you won't catch me around here

En av de bästa. ¨
Speak no feeling 
No, I don't believe you (I don't believe you) 
You don't care a bit, 
You Don't Care A Bit


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Våfflor och kvällsol

fin dag idag. Har till och med städat lite, på riktigt den här gången inte bara snack. Dammsugit, dammtorkat, plockat och städat ute på ballen som sett hemsk ut med massa tombukar och skit. En hel del kvar men det är mest i sovrummet så här i vardagsrummet ser det riktigt mysigt ut igen :)

Bjudit Magda och Alex på våfflor, så sjukt gott det är. Sen satt vi ute på balkongen i kvällsolen surrade och njöt av varandras sällskap. Riktigt trevligt :)


Nu ska jag ta mig en dusch och sen krypa ner i sängen med min bok. Imorgon är jag ledig!! :D
Godnatt
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

mörkt

all ära åt sommaren, det är det absolut bästa jag vet på alla sätt och vis. Därför blir jag en aning förvånad att jag varit så deppig de senaste dagarna, det är inte likt mig så här i sommatider. Kan kanske bero på att jag för det mesta har fullt upp under sommaren och inte ens hinner känna efter. Hursomhelst ska detta inlägg inte handla om hur jag mår just nu. Jag orkar inte ens gå in på det. Däremot så tänkte jag gå in på det här med mörker. Det är nämligen kolsvart ute och det är första kvällen jag ens reflekterar över hur mörkt det börjat bli. Mörka kvällar får mig att tänka på hösten och längta lite. Jag är lite som ett djur som byter päls med årstiderna, skillnad är bara att jag inte byter päls utan musiksmak. Sommaren handlar mest om partylåtar medan hösten lockar fram mysiga, lugna, sköna låtar med mycket vettigare texter. Mycket bättre musik och alldeles passande tillsammans med en kopp te och några tända ljus, snart så. Välkommen höst jag väntar på dig.
Nu kryper jag ner i sängen
Natti.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

vänligt

Otroligt mysig kväll med Cissi. Längesen man gjorde ingenting med en kär vän, I lööööve it :). Dessutom är Cissis hem det bästa om man vill mysa för jag känner ingen annan som kan inreda och städa det så fint och mysigt som hon kan. Jag önskar att jag hade samma talang men jag är så långt ifrån det man kan komma tyvärr. Jag skylle rpå lägenheten och hoppas att min nästa inspirera mig mer :)
Nu ska jag läsa lite bok och sen sova
Godnatt!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

....

Känner mig så jävla ensam, kort och gott. fyfan...
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Rastlös

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

komplicerat

Varför ska det alltid blåsa i luleå? Solen lyser iaf så jag antar att jag ska vara nöjd. Försöker plocka upp saker i denna oreda mer än så säger jag inte, det är ingen idé för det blir ändå aldrig klart. Jag hatar verkligen städa och hur man än gör så blir ändå aldrig den här lägenheten fräsch.. Jag vill flytta men jag vet inte vart. Helt ärligt har jag ingen aning vad jag vill med mitt liv. Det känns som jag skjuter alla människor som är mig nära långt långt bort. Jag vill bara var ensam, själv. Det är enklast så tror jag. Jag är så less på allt tjaffs, så less på att ens försöka med någon eller något. Om det inte duger får det helt enkelt vara. Skön insikt på ett vis men ibland känner jag mig förjävla tråkig...
Jag vet helt enkelt inte om jag är lycklig eller om jag låtsas vara det? Jag tror mitt problem är att jag känner efter alldeles för mycket och att jag innerst inte tror att jag någonsin kan vara lycklig. Att det inte går att ha det bra egentligen? Jag är alldeles för komplicerad för att ens förstå mig själv. Jag vet helt ärligt inte ens vad jag skriver just nu men det känns bra, som att jag var tvungen få skriva det bara. Helt förståligt om ni inte förstår nånting alltså!
Nu ska jag rycka upp mig
puss på er!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

just live your life

Längesen sist va men det är bara för att jag jobbar alla dagar utom när jag har helt otroligt fina helger. De två senaste helgerna har varit så bra att jag kan leva på det resten av sommaren. Imorgon är jag faktiskt ledig. Samtidigt som jag hopppas på kanonväder och bara en ledig dag hade det varit bra med regn och rusk så min lägenhet skulle få en rejäl makeover, ser förjävligt ut och det är bara förnamnet..
Hittade lite bilder på min systemkamera som används allldeles för lite. Enda gången jag kommer ihåg att ta fram den är när jag träffar Leila eller när jag har lite att göra och ser den stå och samla åt sig damm i bokhyllan..
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget