Osis

Idag är jag ledig och hoppades på en effektiv dag av båda mina lägenheter men ack så fel. Vaknade imorse med världens huvudvärk, snoret rann och halsen gör det svinont i. Typiskt alltså. Valde att somna om igen och vaknat flera gånger sen dess. Ligger fortfarande i sängen och känner mig allt annat än pigg. Just tagit ipren och kollat tempen, något förhöjd men inte feber iaf. Nej nu ska jag trotsa detta med att stiga upp och sen städa lite här hemma. Hoppas på en bättre dag imorgon för då ska jag både besikta bilen och jobba.

Förlåt att jag gnäller, hoppas ni får en bra dag :)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Förändringar sökes

Helt ovärd dag. Började med att jag försov mig sen dess har jag känt mig alldeles virrig så som man brukar göra efter att man försovit sig. Jobbade iaf över och sen när jag kom hem där vid fem var jag helt död. Vilade mig på soffan vilket slutade med en tre timmars powernap. Ätit middag vid midnatt och nu är jag pigg och rastlös. Varför är min dygnsrytm så jävla konstig?! Det går ju liksom inte få till det så det blir som alla andras..

Jag har tråkigt. Mitt liv känns tråkigt. Jag behöver en radikal förändring på nått plan. Nån som har lust att hjälpa mig med det?!

Bjuder på en bild så länge, nytt hår är ju början på nån slags förändring kanske?
Godnatt!

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Soft

Idag har jag jobbat som en varg. Säger man så?! Hursom så vare så. När jag slutade åkte jag in till stan och fixade simkort till min nya telefon. Nu är även jag i iPhoneträsket. Känns fint, så mycket lättare livet kommer bli nu.. Eller?? Haha.

Ikväll åkte jag och Cissi till Sofie för lite födelsedagsfirande. Det var riktigt mysigt. Vi pratade från allt mellan himmel och jord och varje gång funderar jag varför man inte ses oftare. Varför är tiden så knapp jämt och ständigt?


Nej nu ska jag sluta nörda på min nya leksak och gå i säng. Bröllop imorgon :)
Natti

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Uppe med tuppen

Igår kom lilllebror även kallad Kim hit på besök. Jag bjöd på middag och sen bakade vi chokladbollar, kolla lite tv och blev alltmänt knasiga, som vi brukar bli i varandras sällskap. Har bjudit han på frukost imorse och nu har han precis begett sig till Boden igen. Skönt att vara uppe med tuppen när man är ledig :). Har mycket att stå i, ska nämligen till Harads och Alex idag för fix av mitt stackars hår som ser allt annat än okej ut. Sen blir det Vuollerim och biopremiär av fjärde twilight filmen. Blir nog fint det här, håll tummarna att min iphone kommer idag.
WooopWooop nu ska jag kolla vakna med the voice och chilla en stund
HARRRE!!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Vänskap

vänskap är svårt och det allra bästa som finns. Ibland vet man bara inte hur man ska göra för att allt ska bli som bäst. En bra vän är någon som finns där även när man inte får nått tillbaka men hur länge ska det vara så? Hur länge ska man ge utan att förvänta sig något tillbaka. Vart går gränsen? Ska man alls sätta nån gräns? För en vän, någon som man tycker om och ser upp till. Är det värt att förlora den bara för att man måste sätta en gräns och kräva nått tillbaka?

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

nytt!

men nu var det ju som ett tag sen. Och mycket har hänt! Jag har tagit mitt pick och pack tillsammans med Kent, mamma, pappa, Magda, Alex och Robin. Vi har burit, packat ner och upp. Funderat och slitit oss i håret litegrann för att finna den bästa lösningen på hela spektaklet. Men nu är det mesta i sin ordning. Här sitter jag på Varvsgatan inne i stan och njuter. Den är så mycket finare än min förra lägenhet och jag trivs redan! :D.  I Lördags följde jag med min familj till Vuollerim. Där blev det middagsbjudning på Älvvägen med Kent, Kim, Henrik och Carita sen drog vi vidare till Gällivare en sväng. Det var najs, en lagom tripp sådär. Söndagen gick i vilans tecken med familjemedlemmar, tvtittande, spel, söndagsmiddag osv.

Imorgon ska jag ha min första sjuksköterskestudent någonsin. Visserligen bara två dagar. Men ändå, det ska bli kul! Nu ska jag krypa ner i mitt nya badkar och bli mysig innan jag slänger mig i sängen. Imorgon ska jag leta reda på mitt garge och hinna på stan och göra lite ärenden innan jobbet.


PS. Mina bröder är världsbäst. Jag älskar dom av hela mitt hjärta! Tack för att ni finns och alltid lyckas göra mig glad på ett sätt som ingen annan kan.
PUSS!




K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget