stress

jag hade så mycket jag behövde göra idag. Jag skulle packa, tvätta håret, städa rummet, göra räkningarna, städa ur bilen, tvätta en tilll tvätt m.m. Men inget av de blev gjort, så imorgon blir en tung dag. Jobb mellan 7 och 12 sen blir det hem i duschen och fixa allt innan jag ska börja bege mig mot luleå. Hade tänkte försöka komma iväg senast 14 för ska hinna in på Alex salong och ta av löshåret, allt håller ändå på att ramla av och det är mest bara tunt och tjorvigt ut nu. Ska bli härligt med lite kortare igen, sen till hösten/vintern blir jag långhårig igen :)

Sen blir det förfest hos mig, vin, sommardrinkar och myyyys :) Hoppas på finväder bara!

Måste komma ihåg att köpa förköp också, aah jag kommer ha panik imorgon.





Nåja nu blir det göra bort räkningarna och sen sova om jag överhuvudtaget ska orka med morgon dagen :p
Natti!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

snart så :)

idag har det varit en riktigt chilldag, men börjar friska till nu och jag tror det kommer lösa sig. Har varit på motionsbingo med mor idag och lyckades vinna på en rad, inte mycket till vinst men vafan det är ju alltid kul att vinna :)
Till middag gjorde vi en kycklingsallad, riktigt god blev den och så fick man känna sig lite nyttig ;)

Lagt in bilderna från mammas kamera till datorn så här får ni lite bilder.

          







Btw lulekalaset kommer bli grymt, jag längtar så! Det var längesen jag längtade till någonting såhär mycket :D
Nu sova lite, jobb imorgon!

Godnatt
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

fan

mår inte så bra, tror jag åkt på en urinvägsinfektion.. Inte ovanligt för att vara mig, har ju fått det varandra år i augusti månaden sen jag var 14 så här efter sju år så börjar man väl vänja sig av helvetet. Vill bara sova, åh..

Imorgon blir det vårdcentralen och förhoppningsvis medicin på det, ska fan i mig vara bra till lk så är det bara. Det här ska då inte stopppa mig, fan heller!



Nåja annars är det väl bra, nu kom kim hem så ska väl få nå vett i pojken ;P
puss
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

26 juli

hemma på rast nu, rast till fyra sen blir det jobb enda till nio ikväll. Var då trött som en gnu imorse somna inte förens just innan två och efter det ringde min telefon några gånger, men jag valde att ställa in ljudlös och sova vidare, anade att det var någon som behövde skjuts och så visade sig även vara fallet. Var och hämta ett gäng från bastuflotten igår efter jobbet sen begav jag mig hem och hängde lite med min lilla familj, trodde jag skulle äga Kim och Jeanette i mariokart men så blev det inte tyvärr :p

Nu ska jag iväg och måla lite bräder åt bror, ska bara väcka dom där turtorduvorna först, hehe. Bäst att passa på att vara ute nu när det är finväder :)

tjohej! :)

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

en fredag

igår blev det grillat här på långgatan, supergott! Mamma bjöd på kir och vin och nog blev man lite vinglig av det, haha. Sen skulle jag och micke hitta på nå med de övriga men det rann som ut i sanden, han var till jokkmokk och vi åt sent som vanligt. Blev iaf jordgubbar till efterrätt och sen hängde jag med Oskar en stund, hundra år sen man var till det där huset så det var ganska kul att se :)

Idag är jag gode trött, men nu är jag iaf uppe och redo för arbete! :)



ska förbi kent en sväng och se hur det går för dom.
ha en bra dag, för det ska jag ha! :D

PUSSS
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

face down

sitter här med kim och chilllar, rätt mysigt och skönt att inte behöva gå i säng :) Nåja tänkte bara bjuda på en låt. Nu ska jag lägga in lite bilder på datorn från min digitalkamera från tidigare i sommar, kanske kommer in på fejjan om jag har tid och lust :)

tjoo.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

lk

jobbade till fyra sen har telefonen gått varm, längesen så många ringde mig på så kort tid, haha. Nu väntar jag iaf på min far och bror sen blir det laga nå mat och bege mig till sofia, vi ska se film :) Hade varit bra med en promenad men sofia lät inte så taggad så vi får väl se. Annars tar jag väl med mamma på en kvällspromenad, det kan hon behöva ;p Plus att vädret är på topp.

Blir nog troligtvis häng i byn ihelgen, men det funkar det med, bara det är rätt sällskap så.
nja det här blev segt, har inte så mycket mer att tillägga. Bara det att jag längtar till lulekalaset som fan, smsade med micaela idag och det gjorde bara saken ännu bättre... lyckorus :)


blir nog fint.
puss
:)

Lk förra året


K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

always and forever

idag har mitt läsarantal ökat en hel del. Haha kanske dags att komma tillbaka nu? ;p

Jobbat kväll ikväll, blev på nya istället men det funkade ju det med. Skönt att byta sida ibland. Nu sitter jag och väntar på att min familj ska komma hem så jag kanske får ut min mor på en promenad :) Sen blir det sova så jag orkar upp imorgon.

Pdol ihelgen är fortfarande osäkert. Jag har egentligen inte råd, men blir jag nog sugen och får med mig nån eller några lika sugna så kanske det bär av ändå, sånt där vet man aldrig.


always and forever!

.
trots att vi är sämst på att höra av oss och umgås, så finns vi alltid där för varandra. Och när allt känns skit finns det en person som jag vet alltid finns där och säger exakt rätt saker för att få mig att må bättre. Maria du är fan bäst! Jag älskar dig
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

sovmorgon

tog en sovmorgon imorse.  Har inte hunnit förbi kent ännu, ska fixa håret sen hinner jag nog inte så mycket mer innan jobbet, kanske borde bädda sängen iaf :p haha.
Hunnit telefonera lite med mina vänner, så ikväll blir det nog att säga adjö till maria och imrogon ska jag hänga med sofia eftet jobbet. Blir så bra :)

Cecilia, Therese och Alexandra, ring mig!


Har förresten lyckats byta bort min fredag under lulekalaset så nu ska jag bara byta torsdag kväll så är jag redo för en hel helg i lullan :D Jag hopppas på en hel helg med mina luleåtjejer. Och kanske några vlmbor, har ju erbjudit sovplats till några så. Det kommer bli en bra helg, jag längtar. Har inte hunnit vara ner till luleå nå i sommar, inte allls som förra året. Det är trist, men till lk tar jag igen det :D


hejhej
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

segt

ja nog är det minsann glest mellan uppdateringarna :p

Har iaf haft fullt upp de senaste dagarna, vilket har varit toppen. Det har varit alkohol, filminspelning, promenader, arbete, båttripp, sol och bad, bilbingo, målat, umgåtts med min underbara familj, hängt med underbara vänner som micke, maria, simon och oskar m.fl, filmmys och långa samtal och väldigt mycket insikt. Masssor med skratt och gråt, blod, tårar och svett. ja ni vet.

Har även sökt efter mina skor som försvann under kulturkraft fredagen på efterfesten hos patric. Fattar inte vart dom tagit vägen, kom hem med ett par 37 medan mina egna var ett par 38. Jag gillade verkligen dom skorna trots att dom var väldigt din-sko-billiga. Så ser ni ett par svarta ballerina med som ett kryss fram till storlek 38, hör av ert! ;) haha


Nåja nu ska jag sova för imorgon ska jag upp och måla hos kent om det är väder för det annars blir det en röjning av det här rummet plus en massa kläder som måste tvättas. Ja jag har ju vad jag gör :)

I augusti har jag också lite planer, i och med att jag blev tvungen att tacka nej till thailandsresan pga min dåliga ekonomi (vilket sööög hårt!!) så har jag nu en annan grej på gång vilket det är mer troligt möjligt att genomföra men vi ser ju.

nej nu ska jag sova, känner att ag ändå kommit helt ut balansen till det här med bloggskrivande. Hur gjorde man?



natti

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

vad en bra dag kan göra

igår hann jag med en hel del och hade en på mycket länge händelserik och rolig dag. Blev lite mys med familjen, fix med mor, häng hos kent, surr med kim. Flera telefonsamtal med therese, hopp om en träff med alex. Lagade mat och grabbarna plus jeanette. Sen blev det en promenad med sofia och en halvtimmes surr på hennes bro innan jag for hem. Fick mig lite födelsedagsfirande såhär i efterhand, kladdkaka, glass och varma bär :D plus present och lotter. Sen var jag 'även ner till vackra skönstorp en sväng drack te och åt vaniljvbullar, årets kafferep vare va ;) haha.

Har även hunnit planera in lite till grejer i veckan och allt känns så bra. När man börjar ledsna på den lilla uppskattningen och det som inte är värt att lägga för mycket energi på så dyker alla dessa underbara vänner upp från alla håll och påminner mig verkligen om hur bra jag har det som har lyckats hitta de allra finaste vännerna :)
Ni vet vilka ni är och förhoppningsvis vet ni att ni är guld!


Idag har jag hunnit med ett härligt morgonfika och en lång dusch, nu är jag ren och fin. Har varit ute i solen en stund och nu ska jag hinna med lite grejer innan jobbet.



jeje puss :)
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

en sväng

idag har det varit fullt upp, hann hänga med robban en stund innan jobbet skjutsade petra och linus in i skogen och sen chillade vi tills jag skulle och jobba. Nu har jag hunnit hänga lite med lillebror. Är uppe i läggan och kollar läget men nu ska vi nog dra vidare

hörrrs
puss
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

mormor

idag ska jag laga mat åt mitt hjärta så nu blir det till långgatan en sväng in och handla lite grejer och sen börja laga mat. Själv är robert ¨på fotbollsträning så det hade ju varit passande om jag var klar med den sådär tills han kom hem :)

jag är på gräns att till att skämma bort honom men va fan jag älskar han så lite sånt förtjänar han ibland ;p




tjoho


ps. jag vill ha fint väder imorgon och en billig utlandsresa till 20 augusti, någon som kan fixa?




ägnat en tanke till min mormor idag ska genomgå en svår behandling mot sin cancer. Jag hoppas allt går bra annarts vet jag inte vad jag tar mig till.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

duktigt

idag har jag varit rätt duktig. Körde lite stjärndrag på förmiddagen ;p haha! Sen blev det storstädning och inredning på murjeksvägen, det var som dags. Jag har inte gillat det alls, och jag har väl som inse att om det ska göras nå åt är jag den som måste ta tag i det. Men nu är jag nöjd det är somrigt och mysigt, precis som jag vill ha det :) Det är nog renare än vad det någonsin varit där, nu ska jag bara försöka komma på ett sätt att få bort den där röklukten, den är jobbig och luktar bajs.

Annars så har mitt fina lilla hjärta kommit hem idag, vi har käkat mat här på långgatan och sen tog jag en lång skön dusch och hade tänkt göra rabarberkräm, så det är väl dags för det nu innan jag ska krypa ner med robban i sängen, oja det blir fint :)



äh nu orkar jag inte vara här nå mer, det få bli kräm imorgon istället.
tjooo


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

vare sjunde juli

är hemma på lunch nu en blir det jobb till 16 och sen kanske jag tar tag i lite städning :p Men nu har ju som solen börjat kika fram så vi får väl se, kanske hinner med en solning iställlet :)

Annars känns väl livet rätt hyffsat fint, det känns ganska bra och hoppet om en sista minuten i slutet av augusti känns inte heller så långt bort, jag ska titta över först om jag verkligen har råd för jag måste medge att jag stulit lite från både sparkonto och min jul och födelsedagspengar, men är det fattigt så är det. 
Jag behöver lite semester! :)


Nåja nu ska jag snart återvända till bjärka.
tjoo
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget