träna sig?

nu är det fan dags! Från och med nu ska jag gå ner 5 kg och se till att alla mina kroppsdelar får en fastare form. Jag vill ärligt talat inte se ut såhär nå mer. Jag ska bli het! ;D

Så alla sötsaker ska jag tvärt sluta med sen kan jag ju börja med minst en promenad och lite situps från början. Till hösten är det jag som skaffar ett kort på STIL så äre bara. Önska mig lycka till för det krävs otroligt mycket diciplin från min sida för att det här ska funka och ärligt talat så är min diciplin så på botten just nu...


Nu ska jag städa lite sen iväg och jobba dryga 5 timmar.
hej
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

ett tag sen

jag vet att det är längesen nu. Men jag har ju faktiskt varit utomlands en vecka och sen blev det jobb och midsommar bara sådär ;p.

Turkiet med Hannsing var mer än jag förväntat mig och då kan jag ärligt talat erkänna att jag förväntade mig jävligt mycket av den här resan :D. Vi har inte ens varit lite less på varandra och vi har skrattat så att magarna gjort ont. Nu är nästa resa snart inplanerad. Hanna är den bästa reskompis man kan tänka sig. Hanna är helt enkelt världsbäst ♥

Midsommar var helt okej, god buffe på långgatan som vanligt. Sen drog jag, micke, sofia och rikard till porsi en sväng där det var en del folk. Kvällen får helt klart godkänt, inte mycket mer än så. Men jag var verkligen inte fullast, jag var väldigt städad måste jag säga :)

Igår blev det en lugn kväll. Det var då på tiden. Jag och mamma var på promenad sen koka vi rabarberkräm och kollade new moon. Nu är dessutom biljetterna bokade till biopremiären av eclipse som går här på onsdag :). Idag har jag dessutom varit på årets första bilbingo med pappa och Sofia. Tyvärr vann jag inget även fast jag var nära flera gånger. Nånå jättepremiär i lansjärv på tisdag. Då vinner jag! ;) haha.



så nu vet ni.


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Love the way you lie.

Just gonna stand there and watch me burn
But that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's alright because I love the way you lie
I love the way you lie.

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Musik / l‰nka inl‰gget

   

NU DRAR VI :D

en liten hälsning från mig innan jag och Hanna drar till Alanya. Väskan är packad och benen är rakade. Nu ska jag ta och diska undan all disk från igår och sen vandra ner till affären och inhandla lite grejer inför resan. Är en gnutta nervös för den här flygstrejken men det ser ut som att vi kommer klara oss förbi den.

20.05 lyfter flyget från kallax mot antalaya och sen två timmars buss till alanya och vårat fina hotell :D
Shiiit vad kul det här ska bli!!! :D:D:D



Ha det bra i sverige så länge så hörs vi!
puss på er :)
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Skisser för sommaren

idag är en bra dag. Jag har varit på stan tillsammans med Hanna. Sen har jag hunnit vara till boden en sväng och hänga med Alex :) Slutligen så har kent släppt två nya låtar. JAAAAAAA!!! :D Fan jag ska på pdol och se dom, den där helgen måste gå att få bort från jobb på nå jävla vänster!




2 dagar till utlandet! :D
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Musik / l‰nka inl‰gget

   

Lyckad födelsedag

vilken underbar födelsedag och vilka underbara männniskor jag har omkring mig. Jag kan ärligt säga att jag tror ingen förstår hur mycket ni betyder för mig och hur sjukt mycket jag uppskattar er. Jag hoppas verkligen alla ni som läser detta och på något vis känner mig tar åt er detta.

Efter att ha påbörjat min födelsedag med att jobba natt så vaknade jag efter att sovit tre timmar av att mamma, Kim, Jonas och Grillen sjöng ja må hon leva :). Sen var det bara skynda fixa sig och bege sig med rosor till studenterna (Petter och Joel). Vi avslutade de hela med en god lunch på thai. Sen skynda jag mig hem igen, njöt i solen lite och sen blev det grillning med familjen + farmor. Presenter och tårta tillsammans med besök :) Sen har vi suttit ute i den fina sommarkvällen och druckit vin och pratat om allt möjligt, jag, mamma och Sofia blev kvar mot slutet och det var riktigt mysigt. När Sofia for hem och sov fortsatte jag och mamma några timmar till, hehe.

Jag har fått massvis med grattissms och facebook-grattis. Alla mina fina vänner har ringt och jag har ärligt talat känt mig omringad av massa kärlek.. Jag har så sjuuuukt fina vänner och en helt udnerbar familj. Jag är så sjukt lycklig. Det låter klyschigt men vafan det är verkligen så! :D


Imorgon återvänder jag nog till luleå för att hänga med fina vänner där och så får jag nog äntligen träffa söta rara Hanna. Jaaa, jag längtar!

Nu ska jag sova. Lägger upp bilder så småningom :)
puss!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Alejandro!

ojoj Lady Gaga är en helt otrolig människa. Snacka om att ta musikvideogrejen till en helt ny nivå! Jag älskar verkligen att kolla på henne och att hon dessutom gör riktigt bra musik är ju bara ett plus :D

Kolla in hennes nya video här!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Musik / l‰nka inl‰gget

   

storstädning.

nu storstädar jag, det är fan grymt jobbigt. Det roligaste med mig är väl att jag måste förbereda mig några dagar innan jag ens kan börja. Men nu är jag iaf igång och köket är så gott som klart förutom golv och fönster. Nu ska jag sätta igång med vardagsrummet :)

När jag är klar med detta ska jag baka tårta för imorgon kl 11 bjuder jag alla mina luleåvänner på ett lite förtidigt födelsedagskalas :) Synd att inte Hanna hinner hit. Men vi lär nog hinna fika till veckan då jag återvänder samt älta ihjäl oss på hur sjukt roligt vi kommer ha i turkland :D:D:D.

Igår var jag förresten och kolla på balen med Alex. Alltid lika kul att kolla på fina klänningar, frisyrer, bilar. Dock var det lite kallt så vi orkade inte stå kvar så länge. Hann få några kort på Linnea innan vi gick och åt sushi :)
Idag har jag fått skattepengarna dessutom, super! Nu kan jag betala min kamera och leva livet i alanya. Kanske till och med unnar mig dom där shortsen på gina.. Tåls att fundera på.


Äh bäst jag fortsätter. Ha det bäst!


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

ego.

   

Jag försöker iaf. Men jag har så mycket att lära mig!

K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

nationaldag

usch idag har jag inte gjort ett skit. Jag mår fan dåligt när dagarna bara passerar till ingen nytta.. Menmen imorgon ska det skrivas kompletteringar och tvättas och städas. Sen ska jag väl ta ett avgörande beslut om hur det blir till sommaren.

Helgen har varit bra. På fredag var det mys hemma hos Cissi och igår avslutningsfest på stuk :) Fick reda på en grej dessutom, att Oskar Linnros är samma kille som var med i Snook. Hallå hur häftigt är inte det då? Snacka om att ändra stil. Nåhå han är iaf grym och jag har ju faktiskt träffat honom, hehe.

Så Sofia jag håller med dig, den är låten är verkligen jättebra!

Justja idag är det ju nationaldag. Helknasigt har inte ens tänkt tanken. Inte är det då som i norge heller. Grattis till min fina vän Mike iaf som fyller år eller fyllde år :)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Musik / l‰nka inl‰gget

   

skaka rooompa

sista dagen på IVA idag? Ska funderar lite på det. Hade ju varit bra om jag visste hur mycket jobb jag kan tänkas få på bjärka men eftersom min mor är schemaläggare och hon tycker att det inte har lika stor betydelse att hon måste ta tag i nått sånt för att jag ska kunna ta beslut.. Det är fett störande att hon lägger schema. Finns inga fördelar alls. Känns som att jagkommer få jobba alla helger jag inte vill. Kulturkraft! Säkerligen PDOL och LK också. Usch jag vet inte vad jag ska ta mig till :( Nånå det kanske löser sig, men just nu känns det jävligt deppigt och jobbigt..


Har iaf ätit middag tillsammans med Cillan och Elin, det blev skinksallad och vitlöksbröd. Sen blev det efterrätt jordgubbar, vaniljglass, maränger och chokladsås. Imorgon ska jag dit igen och äta tårta. Cecilia min vän fyller nämligen 22 år. Dessutom fyller en till fin vän år, Therese blir ju 24 och nästa fredag är det min tur. Hojaaaa vi börjar bli gammal.

Grattis till er brudar, ni är bland det bästa jag vet! ♥


Nu ska jag sova för morgondagen blir hektiskt. Avslutningsfest med brudarna och alla andra studenter. Hoppas på fint väder för vi ska dricka vin och skaka rumpa även fast jag fortfarande har men sen förra helgen. Det känns tungt att dricka men kul ska det bli ;D

 
Sean Banan - Skaka rumpa. SKÖN LÅT! :D
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Musik / l‰nka inl‰gget

   

bilder.

Slänger in lite bilder tagna med min nya kamera, oredigerade. Nu ska jag plocka ihop litegrann för snart kommer therese och jonas hit och hälsar på :)








K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

L Ä N G T A R

Nu har jag haft mina två första dagar på IVA. Ingenting var som jag hade tänkt mig och jag har aldrig längtat hem så mycket som dessa dagar. Jag trivs inte alls, det är alldeles för segt för mig.. Så på fredag ska jag dit och ta ett avgörande beslut om hur resterande sommar blir.

Imorgon är det muntlig tenta i psykiartikursen sen är det färdigt för den här terminen (förutom mina två kompletteringar som fortfarande inte är gjorda!). Känns iaf hur bra som helst att det närmar sig sommarlov :D

Har pratat med Hanna idag dessutom. Hon gör mig glad. Hon får mig att tänka på våran resa och hur underbart roligt vi kommer ha! :D Dessutom är det bara med henne jag kan tjata om den i ett utan att hon lessnar på mig ;) hihi. När hon kommer hem ska vi handla solskyddsfaktor och växla pengar sen bär det av. 14 dagar kvar :D:D:D



Idag kom min nya kamera, supernajs är den. Lägger upp lite bilder i nästa inlägg.
Nu ska jag plugga, hoja. Önska mig lycka till!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget