jag vet inte varför

varje gång jag ser dig är det som allting stannar till och jag vet inte varför.
och varje gång jag ser dig känner jag att det enda jag vill är att komma dig nära
Det är samma sak, varje gång vi ses

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

angående helgen



ifredags kom min morbror, mina två kusiner och deras fru och mamma, helgen har  därför bestått av massa mys. På lördag for vi nämligen till rimjokk och hade en heldag där på kvällen blev det sen grillning och efter det for jag iväg tillsammans med min bror, henrik och patric till Robert sen vidare ner till storbacken och bastade. Riktigt skoj var det och jag blev en aning full men sprolla jag var iaf inte tråkigast ;D haha.

på söndag efter att jag återhämtat mig en aning följde jag med i skogen och fiskade. Kent var den enda som lyckades få en fisk som vi kokade och åt upp där, smarrr.
Nu har släkten åkt härifrån igen och jag sitter och väntar på att Sofia ska komma hit, hon är seeeeg. Vi hade iaf tänkt fara till norrsand för lite sol och bad men det ser ju inte ut att gå så bra.. Nåja vi får väl  ta en promenad eller nå kanske?

Igår efter jobbet for förresten jag, Kim och farmor till lansjärv för lite bilbingo högsta vinsten låg på 40000 kronor, tyvärr kamma jag inte hem den men en tusenlapp rikare blev jag :) Mys var det hur som helst.


Och nu längtar jag bara till pdol, ojaaaa inte länge kvar nu tills man står längst fram och skriker med till en bra artist och glada människor. Bara ingen kliver på min stukade tå, förstår inte hur jag ska lyckas undvika det? haha nåja allt löser sig.
Nu kilar jag iväg.

puss!



  

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

grillning

nu blir det grillning här på långgatan med mina fina kusiner. Tidigare har vi varit en sväng till rimjokk och solat. Det var najs. Sommar är underbart bra. Nu ska jag umgås, vi sesssss!

TJARÅÅÅ :)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

jobbigt.

jag måste städa, JAG VILL INTEEE!!!!!

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

chillar

Idag har jag och mamma lagat en god kycklinggryta med fetaost, chili och tomat, och vet ni? Jag gilllade den faktiskt. Jag har ju som intalat mig att jag inte tycker om chili och tomat men jag kanske måste erkänna att jag hade nog fel, haha :p.

Jag har egentligen inget vettigt att komma med just. Lägger upp en bild istället från just nu. Jag sitter nämligen i köket och tänkte bränna en skiva. Mamma ligger bakom mig och läser tidningen och flikar in med olika nyheter. Hon ville vara med på bilden lite, ser ni henne? :D



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

tre bra.

Här kommer tre alldeles jättesköna låtar och dom två översta kommer jag få se live snart, wioooo! :D
Nu blir det promenad med kentan. SEEES!


Petter - Längesen


Oskar Linnros - Genom eld


Benjamin Bates - Two flies

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Musik / l‰nka inl‰gget

   

testa

Jag börjar känna mig lite sjuk. Frusen och trött mest hela tiden. Inte lägligt allls.. Ihelgen är jag förresten ledig och har inga särskilda planer, förhoppningsvis så blir det sol och bad med alexandra :) Nästa helg åker jag och Sofia på pdol, lyckades byta bort den helgen och det känns braaao. Sen är det LK och jobb två helger irad efter det blir det troligtvis en tripp ner till stockholm också. Hur min ekonomi ska klara detta är en annan fråga men på nått vis borde jag väl lyckas få ihop det?

Hade tänkt få med mig mina bröder och fiska ikväll men den ena ides inte och den andra hann redan boka in sig på fiske med sina vänner och tyvärr rymdes jag inte :(
Nåja skönt med en lugn kväll, var längesen jag var alldeles ensam utan någonting att göra, iofs så borde jag väl både plugga och städa men det tar jag tag i först när jag slutat frysa :P

Idag har jag och mamma iaf bakat bullar och lagat en god wok, så lite nytta har jag gjort. Får se om jag får med mig någon ut på promenad :)

Rensade förresten min mail just och hittad ett från Sofie där man kunde vara med i par och få testa en rakapparat från philips, så ja varför inte egentligen?

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

dagens.

tjooobreee.

Idag är jag ledig och det känns som att det kommer bli en bra dag trots att jag hittills inte gjort nånting alls. Just nu sitter jag mest och kollar på när mamma städar skafferiet. Jag borde städa mitt rum, jag vet att hon hade blivit glad. Men jag tar det inatt kanske? :p Vad hände med pluggandet förresten? Det var ju det jag skulle gör idag om det var dåligt väder, vilket det är. Elller inte riktigt, bara halvdåligt/bra ;p. Nåja, ska försöka börja kika igenom det ikväll iaf..

Tänkte ta en tripp förbi bror och kolla hur det går med hans byggande sen får vi se vad som händer. Ska lägga upp lite bilder på facebook så småningom. Tills dess kan ni få lite bilder från alldeles nyss :)




dagens klädsel.



mamma städar.






K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

MISSSS

Jag saknar utlandet, semester, alanya, komma bort men framförallt så saknar jag Hanna. Jag kan inte med ord förklara hur glad jag blir bara av tanken på vår resa, allla skratt och sjuka saker vi sa, tänkte och gjorde. Vi är lika och du förstår mig. Du kommer aldrig bli av med mig nu. Jag är din förevigt ;D


K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

promenad

Jag måste skaffa mig en dagbok eller lösenordsskydda en blogg. Det finns så mycket jag skulle vilja vräka ur mig. Så mycket som jag bara skullle vilja skriva för att få skriva av mig och få nått slags perspektiv på allting. Jag tänker för mycket, jag har sagt det förr och säger det igen :P.

Jag vet att jag varit sämst på att uppdatera vad som händer men jag har verken haft tid eller lust till det. Egentligen tänkte jag dra en lång uppdatering om det väsentliga från kulturkraftveckan men eftersom mina närmaste vänner redan hört det och resten var där så känns det verkligen jätteonödigt. Torsdagen var bra, jag blev positivt överraskad över vissa om än bara för en väldigt kort stund. Det var iallafall en riktigt trevlig kväll :) Fredagen var jag alldeles för full, jobbigt full men det var rätt kul ändå, det mesta åtminstone. Lördag och söndag jobbade jag och höll mig lugn. Kul att se fulla människor med nyktra ögon, faktiskt! :)

I början av veckan har jag hunnit en sväng till luleå för att hinna se lite folk som jag saknat :) Sen har jag bara jobbat hela helgen lång. Igår kom Alex till byn så då hann jag umgås med henne, mycket trevligt. När jag slutade efter nio drog körde vi ett gäng till notudden och åt mat. Sen raggade vi runt lite innan vi återvände till Vuolle igen.

Idag har jag varit tröttare än på länge, hela dagen har varit som i  en dimma. Trots det har jag hunnit mig ut på en promenad med mamma och nu alldeles strax ska jag en sväng med Kent :)

Nu kom han. tjingeling!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

syskonkärlek.

jag ska berätta om kulturkraft sen. Men nu till det jag ägnat mig åt idag, jag har nämligen varit och fiskat tillsammans med mina älskade bröder. Det var verkligen jättemysigt och jag skulle inte byta bort dom för nånting i världen. Det är svårt att förklara vilken kärlek jag känner för dessa två människor. Det är svårt att förklara vilken underbar relation vi har till varandra. Jag tror ärligt talat att det är få som står så nära sina syskon och bryr sig om varandra som vi gör. Dom är absolut bland det bästa som livet givit mig hitills och jag njuter verkligen när vi umgås så som vi gjort idag. Det här kommer hålla mig på bra humör flera dagar framöver.

Tyvärr så hann vi inte fiska länge eftersom att de fina vädret vände om och förvandlades till en jäkla regnskur :p Detta ska göras om, det ska jag minsann se till. Här kommer bilder! :)

       

 


och så här glad gör dom mig

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

vad händer?

det lyckades lösa sig med mitt arbete. Randi ställer upp och jobbar förmiddagen åt mig på lördag så jag börjar först 14.30. Så nu blir det party torsdag och fredag :)

Händer inte så mycket mer just nu eller egentligen gör det ju det. Men det är ingenting jag tänker dela med mig här. Däremot så brukar jag konsultera allt med mina vänner rätt ofta och iofs så är det väl mest ni som läser det här, hehe.


Nej men kulturkraft iår kan faktiskt bli det bästa någonsin :D
nu ska jag fixa några situps efter promenixen, som sagt jag är fan på gång nu. Håll tummarna för mig :)





PS. Jag saknar luleeeeyobrudarna (både inflyttade och utflyttad) aloooot! 
hejsvejs.

K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

hjälp!

fan jag kommer inte få någon som jobbar min lördag. Jag har sorg i hjärtat just nu.. HUVVVVVA!

Men om det skulle lösa sig mot all förmodan så tror jag att det kommer bli en alldeles underbar helg och vecka, ingenting kan väl gå fel då? :)
Hjälp mig nu någon, fixaaaa!


Nu ska jag iväg och jobbba tillsammans med min mor sen blir det en promenad ikväll i vanlig ordning :)
tjoobreee. vi ses

 
lockigt idag :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

jämtland.

ihelgen har jag och min familj som sagt varit ner till jämtland där min mormor och morfar bor. Fick äntligen träffa min släkt som jag tyvärr ser alldeles för sällan. Jag har verkligen en jättefin familj och släkt. Vi har haft riktigt roligt och målat om hus och lada åt morfar samt donat med lite andra grejer. Sen har vi druckit vin, cider och öl och njutit av solen. Jag har underhållt mina två söta kusiner och försök ta vara på denna snabba helg. Jag har lyckas rätt bra måste jag säga :)

Bilder ligger uppe här på facebook för den som vill se.


 
lite skillnad blev det ju ;)


sova kanske?

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

resa bort.

bio idag här i vuollerim med Sofia. När jag kom hem hann jag prata med Maria i telefon en stund sen gick jag igenom lite bloggar som jag halkat efter med nu måste jag packa inför resan imorgon. Börjar jobba 6.45 och sen när jag slutar beger vi oss omedelbart, jag och min familj till min mormor och morfar där vi ska måla hus hela helgen och fira morfar i efterskott. Dessutom kommer resten av mammas familj dit alltså mina morbröder med respektive och barn :)

Så nu har jag inte tid med er. Ska se till att lillebror håller mig sällskap medan jag packar. Det suger att packa ensam haha :P


trött kajsa just nu.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget