jag är blek

jag borde äta nå. Men jag är inte hungrig, inte nånting allls. Kan jag bero på att jag tryckt i mig massa onyttigt. Jag har känt mig tung de senaste dagarna och det är som då jag bara slänger i mig onyttigt. Varför är det så? Det är ju som då man ska ta det lite lugnt, skärpa sig lite. Men jag gör precis tvärtom. Hela jag är väldigt tvärtom tror jag..

Jag har börjat längta till min lilla flytt till luleå faktiskt, eller gammelstan :) Det ska bli så kul med nya grejer, fina grejer. Ska köpa nytt bord, soffa och tv iaf och om pengarna räcker till blir det nog en ny säng också, en stor säng så jag kan sträcka ut mig ännu mer än vad jag redan gör :p

Idag kom mamma, pappa och lillebror hem. Så jag har hängt med Kim halva dagen, han är sjukt brun, hoja! Det är så fuskit, när ska vi få lite sol? när ska jag få bli brun? Det finns ju inte ens ett riktigt solarium i den här byn, jag är så lesss på det här skräpvädret.. Men förhoppningsvis blir det bra till helgen. Blir det inte det suger den här sommaren håårt!
Örebro närmar sig, nästa tisdag kl 6.20 går flyget mot sthlm och sen tar vi tåget vidare mot örebro, ååh det ska bli så kul :):) hihi.

Idag fyller alexandra 21, så senare blir det väl äta lite tårta och fira när hon för en gångskull tar sig hit :)
nej nu kom jag inte på nå mer.
så hejdå
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

vettigt?

nu har jag äntligen plockat ihop och duschat, har tvätt i maskinen som jag ska fara och slänga i torktumlarn på långgatan typ nu.

Igår var jag, frida och micke till boden och kolla läget med lillgolfen :) haha. Det var väl sådär måste jag ju säga, har ju aldrig varit nått större fan av just boden.. Boden är en väldigt grå stad, om man ens kan kalla det stad :p

Att vädret börjat bli sommrigt är ju bara hur bra som helst och även fast det ska bli lite sämre nu mån, tis och ons så gör det inget för på torsdag visar dom en stor sol och 20 grader varmt :D Hela kulturkraft ska få finväder verkar der som :):)
Jag längtaaaaaaar!



nej nu ska jag försöka få hem min katt för hon har jag inte sett skymten av på några dagar.

Jo det ja, Simon och Robert har tvättat min bil i veckan, det är sweet, det gilllar jag! haha. Nej men tack :)


:D 'K
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

fullbokat

nu var den helgen avklarad, bara tre helger kvar att jobba då den här sommarn :p Alla mina helger är verkligen uppbokade i sommar
v 27 - kulturkraft
v 28 - örebro
v 29 - jobb
v 30 - jobb
v 31 - lulekalaset
v 32 - jobb
v 33 - förhoppningsvis en utlandsresa, kom igen nu, nån? :D

Sen efter det börjar jag väl skolan kan man ju hoppas. Kommer jag inte in vad gör jag då? skaffar jobb i luleå? jobbar i norge? eller åker och reser? jag vet inte, jag vill börja plugga nu, jag vill göra bort det liksom, ååh jag känner på mig att det inte kommmer bli iår iaf... trist isf.

Imorgon kommer halva min familj hem från grekland, bruna som svin kommer dom vara! Fan så avundsjuk jag är alltså.

Nej nu ska jag ta och städa ihop lite här och slänga mig i duschen. Kanske skriver ett mer vettigt inlägg senare om jag hinner och orkar


seee yaa! haha
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

pinknödig

jag tror jag håller på att få urinvägsinfektion, fan så hemskt det är jag har redan hunnit springa på toa tio gånger minst, druckit tre glas tranbärssaft, druckit två glas c-vitaminer, druckit två glas vatten och ätit tre UVA-E tabletter. Och nu sitter jag med bena i kors och då är det inte så farligt iaf  men ställer jag mig upp blir det nog värre. Kul helg jag kommer ha då!

Alla är i boden förutom jag, sofia och frida så nu ska jag dit och kolla film lite :)




pusss!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

....

vad ska man göra nu?
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

normalt?

idag när jag dammsög upptäckte jag att det inte fanns ett enda Viggohår, istället var det hur mycket som helst Kajsahår, är det normalt? Att man tappar lika mycket hår som hundarna?
Jaa då vet man då varför man har så tunt hår iaf, illaaa!

Idag har jag äntligen lyckats städa ihop ordentligt, sen har jag varit och handlat med min söta granne och ätit hamburgare till middag, en riktig hamburgare med masssa tillbehör :) Och nyss var vi ute på en promenad, en kort och lugn en men ändå så skönt med lite frisk luft :)

Imorgon blir det luleå, Alex ska fixat mitt hår, Cissi ska jag träffa och Sofia ska jag se bio med, det blir nog en bra dag det :)

Jo förresten, när jag var påväg  och handla idag ropade min granne Stellan ni vet på mig, han ville att jag skulle komma in för att han hade två kattungar där som han ville ha ut. Han påstod att det hade kommit en kille foch gett han dom en gång när han var full (han är väl alltid full?). Jag vill inte ha dom och nu är dom rädda och bara gömmer sig under soffan, sa han. Så jag var ju som tvungen gå in dit och försöka locka ut dom och jag lyckades med en men den blev helt galen när jag lyfte upp den och började klösas så jag var tvungen släppa den igen och sen var det omöjligt att få tag på dom, så jag gick och nu sitter jag och tänker på dom där stackars djuren som måste vara där i den där missären.. Får ta och göra nå åt saken imorgon, ringa kerstin eller nå så kanske hon ordnar det.


kanske ska sätta igång med räkningarna då?
TJOHEJ!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

one step back...

jag kom på en grej nu inatt, på nätterna när man är själv tänker man alltid mycket bättre på saker man tidigare inte sett eller förstått. Det hände mig inatt och nu har jag en klump i magen. UUH! Man ska ju aldrig anta, men just nu känner jag mig gode säker ändå, nånting säger mig att jag har rätt.

Men det var ju synd, det var ju som mysigt så länge det varade. Nu är det bara börja om på ruta ett igen då.



jaja nu ska jag sova, godnatt!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

at least I try

imorgon är jag ledig, och imorgon ska jag göra absolut ingenting, ingenting jobbigt iaf. Hade velat fara till luleå och fixa håret men alex har nog inte tid så det får bli först på torsdag isf.. Sen efter det kanske det blir sex and the city filmen :D heeej vad kul :)

Jag och Cissi ska nog kanske till örebro vecka 28 och hälsa på lilla micci, hon med den onda foten ;p Vi skulle bokat igår men det hann jag då helt glömma bort och cecilia med tydligen :p Så får se om det blir idag då kanske, ska väl kanske ringa och prata med örebrotjejen också ;p

Idag ska det bli ett bra inlägg, ett glatt inlägg därför skriver jag inte om det som tynger mig, inte heller om hur idiotiskt nonchalanta vissa läkare kan vara.. Det tar vi nån annan gång, för idag ska jag vara glad, bara vara på bra humör. Hade vädret varit fint hade jag nog kunnat vara ännu gladare.

Nu ska jag laga lax och bulgur, sen städa så det ser lite fint ut härinne :)
pusshej



give me some sunshine sweetheart!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

idioti och ingen sommar

sitter hos mamma och pappa nu och tänkte vara lite social med min katt. Men vad tror nu hon gör, hon står och gnäller och vill in i kents rum i hopp om att han är hemma, så mycket tycker hon om mig :p haha.

Har tänkt sno med mig lite mat härifrån också innan jag åker hem. Jag hade först tänkt sova här så jag kommer ihåg att släppa ut molly imorgonbitti, men nu känns det bara jobbigt. Det är så stort här och jag har alla mina grejer där borta, plus min otroligt sköna säng ;) hehe.

Sofia skulle ha med mig ut på en promenad vilket jag tyckte var en bra ide, men innan det var dags bangade hon. Så nu får det bli en annan dag. På nått vis var det nog ändå skönt, jag har som varit seg i hela kroppen sen i fredags, svinskumt. Hade kanske behövt den där promenaden iaf, men det blir nog en dag då det är lite bättre väder :)

När kommer sommarn då undrar ju jag. Nu har det varit skitväder i flera veckor, och det är fan så surt när dom kommer hem igen och är bruna och fina. Jag vill också vara fint solbrun så jag känner att det är sommar, istället har jag miljontals myggbett på hela kroppen som ser jättehemska ut. Jag är expert på att klia sönder dom, av nån anledning så går det inte låta bli, och sen blir dom jätteröda som sår och dom syns hur bra som helst och jag känner mig bara äcklig. Då känns det att det är sommar iofs, men en jävla skitsommar!
Hahaha fan vad deppig jag låter i alla min inlägg, alltid är det nå fel. Jag ska skärpa mig, imorgon ska jag berätta nå roligt, nånting som gör mig glad jag lovar!
Men idag när jag ändå redan är inne på deppstigen kan jag ju berätta hur less jag är på mina kära granne stellan. Han som är överlycklig alkis och hög på livet. Han har då minst 20 gånger hållt på att bränna upp hela hyreshuset och på sista tiden har det varit alldeles för ofta, jag har ringt tidigare om det till jokkmokkshus men tror ni dom gör nå åt saken? nej, dom låtsas som ingenting och säger att det där är inte deras ansvar egentligen utan socialtjänstens. Vilka idioter så om ett helt hyreshus och alla boende i det brinner upp, har inte hyresvärden med det att göra? IDIOTI
Men nu har jag ju inte ringt på sistone, det har som inte blivit eftersom han bara gör det på kvällskvisten då dom ändå inte där och mitt minne är sämst. Däremot har jag suttit och klagat på jobbet, så nu har min chef pratat med socialtjänsten så då får vi se om det händer nå, troligtvis inte!

Aah men nu ska jag vara glad, äta en glass och längta till onsdag eller torsdag? :)

jo hejdå!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

skitsöndag!

vilken dag alltså, inte av nått värde alls. Och jag har inte saknat Viggo så mycket som just idag. Ibland vet man inte riktigt hur man ska göra för att få nånting att kännas rätt. Jag skulle så gärna vilja ha han här, den snälla Viggo, men han försvann som allt mellan varven och det höll ju liksom inte. Men ändå så känns det så jobbigt att inte ha han här, att jag liksom tog hans liv. Min älskade hund...





annars förutom det så har jag mest sovit, pratat med en kär gammal vän och saknat en annan. Nu börjar solen komma fram och jag börjar bli pigg, ska väl snart laga mig nå mat och kanske gå ut och ta mig lite frisk luft. I bästa fall kanske jag till och med lyckas diska, plocka iordning och dammsuga här, men bara i bästa fall!
20.00 går paradiset dokumentären på tvåan, får inte missat, jag bara älskar den! Den gör vem som helst glad det kan jag lova, och det känns som jag behöver det. Söndagar är verkligen alltid dom jobbigaste dagen på hela veckan. Varför kan man inte bara hoppa över söndag?

Har också äntligen fått ordning på min kamera så ni kanske ser, eller det började funka igen när kent installerade om windows :) Så nu lägger jag upp två bilder sen jag var mörkhårig, bättre sent än aldrig :p haha.



K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

midsommar 2008 :)

igår var det midsommar hemma hos oss på långgatan. Jag och kent hade bjudit in några stycken på midsommargrillning, och sen kom det massa andra folk efter det. Men det var trevligt. Vi gjorde en riktigt stor midsommarstång som lyckades stå upp i ca 10 min. Men jag är då stolt att vi alls fick till en överhuvudtaget.
Zemya stjärnan själv kom på besök också, och det blev inte speciellt uppskattat när jag bad hon gå hem igen, haha fyfan vilken tragisk människa egentligen, men kul vare :p

Halv fyra på morgonen blev jag trött och körde iväg alla som var inomhus, låste dörrarna och bad simon skjutsa hem mig till murjeksvägen, och oj vad det var skönt att sova, och sova har jag ju som gjort hela dagen.

Nu ska jag fara till långgatan igen, för maria ska ringa mig! :D



Bjuder på lite bilder från gårdagen :)





K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

rubrik?

jaa men nu är det inte länge kvar till midsommar. Jag och Kent var och handla mat idag och så var jag på systemet med frida, sofia och lina så nu är allt det där klart och fixat iaf.
Sen har jag mest bara sett lite sex and the city med tjejerna och nu tar jag ju det som lugnt, haha :p

Nej nu ska jag fortsätta mysa framför tvn ett tag :)

pusshej!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

utvilad? :)

idag är förhoppningsvis en bättre dag än igår. Eller igår var bra stundvis, jävligt spännande iaf ;) haha. Men annars var den deppig, konstigt deppig!

Jag fått sova ut idag, vaknade kl tolv. Första gången på hur längesen som helst. Jag behövde nog det trots allt.. Jag har nog gått på reserv i flera dagar nu, men nu är jag här igen, pigg och glad förhoppningsvis :) haha

Min hals har däremot inte alls blivit bra än, jag har ju iaf slutat hosta. Men nu bränner det istället i den och har som slem kvar blodigt slem! Jätte äckligt är det, kanske måste kolla upp det där, eller bara vänta några veckor till på att det ska gå över?

Vädret är ju fortfarande inget bra, vi fick sommar en vecka ungefär. hoho :p Men det gör inget att det är så här om midsommar blir fint, vilket det iofs inte skulle bli enligt smhi. Men dom brukar ha fel, så jag litar mer på min känsla som säger att det kommer bli bra :)

Jag och kent skulle fara till systemet idag och inhandla allt till midsommar, men jag ångrade mig och njöt istället av sovmorgon. Snart jobb, eller klockan tre innan dess ska jag fika, handla och få nån styrsel på mig själv! ;p


Ha en bra dag! ♥

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

deppigt

ja vilken dag alltså, ibland händer det grejer som man inte riktigt är beredd på. Jag känner mig fan nere av nån anledning, och jag orkar som inte ens ta reda på varför känner jag. Men det löser sig nog, söndagar brukar överhuvudtaget vara jobbiga. Idag for mina föräldrar och lillebror till kreta, så imorgon ligger dom och steker i solen och svalkar av sig i vattnet. Medans jag är kvar här i kalla tråkiga vuollerim. Fan vad less jag är, jag  längtar till luleå till mina tjejer till nånting annat än det här..

Ikväll efter jobbet var jag iaf hem till långgatan och hälsade på min bror, eller fick han att hjälpa mig med datorn, så nu är den lite bättre. Men ändå helt jävla cppp! :p

Jaja det löser sig, hela det här inlägget blev jävligt deppigt men så är det ibland. Nån gång måste det ju gå uppåt också? :)



Och jag längtar till fredag, ska bli så mysigt med att supa sig jättefull med alla nära och kära vänner, haha. Vilken jävla tönt jag är alltså. hahaha :p:)



Godnatt med er!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

lördag

haha ja igår blev ju rätt knasig, jag och sofia bestämde oss iaf för att vi ändå skulle ut så så blev det och det var ju kul för det mesta. Förutom nå tjaffs som var långt ifrån nödvändig.. Jaja ingenting att göra nå åt nu.

idag har jag jobbat från tolv och varit svinseg, men man kan ju hoppas på att kvällen går bättre. Efter det ska jag på marias studentskiva och ge hon en stor farvälskram för imorgon far hon till norge..

Jamen det blir väl ungefär så min lördag kommer se ut, och nu jobba jag varje dag fram till midsommar men det är det party, långgatan ska få världens snyggast midsommarstång ska ni se :) Jag och Kent måste börja planera lite mer tycker jag :)



Nej nu ska jag vila en kvart innan jobbet.
tjadå!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

fredag den 13

idag är det fredag. Har varit uppe sen efter sju nån gång, och jag har faktiskt varit lite trött, fast det är jag ju bara på dagen så jag kankse skulle passa på att sova lite nu då? :p

Imorgon blir det jobb på bjärka, fast jag börjar först 12 så det är ju som lugnt. Frida ville ha med mig ut i jokkmokk, hade faktiskt varit riktigt kul, men det kändes ändå jobbigt om man ska gå och vara bakis på jobbet. Jaja jag sparar mig till midsommar för då jävlaaar ;) haha

På söndag far mamma, pappa och kim till grekland i 2 veckor. Fan så skönt, min mamma gör mig galen, jag klarar verkligen inte av henne nå mer, hon har lyckats få allt det jag nån gång gillat hos henne att rinna av mig. Så 2 veckor utan henne blir fan skööönt!

Det skulle vara födelsedagsmiddag för mig idag på långgatan, men just nu känns det mest jobbigt.. Ja vi ser ju!


Jo och så vill jag bara tacka för alla sms och fina presenter jag fick på min födelsedag, hann verkligen inte svara på några sms men det var verkligen uppskattat, man har ju lite vänner ändå ;p haha!

hejdå
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

full fart framåt

jag har inte haft tid att uppdatera, jag har inte hunni ta det lugnt och sitta ner en stund på ett tag känns det som, och min födelsedag bara sprang förbi. Men det var en bra födelsedag och nu helt plötsligt är jag 20 och kan gå på systemet, haha. Jadu nu kan jag ju kanske stanna här ett tag, känns som att det är en lagomt bra ålder att stanna på :p

Imorgon är jag ledig, men inte ska jag sova länge för det, skolavslutning och rosutdelning. Jag längtar verkligen till en ledig dag då jag bara slipper göra nånting. Men det dröjer nog ett tag tills jag kommer dit känns det som. Fast egentligen gillar jag när det är lite så här, lite stressigt, det får en att känna att man lever.

Idag var jag med Frida och Sofia upp till jokkmokk för att kolla in balen, jag tog kort, och hade kunnat lagt upp nån om det inte var så att det är nå fel på både datorn och kameran, så det går liksom inte lägga in nå bilder från den. Jaaa men nu är Kent hemma igen, och han har lovat mig att göra ett nytt försök med den här värdelösa grejen.

Örebro vecka 28 troligtvis, jaaa fan vad kul, längtar tills jag får hänga med mina änglar igen, ni kan verkligen få allt så kul ibland, jag saknar er alla fyra :)


te och du mitt i natten, det är grejer det!

ja men nu borde jag nog sova, godnatt!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

rent hus!

jamen fan vad jag städar alltså, helt sjukt. Nu ska jag också se till att det håller sig såhär, man mår som mycket bättre då :) Imorgon fyller jag år, 20 år! Så nu har jag drygt en timme kvar som tonåring, haha.

Det ser ut som att det dock kommer bli en tråkig födelsedag, jobb och skitväder! inte riktigt vad man tänkt sig på sin 20-årsdag, men jag får ta igen det nån annan dag. Det blir nog bra ändå, lär ju få äta tårta iaf :)

Shit vad tråkigt inlägg det här blev, men jag har bloggtorka som fan!
Nu ska jag städa vidare.

sovgott later!
pusssss
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

en luleå helg :)

ihelgen har jag varit i luleå på födelsedagsfest för Hanna och Cissi, den var lyckad. Jag hade kul och idag har jag mått ovanligt bra, nästan lite för bra. Det enda är väl att jag har varit rätt jävla trött, och sov mellan 18 och 20.30. Inte så lyckat kanske, för nu kan det ju bli svårt att sova igen. Men det är väl som vanligt, jag har ju alltid svårt att sova på natten ändå.

Ibland kan jag bli som så less på folk. Såna där folk som inte kan lyssna, som är så självupptagna i sig själv att det enda viktiga att höra på är när det har med dom att göra eller om det är nått smaskigt skvaller som dom sen kan föra vidare till varenda en dom känner.. Det som är mest jobbigt är när dom liksom fråga en om nå och man anförtror sig till dom och sen sitter man bara tyst och säger ingenting när man pratar klart och man fattar liksom att dom inte lyssna på nå av vad man sagt. Jag känner en sån, det hände mig nyss. Och jag blir faktiskt less, nästa gång ska jag göra precis likadant! Det hade verkligen inte varit uppskattat. Undra om såna här människor förstår hur dom är, eller om dom i sitt självupptagnajag inte ser det?

En annan grej jag har tänkt på är varför man alltid blir så pinsam och pratsam när man är full? Det är oftast då folk sätter sig och ska prata ut, ringer och säger massa saker som man sen bitter ångrar eller skickar ett helt oförstårligt sms till ingen nytta. Sånt där ger en ångest och ändå gör man precis samma sak nästa gång. Jag är expert på att använda min telefon i fyllan, jag ringer alltid nån. Visst det är jättekul, men nog lyckas man alltid säga nå man ångrar och säkert mycket som man inte ens kommer ihåg.
Min fylla igår var knasig, jag vart som aldrig riktigt full men ändå blev jag det. Jag var som lugn och städad även fast jag var lika surrig som vanligt. Men i vanliga fall blir jag en sån där jobbig tjej, högljudd och slamsig. Vilket jag inte var igår, och det kändes faktiskt bra :)

Annars har jag varit på årets första bilbingo för mig, och inte vann jag nå. Men än är det inte slut, och jag brukar faktiskt vinna några gånger varje år så bättre lycka nästa gång, nästa gång blir det 15000 ;) Har inte ätit annat än mackor idag, inte så lyckat men det finns inte mycket annat här hemma hos mig faktiskt. Imorgon blir det jobba, storstäda, diska och handla. Tung dag! Det får verkligen inte vara fint väder imorgon. Men det är nog ingen risk med tanke på at dom lova 3 grader varmt och snö, jävla norrland känner jag ibland, det är inte ofta jag känner så men när det ska bli snö i juni då är det fanimej jävla norrland. På onsdag fyller jag 20, och då ska det vara sol, varmt och riktigt sommar, sådeså!
:)


prova sova strax.
GoodNight, hehe.
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

3 minuter nationaldag

jag är fortfarande sjuk, jag har en blåsa på tån och all känns bara svårt att koncentrera sig på just nu. Inte för att jag just behöver koncentrera mig  på nå, men de är som jobbigt när man inte riktigt känner sig som sig själv.

Imorgon beger jag mig till luleå, till mina fina flickor, mina heta brudar och underbara vänner :) Det ska bli så kul, jag är så taggad och jag känner att den här helgen kommer bli precis lika bra som den i örebro. Pratade just med micci, eller just det var nån timme sen :p Hon skulle se efter om mitt svarta linne var hos henne, som helt spårlöst försvann efter jag varit där, men det kommer säkert fram :)

Efter ihelgen blir det att jobba hela veckan och helgen och sen börjar jag på mitt sommarschema som är i åtta veckor. Ingen ledighet alltså, och så har jag ju lyckats fixa så jag jobbar kväll torsdag och morgon fredag på kulturkraft! Hur jävla klantigt är inte det då! Åååh vad less jag blir på mig själv, så nu försöker jag med alla medel få bort den där fredag, ååh...

Igår var jag till farmor och hjälpte henne torka av alla skåpar och dörrar i hela huset, det var ingen lek ska jag ta och säga. Och hennes hus är inte direkt litet.. Varför gör man det? det är nog bara äldre människor som tycker det är så viktigt att städa dörrarna :p Eller gör ni det? Inte då jag iaf, men jag är rätt slö och smutsig av mig, haha!

Idag har jag solat halva dagen med fridagrannen, och sen har jag jobbat och varit ut med athena. Jag är lite kär i den hunden, världens snällaste men ändå så helt i en annan värld ibland, hoho. Gör lite vad hon känner för även fast hon är lydig, det går egentligen inte riktigt ihop men på nått vis är hon ändå så :)

Nej nu ska jag hoppa i säng så jag orkar upp och packa, diska, städa och ta mig till luleå :)


SOVGOTT!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

?

jag saknar mycket just nu. För mycket kanske?

Ja godnatt!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

en sommardag :)

jag vaknade nyss och har nu sovit i en timma, en och en halv kanske. Typiskt mig! Nu komme rjag vara pigg inatt igen... Jag vill fan lägga mig tidigt nån gång och faktiskt vara pigg en morgon. Men jag gör då samma sak varje gång, ååh.

Idag har det iaf varit superfint väder. Var lite skeptisk imorse när jag vakna och termometern stod på 13, klockan var vid tio. Ååh tänkte jag det är ju kallt. Men jag tog ändå på mig lite sommrigt och gick ut och upptäckte till min förvåning att det var rätt varmt ändå. Så jag for hem till långgatan och sola några timmar tills jag for hem en sväng, lämna bilen och gick mot vuollerimskolan för att vänta på att min bror skulle sluta. Satt där och surra med Lina en stund, och sen for jag och kim upp på unox och köpte en glass :)

Sen for vi hem och la oss och solade, vi tävlade om vem som skulle vara brunast när vi väl kom in och jag vann faktiskt! ;D haha nöjd tjej! ;) Skjutsade han och dennis och bada, själv lät jag bli. Känner att jag ine vill ha tillbaka förkylningen som faktiskt håller på att försvinna helt nu :) Men det såg skönt ut, så imorgon om det är lika fint väder kanske jag tar mig ett dopp iaf :) Sen for vi och handla varmkorv och åt till middag, haha.

Imorgon har jag även lovat att besikta v70 och skjutsa Kim till stugan. Så där försvann min förmiddag, sen börjar jag jobba 15.45. Har lovat Cristina att jobba på min födelsedag nästa onsdag, men det kändes lite trist. Men samtidigt är det väl ändå ingen som har tid med mig hela dan? Kul att sitta ensam på sin födelsedag, lika bra att jobba kankse :P Ska kolla upp vad det är för tur så får vi se :)


Aaah mitt öga kliar, fan vad jag ogillar pollen, varför ska man behöva vara allergisk?
Nu ska jag hälsa på frida en stund :)

pusshej!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Det är inte så jävla lätt alltid

Mamma skickade ett sms och frågade om jag ville följa med till luleå imorgn. Det vill jag ju, jag har egentligen absolut ingenitng annat att göra. Men inte med henne, hon tror att allt ska bli bra bara man låter tiden går, men så funkar det inte. Jag är less på att behöva bli besviken på henne hela jävla tiden. Jag har hellre ingenting med henne att göra än att än en gång behöva bli besviken, för på nått vis lyckas hon alltid!
 
Idag låg jag och frida och solade ett tag här utanför oss, men det finns inte mycket plats till gård här, ingen alls faktiskt, eller ingen bra iaf :p Så vi la oss i 4h-slänten ett tag, jag åt glass :)

Ikväll var jag och hälsade på min bror, vi brände en skiva och drog en ragg i byn, haha. Ja det är faktiskt alltid lika kul att vara med han, eller inte alltid men oftast, iaf när det bara är vi för då är han sig själv och ska inte spela över som han annars kan ha en tendes till att göra :p
Vi var till spegeldammen och kastade sten i vattnet, och jag lyckades träffa min bil, som stod bakom oss, pinsamt! och jävligt dumt!!

Nu har jag druckit te och sett på tv och funderar på en promenad kanske? Det går som dåligt med dom där promenaderna sen Viggo försvann. Fan vad jag saknar honom alltså, min lilla lurviga björn. ååh

Nu skrev just min bror till mig och sa att han laddat hem ett nytt windows till mig, ibland överraskar dom verkligen, han är väl rätt bra ändå :D

Imorgon kommer maria hem, då ska vi hänga! :)
Pusshej!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

jag hatar pollen!

idag är det måndag och jag är ledig. Hade tänkt ligga ute och sola hela dagen idag, men jag var svintrött imorse och sen visade det sig att det inte var så varmt trots allt. Men har ändå tänkt göra ett litet försök nu snart :) Sen ska jag och frida gå på hembygdsgården och äta våfflor, haha :p

Jag hatar pollen, den gör att mina ögon kliar och det rinner från min näsa och framför allt så skitar den ner min bil, det var ju inte alls så längesen jag tvätta den och nu ser den för jävlig ut. Varför ska det finnas björkar överallt?

Min städning går det ju sådär med.. Har ju plockat ihop och dammsugit men dammtorkningen och tvättningen går det sämre med, allltså jag har nästan inga kläder kvar och ändå tar jag inte tag i det. Så jävla jobbigt är det ju faktiskt inte.. Jaja det fixar sig imorgon, eller ikväll. Går mycket lättare att städa på kvällen för mig, men det gör det mesta för mig. Min dygnsrytm är ju vekrligen inte rätt ställd.

Nej nu ska jag till bjärka och tjata på åse att hon ska jobba min kulturkraft fredag så kan jag jobbar midsommar åt henne, hoppppasss! :)


Ikväll blire ganske te och mys framför tvn, hade varit rätt najs :)
jo men hej!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Aaah!

jag är trött och jag ska sova, det känns riktigt riktigt skönt faktiskt. Tänk att man komma någorlunda i säng inatt. Nej nu är det dags, jobb imorgon 8.15

Natti!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget