snabb uppdatering

vi har det bra här bort i stockholm! :)

Hanna har det så fint hem och i eftermiddag återvänder hon igen, superduper då ska vi dricka vin och vara snyggast i stan ;)

Nu blir det iväg på stan en sväng.
hejsvejs!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

packa & resa

Det går segt, känns jobbigt att packa men dock så otroligt kul att komma iväg. 19.25 går flyget så tills dess ska jag ha packat, ätit och tagit mig till kallax tillsammans med Sofia, men det borde vi väl klara :)
Så ikväll blir det förhoppningsvis lite myspys med Hannapanna, nått glas vin kanske och massa surr. Det ska bli så kul att se hennes lilla lya. Och sen till veckan ska jag hinna besöka Cissi också och hennes nya hem :)

Ha en bra helg, för min kommer garanterat vara underbar!
puss på er


en, två, tre bilder på mina senaste inköp!:)
  
tröja, armband och hårfärg.

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

: )

ingen sömn inatt. Blev klar med rapporten eller lämnade in den iaf kl 7.30. Sen bar det av till skolan vid 8, föreläsningar till lunch. Efter det drog jag hem och städade eftersom det såg rent ut sagt förjävligt ut. Haha. Vid 14 besiktades lägenheten i Gammelstan och jag klarade det galant, han tyckte det var mycket fint :D Tog hand om mitt diskberg och skurade efter det och var precis klart efter fyra då Sofia dök upp. Vi begav oss och handlade och lagade en god wok sen har vi bara suttit här framför OS och tagit det lugnt, ätit blodapelsin och jag hann med en kort liten powernap där vid 21. Nu har vi båda duschat och börjat göra oss ordning för natten.
Trevligt med lite sällskap må jag säga.

Imorgon ska jag till Kim i boden och vi ska utnyttja våra presentkort på en timmes massage ;D


Kommer bli en toppen vecka!
pussssss och godnatt :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

hjärta utlandet.

jag tror jag blivit sken-fara-utomlands-snart :p. Alla har väl hört talas om skengravid då man vill och tror att man är gravid så mycket att kropppen till sist börja bete sig exakt som att du vore det. Jag har nu sen jag och maria var till bulgarien juni-07 velat fara utomlands igen. Men det har aldirg blivit av på grund av olika anledningar. Antingen har det varit jobb, skola, pengar eller sällskap som satt stopp för det hela. Nu är jag iaf så sjukt sugen att det är de enda jag kan tänka på. Jag har varit på stan och köpt sommarkläder, solar solarium och kollar efter utlandsresor varje dag. Nu har de till och med gått så långt att jag går runt i mina jeansshorts här hemmma och längtar ;P Men sköna är dom iaf :D

Så fort jag får möjlighet kommer jag åka, iår ska det fan bli av. Med eller utan någon... Förhoppningsvis MED någon! :D


Förlåt att jag är tjatig men det är det enda som är i min skalle just nu även fast det borde vara den där rapporten som ska vara klar klockan 8 imorgonbitti. Håll tummarna för just nu ser det inte så ljust ut i vanlig ordning :p


puss på er!


lite brun blev jag ju faktiskt :)

Dagens outfit ;p

redo att plugga ;)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

jag vill bli brun!

När ska någon ha tid och lust att fara utomlands med mig? Någon som är sugen nu då? Jag är ett lätt byte. Hör av er! Tänk er en resa sisådär i mars, april, maj, juni nån gång. En vecka, sista minuten. Billigt och bra :)

K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

slöjävel

disken väntar, lägenheten i gammelstan väntar och uppsatsen väntar. Jag är nog den slöaste människan i världen.
Fan också, det känns så jättejobbigt.. En fredag ska betyda ledighet, inte en herrans massa jobb! Men jag får väl skyllla mig själv antar jag.



så här känns allting just nu, fuck the world!


men den som väntar på nå gott väntar aldrig förlänge ;) 

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

fight for this love

nu höjer jag volymen på min braa playlist och drar en rejäl städning här på porris, så här kan det ju fakitskt inte se ut och innan det blir fint här kommer jag ändå inte kunna koncentrera mig på rapporten. 17.30 ska jag på stil och träna tillsammans med Sofie, shit jag är nervös jag kommer inte orka mer än fem minuter. Klarar jag mig igenom passet imponerar jag mig själv stort! ;p


Här får ni en låt bara därför :)


Ha en bra dag vänner!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

vojvoj

idag har jag gjort min sista praktikdag på avd 61, iaf för nu. Trist som sagt men dock så skönt att man klarade det galant :D

Sen har jag varit till gammelläggan och kollat när pappa stockat igen alla borrhål i väggarna. Han är allt bra duktig min pappa. Bäst i världen! Efter han varit in till stan och klippt sig så tog vi en middag tillsammans här på en resturang på porsön :)

Hade tänkt ta tag i både städning och rapportskrivande ikväll men än så länge har det inte gått så bra alls, la mig ner i soffan i fem minuter och då var det kört, somnade direkt :P Men antar att jag behövde det eftersom det var curling igår på tvn som jag fastnade vid vilket resulterade i lite sömn, haha. Dessutom ta det på krafterna att i fyra veckors tid prenta in all information, lärande och hela tiden vara uppmärksam och med! Men kul har det varit så klaga ska man väl ändå inte.

Imorgon hopppas jag att bli av med lägenheten i gammelstan för alltid! Sen får vi se om det blir att komma hem till byn och jobba lite ihelgen. Men just nu ser det mörkt ut eftersom rapporten inte ens är påbörjade..


Nånå ha det bra :)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

16 februari 2010



igår var jag till min fina lilla söta rara bror som typ blivit stor, eller inte riktigt men snart. Nästa år är han ju faktiskt myndig! :p
Vi såg film, åt varma mackor och chillade. Sen sov jag över där och tog sovmorgon till  tio innan jag steg upp och snodde lite fika och tog hand om hans disk. Vid elva begav jag mig hem igen. Nu är jag iaf redo för min näst sista dag på avd 61, iaf för den här gången. Känns riktigt tråkigt! Jag vill fortsätta, låt mig vara klar och få bli den där sjuksköterskan nån gång, haha.

Till helgen blir det plugg och städning. Sen är det bara längta till nästa torsdag då vi tar flyget till huvudstaden :)





sen kan ju vårvädret fortsätta så här, man blir så glad när solen skiner! ;D



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Kan inte bli bättre

Idag har det varit alla hjärtansdag. Jag gillar den dagen då man har en pojkvän,  Vilket jag har haft varenda år sen jag var 14 :p. Det påminner en att ta vara på den man älskar. Men iår är det helt annorlunda, jag har inte märkt av den här dagen, inte insperats att skaffa pojkvän eller gråtit att jag är singel heller. Men bara för det så betyder det ju inte att jag inte älskar, det gör jag. All kärlek till mina vänner och min familj! :)

Och tack igår till alla er som var på min inflyttningsfest, ni är great och gjorde festen till det :D





Utan er vore jag ingenting. Ni är mina bästa vänner och jag älskar er av hela mitt hjärta. Jag hoppas ni vet om det

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

vits


- Fan vad jag ska supa och knulla, har skaffat massor med kondomer nu Kajsa!
- Skärp dig, håll dig i skinnet!
- Ja vafan ska jag göra det måste jag ju runka iaf
-HAHAHAHAHA!

där fick han till det ;)
Men inga namn nämnda.


NU ska jag städa och lyssna på kents senaste album, förlåt Sofia att jag sa att den inte var riktigt lika bra som de tidigare albumen. Det här är ju fan bättre! Snart är vi dessutom där, jag och Sofia på stockholms gator samtidigt som jag ska få träffa två väldigt bra och fina vänner, me like alooot! :)  

Jag har förövrigt väldigt flyktigt och på ett väldigt långt avstånd planerat in en resa om drygt ett år tillsammans med en kär vän. Det är på topp nu! :D


tjohooo

 
Snart ses vi! ♥
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

jobbigt

åh jag längatr verkligen till imorgon då jag ska få ett helt gäng med fina vänner hit :) Men just nu känns det jäkligt jobbigt eftersom jag har massa saker jag måste hinna göra innan dess samtidigt som jag känner mig alldeles trött och slut. Fryser som satan också så jag hopppas verkligen inte jag håller på att bli sjuK! :(

Var och städade hallen och badrummet idag i gammelstan, så nu återstår bara sovrummet och vardagsrummet plus fönstrerna.


Förlåt för bara en massa gnäll men lite synd är det om mig faktiskt :p Haha!
hejdå
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

trött



Så här ser en trött Kajsa ut och ändå måste jag ta tag i disken, ett stort fett berg av porslin och glas. Någon som är sugen att anta uppdraget så jag kan gå och sova? :p

two days to go ;)
pusssss

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

the quiz

Den är fin, så fin.

You look nice alright
And I like the way you nod after everything I say
Like it actually means something to you

And I like your record collection
Townes and Jens with a hint of Rickie Lee
And you've cleaned up the bathroom, made a really nice soup
but a bit too much sci-fi in your shelf with DVD's

But there are things you need to know about me
I'm weak right now, so weak right now
I need proof before I dare to open this heart
So I've prepared a quiz for you

Would you freak out if I said I liked you?
Do you walk the line?
Is your IQ higher than your neighbours?
And is it very much higher than mine ?

Can you sleep when I grind my teeth?
Do you look away if I slob when I eat?
Will you let me be myself?
Can you at all times wear socks? Because I'm still scared of feet

And if I'd fall, would you pick me up?
If I'd fall, would you pick me up?

Do you talk in the middle of Seinfeld?
Do you read more than two books a month?
Do you get racist or sexist when you've had a few?
Is it fine if I make more money than you?

Have you slept with any people I work with?
Is there anyone you'd rather wish I'd be?
Do you still keep pictures of old girlfriends?
Are they prettier than me?

And if I'd fall, would you pick me up?
If I'd fall, would you pick me up?
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

enformig vardag

Jag har alltid klagat på bloggar som skriver exakt samma saker i sina bloggar. I stort sett alla bloggar jag läser kan man i förväg oftast veta vad de skriver om. Antingen handlar det om skolan, jobbet, boendet, resor, kärlek osvosv Jag är inget undantag. Vi är enformiga och tråkiga. Men antagligen är det väl så vardagen är.. Här får ni än en gång ett likadant inlägg, haha!

praktiken går hur bra som helst, min handledare gillar mig och jag gillar henne så det är väl toppen! :) Hon har redan försökt få mig att både sommarjobba och komma i t6 på slutpraktik dit, hon har till och med redan varit och pratat med chefen ;D haha. Igår var Sofia hit och bodde med mig en dag, vi lagade min morbrors fruktansvärt goda kycklinggryta och surrade om allt möjligt, mys! Jag gillar att vara stand-in-sambo åt mina vänner ;)

Imorgon blir det in till stan med Doofie och Empo :) Jag ska försöka hitta mig nå nytt till ihelgen och sen kanske vi hinner med en lunch, hopppppas!



Nu blir det sängen snart men först lite kvällsfika tror jag, trots att jag är lite bekymrad över mitt blodsocker. Det är alldeles för högt, eller för högt iaf.
hejsvejs, puss och godnatt!



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

mycket att göra

igår tänkte jag lägga upp lite bilder från helgen. Men min mobil och dator ville inte vara vänner och förenas så jag gav till slut upp. Jag orkar inte göra ett nytt försök idag heller så det får komma så småning om.

Jag har hundra saker som måste göras i veckan och det gör mig nervös. Jag kommer aldrig hinna allt!
Jag ska praktisera hela veckan
måste bli klar med flyttstädningen på tallvägen (har bara blivit klar med köket)
måste städa här i mitt nya hem (ser hemskt ut)
köpa ny outfit inför helgen
fixa min portfolio för praktiken (som skulle varit klar för längeeeesen)
fixa ett samtal med en patient
få mina litteraturböcker
påbörja rapporten
fixa inför inflyttningsfesten
tvätta kläder

försöka hinna med mina vänner

AAAAAAH jobbig vecka, men förhoppningsvis kommer det bli en grym lördag. Jag längtar :D


Nu ska jag se one tree hill och sova.
puss ;)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

ännu en helg

Jokkmokks marknad är över, vilket jag egentligen helt och hållet missade. Ocvh jag är inte det minsta ledsen över det. Har haft en riktigt bra helg. Kom till vuolle i torsdag kväll då jag spenderade tid på mina föräldrar. Dom var glada att se mig :) haha. På fredagen var jag med mor, jag fixade frukost sen gick vi en promenad och gjorde en supergod omelett till lunch. Till middag blev det kräftsoppa och jag gjorde mig iordning för en kväll med goda vänner. Jag, Sofia, Micke, Bernt och Patric var hos patric, där försökte vi få tag på en chaufför vilket var heeeelt omöjligt. Ringde i stort sett hela min telefonbok utan framgång. Det var iaf en trevlig kväll, vi underhöll varandra rätt bra ändå :D

Lördag mådde jag väl som jag förtjäna. Blev människa först på eftermiddagen. Då lovade jag mig till chaufför och for till Sofia och kolla melodifestivalen med chips och dipp innan avfärden. Hann hem till byn innan hemgång men slapp som tur var köra två gånger till jokkis för att hämta folk, vi trängde istället ihop oss rätt bra :)

Idag har jag bara tagit det lugnt med familjen. Kom till Luleå först kring 01.00 och missade filmkvällen med Emil och Ola. Men det kommer flera får vi hoppas :)


Nu ska jag slänga mig i sängen och hoppas på att min röst är bättre imorgon. Är så sjukt hes så fortsätter det såhär så kommer jag inte kunna praktisera imorgon för ingen kommer höra vad jag säger :( Sög ju, det enda bra är väl att jag isf inte missar min tvättid då.



Hursom godnatt!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Friday it is :)

yes nu befinner jag mig i vuollerim. Kom fram vid 22, fikade med mina föräldrar och löste korsord innan de gick och sov, somnade ändå hyffsat tidigt för att vara jag, kring två :P Bad pappa ringa och väcka mig vid sju, vilket han minsann minns ;p Tog mig faktiskt upp också. Gjorde frukost åt mamma framför vakna med the voice och nu ska jag snart fixa och dona lite med mig själv och sen försöka ta mig ut på en promenad!

Ikväll får vi se vad som händer, kanske det bli party trots allt. Det får tiden utvisa. Ska överlägga med min vän Sofia om saken och ringa min kära granne Mickey Mouse ;D



pusss på er!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

love

ibland är det bara jobbigt med människor som bara försöker hitta någonting att klaga på. Var glad gott folk och ta allt med en nypa salt. Jag har verkligen varit en person som brytt mig i allt möjligt och alltid trott att det bästa är att lägga sig i och på nått vis försöka ge min åsikt eller tycke i allt möjligt. Men med åren har jag verkligen lärt mig av mina misstag. Det bästa är att alltid tänka positivt och ta allt med en klackspark och jag tycker faktiskt jag lyckas rätt bra med det nuförtiden :D

Dessutom har jag blivit lite kär, här är han!


Passar alldeles utmärkt att vara småkär i en kändis då vet man att man kommer lycka hålla det på avstånd :p. Ett förhållande just nu är långt ifrån det jag vill, Jag älskar verkligen att vara ensam och bestämma över mig själv. Helt underbart skönt så förhoppningsvis fortsätter jag så ett bra tag till ;)


Nu ska jag lägga mig framför ett avsnitt one tree hill och sen sova, imorgon är det återigen en dag på avd 61 och sen blir jag lång ledig :D
sweet dreams!

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

det var bättre förr :D

jamen just det för er som inte har sett den. Jag vet att jag börjar bli tjatig men man blir glad. Jag längtar till sommar och fylla så jag nästan spricker! Plus att jag älskar mina vänner, vi har alltid kul :D Nog fan var det bättre förr! ;)

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

2/2

nu ska jag och städa på tallvägen eller strax. Det går sjukt seg, fixa sig lite och packa in städgrejerna i bilen. Åh kan inte nån bara göra det här åt mig :p haha.

fortsätter vara egocentrisk, men eftersom jag är långt ifrån fotogenisk så är det okej. Jag måste ju kämpa mig till det nån gång kanske, hahaha! PUSSS

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget