brown it is.

nu är jag i vackra vuollerim, eller det har jag varit enda sen igårkväll. Jobbade igår och imorgon på förmiddagen blir det också ett pass, bra med lite pengar. Då kan jag faktiskt unna mig ett klädesplagg eller grejer på ikea. Håller nämligen på att bearbeta mamma och pappa att vi ska dra dit på fredag, och dom låter rätt taggade båda två :D

Nu ska jag kolla lite the hills innan jag blundar och sover.

BTW här kommer lite bilder på mitt nya jag ;)
   

Vad tycker ni, bättre eller sämre?
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

sista rycket

 Kollar en film på trean och pluggar emelllanåt. Känner mig skrämmande lugn även fast jag inte gått igenom det alls nå mycket, egentligen har jag inte allls så bra koll. Men har några timmar kvar att plugga innan jag dyker ner i sängen.

Efter tentan imorgon ska jag in till stan och sola, försöka hitta mig nya skor och fara och besöka cillan på sjukhuset. Sist men inte minst ska jag troligtvis göra en grej som jag länge funderat på, om jag vågar. De flesta vet nog redan vad jag talar om men om inte så får ni se resultatet imorgon om jag inte hunnit banga ;p




K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

nu snart

nu har jag gått igenom de mesta av de som jag tror kommer komma på tentan, några få frågor kvar som jag måste prata med sofie om eftersom hon har nursing research boken.. Men det känns betydligt bättre, nu gäller det bara att få in allt jag gått igenom i skallen också. Det kommer bli en låååång söndag men som sagt snart är det över :).. Tusen tack till min älskade mamma som peppade mig när allt kändes skit och omöjligt, nu ser jag ett litet ljus att det kanske med lite tur ska gå att fixa ;)

Nu ska jag slänga mig i säng och sova nån timme innan jag måste upp och plugga igen :p
Hopppas ni haft en bra helg för min har varit jävligt tråkig.

sweet dreams

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

håll tummarna.

Varför går klockan så satans fort? Jag hinner aldrig göra det jag ska.. Hålll alla tummar för mig nu fram till på måndag.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

my family!

haha nu är jag lite för trött. Men kolla in en film på min familj här nedan ;D
Jeej jag saknar dom!


godnatt

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Humor / l‰nka inl‰gget

   

shake it! :D

äntligen, som jag har längtat!! Kom ni ihåg när jag berättade att nemo varit med i småstjärnorna? Nu har äntligen klippet kommit ut, det tråkiga är bara att dom roliga delarna är bortklippta. Han skakar helt sjukt mycket på huvudet och det mesta har dom klippt bort, jäkligt synd. Men nåja här har ni klippet iaf, han är längst till vänster :D

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

ser klart

jag behöver inte ens säga det längre, ni vet hur det går med pluggandet :p... Har iallafall tvättat väldigt mycket kläder idag och genomgått ett seminarie och fikat med tjejerna på förmiddagen. Nu tänkte jag lyssna på min veckans topp 10 och städa lite. Det går inte plugga när det är oreda hemma!


I övrigt mår jag bra om ni undrar. Halsen börjar bli bättre, jag har rett ut saker med människor som jag inte velat ha något orett med och det känns verkligen toppen. Ju äldre man blir desto klarare ser man på saker och man lär sig vilka människor som är värt att ha kvar i livet och vilka man helt enkelt inte orkar bry sig i längre. Även om det alltid är mycket tråkig när man tappar någon. Jag vet att jag är en bra vän, jag vet att mina vänner vet att jag bryr mig oerhört mycket i dem och de som inte orkar göra samma sak för mig får helt enkelt glida iväg.. Deras val men jag håller ingen kvar som inte vill.

Kommande helg kommer bli oerhört tråkig, jag är redan spyless på denna tenta fastän jag knappt börjat plugga, inte på riktigt iallafall. Men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge? Jag blir nämligen ledig hela nästa vecka samt att de två helgerna framöver kommer troligtvis bli riktigt trevliga :D




See you!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

klarade tentan :)

har kommit igång med pluggandet nu, däremot kan jag fortfarande ingenting av det jag ska kunna imorgon till seminariet. Känns skit :( HATAR TOOMBS!!

Nåväl upptäckte iallafall att jag klarat förra tentan, så då blir det åtminstone bara en omtenta innan jul. Nu ska jag kila iväg och fortsätta för nästa vecka är jag faktiskt ledig en hel vecka. Vad ska man göra då? Någon som har nått förslag?




hejsvejs.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Skitttttttttttttttttttttttttt!!!

det här är det värsta jag varit med om. Jag kommer ingenstans med pluggandet, jag vet inte vars jag ska börja. Jag har ingen aning vad vi egentligen ska plugga på och allt är i stort sett på engelska. Det här känns så omöjligt, lika bra att hoppa av hela skiten för det här kommer jag aldrig någonsin ta mig igenom..
Det suger att vara mig just nu :(


Varit in till stan och ätit middag med kent och niklas, snart ska jag se desperate housewives sen blir det en hel natt då jag sliter mig i håret och får ångest över detta skit alltså.


Motivation, var är du????
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

skadeglad!

hahaha den här är så jävla rolig. Hur kan man bli så arg?! Skadeglädje är den enda sanna glädjen, eller iallafall den roligaste :D:D:D

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Humor / l‰nka inl‰gget

   

gratis är gott

nu måste jag plugga, det sugeeeeer verkligen. Jag har aldrig varit så less på nånting som skolan just nu..
Först blir det lite mysig musik och lunch sen sätter jag igång, ojaa!

Klicka här så får ni gratis spotifypremium :D


jo hej
K O M M E N T E R A (5)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

tid

Bra helg. Jag har alltid bra helger nuförtiden :) Igår gjorde jag och magda luleå och allstar osäkert. Helt galen kväll men jag hade riktigt roligt, allstar brukar va segt men igår var det bra. Sen att jag har fått träffa micaela ihelgen var helthelthelt lovely. Man inser inte hur mycket man saknar någon fören man ses igen och man påminns om hur grymt bra denna människa är :)

Tänk om man skulle ha mer tid och pengar, så mycket jag skulle göra då. Jag vill verkligen fara och hälsa på massa vänner neråt sverige men när ska jag lyckas med det? Never gonna happen så länge jag pluggar..



Nu ska jag sova så jag är pigg och kry till imorgonbitti
godnatt
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

återseende.

igår fick jag träffa micaela igen, underbart återseende. Så sjukt kul att ses och vi hade riktigt kul på olivers. Sen har man alltid lite ångest över saker man råkar göra när alkoholen tar över ens hjärna en aning-

Ikväll blir det utgång med magda, och idag ska jag låta bli att använda den där jäkla telefonen, det är den som orsakar mig trubbel. Uschhh lite ångest har jag men förhoppningvis går det snart över :p
Nu väntar jag på att mor och far ska dyka upp med en vinflaska åt mig sen tar jag tag i mig själv och beger mig in till stan :)

ha en bra helg allihopa!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

energi

skrivit klart rapport idag. Blev klar till lunch så sen dess har jag bara legat här hemma, kollar lite serier och blivit seg. Jag känner mig verkligen jätterisig när jag ligger hemma och bara chillar. Ett bra tips är då att fixa till sig, man blir genast mycket piggare. Så det är det jag sysslat med. Nu när jag har energi ska jag plocka ihop lite här sen blir det ner på affären och handla lite :)

EEEY jag har helg, och det ryktas om att älskade Micaela anlänt till stan. Imorgon då blire party med fina tjejer :)

 
före och efter, ser ni hur mycket gladare jag är nu ;p
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

jag bara är

idag satt jag och Sofie och prata om hur tråkig vi har blivit gällande bloggandet. När man var ung och dum var man inte rädd för att stå för hur man kände. Det spelade ingen roll att precis alla kunde läsa om när man mådde piss, när någon gjorde en ledsen eller arg, eller när man helt enkelt sprudlade av glädje. Nu har man blivit feg och rädd och bloggen har blivit svintråkig. Det är bra att man förstått att vissa grejer bör man nog hålla för sig själv, saker man känner för stunden liksom. Det har hänt väldigt många gånger att jag skrivit något jättepersonligt och sen placerat det i utkasten. Jag älskar att skriva av mig, det får en att rensa tankarna och se saker klarare. Kanske dags att köpa en dagbok?

Jag ska försöka dela med mig mer, jag vet att jag har blivit jättetråkig. Men just nu finns det inte så mycket att dela med sig av. Jag mår verken piss eller är sprudlande glad. Jag bara är förtillfället och det duger mer än väl just nu :)

Försökt hitta ny musik tilll min topp tio. En bonus låt här nedan som inte finns på spotify. Alltså det ligger tungt arbete i det här, men jag gillar det :D
Sängen och lite serier nu..

sovgott

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Musik / l‰nka inl‰gget

   

bröder

idag var en betydligt bättre dag. Jag och Sofie har verkligen haft en toppen dag, pluggandet har aldrig rullat på såhär bra någonsin. Vilket var otroligt tacksamt med tanke på att den här kursen är så sinnessjukt tråkig. Ett halvår till slutpraktik. SINNEEEEEEEEEEEEEEEES! :D
Nu ska jag snart se paradise hotel, sen ta en dusch innan jag slänger mig i sängen. Ska försöka sova bort min stackars härjade hals.. När ska den börja fungera normalt igen? Har krånglat i 1,5 år nu. 17 november ska en ny spirometri göras så då får vi se vad den visar.


 

Kom att tänka på dom här två underbara människorna igår. Och idag hörde en av sig och hörde hur jag mådde. Jag tycker synd om er som inte har en bror, eller alla er som inte har mina bröder. Dom är lätt de bästa jag vet, ni får mig alltid att må bra. ♥


K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

nej

det är många saker som fått mig en aning nere idag. Så nu går jag och lägger mig och hoppas på en mycket bättre dag imorgon!

godnatt

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

tung söndag

jag har ett problem,  jag är jättetrött, dåsig och slut i kroppen. Även fast inte halsen gör särskilt ont så känns det att jag  blivit sjuk. Jag hostar, dricker vatten och försöker vara så tyst som möjligt. Jag försöker kämpa mig igenom böcker och artiklar men håller hela tiden att falla in i sömn. Jag orkar inte ens hålla i boken. Men jag måste för imorgon ska jag vara kunnig för då ska jag och sofie ta tag i rapporten. Hålll tummarna för mig att jag piggnar på mig. Tackar gudarna för att jag inte är bakis iaf, verken huvudvärk elller illamående. Kan ju iofs bero på att jag tog det jävligt lugnt igår.

Nu ska jag hopppa in i duschen och äta nå rester sen fortsätter jag kämpa vidare.
BYYYEEE
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

hes

fan vad hes jag är, sjukt dåligt. Te hjälper fan inte.
godnatt! :)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

unna sig :)

läst lite. Nu ska jag fixa mig och sen åka in till stan en sväng behöver en ny bh, outfit, ev nya vinterskor och 20 minuters solning. Man ska unna sig när det är helg, särskilt när inte ikearesan blev av :(

Ha en bra helg lovelyssss!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

ojsan

haha skickade ett töntigt mail och ångrade mig genast. Nåhå man lever bara en gång, inget att bry sig om liksom. Jag tror jag var lite i fyllan, mentalfylla eller nånting.


EEYYYYY!!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

fest?

Ihelgen blir det feeest! Kanske tvådagars till och med. När kommer den där helgen då man absolut inte gör någonting? Jag kan inte minnas en helg då jag inte var ut och har det hänt har det varit på grund av jobb eller plugg. Hade faktiskt varit mys med en lugn helg men hur mys är det när man inte har någon att dela den med? Inte alls. Jag trivs bra med att vara social och träffa människor, det bästa jag vet faktiskt. Synd bara att det ofta måste innebära huvudvärk, illamående och allmänt sega dagar efteråt ;p



Bjuder på tre bilder från ihelgen.

mamma, mormor, morfar

broder

mammas chokladpannacotta



Nu går jag och lägger mig, godnatt

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

sjuk?

i två års tid har jag haft halsproblem, hostat, slemmat, svårt att svälja och andas. Det känns helt enkelt som att min  hals blivit betydligt mindre, att det helt har svullnat igen. Förra hösten gick jag till vårdcentralen då problemen hållt på i ett år och jag fick inse att det inte handlade om en långvarig förkylning. Läkaren lyssnade på min lugnor, de tog massa blodprover och gjorde en spirometri. Blodproverna visade endast på allergi mot katter, ingen infektion och spirometrin visade på nedsatt lungkapacitet. Läkaren trodde på astma. Först fick jag bricanyl vilket inte hjälpte över huvudtaget. Fick börja med pulmicort istället och då försvann min ständiga hosta och spirometrin visade på bättre lungkapacitet. Sen dess har vi inte gjort mer, men jag har fortfarande alla övriga problem förutom hostan och nu är jag less. Har börjat kika ner i min egen hals och har upptäckt att ena halsmandeln är uppsvullen, nu vet jag ju inte hur länge det varit så men eftersom jag inte är förkyld i övrigt så antar jag att det är dags med ett nytt samtal till vårdcentralen. Det känns så jobbigt men att inte kunna sova är rätt jobbigt i längden. Så imorgon ska jag ta tag i det, jag lovar..

Nu blir det sängen.
sovgott
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

new.

Idag har jag och Sofie tagit tag i den kvalitativa innehållsanalysen, astråkigt. Men det gick rätt bra ändå, än så länge :p. Nu ska jag plocka ihop här och påbörja middagen. Har bjudit hit Cissi på middag så jag hoppas hon dyker upp där vid 18 :)


Ny vecka, ny musik :)



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

desperate!

nu ska jag se desperate, gud så jag har längtat. Jag är spänd av förväntan! hehe. Tacokvällen var riktigt trevlig, gratis är gott ;p. När jag kom hem har jag mest läst bloggar och väntat på att klockan ska bli nio, det har gått segt så jag fördrev tiden med att ta lite flumbilder, haha :P

  
upp och ner.

läsa massvis med artiklar sen, tyck lite synd om mig!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget