sol

det var en mycket trevlig kväll igår, var nog det där jag behövde för att få tillbaka nån form av livsglädje :)
Blev flera varv runt lilla luleå sen for vi hem till mig drack te och fikade, spela kort och kika tv enda fram till fem på morgon! :p haha.

Det är världens finaste väder idag men jag måste väl ta tag i det där pluggande nu eftersom jag unnade mig en hel kväll fri från allt det där. Nu gäller det att ligga dessa tre sista dagar. På onsdag är jag nästintill fri! :D




puss
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

ännu en dag

nyvaken och inte sugen på ännu en dag med böckerna. Men man har ju inte mycke annat till val. Som tur är ser det inte ut att vara världens bästa väder, ser ut att blåsa som det alltid gör här men har faktiskt inte vågat kolla termometern :p haha.

Idag står allmän farmakologi och smärtfysiologi på schemat. Ska försöka bli klar med det rätt fort så kanske man kan lyckas med en ledig kväll iaf?

Inatt får jag iaf sovsällskap :) Det kan ju jag behöva, är lesss på dessa ensamma nätter!


Ha en bra dag-
puss!



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Jag och Paris

Jag har alltid fått höra att jag är så lik Paris Hilton, det är ingenting som jag någonsin själv har tyckt. Men här får ni en bild på oss, ser ni nån likhet? :p haha




K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

helt såld

Den där jobbiga känslan börjar krypa sig in på mig just nu, den har inte varit framme på hela dagen. Det har varit så sköööönt. Men nätterna är alltid värst, jag förstår inte. För jag har ju liksom varit själv hela dagen så varför är det sån skillnad? Det är ju inte ens mörkt ute. Åh jag kan inte sitta still!

Nåja har iaf kommit igång med pluggandet nu. Går ju inte snabbt, går segt som fan. Har hunnit igenom njurarna, men har ännu inte hunit med någon av alla dessa balanser vi ska kunna. Det hade jag ju bestämt mig för idag. Nåja nytt försök imorgon. Innerst inne så känns det faktiskt omöjligt att hinna allt, det kommer aldrig gå.

Vaknade sent imorse, eller idag kanske :p Vaknade efter i tolv, skitig och äcklig var jag. Tänkte börja dagen med en varm härlig dusch så jag skulle piggna till. Men näe, det vägrade komma nå vatten då jag slog på kranen så det var bara klä på sig och gå och fika någonting. Hamnade framför den här en stund och gjorde ett nytt försök, fortfarande inget vatten. Bara kallvatten när man vred på varmt kom det ingenting alls. Jag ringde felanmälan och gubben på andra sidan luren sa att det skulle komma någon en annan dag, inte då idag. Jag talade om att jag var i behov av en dusch men det verkade inte spela nån roll. Jag ringde upp igen lite senare och då förklara han att dom höll på med nånting en gata bort och att vattnet skulle komma tillbaka senare.
Då blev det lite plugg sen åt jag middag, pratade lite telefon och hipsvips är klockan snart två. Fortfarande oduschad. Men vattnet är typ brunt så det känns inte så fräsch att duscha då. Så imorgonbitti blir det ett nytt försök, förhoppningsvis mycket tidigare för jag måste vara jätte duktig imorgon. Oja jag vill ha klart allt imorgon för det ska tydligen vara fint väder ihelgen och snart är jag lika blek som jag varit. Mina 4 heldagar då jag solade kan väl ändå inte vara förjäves, jag måste hålla den bränna vid liv! Men någon ledighet i helgen vet jag ju redan nu att jag kan glömma.

Kanske går och lägger mig på parkeringen med böckerna, det skulle minsann se ut, haha ;p


Är förresten helt såld på en låt som Kim lagt in på sin spotify jag har nött den sådär miljoner gånger idag och jag är fortfarande inte less, den är helt jävla grym. Tyvärr hittar jag den inte på youtube men här har ni den ni som har spotify :)
spotify:track:4icIbLpCpj6IbW0NBlA9PP


godnatt.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

stormar

Vilken storm det varit här utanför hela kvällen, ser ut som att björken håller på att blåsa omkull, och mitt fönster har inte gått att stänga ordentligt förens nu, så jag har riktigt känt vindarna svepa över min frusna kropp, men nu lyckades mina klena armar få styrka till att stänga det ;)

nu har jag tänkt fika, sen blir det lite plugg. Eller ska jag gå i säng och stiga upp tidigt imorgon? Äh måste nog göra lite till om jag alls ska kunna sova gott. Har fixat min blogg lite idag, är fortfarande inte nöjd. Tror inte riktigt jag har ögat för det där med design som vissa har. Menmen jag försöker iaf på egenhand och fuskar inte och lejar nå proffs som dom flesta gör ;p haha

Har just pratat med alex i telefon 1,5 timme. Det var skönt, jag kom som på bättre tankar.. Hon säger det så rakt och ärligt och innerst inne så vet jag väl ungefär hur jätterätt hon har :)

Det känns iaf skönt idag, det har verkligen vänt idag. Jag ska väl inte påstå att det är bra, långt ifrån men det är ändå mycket bättre än igår och jag har faktiskt inte släppt en enda tår än. Men natten är värst, det är då alla tankar som jag försöker trycka undan kryper sig fram och ger mig den där jätteklumpen i magen. Men även fast jag vet hur jag egentligen velat ha det så inser jag nu att det aldrig kommer hända. Och det är väl en bra insikt, för då kan man åtminstone gå vidare.
Det här är iaf vad jag känner nu för idag känner jag mig stark :)



nästa vecka blir jag långhårig igen :D



godnatt sen
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

mer sex! :)

Hittade den där artikeln, fatta bra?! Eller ja jag vet ju inte om den kommer hjälpa mig så mycket just nu, men i fortsättningen vet man ju vad man ska satsa på ;p haha. Kanske därför allergin lugnat sig för varje år som går. Frågan är ju bara varför den iår kommit tillbaka och drabbat mig mer än på länge ;p haha.
Jaja fortsätt ligga alla pollenallergiker nu har ni en bra anledning till det :D


Goda nyheter till dig som lider av pollenallergi och hösnuva? Ny forskning visar att sex kan hjälpa mot snuva och rinnande ögon, skriver magasinet Marie Claire.

Nu har forskare vid Tabriz Medical University i Iran hittat en länk mellan näsan och reproduktionsorganen. Forskarna hävdar att sex får våra blodkärl att dra ihop sig och öppnar samtidigt blockerade näsgångar och klarnar rinnande ögon, och då alltså lindra besvären.

Mer njutbar och billigare
Forskarna har ännu inte genomfört kliniska tester som bevisar teorin, men om experternas hypotes stämmer så får allergimedicinerna konkurrens.
Neurologen Sina Zarrintan bedyrar att hans metod kommer att vara mycket mer njutbar och mycket billigare. "Det kan göras vid behov och anpassas till hur svåra problem man har." En av Sina Zarrintans kollegor, Mohammed Amin Abolghassemi Fakhree, från samma universitet menar att det finns gränser för hur bra den här metoden kan hjälpa människor med allergibesvär, tillexempel de som inte har en sexpartner.







Nej nu blir det äta något för mig, har sovit i flera timmar men hann iaf strukturer upp allt innan det. Efter matten blir det läkemedelsräkingen och sen desperate housewives :)





K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

ny mobil?

det känns som att mitt huvud ska sprängas, blev ju alldeles för lite sömn inatt, ca 3 timmar! Men nu ska jag fan ta tag i pluggandet, jag måste. För jag vill fan inte ha omtenta där i augusti skulle kännas så surt bara.

Ska ta mig en ipren och sen strukturera upp alltihopa. Kanske äta nåning också, nån slags lunch.


Har förresten hittat en telefon som jag vill ha, problemet är bara det att jag inte har pengar och att den är jäkligt lik den jag har nu både på utseende och funktion, så därför skulle det ju vara jävligt onödigt slöseri. Nog för att den här snart kommer gå sönder, men som student får man inte unna sig nå fören det verkligen måstes!

Nåja här har i pärlan :)




K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

sjuk..

Nu är det ju så att jag har blivit sjuk, imorse när jag vakna hade jag så sjukt ont i halsen. Jag försökte harkla upp det som kändes som slem i själva halsen vilket var omöjligt och gjorde bara att jag bara fick mer ont samtidigt som det kändes som att jag knappt kunde andas. Näsan rinner litegrann men inte allt för farligt, kan ju bero på pollen också.
Nyser iaf som fan nu när det är den värsta tiden som pollenallergiker vilket också gör att det bara gör ondare i halsen, det riktigt river till då jag nyser.
 
Iaf så for jag på skolan vid nio idag för att fixa en rapport som hade lite småfel. När jag kom hem värkte skallen som aldrig för och halsen sved så att det inte gick att koncentrera sig på nå, till sist gav jag upp, tog en ipren och gick och la mig.
Har sovit till nu men det var faktiskt bra för nu är huvudvärken borta, halsen gör inte alls lika ont och det känns lite lättare allting så nu blir det lite plugg sen mat och sen åter till pluggandet.
Nu gäller det fan att vara effektiv i fortsättningen eftersom att det visade sig att det blir 2 heldagar på skolan i veckan imorgon och på onsdag. Fan så olämpligt och jobbigt det känns. Nåja då får man väl plugga kvällarna då, men det blir ju inget natt plugg som jag bruka gilla om jag ska orka upp och nånsin lyckas bli frisk.



Hittade massa sms igår på min mobil förlängesen, och oja vi har haft det bra en gång i tiden det kan jag lova., från båda håll.
Det känns skönt att fått det bekräftat, man är som bäst på att bara tänka på allt dåligt och sen inbilla sig att det alltid varit så, men det är fan inte sanningen!


undra om man ska ner och köpa nå halstabletter, orkar jag utsätta mig för luleblåsten? :p
pusshej
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

lite att göra?

tog de här av petra för litetidsfördriv, vill verkligen inte plugga det är alldeles för mycket för att alls veta vart man ska börja.

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig? Oki. Var är du?

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis? Jag stiger ur sängen nu.

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss? Nä precis, ja men jag ringer sen :)

4. Vilket sms blev du mest berörd av? Nä fan jag har varit där och bad dig följa med hit så nu äre bara komma

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig? Jaha, var är ni?

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor? Hej, hur är det?

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom? Tja ring mig om du har tråkigt så surrar vi

8. Vad vill du höra mest av allt? Men vad lugna dig nu!

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt? Hej gumman, är i piteå.

10. Din romantiska replik? Kom igen nu kajsa sover du redan?

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen? Okej låter bra :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

23.13

nu är jag i Gammelstan. Har så ont i magen, kan inte koncentrera mig och borde egentligen har folk omkring mig dygnet runt för att dämpa det. Men det går över med tiden. Efter tentan kommer det nog kännas lite bättre ska ni se!

Såg just click, seriöst jag skulle vilja ha en såndär fjärrkontroll, jag skulle sköta det bättre än han bara. Frysa tiden då allt kändes jobbigt, då jag behöver vila. Spola tillbaka tiden då saker blivit fel och spola fram två år så jag slipper skolan och kan börja jobba istället :)


Nu är det grannfejden på tv så jag får se om det blir det och en kopp te eller plugga?
En kopp te blir det hur som helst för kim har smittat ner mig så nu har jag svinont i halsen. Inte lämpligt alls!



hej.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

mina killar ;)






Oja dom är så läckra och deras karaktärer i OC och one tree hill har satt sig i mitt hjärta. Varför kan det inte finnas såna här killar i verkligheten? Svinsnygga töntar med världens snällaste hjärta, någon som aldrig skulle göra en illa och alltid finnas där för en. Haha jag kan lova er hade seth eller luke funnits hade dom varit mina förlängesen, båda två ;D

hej så länge
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

pengar

jaha då var den här helgen snart slut, och det är dags för studerna igen, den här gången på allvar. Ikväll blir det nöta läkemedelsräkning.  Innan dess blir det bilbingo, ge mig tur, ge mig pengar. snääällla jag behöver dom!
Håll tummarna för mig :)


Nu ska jag ut en sväng
puss
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

nattsamtal :)

blev sent igår, precis när jag la mig i sängen och tänkte slå igen ögonen så ringde telefonen. Det visade sig vara en kär gammal vän och det slutade med ett rätt långt samtal om allt och ingenting. Jaa somnade himla sent men det gör då ingenting :)

Idag ska jag plugga en hel del, ska se om Hanna vill med ut på en promenad senare för vädret är himla najs :)

Tror btw att det blir luleå ihelgen är inte sugen överhuvudtaget att börja bege mig mot vlm så varför då göra det?
Nja kanske blir en utgång här istället :D heheeee


nej nu till latinen och siffrorna
bye
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

utlandet, oja! :)

rapportskrivningen klar. Så nu strax blir det läkemedelsräkning och masssor med latinska namn, leder, muskler, skelettdelar.och imorgon blir det förhoppningsvis en heldag med plugg sen vuollerim eller häng med lulebrudarna :)

Fan vad jag vill utomlands, det var så längesen sist och jag längtar bara till en härlig strand, klarblått vatten och masssor med sol. Jag vill bli sådär riktigt solbränd! Nog för att jag faktiskt lyckats bli lite brun under helgen men ändå. Har provat att fråga och tjata om det i stort sett tillhela min bekantskapskrets vänner, bekanta, släkt och familj. Ingen vill! Varför? Vad gör jag för fel? .p haha.

Iaf så har jag lite smånapp här och där, men det känns som så oklrt och då vet jag att det inte blir.. Jag och Hanna har tänkt ha det sådär i bakhuvudet till augusti, och ta en sista minuten då. Men nu visar det sig att Marie en av min mammas vänner berätta att det typ inte ens finns några resor nu och då blir det nog inte mycket av sista minuten iår heller :(
Robban är väl inte så sugen och mamma säger mest ingenting. Kent och Kim vill vänta tills Kim blir lite äldre och Alex ska fara med Sebbe. Maria har varit och flängt nog och vill nog bara hänga i Sverige. Therese har nog att göra och ska fara med Jonas om hon ska någonstans. Cissi ska jobba och spara.. Ja så nu vet jag ingen mer.

Någon som är sugen? ;)

Börjar ju tvivla på att jag alls kommer ha råd iofs men vafan, har ju inte fyllt år än så :D hehe.


mysigt va! ;)





Nä nu ska jag plugga, enda anledningen att jag alls skriver är bara för att skjuta upp allt det jobbiga lite till. Ge mig regn!
ha det bra hörrni
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

jag har blivit tråkig

min blogg har blivit så tråkig så jag har inte tänkt skriva nånting nu fören jag har nå vettigt att säga eller åtminstone nå roligt.

Dessutom har jag massor att plugga för nu är det snart tenta, sista tentan detta läsår år, och jaaa det ska bli så skönt! :D
Tills dess ska jag ha lärt mig allt om smärtfysiologi, njurarnas anatomi och fysiologi, syra- och basbalansen, allmän farmakologi - muskler, leder, skelettet och läkemedelsräkning m.m. Massa latin, vilket känn skit. Jag hatar språk överhuvudtaget det är så svårt för min skalle att få in det och absolut att minnas det.


He blir nog fint, ska spåna på ett riktigt bra inlägg till nästa gång. Men det kan ju dröja!
Om vi inte hörs innan dess så ha en bra sommar! ;p


tjooobre
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

fint

fan vilken härlig helg, alldeles jätte sommarfint har det varit :D Och är fortfarande. 

Ifredags var vi hos tommy / marie och chilla.
Igår blev det grillade jag och robban, sen for vi till storbacken och kolla vad dom pyssla med där blev lite robinson tittande och sen kubbspel :) I slutändan var vårat lag ändå bäst ;) hehe

Efter det blev grilla korv uppe på bomyrberget himla mysigt, ja var alldeles jättenöjd med den dagen. Och hela helgen, det är så udnerbart kul med sommar! :D



nej nu ska jag ringa robban så jag får fixa mig lite innan grillingen här på långgatan
och sen på tisdag blir det lleå igen och tokplugg, jag längtar då inte. 


nåja pysshej
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

snabbis

fan vad fint med sol! :) Nu ska jag och robban ut och sola ettt litet tag, blir nog fint :D

Återkommer senare med en bättre update



ha en bra dag så länge!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

snarast!

varför in i helvete är inte boxarsäcken uppe än som jag fick av mina bröder i julklapp, hade varit jävligt välbehövligt. Något som måste fixas snaraaast!!!



Nåja nu blire sängen, börjar jobba sju, så ska väl upp om sisådär 5 timmar, och innan jag har somnat är den väl fem?




aaaaah nu får det här ta och bli underbart bra, snaraaast det med.
 Mycket snarast nu, dags att ta tag i sitt liv göra nå åt det sluta klaga och bli en bra människa, en duktig människa.

nog märks det att jag är trött. pussshej natttti
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

god bit på vägen

jag är trött, har ännu inte städat klart men har då iaf kommit en bra bit på vägen =) Får fixa resten imorgon innan jag börjar. Imorgon blir det eftermiddag på sunderbyn 13-22, blir nog bra.

Nu ska jag se one tree hill.

pusss!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

dom här är vi lik! ;)

 
 

MyHeritage: Celebrity Morph - Geneology - Old black and white photos


 
 

MyHeritage: Celebrity Morph - Roots - Family tree charts


 
 

MyHeritage: Celebrity Morph - Family name history - Ancestry search


 
 

MyHeritage: Celebrity Morph - Family tree software - Geneology


 
 

MyHeritage: Celebrity Morph - Family history - Free family tree


 
 

MyHeritage: Celebrity Morph - Geneology - Family photos


 
 

MyHeritage: Celebrity Morph - Pedigree chart - Dynasty


 
 

MyHeritage: Celebrity Morph - Family search - Geneology


 
 

MyHeritage: Släktträd - Släktforskning - Kändis


 
 

MyHeritage: Celebrity Morph - Family reunion - Geneology


 
 

MyHeritage: Släktträd - Släktforskning - Kändisar


 
 

MyHeritage: Celebrity Morph - Old photos - Free family history


 
 

MyHeritage: Släktträd - Släktforskning - Kändis


 
 

MyHeritage: Celebrity Morph - Geneology - Family tree software


 
 

MyHeritage: Släktträd - Släktforskning - Celeb


 
 

MyHeritage: Celebrity Morph - Roots - Pedigree


 
 

MyHeritage: Släktträd - Släktforskning - Kändisar


 

Haha ja vad vet jag, personligen tycker jag helt klart Simon var mest lik sin kändis, riktigt lik faktiskt! :)
Nu ska jag äta och städa vidare. puss

MyHeritage: Släktträd - Släktforskning - Kändis

K O M M E N T E R A (5)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

städa

idag har jag jättemycket jag ska göra så nu är det bara sätta igång, tog ju min vilardag igår så nu har jag absolut igenting tillgodo.


Det blev ju fint väder idag också så det ska bli riktigt fint med en promenad på nån timme innan dess ska jag städa lite, skuuraaa ingen vill veta hur längesen det var jag skurade, äckligt längesen!



förresten, visst har inte eurovision varit?
Det här är inte likt mig, jag brukar ha stenkoll på det! :p


tjohej
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

inte så bra

åh så less har suttit i flera timmar och försökte mig på en header, vilket inte gick så bra. Ni ser ju själv!
Nåja får göra ett nytt försök nån annan gång.

Är onöjd med mig själv att jag i stort sett inte gjort nå av det jag sa. Men ni som känner mig vet att det oftast inte blir nå när det absolut inte finns någon press på mig.

åh imorgon blir det iaf städdag och promenad med Hanna :)

Nu ska jag snart krypa ner under täcket, sovgott!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

monday

finväder och vad gör jag?
Sitter inne och gör annat, men jag orkar inte gå ut det blåser ändå bara här i luleå plus att jag ska städa och plugga strax. Först blir det lite OTH sen handla och laga mat. Gäller bara hinna allt innan dagen är slut, vi ser ju!

Igår kväll var jag till Cissi drack cola och surrade, himla mysigt och på tiden. JAg har verkligen saknat den där tjejen, hon är alldeles guld värd! :)


ha en bra dag
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

vilken helg!

det har varit en riktigt bra helg och jag säger bara det, ibland inser man inte vad man har fören man mister det ett tag. Jag är glad för det, att jag liksom insett vad otroligt mycket jag höll på att gå miste om, och att mitt envisa jag lyckades krångla tillbaka det med en mycket bättre och lättare inställning.

Alllt känns bara underbart fint och jag ser att sommaren är påväg vilket är lika med en glad Kajsa! :)

Jag styrs så lätt av väder och vind, musik osv, och mörkret och vintern gör mig lite deprimerad men nu är det på väg att försvinna. Endast en kurs kvar innan 3 månaders ledighet! Eller inte riktigt, blir ju jobba på bjärka men det ser ut som att jag kommer få ett hyffsat bra schema :D


Igår var det grillning hos knutssons med ett trevligt gäng och idag har tiden bara sprungit förbi, lite snabb visiter här och var avslutades med tårta i storbacken. Nu är jag här hemma i gammelstan igen, ensam och med tron om att det kommer bli lite pluggande ikväll men först ska jag äta lite mat.


Ha det bäst, pusss! :)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

sommar

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget