ältar

jag kan inte låta bli att ångra vissa saker jag sagt eller gjort. Jag borde inte göra det, det är oftast bara småsaker som troligtvis ingen annan än jag själv bryr mig om. Men i min skalle ältar jag saker till oändligheten och jag undrar och vill så gärna veta om det jag sagt analyseras i någon annans skalle? Om de föralltid kommer minnas min hemlighet, åsikt, tanke eller liknande? Jag har så lätt att anförtro mig till folk men så svårt att lita på någon. Oerhört dålig kombination. Jag försöker kasta av mig saker och ting men det är så himla svårt. Jag vet egentligen inte varför jag skriver det här men det var som skönt att få ur mig det. Kanske att jag just denna gång lyckas glömma bort och slutar älta..

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

...



I am the passenger and I ride and I ride
I ride through the city's backsides
I see the stars come out of the sky
Yeah the bright and hollow sky
You know it looks so good tonight

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

nämen hej!

hallå det går rätt dåligt med bloggandet nuförtiden. Jag har alldeles fullt upp med livet nu som det är. PLuggar och festar alldeles för mycket :P. Jag och Sofie sitter varenda vardag mellan 8.30 och 16 på biblioteket och föröker komma någon vart med c-uppsatsen. Vi letar artiklar så vi blir gråhårig, skriver om, söker om, gör om allt fleeeera gånger och betydligt fler gånger kommer det bli. Vi är inte slö men ändå kommer vi ingen vart känns det som på nått vis. Humöret är dock fortfarande på topp så än så länge överlever vi detta, jag gruvar mig tills den dagen då vi kommer vara så less att vi kommer vilja hoppa av hela utbildning bara för att slippa. Jag är helt säker på att den dagen kommer komma, då allt känns omöjligt och vi båda vill ta livet av oss. Jag är dock helt säker på att vi kommer ta oss igenom det ändå och bli världens bästa sjuksköterskor :D
 
Ihelgen skulle jag ha en otroligt lugn helg. Jag planerade att vila ut, kolla tv och träffa så lite människor som möjligt. Jag vet inte riktigt vad som hände men så blev det ju inte. På fredag efter en hel del tjat från magdas sida begav jag mig dit. Tänkte först gå ut nykter men så blev det visst inte. Diciplinen är ju fan lika med noll men det gör inte så mycket för jag hade riktigt trevligt ihelgen. Både fredag och lördag var jag lagomt full och ja det var längesen det kändes så bra att gå ut faktiskt. Varför sitta inne och ha tråkigt då man kan gå ut och socialisera sig med min vän och vapendragare? Egentligen är det knasigt att alls fundera eller tveka över det.

Iveckan ska jag försöka hålla mig till nyttiga grejer. Ikväll ska jag iväg och köra lite spincore om jag lyckas få någon plats på spinningen annars blir det springa på bandet och sen köra core, duger det med :).. Önskar att jag kunde hitta reda på min gamla ipod men den verkar ha gått upp i rök.. Imorgon ska jag iallafall ut i friska luften har jag lovat, dessutom ska jag försöka hinna med att sola lite. PÅ torsdag är det dags för sexparty med ett gäng tjejer (det är inte så farligt som det låter), tror det kommer bli riktigt kul :).. Och sen hr vi helgen då som är lite osäker men en sakvet jag och det är att de troligtvis inte kommer bli en lugn stund :D.. Nej nu orkar jag inte skriva mer, det har redan blivit alldeles för långt för att ni ska orka läsa vad jag ska pyssla med.

Ha det bra så länge
, nu ska jag läsa artiklar och äta mat! :p


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

och så var det fredag :)

Idag är det fredag och helgen är här. På helgen ska man vara fixa sig för fest elller mysa ner sig i soffan med en gullig typ. Vet inte om det blir något av det ikväll men det spelar ingen rolll. Ska iväg och handla lite, kylen är väldigt tom! Sen får vi se vad som händer ikvällla.


Ha en bra helg älskade vänner och alla som jag känner :D


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

sova gott

nu kryper jag ner i säng efter en effektiv dag. Har varit i skolan mellan 9-14 sen skynda jag mig hem till min tvättid. Har tvättat och hängt fem tvättar fram till kl 17.30 samtidigt som jag städade hela lägenheten och lagade mat. Sen begav jag mig iväg till gymmet och en timmes spincore. När jag gick hem därifrån kände jag mig sjukt avslappnad, helt underbar känsla. Spincore är verkligen jätteroligt. Jag trodde aldrig någonsin att jag skulle tycka någonting som kallas träning vara roligt men jag gillar det :). Visst känns det grymt jobbigt att ta sig dit men efteråt mår man faktiskt så himla bra så jag förstår folk som blir helt besatt av att träna. Dock finns det ingen risk i världen att jag skulle bli det ;p

När jag kom hem satte jag mig och stretcha framför halv åtta hos mig. Sen har jag unnat mig en lång skön dusch samt vikit tvätt till förbannelse. Dessutom har jag hunnit surra med therese i två timmar! :) Det jag egentligen vill komma framtill är att jag nu ska lägga mig i sängen framför ett avsnitt gossip girl och sen kommer jag sova jävligt gott :D


Imorgon fortsätter uppsatsskrivandet.
natti!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

onsdag

sitter på biblan med sofie och arbetar hårt med c-uppsatsen. Dock känns det som att vi kört fast en del nu så nu dricker vi te och försöker få nån slags idé hur vi ska ta oss vidare :p

Är lite stolt över mig själv har nämligen somnat klockan ett, två nätter i rad nu och jag kan ärligt säga att det är väääldigt längesen sist. Jag minns inte ens när jag lagt mig så tidigt sist men jag är säker på att det är minst ett år sen. Igår städade jag dessutom bort julen innan jag begav mig i säng. Vet att jag borde gjort det för ett tag sen men jag har verkligen inte haft nån ork till det, jäkligt skönt att det är gjort iallafall :)

Ikväll ska jag nog iväg och träna, springa på bandet eller nåttt liknande sen beger jag mig till varvet och ett efterlängtat häng med Magda :)



Nåväl nu ska vi fortsätta
hejsvejs!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

i säng.

åh trodde jag började först 14.45 imorgon men det visa sig vara redan kl 10.15. Nåja bara ta och slänga sig i sängen då och kika lite gossip girl. Hade varit kul om man nån gång lyckas somna före klockan tre :p

sovgott!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

helgen

Vilken bra helg det har varit. På fredag blev vi bjudna på trerättersmiddag av pappa, sen spelade vi spel och tog det lugnt :). Först efter fyra styrde vi kosan mot sängen då hade jag, pappa och Kent suttit och lyssnat på massa 80-tals och 90-tals musik. Det finns verkligen så mycket bra låtar från då :)

Igår  var jag och träffade Therese, Jonas och Leila. Vi har blivit riktigt bra polare jag och Leila ;D hihi. Blev bjuden på oxfilé här hemma sen gick jag, Kent och Kim hem till Kent och spelade hans nya spel. Senare på kvällen kom Jonas och Therese förbi en sväng också innan de for hem till jokkmokk. När dom farit hem spelade vi lite tvspel och dataspel och först efter 3 på natten begav jag och Kim oss tillbaka till Långgatan.

Idag ska jag inte lyfta ett finger, kanske far förbi micke en sväng annars ska jag bara vänta på att få palt till middag, packa mina väskor och åka hem. Efter denna helg är jag utvilad och redo för en ny vecka. Det kan behövas nu när vi ska börja med c-uppsatsen, jag måste städa bort julen och träningen ska det verkligen sättas igång med.


NÅÅÅÅJA nu ska jag gå och banka vett i min lillebror! hehe ;p
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

sweet

här sitter jag i vanlig ordning mitt i nattten, eller snarare på morgonen. Håller på att läsa en bok som vi har ett seminarium på imorgon. Tre kapitel kvar, 100 sidor så jag gissar på att jag får unna mig lite sömn först efter seminariet..

Tog en liten paus just och hittade ett riktigt gulligt klipp på youtube. Därför ska jag dela med mig :)


Nu ska jag fortsätta läsa.
Ha en bra onsdag :)
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Musik / l‰nka inl‰gget

   

tråkigt

jag ogillar vintern, kylan och de ständiga mörkret. Jag är less på att jag inte kan somna fören klockan tre varenda jävla natt och vakna och vara seg och slut i huvudet och kroppen. Jag är less på att min hals aldrig blir bra och att jag är så förkyld att jag inte vågar träna även fast jag vill. Jag är så sjukt less på att alltid måsta plugga när man aldrig någonsin har motivation eller vilja att göra det.

Det är en oerhört tråkig och jobbig dag idag och jag längtar hem till Vuollerim..
hoppas på en bättre dag imorgon!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

resumé


Januari
 
började med en lugn nyårsafton på långgatan som vanligt. Hade som nyårslöfte att börja äta och sova rätt, gick ju käpprätt åt helvete hela det här året :p. Bilen gick sönder, blev lagad. Sov lite, plugga mycket. Flyttade från Gammelstan till Porsön.



Februari
Städade ur min gamla lägenhet och stängde dörren till den för sista gången. Längtade till sommaren. Praktiserade. Inflyttningsfest på professorsvägen. Åkte till sthlm med Sofia för att se kent, hängde med finaste Hanna och träffa majkthedike. Var och provtränade på STIL med Sofie. Drömde mig utomlands.

 




Mars
Forsatte att längta till sommaren. MVBKfilmen gick på bio. Träffade Micaela. hade pluggångest. Åt våfflor. Festade.



April
Det blev påsk och jag fick träffa mina kusiner. Ännu en praktik. Hängde i stugan med familjen. Var mycket i Vuollerim. Såg Hoffmaestro. Farfar blev dålig och lämnade oss i slutet av månaden. Jag hade panik över b-uppsatsen och allt som kom på en och samma gång.



Maj
Var på valborgsdansen i vanlig ordning. Fick dillle på att måla naglarna. Var på farfars begravning. Fixade håret. Letade musik och var förbannad på en slagskämpe som petat i min bror. Sommaren kom. Letade resor med Hannsing. Bokade en resa till turkiet med Hanna. Köpte en systemkamera.



Juni
Provade jobba på IVA, inte min grej. Provfotade med systemkameran. Firade födeledagar däribland även min egen. En vecka i Turkiet med Hanna, en otroligt bra och givande vecka på alla sätt och vis. Spelade bilbingo. Jobbade. Firade midsommar och tänkte börja träna.



Juli
Spenderade en helg hos mormor och morfar med familj och släkt, målade hus, åt & drack gott och hade det trevligt. Söp och härjade hela kulturkraftveckan. Gick många promenader med mor och bror. Fiskade och umgicks med fina bröder. Morbror med familj kom på besök. Solade och badade. Var less på en situation som höll på att driva mig till vansinne. Besökte PDOL och bodde i förtält på campingen.



Augusti
Drog på lulekalaset med syskon och vänner. Fick en stukad fot, spenderade en halv dag på akuten och fick hoppa på kryckor resten av helgen. Gjorde smörgåstårta med broooschaaan. Grillade och hängde ännu mer med broooschan :). Var tvungen börja ta tag i skolan igen. Var otroligt sugen på ännu en utlandsresa. Var på höstmarknaden. Återvände till luleå igen.



September
Fann nya vänner och tappa andra. Kände mig tjock. Mamma och Kim kom på besök. Var med på en rättegång. Var på hippiefest. Funderade på att skaffa gymkort. Blev spådd om min framtid (än har ingenting slagit in :p). Röstade blått. Gick ner i vikt. Letade musik. Tjejkvällar. Festade. Pluggade. Fixa håret.




Oktober
Var i Vuollerim. Träffade mormor och morfar. Bytte däck. Var sjukligt less på mina halsproblem. Festade. Micaela och Micke kom tilll stan, kärt återseende. Blev brunhårig.



November
Umgicks massor med min forna fiende och nu helt underbara vän och vapendragare Magda. Firade allhelgona i gällivare med ett gäng tjejer. Pluggade. Spontan åkte snowboard med Magda och Lina. Fick en gratis månad på inpuls av Magda och började ta tag i träningen. Therese och Jonas fick en otroligt gullig dotter.




December
Skaffade gymkort på stil. Julpyntade. Pluggade. Julhandlade med Kent och Kim. Tapetserade med Magda. Var på glöggkvällar. Börja fundera på att bli ljushårig igen. Fick antibiotika och remiss till sunderbyn för min hals. Bakade julgodis. Bodde på hotell i skellefteå tillsammans med familjen. Firade jul. Jobbade. Umgicks med Magda. Festade.



2010 har varit mycket mindre dramatiskt än på länge. Det har varit ett lugnt år. Ett singel år med alldeles för mycket festande. Jag har funnit och tappat vänner. Det har varit mycket snack om skola och träning men jag har varit sämst på att hitta motivationen i någonting. Jag har sovit allldeles för lite och inte allls tagit hand om mig själv. Men jag har lärt mig mycket om mig själv och jag anser själv att jag har blivit en bättre människa. Jag vet att jag än idag har många människor som ser mig på ett visst sätt som jag önskar att ingen såg på mig. Men jag lär mig av mina misstag och jag tror att 2011 kommer bli ett ännu bättre år. Innan året är slut hoppas jag att jag har hittat mig min livskamrat och blivit en utomordentlig sjuksköterska. Men framförallt hoppas jag att jag är en så bra och underbar vän som de vänner jag idag har är mot mig.






seeeees!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

juligt

jag hade som tänkt göra en liten årsresume men inte idag. Jag känner att den inte kommer bli nå bra så jag tar det senare då jag är mer taggad. Istället kan jag bjuda på lite bilder från min kamera som jag just lagt in på datorn.


julpyntade


finaste Leila


juligt


K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

ingen riktig lördag

ingen bra dag idag.. Det är lördag, jag har ingen mat i kylen, affären är stängd och jag har en superjobbig rapport som ska vara inlämnad senaste imorgon kl 12 och den är låååååångt ifrån klar.. Det kommer bli en tung natt men imorgon är allt förhoppningsvis över och då ska jag inte göra ett skit. Så jag längtar!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget