibland tror jag till och med att jag överdriver lite hur det var, för värst var jag nog inte men ändå jag var ungefär som dom flesta 14 åriga tjejer är. Allt gäller liksom liv och död ;p Nu när jag har blivit äldre och lite mer mogen har jag insett att det inte är värt det, verken att hamna i bråk eller lägga energi på andras människor problem m.m. Trots detta så älskar jag att snoka och luska ut saker om andra människor. Skvalller är ett stort nöje och jag älskar det. Då menar jag självklart inte att jag någonsin skulle berätta någonting som någon anförtror till mig. Jag kan verkligen hålla en hemlighet och har inge behov att berätta ut såna saker till hela världen heller. Men när ett rykte eller ett skvaller når mina öron eller ögon är det otroligt kul att prata och spekulera i det.

Och idag märks det på min lillla otrolig osynliga blogg ;)


Har precis pratat med lillla mamma, trots att jag kan bli otroligt irriterad på hon är hon ändå bland dom snällaste och bästaste jag vet! ♥


Ha en bra helg allihopa.
tjoo!




K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

helg :)

igår blev det mys här hemma hos mig. Angelina, Rebecca, Anna och Sofie var förbi :) Vi drack vin, såg, film och surrade. Verkligen jättretrevligt, nånting vi borde göra betydligt oftare. Idag har jag tagit en lång sovmorgon vilket var riktigt skönt. Bra att vara utvilad för engångskull. Nu ska jag hoppa i duschen och sen bege mig in till stan för tacos kväll med Cissi, Levi och Linnea :) Troligtvis blir det en sväng in på allstar också :D

Topppen helg, trots att jag är fattig. Men nästa helg kommer nya pengar in på konto och då är det ett tentaröj som gälller med mina bästa ♥




Villl ha skorna ovan, finns på modegallerian.se så nästa vecka ska jag nog klicka hem dom ;)
Nu kilar jag, puss så länge!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

HMM!

Det förväntar sig alltid att man ska göra massa saker för vissa, speciellt fara in till stan och köpa det ena och det andra när dom kommer på nå men när det gäller motsatsen är det då så jävla svårt!

Jag blir irriterad, jävligt irriterad men nu kan ni ju fetglömma det i fortsättningen sådeså!!!!!!!!!!!!!


K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Glad

förlåt för mina gnälliga, sura, buttra, ledsna, oroliga inlägg på sistone. Men när en tenta närmar sig då är det sällan ens bästa humör som dyker upp. Dessutom händer det alltid nånting som gör att jag inte kan koncentrera mig. Typiskt obra. Hade tänkt plugga hela natten men orka somna där mot morgonsidan och som tur var så rignde Sofie och väckte mig en halvtimme innan tentan skulle vara. Känns ändå som att det gick rätt hyffsat så nu är det bara en väntan på resultatet. Imorgon ska vi ha seminarium och ett annat på måndag sen är vi ledig en hel vecka!! Det har väl aldrig hänt förut? Jag är överlycklig och hade tänkt ta första bästa flyget utomlands, men då kom jag på att jag inte har nå pass och att jag ändå vill fara med Hanna snarast, preliminärt i April :D

Men det gör inte så mycket för jag har ändå två kompletteringar som måste fixas så jag har nog det jag gör iaf :p
Kanske jag hinner umgås med mina vänner lite mer också :)


Ihelgen blir det iaf myshelg har jag tänkt, jag hitta på nå med Cissi ihelgen också, det kommer bli najs! :)

Idag efter tentan blev det fika på stuk med mina favorittjejer här. Tråkig nog måste jag ta tag i städningen här för ärligt talat det är riktigt ofräscht, men har man pluggat så har man :p
Spelar ingen roll egentligen det här är hursomhelst en topppen dag och imorgon kanske vi får tag på biljetter til Hoffmaestro som spelar här på Stuk den 17 april :D




Här får ni ett bevis på vilken glad tjej jag är idag, hihi.

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

:(

Fick höra en jävligt tråkig grej, usch jag är orolig! Hur ska det gå att plugga nu?
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!!!

sug min balllle! Jag är så körd, det kommer gå käpprätt åt helvete med tentan imorgon. Jag har fortfarande bara hunnit gå igenom halva psykiatrin och inte ens kollat på geriatriken. Det är mindre än 24 timmar kvar tills den är bortgjord och det säger väl allt.

Jag blir så lesss att jag inte har någon diciplin överhuvudtaget. En fet jävla smällll borde jag få.
Nåja ska väl iaf göra ett försök så nu stänger jag av den här skiten.




Ses imorgon vännner, önska mig lycka till!
TJA
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

frustrerande

Jag har just varit sjukt less och arg. Jag hatar när människor inte kan hålla vad de lovar! Grejen är den att vi har fått en uppgift i den här kursen där vi ska ringa till ett behandlingshem och ta reda på deras rutiner, sysslesättning osv. Allmänna frågor som vem som helst ska kunna svara på. Men som vanligt så ska  det ju alltid gorma för mig och jag har inte fått några svar utan frågorna har bara skickats runt och dom ha lovat mig svar både i torsdags, fredags och nu idag. När jag inte fått svar idag så ringer jag upp och frågar varför och då säger kärringen att hon kan ge mig svaren först på torsdag! Hallllå den här uppgiften skulle vara inne förra veckan!!!!

Som tur är har vi en väldigt bra kursansvarig som jag ringde och var helt förtvivlad till. Hon lugnade ner mig och sa att det går bra att jag lämnar in uppgiften på torsdag och att jag har ju faktiskt gjort vad jag kunnat. Tack för det!


Solen lyser och jag funderar på om jag ska ta en promenad innan jag sätter igång med pluggandet, då kanske jag får mer energi? Nån som ska med, Betan? Sofie?



Ha det så bra



K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

bakisdag

idag har jag verkligen inte gjort någonting, jag har haft en riktigt bakisdag och skönt var det. Har iofs lite ångest att jag slösat bort en dag på det här viset :p

Igår blev det trots allt stuk. Vi började kvällen här hemma hos mig framför melodifestivalen, jag, micaela, sofie och elizabeth. När melodifestvalen var slut var vi gode fulla och sjukt taggade så det slutade med att vi lyssnade på massa 80 och 90-tals låtar och drog sen till stuk. Det var rätt lite folk, men kul var det iaf. Kvällen avslutade vi sedan på subway! :) Det tråkiga är väl att jag slösade pengar som jag inte ens har så nu får jag nog gömma visakortet tills nästa lån och lön kommer :p hehe.

Nu ska jag se klart ballar av stål och sen ta upp psykologiboken och försöka ta mig en bit innan jag går och lägger mig.

hej!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

13 mars

hejsvejs!
pluggandet går det verkligen jättedåligt, men än är det några dagar kvar så vi får väl se. Sitter i vlm nu, hade tänkt kika lite på skoterracet innan jag beger mig mot Luleå men nu får vi se hur det blir med det, om jag ids!

Igår var jag med min söta rara storebror som fyllde 25, det var alldeles för längesen vi sågs, så det var på tiden. Jag hjälpte han att handla och laga middag, sen drack vi vin, öl, han öppna present och sen blev det tårta, chips och surr med familj och vänner :) Trevligt var det. KOm hem vid en lagom tid och är pigg och utvilad idag :D


Ikväll blir det vin med massor av fina vänner, och en toppenbra grej är att Mischka är hemma :D Det kommer bli en bra kväll med melodifestivalen finalen dessutom! hihi.

h
ej

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

planer?

plugga vare va?

Äh idag har jag faktiskt varit på skolan med Elizabeth, inte blev det mycket pluggande men det var otroligt trevligt att få en stund med hon den där :) Det piggade verkligen upp mig. Sen har jag lagat ostgratinerad kyckling, supergod blev den. Jag börjar minsann bli en riktig kocka :D

Igår var jag och träna igen med Sofie så nu är det bara ta tag i det här och köpa mig ett eget kort. Tvinga mig själv till träning, jag är verkligen flera år försenad så nu är det dags, haha. Jag ska vara snygg i sommar, oja.
Planerar fortfarande för fullt inför sommaren, det tråkiga med mig är väl att jag planerar mycket mer än vad jag utför dom. Så nu är det väl bara hoppas på en ny trend för isf blir det peace and love, lk, sthlm och utlandet. TOPPPEN! :D Vars jag ska hitta all tid till detta blir ju ett senare problem, nu ska jag bara längta och hopppas ett tag ;)


tjohejsvejsosv!!!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

vem är han?

ibland kan man undra vem han är den där killen som jag ska leva resten av mitt liv med. För nånstans finns han ju och nånstans går han just nu och vi är fortfarande helt omedvetna om varandra, eller iaf att det kommer bli vi. Det är rätt coolt ändå, för nog ska det väl finnas någon för mig med? Det hade varit så roligt att veta vem han är även fast jag kan vänta ett tag till på att träffa han. Jag är ju som inte riktigt klar med det här singellivet än känner jag :)

Nu ska jag plugga.
pusssis!

K O M M E N T E R A (5)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

vad är det för fel?

vad är det för fel på mig? Nu har jag sovit i princip jämt de senaste tre dagarna. Jag är helt slut i kropppen och även fast jag tar mig upp och gör saker, fixar mig, duschar, äter frukost m.m. så somnar jag igen direkt jag sätter mig ner och tar det lugnt. Jag har aldrig varit med om nå liknande. Det brukar vara tvärtom för mig, trots att jag inte sover en natt kan jag hålla mig vaken en hel dag och natt igen. Nu är det omöjligt. I söndags somnade jag 20.00 och vaknade ändå inte fören 10.00 sen sov jag hela dagen ändå.

Det här är fan ett stort problem eftersom jag måste plugga! Nåja 19.30 blir det träning så vi kan ju hopppas på att den piggar upp mig :)


nu ska jag laga mat, pusss!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

otajmat

fan vilken konstig dag. Har känt mig alldeles slut och mest sovit hela dagen, precis som när man är sjuk. Men nu känns det bra iaf, lite rasslig i halsen som vanligt men i övrigt känner jag mig pigg igen :)

Så imorgon ska jag upp tidigt och ta tag i allt pluggande, på kvällen blir det sen träning med Sofie och sen ska jag lägga mig och njuta framför tvn! Jag hoppas verkligen inte att jag sover bort dagen och använder den till ingenting för det har jag inte alls tid med.


På lördag hade jag tänkt befinna mig i vlm och fira min brors födelsedag, som iofs är på fredag :p Men nu visar det sig att Micaela ska komma hit till Luleå på lördag så då känns det ju rätt sugit att missa det. Fan! Har inte heller träffat Kent sen nyår så det känns ju som att det är på tiden att vi ses. Nåja om jag använder imorgon och onsdag till effektiva pluggdagar kanske jag kan ta mig ner till vlm redan på torsdag och sen åka hem till luleå redan på lördag. Måste fundera på det där lite..


Nu ska jag sova. Godnatt! :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

mvbk

idag är man seg! Igår visades filmen MVBK här i vlm som jag själv medverkat i ;p Det gick väl hyffsat, en kul grej är det ju ändå :) Sen blev det fest och onyktert först på långgatan 17 och sen lite längre neråt på gatan :) Det var riktigt trevligt att hänga med alla vänner här hemma, blir ju inte allt för ofta nuförtiden. Men nästa helg kanske jag kommer upp igen för då är det skoterrace och min storebrors födelsedag, 25 blir han ju till och med! :) Gammal, hehe!

Ska väl försöka få ihop alla kläder och grejer som jag slängt omkring här ihelgen och sen vänta på mat. Vid 18 åker jag med min andre bror hemåt. I veckan blir det enbart massa plugg.


det här blev meningslöst och tråkigt, men så kan det gå ibland :p
puss!
 


såhär såg det ut igår :p

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

Eeeah

jag som hade tänkt plugga idag. Det blev inte mycket av det. Sov förlänge, satt vid datorn förlänge, sminka mig förlänge, städade förlänge. Vid 17 kom Simon förbi och vi for och åt, sen var vi på storheden en sväng :) Efter det begav jag mig till Cissi och kollade in hennes nya hem. Jättemysigt var det, både lägenheten och sällskapet :). Även Levi var där så vi surrade, åt chips, drack cola och bara hade det mysigt :)
Vi ska ses ofta från och med nu. Det är så synd att dagarna springer iväg och man inte tar tag och ses oftare..

Imorgon kommer iaf mormor och mamma så innan dess ska jag hinna plugga lite samt diska undan disken. Jag vet hur min mor är, hon blir så gnällig när det inte är städat. Även fast hon inte säger nå så lyckas hon ge mig den där känslan :p haha. Sen åker jag hem med dom till byn och tar en långhelg med nära och kära.

På lördag blir det dessutom folkan och den där jäkla filmen. Fan vad jobbigt det känns, jag har ju faktiskt ingen aning hur sämst jag kommer vara, haha. Nåja jag får ta det med en klackspark, en rolig grej. Fan jag bjuder på mig själv ju! ;p haha



jag behöver en spotify invite förresten, eller Cecilia behöver en :) Någon som har en över?
HEJDÅ.

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget