massa skola bara

praktisk eximination imorgon. Jag har inte pluggat ¨nå! Kom hem vid sex sen åt jag och somnade framför tvn. Helt död efter en heldag på skolan och tre timmars sömn. Nu är jag vaken och måste verkligen ta tag i det här annars kommer det gå åt fan för mig, jag är nervös.. Jag kan inte sånt här, och jag vet inte ens vars man ska hitta hur man gör en steril uppdukning t.ex.... Allt känns hopplöst :(
Blir nog en sen kväll ikväll också om det här nånsin ska gå.

Imorgon ska vi också skriva tryck/statistik-rapporten. Och hela helgen kommer bestå av jobb för min del, en hel helg på leos :) Hoja måste på sunderbyn och hämta mina skor bara, inte glömma inte..

Ja det var väl det, inte myclet intressant att komma med, mest bara jobbiga grejer. Jag längtar tills allt det här är över, efter 26 mars ska jag njuta av några dagars chill :)
nu efterlyst sen plugg.

pusshej
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

tjuvjävlar!!!

nu vare ett tag sen jag alls var in på datorn. Dagarna har då gått ruskigt fort. Igår när jag skulle gå till bilen efter jag slutat skolan upptäcker jag att alla rutor är nere på bilen, den var full med snö och stereon var snodd! jag grät av ilska! Robert fick komma med en sop och sen fick jag polisanmäla.. Så nu har jag ingen bilstereo nå längre.. Det kändes som hela min dag var förstörd men robban lyckades rädda den ganska bra ;) Vi såg oth och bara hade massa mys för oss resten av dagen, underbart!


ibland förstår jag mig inte på vissa, som vanligt. Det känns som att ni vill göra mig ledsen faktiskt.


vad h'nder ihelgen? plugga kanske.
tjoo
K O M M E N T E R A (4)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

feberfri :)

feberfri äntligen. Men inte robban, han tycker jag ska tycka synd om honom men det är fan bara härda ut som jag fick göra ;) haha. Hostan och förkylningen får jag fortfarande dra med men det gör mig inte så värst mycket, bara jag får orken tillbaka igen är jag nöjd. Försökte göra massa nyttigt igår men till sist orkade jag inte, for hem och la mig i sängen som en död sill.. Nu hade jag tänkt bege mig hem till långgatan igen, tvätta lite och ta en dusch :) skönt.

skola imorgon, undra om vi har nån sån där labb då? hoja bäst att kolla upp det där.


tja!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

på bättringsvägen känns det som

idag känns det faktiskt bättre. Bara 38 graders feber och huvudvärken är inte så farlig nu när jag tagit en ipren. Igår var däremot en jävla tung dag! Hoja det var längesen jag var så hä sjuk, och 40 graders feber har jag nog aldrig haft tidigare, inte enligt min mor iaf..

Jag förstår då inte hur robert orkar vara här med mig, för jag har då inte varit mycket till sällskap, antingen har jag sovit eller så har jag klagat över huvudvärken... Men han är verkligen en klippa, han är verkligen den bästa som finns!



Får se om det blir vuollerim senare, det känns som att det vore en bra ide så slipper robban vara med mig konstant, och mamma har bakat bullar idag sa hon. Det kanske gör mig lite friskare ;) haha.
Nu ska jag vänta på att hjärtat kommer hem igen med schampoo och balsam åt mig och sen ska jag hoppa i duschen, för fräsch är ju det sista ordet man kan kalla mig!

pusshej
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

en februaridag

fortfarande sjuk, och huvudet värker som aldrig förr. Är lite rädd för värktabletter så jag håller ut ett tag till.. febern är fortfarande kvar men har gått ner litegrann ligger bara kring 38 grader nu så det känns skönt. Hostan är kvar och nu har jag även blivit täppt i näsan. Kan inte det här bara gå över så jag får en fri helg, jag hade faktiskt längtat efter en lång helg men det sket sig ju.. Anders ringde från leos och hörde om jag kunde jobba på söndag, men jag tackade nej är rädd att det här håller i sig så.

Imorgon blir det kanske vuollerim om jag är bättre annars orkar jag nog inte, är nog lugnare och skönare här :) Och jag har ju världens bästa som tar hand om mig här så bättre än så är kan det ju inte bli, han lagar mat och städar medans jag bara ligger här på soffan och sover. Nu hoppas jag bara på att bli frisk, snarast! Det suger verkligen att vara sjuk, verkligen. Jag ska aldrig mer tänka att det vore skönt att vara sjuk och bara ligga hemma, för det är det fan inte!


nu ska jag vila igen!
hejsvejs
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

hoja

Influensa är en obehaglig virussjukdom som kännetecknas av hosta, muskel- och ledvärk, huvudvärk och feber mellan 38 och 40 grader. Sjukdomen varar normalt 3-5 dagar, men man kan vara trött i 2-3 veckor efteråt. Det är speciellt vanligt med influensa under vinterhalvåret.

Halsfluss är en infektion i halsmandlarna som beror på bakterier eller virus. Vid halsfluss gör det ont att svälja och du kan få feber. Barn kan få hosta och snuva.


det är nog något av det här jag drabbats av, symptomen stämmer ju gode bra! Ååh förhoppningsvis är det nog bara en vanlig feber och en vanlig hosta, men när båda kom helt plötsligt sådär samtidigt, då blir man ju lite fundersam..

Nu väntar jag på mannagrynsgröt, äntligen kanske jag få bli lite ompysslad. Det är ju det enda postiva med att vara sjuk :)
Har även ringt och sjukanmält mig på sunderbyn, och min handledare var fortfarande sjuk så det var väl lika att jag får byta dag. Problemet är bara att jag hoppas bara min ultimata patient för uppgiften är kvar tills dess. Det är dock inte lika troligt :(

jaja nu ska jag vila lite, innan iprenen går ur och det blir omöjligt att sova!
lika gladare nu va? :)
hehe pusss.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

gnällkaj

feber är uppe i 38,8 grader nu. Har iaf unna mig en alvedon eftersom jag var rädd att skallen skulle sprängas.. Och nu svettas jag så då är väl febern på väg ner lite iaf. Skulle behöva laga mig nå mat men har ingen ork, speciellt inte när jag inte ens har nog matlust.. Jag vill bara somna så om huvudvärken bara lugnar sig lite ska jag ge det ett nytt försök.

Synd att alla tvprogram suger en onsdag vi den här tiden...

Jag vet att jag är gnällig men jag blir så när jag är sjuk, kanske för att jag typ aldrig är det. Och det är då en jäkla tur för då skulle nog ingen stå ut med mig..


ska sova n u och försöka låta lite gladare nästa inlägg.
puss
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

sjuk

jaha då var man sjuk, så jävla sugigt. 38,2 i feber, världens hosta så jag får blodsmak i munnen och sjuk ont i huvudet, det spränger! Och olyckligtvis har jag bara 2 alvedoner kvar...

Jag som hade tänkt ta mig till stan idag och sola och bli fräsch! Imorgon har jag sista dagen på fältstudien så det är fan bara att jag är frisk till dess... Jag som hade tänkt var4a duktig idag plugga och vara förberedd inför imorgon, just nu har jag ingen ork alls och jag fryser! fan!!


Det här kännns skit, kan inte nån bara komma och ta hand om mig.

hej!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

sova

jag har fått världens huvudvärk och rivhost, nu blir jag väl sjuk. Inte speciellt lägligt! Rostat-bröd-lukten har då försvunnit så det är nog ingen fara. Ska ta en alvedon och lägga mig i sängen och hoppas på att kunna somna också.

natti
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

brinner det?

det luktar rostat i hela lägenheten, och jag har inte rostat nå! Jag är rädd tänk om det brinner här nånstans i huset. Jag bor ju som högst upp så då lär jag ju brinna inne om jag inte hinner hoppa ut genom fönstret och bryta alla ben eller springa genom elden och få brännskador på hela kroppen.. Var ut i trapphuset och lukta också men jag kunde som inte avgöra om det luktade brännt eller inte. Har ju som nå fel på mitt luktsinne har jag ju märkt på sistone så det är säkert inget, men jag tycker iaf det är obehagligt. speciellt när det är på natten!

Jaja ni ser ju om jag lever imorgon, lär ju inte våga gå i säng än på nån timme nu :(



hej
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

the shout

idag har vi iaf fått bort en fältstudieuppgift, upptäckte dock att det var lite mer vi skulle göra på den andra uppgiften så det är en jäkla tur att jag har en dag kvar :) Så imorgon blir det lite plugg och sen in till stan, ska köpa shampoo och balsam och ta mig lite tid för solning, jag börjar bli ordentligt blek nu och det är fan inte fint.

Lyssna på det här, den andra låten är deras nya. Den är bra, dom är bra, min bror är bra! :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

fattig student

Kom nyss hem från fältstudier, alldeles slut. Försov mig imorse men det gjorde inte så mycket efter som jag ändå gjorde vårdhygien fler timmar än vad som var nödvändigt plus att min handledare varit sjuk idag så jag har ändå bara varit med en undersköterska hela dagen, fick till och med slutat en timme tidigare :)

Nu sitter jag och grämjer mig över min usla ekonomi, även fast jag jobbat som ett psyk i dec så räcker inte pengarna till! Födelsedagar, böcker och hyror hit och dit. Plus att jag fått en bok till övers som egentligen Sofia skulle köpa men jag vet inte vad som hände, det blev väl ett missförstånd nånstans på vägen så nu står jag med en oöppnad och oanvänd grundläggande omvårdnad 1 till salu. 340 spänn är fan rätt mycket för en fattig student. Haha ska nog kräva halva summan av Sofia ;p
 Plus att min bilbatteri troligtvis frusit sönder och jag ska och laga en tand nästa månad.. Jag blir less, kan jag inte bara få bli rik! vinna lite pengar, vore som alldeles suveränt och lägligt :)

Funderar på att gå och handla, men det känns också jobbigt nu när jag inte har bilen. Jag har blivit bortskämd och lat..


nej nu ska jag sluta och klaga och kanske ta en dusch och lägga mig framför tvn. Bara ta det lugnt, mys.
tjoo
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

ojoj

haha jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, allt känns bara som ett stort jäkla skämt! :p

Nu ska jag snart iväg på fältstudier och ikväll blir det faktiskt bara mys framför tvn :)
pusshej
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

lördag

kom nyss hem från fältstudierna. Ska alldeles strax ta och städa och byta gardiner för det ser förjävligt här och ikväll får jag besök ;)

Mitt humör och mina känslor känns som en ren bergodalbana, jag blir tokig på det här.. Tror jag ska resa bort i några månader och komma bort från precis allt, hade varit jävligt skönt faktiskt, helst ett varmt och skönt ställe med mycket sol och bad :D hehe.



ha en bra allahjärtansdag kära vänner
puss



















ja jag säger bara detsamma, jag tyckte det var töntigt från första början, och det var ju då inte jag som började..

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

lycklig tjej

jag kände mig nyss lite ner, bara lite men ändå. Då knackar det på dörren och utanför står det en gubbe med en bukett blommor och frågar om det är jag som är Kajsa Amanda.. Tror ni inte att Robert Sandling är världens finaste älskling, för det tror fan jag! Hur gulligt var inte det då, så nu står jag och blir alldeles lycklig i själen när jag ser dom här vackra röda rosorna med en lapp där det står älskar dig!..

Jag kan fan sitta själv på alla hjärtans dag nu när jag har dom här blommorna att titta på, det gör mig inte ett skvatt :) Men som tur iaf är så blir jag inte själv för det blir räkkväll med tjejerna istället :)

Nej nu måste jag göra mig iordning och bege mig mot busshållsplatsen.



Jag älskar dig robban älskling :)
pusshej

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

en vän..

en vän är någon som ställer upp, någon som inte bara tänker på sig själv, någon som kliver ur en bil som man från början inte ens skulle åka i när man ser att det håller på att gå åt skogen för sin vän bara för det.. Sen när man är i fyllan så kan man väl överreagera lite, men det är absolut då om nångång en vän ska finnas där. Och bara så alla vet så har jag aldrig nånsin trott att det varit någonting alls mellan dom, det var inte alls det det där handlade om.

en grej jag bara tänkte säga när jag fick se ett blogginlägg jag missat..



men jaja nu är det där ju forntid så skitsamma.



strax ska jag iväg på fältstudier, aah jag är lite nervös! :p
puss.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

typiskt

ni tror inte jag fastnade här, det var ju som fan! Så städningen kan jag ju som bara fetglömma. Får se om jag hinner den imorgonbitti annars får jag ta den imorgonkväll för nu måste jag fan lägga mig och läsa vårdhygien.


Grattis Angelina på 21 årsdagen! ;D
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

saknar tid och lite till

på natten funderar man som bäst? Haha snarare som mest :p..

Idag har jag varit på stan med cecilia, vi tog en fika och gick lite på stan :) Riktigt underbart att få henne tillbaka till luleå för en stund! Sen har Sofie varit hit och vi gjorde klart en labbrapport även fast det gick segt. Det känns att vi inte är på hugget den här kursen, ingen av oss. Men vi kommer väl igen snart.. Det löser sig :)

Ska ta och läsa lite vårdhygien inför imorgon, kolla igenom vad det är jag ska ha gjort under mina fältstudier, det är som dags nu. Och sen ska jag ta och plocka undan lite innan jag går i säng för det är fan grejer överallt här nu.. Och bara det gör ju att man är seg.

Imorgon blir det upp tidigt, hade tänkt mig vid åtta. Då min kära pojkvän förhoppningsvis kommer ihåg att ring och väcka mig och att inte ställa massa dumma frågor ;p haha. Måste hinna fika, fixa mig och skotta av bilen till elva sen snabbt ner på leos för lite lunch med cissi och förhoppningsvis levi :) och sen tillbaka för att hinna med bussen som går 12.55, men det borde jag väl ändå hinna. Bara jag tar mig upp så!

ska ta och betala lite skulder och göra nytta för att hinna ta mig i säng innan det bli morgon. Men det är verkligen sjukt trist att sova själv. Jag vet inte vad det är med mig, men jag saknar robert så otroligt mycket. Det brukar jag inte, eller joo det brukar jag men inte så här mycket!

jaja det ordnar sig, jag har ju en hel del att göra så förhoppningsvis går tiden fort.
godnatt
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

på natten funderar man som bäst

ibland kan jag sitta och fundera på grejer, djupa grejer som oftast spårar ur, och så brukar jag tänka att det där ska jag fan ta upp i min blogg. Få det att låta sådär förnuftigt, intressant och vettigt som många andra alltid lyckas med.. Men när jag väl sätter mig här så far allt det där djupa och kloka ut ur skallen och kvar finns oftast bara ytligt svammel. Eller en hälsning till någon jag så gärna vill prata med men som av någon anledning gör det lättare att skriva ett kryptiskt inlägg till istället..

Det är så mycket jag skulle vilja skriv här men jag är rädd att låta bitter och att troligtvis någon kommer ta åt sig både såna som det är menat till som egentligen förtjänar det men även folk som det inte alls är menat till som ändå tar åt sig och allt blir bara missförstånd. För jag är fan bra på att lyckas med missförstånd!
Och jag hatar när människor får fel bild av en, eller när man vet att nån har sagt en helt annan version än ens egen och man inte kan, vill eller har möjlighet att låta dessa människor få se det ur min synvinkel, då är det bara acceptera att dom ser en på ett sätt som inte alls alltid 'är rättvist, eller så gör dom inte det, men ändå det är jobbigt att tro att folk går och tänker fel om en. Eller fel men man skulle så gärna bara vilja förklara. Sånt kan göra mig frustrerad, även fast det egentligen inte har någon betydelse. Det enda som har betydelse är ni närmaste och ni får änd¨å alltid höra min version ;)

Jag har alltid brytt mig alldeles för mycket vad folk tycker och tänker, inte så att jag har gjort annorlunda eller försökt ändra mitt beetende till någonting jag inte vill vara, mer för att bara veta vad alla tycker. Hur mycket skit det snackas, vad för skit det snackas. För det spelar ingen roll hur man är, det finns nog inte en människa som det aldrig snackat skits om.. Och det är fan tragiskt egentligen.. Och seriöst tror jag inte man vill veta heller, man skulle nog inte må bättre av det direkt :p

nu blev det bara massa funderingar, det är så här jag kan hålla på en hel natt när jag sitter här själv. Bara tänka. Det är som skönt :)



I övrigt så är det väl inte så mycket som händer, tänkte ta mig i säng snart. Har beställt väckning av Robert kl nio så då måste jag vara en pigg och glad tjej :) För den värsta tiden på dygnet är fan morgonen, stackarn har det inte lätt med mig då, det har nog ingen haft... Men det tar sig, och när jag väl vaknat så brukar jag skina som en sol :) haha

Jag ska dock göra er besviken nyfikna läsare, har nämligen ökat typ med dubbla läsarantalet sen helgen då jag mått skit. Det är så synd att folk är mer intresserad av ens olycka än ens lycka. Hursomhelst så är det bra nu, vi har pratat ut och ibland ligger gamla saker där baki och gror, saker som inte tagits upp tidigare. Och för mig är det så svårt att förstå sånt eftersom jag aldrig gör så själv, jag lägger ingenting åt sidan utan tar upp problemet på en gång. Så gör inte min pojkvän verken min nuvarande eller dåvarande. Jag tänker alltid i nuet och dom håller sig tills allt bara är för mycket och då spricker dom. Jag är glad att allt är genom pratat och löst, det här har som legat och grott länge och vi har som aldrig löst det riktigt förens nu och det känns helt underbart. Jag känner mig lycklig, och det var faktiskt längesen jag kände mig så här glad :)
 Jag ogillar verkligen alkoholens påverkan, det finns ingenting i det där beetendet som hade hänt om vi hade hållt hos nyktra.. Nu ska jag fan inte dricka på ett tag. Fast så brukar det ju alltid låta, haha-


nej fan nu måste jag sluta med det här och ta mig till sängen.
godnatt

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

kolsvart

jag har ont i huvudet, jag borde äta och städa. Har inte bytt julgardinerna än, det är så mycket lättare få upp dom än ner dom, pyntet är däremot borta förlängesen bara så ni vet, så ni inte tror att jag är så lat! :p

Skönt med luleå och skönt med ett upp fräschat hår. Jobbigt med skola imorse, var ett tag sen kändes det som och idag planera vi in när vi ska hinna med alla rapporter som ska vara inne innan allt pluggande sätter fart. Borde sätta fart med det nu, känns som att alla har gjort det utom jag, men idag lugnade några klasskamrater med att inte alls så var fallet, en lättnad!

Nu ska jag äta lite tonfisk och makaroner som vanligt, orkar inte handla idag, imorgon däremot ska jag ta mig dit efter jag har gjort bort projektet skotta bort all snö från min bil, det är inte lite heller! hååå..


Nu ska jag äta, spela poker med min bror, chilla, ta det lugnt, kanske städa, se lite andra avenyn, ringa nått samtal, ja bara göra nånting..


btw min surgranne har flyttat! :D

















ps. I love you!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

luleå snart

jiooo nu känns allt bättre. Jag ska sluta beklaga mig och leva livet nu i fortsättningen :) Luleå strax sen fixa håret ikväll, eller snarare alexandra ska fixa jag ska bara sitta där och ta det lugnt.
 
Imorgon är det massa föreläsningar. På torsdag kommer Cissi hem :D och sen blir det en hel helg med fältstudier, kul allahjärtansdag! Jag ska fan sprida kärlek på hela sunderbysjukhus, hoho.


idag är jag glad, så puss!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

när ska det bli bra igen?

jag blir tooooooooookig! Hur svårt är det att fatta? Hur svårt är det att göra ett litet försök? Tydligen jävligt svårt!



Hur jag nu ska ta mig till luleå var ju ett helvete. Tack!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

be running up that hill

ibland måste man inse vilka det är som bryr sig och vilka som inte gör det. Även fast det inte är som man vill och även fast det gör ont.
Och ikväll släpper jag de sista tårarna för dig...

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

chill

det känns lite bättre nu, inte bra. Men det känns som att jag kommer klara mig igenom det här nu, det känns som jag tagit rätt beslut.

Idag har jag varit med kim och chillat, eller vi har åkt lite skoter (jag var rädd) ;p och skottat snö :) Det är fan duktigt för att vara jag, haha. Sen har vi varit på pizzan och ätit. Jag har kikat lite andra avenyn och bara haft det lugnt, nu funderar jag på en film, kanske ska höra med bror om han är sugen så slipper man se ensam.
Är nån sugen? :)


tjoooo!

 
kim testar vetekudden ;)


jag i fredags :)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

jag vet!

jag vet att du älskar mig, jag vet att du ångrar dig, jag vet att du inte bryr dig ett skit i henne, jag vet att du var full, jag vet att du tycker jag är snäppet värre än dig, jag vet att ingenting egentligen berodde på dig från första början, jag vet att du gjorde ett misstag, jag vet att du bara vill att det ska bli bra igen, jag vet att om du hade fått göra om det hade du gjort annorlunda, och jag vet att du inte vet vad du ska göra för att det ska bli bra igen.

Men ändå känns det inget bra, jag behöver nånting som gör att jag bara släpper det här. Och jag vet inte vad det är. Så nu ger jag bara upp..

jag hatar att det blev så här konstigt för jag älskar dig!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget