spenderar

nu har jag unnat mig en ny kamera, kläder och en resa. Så nu har jag från och med nu köpstopp. Usch lite ångest har jag, men bara liteeee...

Snart kommer skattepengarna :D
Nu ska jag plugga och städa :(

See you!



i lördags.

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

jag visste det!

bra helg. Utgång igår med mina fina vänner. Blev lite för mycket av det goda så jag pallrade mig hem lite tidigare än dom andra :p Därför har denna dag spenderats i sängen och inne på toaletten, mer än så behöver jag väl inte säga..

Nu mår jag äntligen lite bättre och ska försöka ta mig i sängen för imrogon är det dags för opponering på skolan. Det känns rätt  jobbigt, känner mig inte alls förberedd.


Btw jag visste att fucking Anna Bergendahl skulle åka ut, dessutom hejade jag på tyskland och belgien. Så tills nästa år borde svenska folket överlämna hela jurygrejen åt mig! ;D

Här är vinnarlåten, tycker den är rätt skön :)


sovgottt
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Musik / l‰nka inl‰gget

   

Happy hour

idag har jag och min fina vän Hanna bokat en utlandsresa. Den 16 juni åker vi till Turkiet-Alanya :D Jag är så överlycklig och glad att jag inte kan sitta still. Alla som känner mig vet hur länge jag varit på väg och nu blir det äntligen av. Vi  kommer ha så grymt roligt och jag är så himla glad att jag får dela detta med Hannopannosockersöt! ♥


Nu ska jag prova plugga. Tvivlar dock att det kommer gå ;p
HEJRRRÅ


+
 
= SANT ;D


K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

önska

Här är kameran jag önskar mig i födelsedagpresent eller ett bidrag iaf! :) Det är ju faktiskt bara två veckor kvar imorgon. 22 hoja!




K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

ändrade planer

Idag har jag varit och träffat Alex en snabbis, hämtade mitt id smink och sen hann vi prata en stund innan hon skulle hemåt. Efter det begav jag mig mot Cissi, där har jag hållt hus resten av kvällen. Blev bjuden på köttbullar och sen har jag, Cissi och Levi bakat en äppelpaj och legat i soffan och degat. Cissi flätade mitt hår och sen masserade vi varandra 15 min var x2 :D

Har konstigt nog ändå hunnit med att surra med resterande sockerbitar i telefon en stund. Jag och Hannopanno söker febrilt en resa, nu ska det bli av. Allt är ordnat i minsta detaljt utom själva resan och Hannas pass, haha. Vi håller oss fortfarande lugna och tror att den billiga drömresan snart kommer dyka upp. Håll tummarna lite extra för oss, hursom så kommer vi ändå ta oss iväg på nå vis :)


Umeåresan blir iaf inte av. Det visade sig att vårat boende kommer vara alldeles tomt pga flytt. Så till helgen kommer Sofia hit istället, vi ska shoppa kläder för alla pengar vi inte slösar i umeå. Sen ska vi äta gott, se sex and the city 2, dricka vin, kolla eurovision samt stuka :D Kommer bli en superbra helg ändå.


Nu ska jag leta en artikel och sen sova.
puss

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

sunday

Somnade sent igår. Vaknade ändå i hyffsat bra tid men har hamnat framför datorn och läst om hur tragiskt livet behandlar vissa människor..

Nu ska jag fixa i ordning mig och försöka ta mig igenom lite pluggande. Får se om jag orkar fara till boden och hämta mitt id mineral startkit eller om jag ber Alex ta med det imorgon hit till Luleå.
Har förresten rasat ett kilo i vikt efter att stått still på samma vikt ett bra tag nu, jag närmare mig åtminstone min viktgräns, haha  :p


hejsss.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Man slutar aldrig förvånas.

det har gått över två år och fortfarande kan du inte släppa alla dina känslor. Jag har verkligen inga känslor kvar för dig verken goda eller onda. Jag har liksom lagt allt gammalt bakom mig och ser dig precis som vem som helst. Alltså bryr jag mig inte om jag träffar på dig eller inte. Om jag sitter i samma rum eller hundra mil bort. Jag bryr mig inte om du skulle komma förbi eller låta bli. Jag var överhuvudtaget inte intresserad av att träffa dig utan mina vänner som tyvärr befann sig där just.

Det krävs väldigt mycket innan jag skulle förbjuda någon att komma till mig men eftersom du nu gör det kan man inte skylla på annat än att du fortfarande inte släppt det gamla.
Kom igen, ta tag i dig själv och gå vidare för fan! Slutligen sluta ring mig i fortsättningen, jag är inte intresserad att höra vad du har att säga, ärligt talat så är det sällan eller aldrig intressant. Du är en väldigt konstig människa. Hoppas du får ordning på dig själv någon gång.

Nu ska jag käka sen in till stan och mysa med Cissi och flera :)
pusss!
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

22 maj

blev inget pluggande idag. Tar mig igenom den andra boken imorgon. Nu ska jag diska sen beger jag mig till magda för lite häng :)

Ha en bra lördag kära vänner.
puss på er!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

duktigt

Nu har jag varit en duktig tjej och hunnit igenom en av två böcker på litteraturfrågorna. Känns riktigt bra! :) Det är ju fredag trots allt och ändå sitter jag hemma och pluggar, det är fan starkt jobbat! :D haha.

Försov mig imorse, TVÅ TIMMAR! Det är fan inte okej, jag måste ha stängt av klockan i sömnen :( Men tog igen det på en gång då jag stannade kvar till 18, hann gå igenom mittbedömningen så det var väl bra antar. Synd att jag missade en middag bara med fina far och fina storebror. Nåhå det kommer fler gånger antar jag..

Nu ska jag se senaste avsnitt av one tree hill och sen sova. Ska försöka få bort andra boken av litteraturfrågorna imorgon och gå igenom webbkursen. Jag vet att detta är skittråkigt att läsa men jag var som bara tvungen få ur mig det.


Nästa helg är praktiken över och jag beger mig tillsammans med Sofia och flera ner till umeå och brännbollsyran. Tror det kommer bli riktigt skoj :) Helgen därpå är det dags för avslutningsfesten, den kommer nog bli alldeles jättegrym ;D



godnatt

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

brun?

sommarvädret är fortfarande kvar. Jag och Sofie har legat här utanför mig och stekt i solen sen vi kom hem från  VFUn. Sen har jag gräddat våfflor och hämtat ut mina bruna linser :). Gick betydligt bättre denna gång. Nu när det har blivit lite svalare kanske jag ska ta den där promenaden jag talat om ett tag nu? Kanske nån  av tjejerna är sugen att hänga på? Men troligtvis inte eftersom dom varit duktiga och crossfitat.. Och Emil svara inte :(

Fick ett ubergulligt mms av mina föräldrar som är utomlands, dom är så söta och kära i varandra. Jag längtar också tills jag firar 30 årsdag med min käresta :D



Här får ni en bild på mina rådjursögon, haha ;p



SEE YOU, hejsvejs.

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

fejk

jag och mitt långa hår har återförenats. När det börjar bli sommar har jag ju som en tendens att ta fram det. Men nu blir det nog bara kvar över helgen :) Imorgon blir det sommarfest, jag ska vara lättklädd och snygg! haha ;)

   

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

Livet leker

Vilken dag. Var på sjukhuset till strax efter tre någon gång. När jag kom ut fick jag en smärre chock över vädret. Hallå det hade ju blivit sommar!! :D:D:D Eftersom jag skulle ha tvätt och städdag var jag lite ledsen i själen. Men ånej innan jag kom hem hade jag blivit på så bra humör att städningen och tvättningen gick hur bra som helst. hade öppen balkongdörren och var ut med jämna mellanrum för att känna de varma solstrålarna mot mina kinder. AAAH JAG ÄLSKAR VERKLIGEN SOMMARVÄDER :D

Nästa inköp blir lätt utemöbler, här ska det solas. Har perfekt utsikt, gåvägen alldeles utanför och där går det många heta, lättklädda killar förbi. Kan inte bli mycket bättre ;) haha.

Har lyckats tvätta, hänga och vika fem tvättar. Sen har jag städat och dammtorkat, handlat, lagat gomiddag samt diskat undan all disk och gjort en matlåda till på måndag :).
Imorgon ska jag slutgöra allt genom att dammsuga och skura. Sen ska jag försöka plugga undan lite grejer och strukturera upp allt så jag hinner med det som måste göras. Just nu är mitt schema fullspäckat med alla studieuppgifter, eximinationer, bedömningar, introduktioner, resor och jobb. Men jag gillar när det händer saker och jag gillar när sommaren är på vägen (än en gång), haha :p Den här sommaren kan faktiskt bli den bästa sommaren i mitt liv, det känns då så iaf. Jag har så mycket jag har planerat trots massor med jobb. Vänner, nöjen och pengar är allt jag behöver i sommar ;)

Har hunnit surra med min favorit Elizabeth och favorit Evelina idag. Härligthärligt, känns som hundra år sen sist. Imorgon blir det mysfika med dom, Annso och Sofie :) Innan det ska jag hinna till vårdcentralen och in till stan handla alkohol och glassa med socketbetan :)




och idag for mor och far utomlands. Jag är avis. Hotellet var tydligen lyxigt! Jag hoppas dom har det underbart och troligttroligtvis är jag i utlandet om en månad!!! Livet kan inte vara bättre än så här just nu. I LOVE MY LIFE

Puss och kram skumbanan!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Back off!

Less jag blir. INGEN RÖR MIN LILLEBROR!!!

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

good times

sommarplåga?



Bra är den iallafall. Nu ska jag sova!
Sleep tight
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Musik / l‰nka inl‰gget

   

i veckan...

Det rullar väl på som vanligt. Fick ett sms ikväll om att jag vunnit 2 oriflame-kit i en tävling som telia anordnade här om veckan. Inte illa :D Imorgon blir det en till kväll på avd 32. Sen går jag två förmiddagar och får en till långhelg. Torsdag har jag tvättkväll vilket verkligen är behövligt. Någon av dagarna ska jag även hinna med en storstädning. På fredag blir det ett besök på vårdcentralen för uppföljning av utredningen på mina halsproblem. Just nu tror dom på en astma, men vad vet jag. Vi kan ju kanske hoppas på nå annat men huvudsaken är då att jag får bort det för nu är jag less. Dock så hatar jag att medicinera mig och överväger ändå om det är värt det? Jag menar det är ju egentligen bara innan jag somnar jag har problem men det är ändå irriterande!

På fredag blir det också en mysfika med mina tjejer, lololovely Bettan, Annso, Evve och Doofie! ♥. Så jag saknat dom, nu är det alldeles för längesen. Det är väl det enda som suger med all VFU att tiden att umgås begränsas så.


Nåhå här får ni en bild på mitt hår sen Alex fixade det. Hon är gode bäst på det där även om jag är lite orolig just efter en förnyelse så går det ändå alltid över på sisådär några timmar =)



Nu är jag sjukligt sugen på chokladbollar. Har varit det i flera månader men jag vet inte om jag vågar trycka i mig dom. Jag ligger nått kilo över min gräns och det känns inte allls bra. Hallå det är sommar snart och jag väger mer än någonsin. Tråkigt men sant! Funderar på en riktigt diet nu men än så länge har jag bara funderat. Att jag var nykter i Lördags tycker jag var en bra början! ;) hahaha

pussis



Dessutom är jag alldeles glad i själen för en sak ;D
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

söndag

har nyss ätit en god middag med mor, far och lillebror. Försökte få dom att spela ett spel med mig men dom är alldeles för seg. Så nu har jag packat mina grejer och ska snart ta gollen och köra till luleå igen. Imorgon är en ny dag på psykiatri avdelningen på sunderbyn.



i fredags var ju som sagt begravningen för farfar. Det blev så bra det kan bli och det var trevligt att träffa släkten. Det blir ju tyvärr inte allt för ofta. Här är några bilder.
  






K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

klump

Jag har kommit på att jag behöver en iphone. Den verkar rolig att ha helt enkelt men eftersom jag är en urfattig student kan man inte göra annat än detta.

Kvällen har varit bra fram tills nu, vi har grillat och chillat. Jag har hållt mig nykter men sen tjura min bror ihop och allt blev tråkigt. Nu ligger jag här ensam och vet inte om jag lovat att skjutsa hem några ikväll eller inte? Jag får inte heller tag på dom så om jag nu blir ubertrött får dom väl väcka mig om jag somnat :p. Jätteskönt med en lugn dag och kväll iaf..

Igår var det mys hos storebror, vin, spel och skratt enda till efter tre på morgon? Toppenkväll :)




åh vet inte vad jag ska göra. Fick helt plötsligt en sån där konstig känsla i magen ni vet. Helknasigt :P
godnatt på er
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

VLM

Vuollerim nu. Har fixat håret idag, eller Alex har. Sen for vi till boden och plocka upp Kim och vidare till bredåker för att kolla lite fotbollsmatch. Efter det fortsatte jag och Kim hem hit. Riktigt trevlig idag, JEEJ :D

Nu är det dags att sova för imorgon är det dags för begravning, ett sista avsked av farfar. Resten av helgen är obokad och det känns verkligen jätteskönt. Jag behöver nog göra ingenting eller åtminstone inte planera och stressa till något. Det som händer händer och jag hoppas på någonting roligt om än lugnt :)


Trodde att min rethosta var över nu när jag fått pulmicort men så fort jag kom hit så är den tillbaka. Det är nog så att katten förvärrar allt ändå.. :(




godnatt
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

spotify next generation



Igår fixade jag spotify next generation, superbra är det så skaffa det ni med. Istället för att jag ska komma med en dålig förklaring vad som är nytt så får ni en film på det sen är det bara ladda hem det från deras hemsida. Nu har jag hjälpt er på traven minsann.



Nu ska jag laga nå mat, nån som har nått förslag på vad?
puss!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

ilandsproblem

 







jag gillar att måla naglarna, det blir fint och jag trivs i det helt enkelt. Problemet är att hälften försvinner på en gång och då måste man ta bort och måla nytt. Det är för mycket jobb för mig därför blir det inte så ofta att jag tar tag i det. Dessutom är jag på väg att skaffa mig ett jobb som inte tillåter målade naglar. trist.

Nu ska jag diska, duscha, kolla nya avsnitt av oth sen blir det sängen. Imorgon ska jag upp med tuppen och tvätta trots att jag är ledig.. Surt sa räven.

natti

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

frågor

jag borde sova men jag kan inte. Ärligt talat så snurrar många tankar i mitt huvud just nu. Tänk om man alltid skulle kunna säga vad man tycker utan att vara rädd för reaktioner och konsekvenser..

tidsfördriv.
Höger- eller vänsterhänt: vänster
Humör just nu: fundersam
Favoritgodis: ostkrokar
Är det nåt du absolut inte äter: rosépeppar. Förstör all mat!
Kläder just nu: jeans och linne
Musik just nu: B.o.B, Hayley Williams & Eminem - airplanes
Vad sa du senast: vi ses
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: ingen aning, det är nog bra som vi har det nu :)
Sommarplaner: utlandsresa, jobba, festivaler, umgås med underbara vänner och festa :)
Fisk eller badkruka: Blir bara mer och mer badkruka för varje år som går :p
Saft eller alkohol: Beror på tillfälle
Hur många kuddar sover du med: 6
Favoritväder: sommar och sol
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: en god kamrat, bra kläder och nånting att ta sig hem med
Spelar du nåt instrument: nej
Morgon- eller nattmänniska: helt klart en nattmänniska, inga tvivel.
Sparare eller slösare: hm, sparare tror jag.
Bästa film: armageddon
Tror på liv på andra planeter: jo, ensam kan vi väl inte vara..
Kommer du ihåg din första kärlek: jo
Älskar du henne/honom fortfarande: nej
Har du några homosexuella vänner: inte vad jag vet
Tror du på mirakel: jarå
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Absolut!
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Ja för det mesta.
Ser du på kärleken som ett misstag: haha näe.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2 - 3
Bio eller promenad: promenad. Är inte alls så mycket för film faktiskt.
Är du kittlig: inte så farligt
Snarkar du? haha ja, har hört rykten om det
Stjärntecken? tvilling
Rädd för insekter? ja vissa.
Äckligaste insekten: Trollsländor är vidriga!
Största svaghet: tror ofta att folk vill mig illa
Det här är jag bra på: lyssna och förlåta
Bästa bok? oj minns inte, så längesen jag läste en bok. Anne Franks dagbok har jag för mig var bra 
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
Läsa tankar
Vad vill du jobba som? sjuksköterska hoppas jag
Chips, morötter eller godis? chips
Pizza eller hamburgare? hamburgare, har inte ätit pizza på flera år
Skriver du dagbok? nej, bloggen får räcka.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? piercingar får räcka som det är. Tatuera mig vill jag däremot.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) haha för det mesta stökigt
Gungar du på stolen? nej
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? vore coolt
Vilken hand håller du gaffeln i ? vänster
Är du rädd för blod? nej
Saltar du på maten? joo
Gillar du att sjunga? jo tyvärr :p
Anser du att du är stark? haha verkligen inte. Inte fysiskt iaf
Brukar du sola? Ja, solbränna är fint när det inte går till överdrift
Vad gör du om du får hicka? sväljer tre gånger och hoppas på att det går över
Röker du? nej
Snusar du? ibland på fyllan
Använder du knark? nej
Kaffe, te eller inget? te
Har du en besatthet? datorn kanske? haha.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

ny musik?

chillkväll. Har varit och solat mig och sen var jag förbi Cissi och träffade henne, Levi, Linnea och Malin. Vi kollade humorgalan och åt onyttigt. Jag har svullat både igår och idag. Ska inte gotta på ett tag nu, ska bli nyttig så jag kan glänsa i sommar. Lär inte hinna ändra så mycket på min kropp men den kan väl åtminstone få vara som den är nu ;p haha.

Imorgon blir det intro på sunderby sjukhus inför psykatrin vfun. 12 - 14, sen är man ledig resten av dagen. Great! :)



här kommer en bra låt som Micke visat mig. I övrigt så tycker jag det varit dåligt med ny musik. Vet ni nån? Dela med er! :) Jag blir tokig när man inte har nå nytt att lyssna på :p





godnatt vänner

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Musik / l‰nka inl‰gget

   

söndagar.

jag hatar söndagar. Även fast det är den skönaste dagen i veckan då man absolut inte behöver göra nånting, så den ger mig ångest och får mig känna tristress. Det är precis som att man inte får göra nånting eller att alla är så inställda på att bara ligga och samla energi inför kommande vecka eller efter helgens alla bravader. Hursom så känner jag mig idag fånge i söndagens sega timmar.. Hjälp mig! Vi hittar på nå, ring mig nuuuuuu eller kom hit!!


Helgen har annars varit bra. Var i Vuollerim på fredag. Det blev grillat hemma hos patric och sen vidare på dansen en sväng. Tapppade bort pengar, stoppade bråk och blev positivt överraskad vilka trevliga människor det finns :)

Igår var det däremot sjukt seg. Var upp en sväng och kolla backracet innan jag begav mig tillbaka till Lulestad. Väl hemma blev det mys med goda vänner. Frossade i chips, dipp, öl och cola en hel kväll. Idag känner jag mig tjock, men det vare lätt värt! :D

Nu ska jag faktiskt städa och handla. Kylen är tom och väskan måste packas upp. Hade gärnat tagit mig en promenad men jag vet inte riktigt vars jag ska gå. Älskar att ha en färdig gårunda men än har jag inte funnit den här på porrön.. Dags att ta tag i det där kanske :)




på återseende ♥



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget