kortsagt

kan det vara så att jag varit ledig alldeles för länge? Min rygg är helt förstörd och idag blev det ännu värre. Kan knappt röra mig då det gör så jävla ont i vänster skuldra. Bokade in en massage tid till kl 17. Försöker städa då det är det minsta man kan begära av mig men det går inge bra alls. 
 
Nu ska jag leta mat i kylen och diska. Hörs då. 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Längtar!

Efter ett fyra timmars samtal med magda känner jag en längtan hem till norr. En sprudlande lycka efter det som alltid fyller min kropp och själ med energi, ni vet vilka ni är. 
 
Planerar och planerar inför framtiden och på nått vis känns det som att min förmåga att inte ta tag i något har försvunnit.. Jag har varit så less på att tänka och inte handla. Mitt nya motto i livet är typ "men gör det då!!". Ibland faller jag dock tillbaka lite, men vafan ingen är väl perfekt. Eller? Ibland blir jag chockad över vissa människor som letar fel hos andra och uppfattar sig själv som bäst. Jag inga ord för hur litet deras självförtroende innerst inne är. Nåväl åter till mig och mitt. 
 
Imorgon kommer Sofia hit för lite konsert, shopping, fika, fest osv. Jag tror på en bra helg och förhoppningsvis sluter vi upp med sköna människor. Ser ut som att vi blir ett gäng på sex personer som sluter upp till SHM, lite fördrinkar och sen förväntar jag mig en magisk show. Sitter här i min ensamhet och taggar. Är ju trots allt bara två dagar kvar. Imorgon ska jag faktiskt försöka ta tag i träningen. Det är väl verkligen på tiden om jag villl ha en bra kropp till thai. Jag längtar så det gör ont, och jag älskar att längta. Våren kommer bli allt annat än dålig. Massvis med ledighet och roligheter. 
 
Jag skulle kunna fortsätta skriva hur mycket som helst om hur bra jag mår just nu men jag nöjer mig så här förtillfället. Hoppas ni alla mår bra och att vi ses snart
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

rosa

Igår var jag på stan med petra och handlade lite kläder. Sen fick jag hjälp att få upp sänglampan, äntligen! Efter det blev det en spontan glöggkväll. Mycket trevligt :) 
 
Idag är det fredag vilket innebär ledighet för de flesta, förutom mig. Jag ska och jobba på några timmar. Innan det blir det disk och matlagning. Eller gjorde sjukt mycket mat i onsdags så jag gissar på rester, haha. 
 
 
Ha en underbar helg fina vänner och bekanta!
 
 
idag är jag rosa!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget