vilooootider

tiden går fort här, fast än jag var jävligt less igår. Man gör som egentligen ingenting här, bara äter och sover. Jag kommer vara sjukt utvilad till skolstarten vilket iofs är väldigt bra :)
Nu är pappa och kim på väg iaf, förhoppningsvis.. Vädret här suger verkligen och det gör inte saken bättre direkt.

Idag ringde dom också om min soffan, nu har den kommit, och på tisdag eftermiddag får jag den levererad till mitt vardagsrum, då är det nästan helt klart, bara lite tavlor och nån hylla kvar.
På måndag kommer Cissi till mig och då ska vi käka nån middag och sen bygga ihop min säng :) Det är tur jag har den där tjejen, hon är verkligen en liten stjärna i vardagen!

inget mer att meddela faktiskt, som sagt det händer alldeles för lite här. Men det kan iofs vara skönt.


puss!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

nya rutiner ett tag

nu ligger jag här i sängen, klockan är inte ens tolv. Det är verkligen inte likt mig att gå och lägga mig vid den här tiden men så är det häri jämtland. Lägga sig tidigt och stiga upp tidigt, lika att ställa in sig på det. På fredag kommer resten av mammas familj, min morbröder med respektive och kusinerna :)

Idag har vi varit till östersund och handlat lite, jag köpte mig en tröja och ett par mjukisbyxor.. Mamma var lagomt nöjd, hon tycker nog att jag egentligen inte riktigt har råd, vilket jag egenligen inte har heller. I måndags köpte jag mig en t-shirt på hard wear också. Men det får hon aldrig veta :p haha.

idag ringde dom och sa att kents soffa hade kommit. Vars fan är min? vi beställde dom ju samtidigt och inte har dom ringt mig. Ska fan ringa imorgon och höra, jag måste ju få den till veckan, annars blir jag tokig.



nu ska jag kika runt lite och sen försöka sova nå.
TJAA!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

åka tåg

nu sitter jag på tåget mot långsele, vi är framme 03.54 eller nå sånt där och där kommer mormor och morfar och hämtar oss, sen far vi till lilla bispgården, västeråsen, i huset som jag inte sett på flera år. Inte mormor och morfar heller.. sist var studenten, och magnus är det snart tre år sen. helt sjukt! Man borde verkligen träffas oftare, men nuförtiden räcker verken tid eller pengar till för mig..

Det är mysigt att sitta här vid datorn i tåget, man tänker inte alls på dom osköna stolarna eller kylan, tack för mobilt internet och en snäll bror :)

nästa måndag börjar skolan på riktigt, och jag har lite små ångest för att jag missar halva nollningen, men som mamma sa, man vet aldrig hur många gånger man får träffa mormor och morfar igen, det blir nog bra, jag ska vila ut mig och äta mig tjock :p


Nu ska jag fortsätta nöta ;P sovgott!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

det händer grejer :)

kom nyss till vuollerim, och här i huset var det då alldeles tomt och jag har ingen aning vars dom håller hus.. Men dom dyker väl upp, det är ganska skönt faktiskt. Alex ringde tidigare idag och ville att vi skulle dricka lite vin och spela nå spel ikväll, det kan ju bli kul, det är inte allt för ofta vi hinner hänga nuförtiden. Men det lär det förhoppningsvis bli ändring på nu när vi bor mycket närmre varandra :)


Klassen verkar bra iaf :) Har varit ut nu onsdag, torsdag på stuk med sofie, det är tur ja har henne där! :)

Ihelgen blir det att städa ur den andra lägenheten, det absolut sista kvar nu sen är jag fri den :) Och på måndagkväll far jag, kent och mamma till jämtland och hälsar på mormor och morfar. Det ska faktiskt bli skönt, för där kan man inte annat än vila, och det kan man behöva för sen är det dags att plugga på riktigt, inte bara sådär dagen innan som jag alltid tidigare gjort, utan mycket och länge så det sitter föralltid. hoho det här kommer bli tungt, det vet jag, men det löser sig nog ändå :)

nej nu ska jag väl försöka få tag på dom där så man får sig lite mat i magen.
HEEJ!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

håå!

Robert ringde nyss, det är som jobbigt när han är borta på nått vis, jag ids som inte sakna för då blir det jobbigt, istället stänger jag av, och då blir allt bara ännu jobbigare. Men snart kommer han, i övermorgon och då blir allt bra igen :)

ibland känner jag mig så nere, så rastlös.. Då brukar jag höra på den här, då blir man som på bra humör igen :D
gammal och rätt töntig låt, men ändå rätt bra =)
http://www.youtube.com/watch?v=3QapwJpAe7w
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

massa flytt

nu är det mesta flyttat och klart på tallvägen, hela helgen har det varit ett enda flyttande. Imorgon ska jag besikta mor och fars bil och sne beger jag mig till min nya fina lägenhet, jag är verkligen jättenöjd :) Sofia kommer och hänger med mig imorgon på dan och sen kommer förhoppningsvis mina sunderbytjejer på kvällen :), och på onsdag börjar skolan, tre år sen är man utbildad sjuksköterska, ijnte dåligt det heller ;)

nu ska jag och mamma fara och plocka grejerna upp på vinden på murjeksvägen.

vi ses! :)
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

gå och lägg mig!

jag kommer vara helt jävla död imorgon när vi ska gå på ikea, fan att jag aldrig lyckas ta mig i säng i tid!

och nu har robert farit så nu har jag ingen som kan verken hålla om mig eller väcka mig, det här suger.. :p




godnatt!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

en helt vanlig måndag

har varit till murjek idag med kim och bytt däck så jag kan ta med sommardäcken till haparanda på onsdag. Så nu sitter vinterdäcken på och bilen är faktiskt tvättad, av mig ;p haha. 

Min lägenhet ser verkligen stökig ut men jag orkar som inte göra nå, jag förstår faktiskt inte hur jag ska hinna med att flytta innan skolan börja, men vi får väl se, det brukar ändå ordna upp sig på nå vis.. 

Nu ska jag faktiskt försöka få upp nå bilder sen lulekalaset och äta lite. Kanske återkommer med nån bild sen :)


hej så länge! 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

hej hösten

Nu är hösten här och livet bara rusar förbi. Jag börjar verkligen närma mig min flytt mot luleå nu och det känns både kul och lite jobbigt fakiskt. Jag kommer nog sakna vuollerim, jag kommer sakna alla människor här, närheten och det faktum att man aldrig behöver sitta på nätterna och veta att det alltid finns nå skolarbete man egentligen måste ta tag i.. Men nu är det slut på det roliga, nu börjar allt det där om. Men samtidigt känns det skönt att veta vad man ska göra tre år framöver, att ha ett mål :) Jag ska bli sjuksköterska, det känns faktiskt hur kul som helst! Och att få komma närmare cissi, hanna och sofie är ju ett jävla plus :D

På tisdag jobbar jag min sista dag på bjärka den här sommarn, onsdag blir det ikea, torsdag besikta bilen och sen flytta in hela helgen. Nästa onsdag börjar jag skolan och sen lär jag ju ha tid med massor av bloggande förhoppningsvis. Det är trist att jag inte hunnit med att läsa massa bloggar, förr satt jag dagligen och gjorde du men den här sommarn har varit så fullspäckad att jag inte ens har hunnit städa egentligen, jag har nog inte ätit en riuktigt middag här hemma på flera månader, och det är fan sjukt, haha :p

igår var jag på bröllopsfest, elin och Inges, det kändes som jobbigt att gå dit på dagen, men när man väl var där så var det som ändå trevligt, ibland förvånas man :) Och idag sov jag bort i stort sett hela min fyratimmars rast, suurt. Nu blir det länge tills man kan sova igen :p

Nu ska jag vara trevlig med mitt lilla hjärta för snart ses vi inte på ett tag.hoooja...
puss!


majkthedike bara en hälsning sådär bara för att jag vet att du läser ;)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

och så kom cissi :)

nu har cecilia varit här sen i onsdags kväll, det har verkligen varit jätteroligt att haft henne här :) Igår var vi till spegeldammen och låg på stenarna och solade den lilla tiden det var sol, det var verkligen jättelängesen jag gjorde det. Förr hade man tid med saker på sommaren, nuförtiden känns det bara som att tiden springer förbi, man hinner som egentligen inte riktigt uppleva den.. jag lyckades få med mig simon och partik på en grillning igår också, vi lyckades. Cissi grillade, patrik gjorde såsen och jag och simon sprang mest runt och yrade, haha :p Sen drack vi lite vin och grejer och tog det lugnt, det var som trevligt :)

På ett tag tar Cissi saaben till sunderbyn och jag börjar jobba min sista helg så vitt jag vet. Nästa vecka blir det att börja flytta in på tallvägen 7A och sen börjar jag på min utbildning som sjuksköterska, den 20 augusti för att vara exakt :D


nej nu ska jag väl hålla mitt sällskap, sällskap :) haha.
Tjadå!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

fem plus

Lulekalaset var bra, jag är nöjd. Kan inte vara annat när man varit omringad av såna underbara människor. Jag har verkligen tappat bloggsuget helt, eller egentligen inte men det känns som att jag aldrig riktigt har tid. På onsdag kväll gör cecilia ett nytt försök att ta sig hit, så vi får väl se :) hon blir här till på fredag, så torsdag är det en heldag att vsa byn, hahaha.

sen blir det kanske nolia på onsdag med sandlings :)
en vecka kvar att jobba, känns lite jobbigt faktiskt. Jag behöver fan pengar, det kommer bli en jobbig månad i september skulle jag troo... :(


nej nu ska jag och robert gör varma mackor och mysa lite.

puss!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget