lite segt

okej jag vet, jag har varit rätt dålig på att skriva nånting överhuvudtaget, men det jag väl skrivit har inte heller varit  speciellt intressant. Menmen inte mycket jag kan göra åt, mitt liv är just nu inte allt för intressant.
Ihelgen har jag jobbat natt, vilket har gått hur bra som helst, har inte alls varit sådär trött som jag brukar trots att jag inte sovit många timmar :) Så idag har jag haft en ledig dag, en väldigt ledig dag då jag egentligen inte gjort så mycket. Jag har mest sovit, sett despearate sen diskat och fixat mig en parkeringsplats, samt bokat tvätttid och varit ut med hunden.

Och så har jag fått reda på att jag fått jobb på konsum, så nu är det konsum och bjärka som gäller om vart annat. Känns lite trist faktiskt att inte kunna hänga med alla sköna gamlingar lika ofta :p, men samtidigt kul att göra nå annat ett tag :)

På torsdag ska jag på bjärka och beställa arbetskläder och sen beger jag och maria oss iväg till luleå för att senare ta flyget till sthlm, för att möta upp Sofia på arlanda sen på fredag är det kent som gäller, oooj vad kul det kommer bli då!, jag vill diiit nuuu! ;D och sen stannar vi kvar i huvudstaden fram till söndag då vi tar flyget hem igen. Mamma och Kim har lovat att ta hand om Viggo, och jag kommer nog sakna den där knäppa lilla hundvalpen en hel del ;)

Men nu ska jag gå ut med Viggo och sen far till mamma och pappa och ge pappa en farsdagspresent i efterskott :)

hejs!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

en måndag

I onsdags var jag, mamma, pappa och Viggo till piteå för att träffa en hundexpert som lärde oss lite om hur vi ska hantera min knäppa hund, och faktiskt så har han blivit lugnare :) Men det är fortfarande mycket han måste lära sig, på vägen dit köpte jag också mig en ny mobil, sonyericsson w910 kent edition ;D haha.

I lördags for jag, alex, micke, gustav och martin som körde oss, till boden och utgång på bodensia :) Det var riktigt kul och det var typ hundra år sen sist jag och alexnadra var ut tillsammans, så det var liksom på tiden :) Det tråkigaste var väl gårdagen då jag var världens slitnaste tjej och var bara allmänt seg hela dagen. Men sånt man får ta antar jag

Nästa torsdag far jag och maria till sthlm och oj vad jag längtar, jag längtar ihjäl mig!


Imorse steg jag upp klockan halv åtta för att hämta kim från tåget, så nu ska jag se lite greys och ta det lugnt för ikväll är det jobb.

puss! ;)
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget