rutin

varit på Sofies indoor walking pass idag efter skolan. Blev riktigt imponerad över hur mycket lättare det gick jämfört med tidigare gånger. Alltså ger all träning resultat :) Imorgon blir det crossfit, onsdag ska jag troligtvis springa på bandet. Har tänkt göra det i flera veckor nu men det kommer alltid nått emellan eller så kör jag något pass istället, vilket jag egentligen tycker passar mig bäst. Litar inte riktigt på att jag är nog uthållig då jag ska köra själv. Ett pass kan man ju liksom inte avbryta efter halva, det är bara köra på tillls det är klart. Dessutom går tiden alltid så sjukt fort på passen :). Det känns så himla bra att jag har börjat få in en rutin med träningen. Nu känns det självklart att träna minst 2-3 gånger i veckan och de gånger jag inte hinner känns det riktigt surt.

Nåväl nu har jag städat undan här hemma och ska ta och krypa ner i sängen strax så jag hinner kolla några avsnitt gossip girl innan det är dags att sova.



ha det bra
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

friday!

Idag har jag ätit på Waldorf med Sofie, Lisa och Marie. Sen har jag fått umgåtts med Therese, Jonas och Leila resten av dagen. Helt underbar dag, köpte mig ett par hörlurar, ett linne och ett par leggings samt lite smink :)


världens sötaste bebis! ♥
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

jahaaa

alltså dagarna går verkligen sjukt fort nuförtiden. Man hinner inte annat än skola, äta, träna och sova. Knappt det. Imorgon är det fredag igen och jag har ännu inte riktigt bestämt mig för vad jag ska göra. Funderar lite på att dra hem till Vuollerim men det får nog vänta tillls skoterracet och Kents födelsedag..

Igår var Kim och Simon hit, vi åt tacos sen får vi ut på en ragg. Helknasigt att min lillebror har körkort. Egentligen var det inte så knasigt, kändes helt naturligt faktiskt.



Har just duschat  och nu ska se klart big brother sen blir det sängen.
hejsvejs



nyduschad tjej.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

bra vecka framför mig :)

imorgon kommer Kim och Simon hit och äter middag med mig. På fredag ska jag äta lunchbuffé på Waldorf med fina tjejer. Sen får jag hänga på stan med Therese, Jonas och världens sötaste bebis Leila :) På lördag startar jag dagen med hotellfrukost tillsammans med Magda och sen blir det nog ett vinglas eller två samt utgång.
Resten av veckan kommer nog bli helt underbar. Var och tränade idag dessutom så nu är jag förhoppningsvis igång igen efter en veckas vila. Skulle egentligen iväg till Åre ihelgen och få vara med Maria. Jag har verkligen tänkt fara ner till henne hur länge som helst. Det är verkligen någonting jag vill men det finns aldrig tid eller pengar till det. Nu när jag känner att jag skulle ha råd då är tiden knapp. C-uppsatsen är en riktig pain in the ass!! Tur jag har Sofie vid min sida och Marie och Lisa bakom ryggen annars hade jag gett upp för längesen.




Ha en bra kväll, nu ska jag se på big brother.
hejdå!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

schkola.

imorgon ska jag vara i skolan kl 8. Jag gruvar mig för om jag kommer ta mig upp och just därför ska jag gå och slänga mig i säng redan nu. När man skriver c-uppsats hinner man inte mycket mer i livet. Träningen har verkligen fått komma i andra, tredje, fjärde, femtehand! Men imorgon står jag som reserv till crossfiten så det är bara hålla tummar och tår för att jag kommer med, löser sig nog.

Helgen var bra, helger brukar för det mesta vara bra.
Godnatt på er!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

fixat

fixat iordning mig så jag kan visa mig för folk. Ska nämligen trotsa kylan och gå iväg till affären, kylen börjar bli rätt tom nu. Nåja bjuder på en bilder från idag.

Vi hörs!


 

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

jag kommer

nu var det längesen jag bjöd på en bra låt. Så här har ny en relativt ny låt som jag tycker är helt underbar :)
Slog på den när jag vakna och nu känns det som att det kommer bli en jättebra och fin dag även fast jag måste översätta över hundra textenheter! :p



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Musik / l‰nka inl‰gget

   

GRATTIS KIM

Idag är det ingen vanlig dag, idag är det min lillebrors födelsedag. Kim fyller myndigt och jag tycker det känns lite vemodigt faktiskt. Han har alltid varit så liten och nu helt plöstligt får han gå på krogen och köra bil :p. Ska fixa klart hans present sen på eftermiddagen kommer han tillsammans med mamma och pappa hit och äter middag på någon fin resturang. Synd att inte Kent är hemma, då hade hela familjen varit samlad :) 


 
Vad hände? :p

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

hjärtansdag

idag är det alla hjärtansdag och jag hade inte kunnat bry mig mindre. Jag ska nog bara vara hemma, läsa textenheter, laga mat, städa, diska... Ha en jävligt tråkig dag helt enkel :p. Tänkte åka in till stan och köpa en ny duschslang då min gått sönder ihelgen men eftersom det är närmare -30 så är det nog lika bra att hålla sig inne. Min bil är nämligen inte allls förtjust i kyla. Ska försöka få på den gamla äckliga duschslangen som satt på när jag flyttade in och ta mig en dusch så jag känner mig lite fräschare. Få lite ny motivation helt enkelt.

Extra stor kram idag till alla mina hjärtan där ute, ni vet vilka ni är! ♥


 


K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

vänner

alltså vilken otroligt trevlig kväll det har varit. Har varit på sushibuffé med 7 gulliga tjejer. Efter det följde dom flesta med hit till mig, vi bunkrade upp med chips, vindruvor, cola, godis och fikabröd framför melodifestivalen sen snacka vi massa skit, lyssna på musik och spelade plump. Vid midnatt avvek Hanna och Evelina medan jag, Cissi och Sofie stannade kvar och har sen dess surrat om allt mellan himmel och jord. Har precis skjutsat hem tjejerna :) Jag har så oerhört fina vänner, det finns inget ont att säga om dom. Dom är helt enkelt perfekt i mina ögon! ♥

Nu ska jag krypa ner i sängen för imorgon måste jag verkligen ta tag i den där satans kompletteringen sen på kvällen hoppas jag att jag hinner kika förbi till Hanna och hennes nya boende. Det är så kul att Hanna är tillbaka, känns som att det lillla tomrum som funnits här i luleå nu är fyllt. Det känns så himla bra och roligt :)


godnatt på er!



loooooooooooove!

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

virus

alltså igårkväll när jag satt och surfa runt på lite bloggar drabbas plötsligt datorn av ett virus som gjorde att datorn blev helknasig. Mitt antivirusprogram vägrade dock att fatta det, efter ett tag gav jag helt enkelt upp. Idag ringde jag Vuollerims egna lilla datanisse nämligen Simon och frågade om råd. Han tyckte jag skulle googla det. Där hittade jag massvis med sidor om hur man ska ta bort det. Det lät rätt avancerat men jag tänkte vafan det här borde jag väl fixa. Hann inte just då eftersom jag skullle iväg och träna men sen när jag kommer hem och slår på datorn igen så har mitt antivirusprogram äntligen fattat att nått inte stod rätt till och lyckades få bort det. Tack för det. Jag har varit nervös hela dagen :p

Ikväll har jag varit på varvet till Magda och ätit räkor samt kollat film. Otroligt lugn kväll, någonting som jag verkligen behöver. Nu ska jag lägga mig i sängen och se några avsnittt gossip girl. Så jag har längtat!


Godnatt :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

PPPPPP

jaha då var den här dagen också förbi. Som vanligt har jag varit i skolan hela dagen lång. Hade tänkt köra spincore som jag alltid göra på torsdag men eftersom jag har en fruktansvärd träningsvärk sen crossfiten i tisdags så sköt jag fram det till imorgon, så imorgon efter skolan ska jag träna sen blir det en kväll hemma hos magda med lite räkor och mys. Hon har varit sjuk hela veckan så jag är lite nervös för att fara dit och bli smittad. Det skulle inte fungera att vara sjuk nu med allt som är i skolan. Hade tänkt städa idag när jag kom hem men så blev det inte. Det är virdigt här hemma, jag minns inte sist jag dammsög och dammtorka. Det luktar gammalt. Ska ta och plocka upp alla grejer från golvet iallafall så kanske jag lyckas med att snabb dammtorka och dammsuga imorgon innan helgen. Spiknykter blir det ihelgen dessutom med räkor och sushi på schemat. På söndag blir det en pluggdag då en komplettering från förra kursen ska vara inne på måndag.


Småkikar lite på petter på fyran just. Alltså han är fan snygg, klok och cool. Han skulle kunna få vara min kille. 
Amen vi höres, hej!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

blöö

jag har kommit på att jag måste skaffa en iphone snart elller åtminstone en ny mobil med ett lätt sätt att få in bilder från mobilen till datorn. Jag gillar nämligen att fylla inläggen med bilder men eftersom jag är sämst att plocka med mig min systemkamera dit jag går och bilderna från mobilen är nästintill omöjliga att få in på datorn blir det bara bilder från webkameran för det mesta. Allltså bara bilder på mig, hade ju varit kul med nånting annat, vilket jag förstår. Dock har jag inga pengar just nu så jag har tänkt vänta tilll sommarn och hoppas på att rykterna om att iphone 5 kommer då stämmer. Håll ut tilll dess :)

Nu ska jag läsa några artiklar innan jag kryper ner i säng. Tror jag ska gå och dricka en c-vitamin och hålla tummarna för att inte influensan attackerar mig. Känns som att det finns en risk för det då i stort sett alla jag känner verkar ha drabbats.


Hooja! godnatt på er, hörs imorgon kanske :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

powernapa aldrig

det dummaste man kan göra är att lägga sig ner och vila när man är helt slut mitt på ljusa dagen eller precis efter middagen. Jag lär mig aldrig, sover i några timmar och sen är det omöjligt att somna när det är natt. Exakt mitt problem just nu. Jag är dessutom hungrig men orkar inte stiga upp ur sängen och trycka i mig en macka..
Imorgon ska jag läsa 14 artiklar och träna. Ställt klockan på åtta. Ska stiga upp sätta mig i soffan med en kopp te och vakna till liv framför en timme med vakna med the voice. Det var min plan iallafall men nu lär den väl gå och pipsvängen eftersom jag kommer vara dödstrött då och inte ta mig upp. Fööörlåt jag ska vara positiv nu. Längtar till crossfit imorgon, ska ta upp mig så det bara sjunger om det.
hej så länge och sov gott.

 




K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

inspirationskällor

idag har vi suttit på skolan hela dagen, ungefär som allla andra dagar de senaste veckorna. Men imorgon ger vi upp redan vid lunch och jag åker norrut, till lilla Vuollerim. Idag har jag varit och tränat, spincore som har blivit lite till en standard på torsdagar. Det roliga med allt är att jag faktiskt redan börjat se resultat av min träning, kärlekshandtagen minskar sakta men säkert och ryggen är betydligt bättre. Heeeelt otroligt! Jag vill tacka två helt underbara vänner till att jag tagit tag i träningen och faktiskt fått det till en rutin, så tack Sofie och Magda, det är ni som inspirerat mig! :)

Nu ska jag ta tag i städning och packning så jag är allldeles jätteredo att åka direkt efter skolan.
hejdå!



 
och här har vi dom ♥

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

jokkmokksmarknad!

hahaha titta vad jag hitta, nu blir det att tagga inför marknaden va :D

klicka här 
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

en helt vanlig onsdag

alltså i lördags tappade jag som sagt bort mitt visakort. Eller vänta nu, har jag alls berättat det? :p.. Hursomhelst så gjorde jag då det och på söndag när jag upptäckte detta skyndade jag mig såklart med att spärra det och beställa ett nytt. Jag har fortfarande inte fått det nya kortet vilket resulterat i att jag inte har kunnat  handla på hela veckan. Kylen börjar bli tom och jag vill ha färskt bröd och salllad. Håll tummarna för mig att jag får det imorgon, annars vet jag inte riktigt hur bra det kommer gå till helgen. På fredag åker jag till Vuollerim, ihelgen är det ju jokkmokks marknad och det känns som att man nästan måste dit en sväng. Egentligen så har väl aldrig jokkmokks marknad gett mig så mycket till glädje men någon gång ska väl vara den första? ;p

Idag har jag och Sofie varit på projektsplanseminarium med våran c-uppsats. Gick faktiskt riktigt bra, fick lite tips på hur vi ska gå vidare nu. Nu hade tänkt kila iväg och träna nu men jag är helt död. Det tar verkligen på krafterna att hålla på med uppsatsen. Magda talade nyss om för mig att det är okej att låta bli att träna när man är trött och slut. Har dessutom inte ätit nått än så det får bli lugnt idag, kanske tar en promenad lite senare men mer än så blir det nog inte. Imorgon är dock spincore bokad och den kommer jag inte missa! :)



ha en bra kväll allesammans :)



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

såja

Bakat cupcakes med magda idag istället för att träna, var väl lite onödigt men gott och alltid lika trevligt :). Imorgon ska jag iallafall iväg på gymmet och springa på bandet med musik  i öronen, hääärligt! Ska försöka få med mig Elizabeth också så hon kan köra med mig bland alla maskiner och vikter ;)


PS.efter att ha sett några groteska bilder på mig cirkulera runt här på nätet (talat ej om vart) så tänkte jag bjuda på en bild från den 21/1 och hålla tummarna att jag inte förfallit så där mycket sen dess. Förlåt jag är utseendefixerad och mår dåligt att se fula bilder på mig själv. Alla kan inte vara lika stark och bra som er andra. Jag är ledsen.. Men jag är då åtminstone ärlig.

  

ett avsnitt gossip girl, sen sover jag.
natti!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget