konstigt trött

Jag är trött, jag är verkligen trött men ändå kan jag inte gå och lägga mig, det går bara inte. Samma sak är det på morgonen, om jag nån gång vaknar en timme innan jag ska iväg och är pigg så stiger jag ändå inte upp. Bara för att jag vet att jag kan sova lite till, och vet att jag kommer få stressa för att ändå komma nån minut försent. Det är så typiskt mig, varför kan jag liksom aldrig ta tag i mig själv och ändra mönstret lite?

Imorse väckte frida mig, eller jag hade precis stigit upp och jag hade en riktigt dålig hår dag, det stod åt alla håll och plattången var inte till mycket hjälp och inte hade jag tid att slänga mig i duschen, så till sist fick jag ge upp och springa till jobbet, men av nån anledning brukar det alltid fixa till sig litegrann efter ett tag :p


Blev bjuden på middag idag också på långgatan, grillat! :) Jag tackade ju nej till det förra gången och var gode nära idag med, men även fast jag fortfarande är så less på min mamma så kände jag att jag var värd lite riktig mat ;) haha. Men det gick faktiskt förvånadsvärt bra, och alla var ändå lite småsura på allt och inget och försvann bra snabbt efter maten åt olika håll och då kunde jag lugnt dra mig hemåt utan dåligt samvete :) hehe
Kent skulle hjälpa mig att formatera om datorn idag som sagt, men det gick inget bra. Antingen är det nått knas med min dator eller skivan han hade för det gick inte alls, och Kent tålamod är ju inte allls det bästa, snarare et av dom sämre :p Så han gav upp och sprang in på sitt rum. Lite less blev jag, men vad kan jag göra han är ju som han är :p

Det har varit fint väder idag med, och min förkylning håller fortfarande i sig, den vill verkligen inte släppa och hosten kommer bara oftare och oftare, men bara vänta och se...

Idag fick jag hem hyresavtalet från lulebo på min lilla tvåa i gammelstan så nu är det bara skriva under och skicka in så är den min :) Det känns bra, jag har ju massa brudar där som säkert kommer förgylla mina dagar :) Jag längtar, jag vill till ikea och köpa nya grejer för allt jag har är alldeles för litet för en tvåa, nu kanske man äntligen kommer kunna känna att man har en liten bostad och inte en vrå, fast det här är inte så farligt det heller. Det duger faktiskt bra :)



Jag längtar till nästa helg jaaa, det ska bli kul, så kul :):):)
PUSSSHEJ!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Nu är sommarn påväg! :)

idag blev det ju fint väder, den enda dagen då jag inte önskat det. Vaknade av ett sms av frida där det stod "idag är det shorts och glass som gäller", Jahaaaa! Bara upp klä på sig leggings och kjol och ut i det fina vädret. Efter det for jag hem till långgatan och hälsa på min storebror. Vi drack saft åt bullar och sen låg jag och sola och kolla på när han krattade gården.
 Vi kom också underfund med att vi är ensam hemma på midsommar och tänkte kanske dra nått fint litet midsommarfirande med nära och kära, det vore ju skoj :) Och då är ju jag 20 så då kan jag ju inhandla snappsen själv till och med, hahaha ;)

När Kim kom hem for vi upp på unox och köpte oss en till glass. Men jag blev trött och skjutsade hem dom och for sen hem och vila en timme.. Då ringde Kim mig och frågade om vi inte skulle ta och tvätta min bil. Jag var trött less och kände mig sjukare än nånsin, halsen sved, snoret rann och jag orkade knappt röra mig. Så jag sa att jag fick väl ta och göra det själv imorgon istället..

Efter det peppade Cissi mig att komma till luleå nästa helg och hänga där, träffa söta Micci och vara på födelsedagfest :) Så nästa fredag blir det luleå, det känns så skönt att det blir nå av min hlegerna nu. Det är för att dte börjar bli sommar, det är nu alla vaknar upp och allas humör är på topp för det mesta.

Iaf så efter det här så blev jag pigg så jag ringde Kim igen och frågade ifall han fortfarande var sugen på att hjälpa mig, eller hjälpa mig snarare hålla mig sällskap. Nu är det ju inte så att jag inte kan tvätta en bil, det är bara så tråkigt att göra det själv :p Han var på, och nu är min bil ren och fin både utvändigt och invändigt :):)


Imorgon blir det jobb till 16, och sen ska Kent hjälpa mig att formatera om datorn :) Ibland är det faktiskt så himla underbart att ha bröder, iaf mina bröder :D

pusss!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

en evig längtan

alltid är det nå man ska vänta och längta till, alltid är det nå man liksom ser framemot. Vilket är bra, det får en att se lite ljusare på den gråa vardagen. Nyss var det örebro, och nu är det sommarn sen kommer alla dom här härliga helgerna då det alltid händer nå, nånting man vill på, nånting man vill göra. Jag älskar att längta även fast det bara blir en evig längtan livet ut.

Idag har jag jobbat till 17, sen for jag och Lina och köpte oss en glass på unox och sen skulle vi hitta oss ett fint ställe med sittplatser nånstans där det inte blåste och som man ändå kunde se lite folk. Ja, och det var ju lättare sagt än gjort här i vuollerim så vi letade så länge att glassarna börja smälta och rinna och jag grisade som vanligt :p Till sist satte vi oss utan för folkan och då kom Anton och Micke förbi en sväng och surrade. Sen skullle vi ut på en ragg tänkte vi men då var det slut bensin i Linas bil så vi for och tanka och då skulle Anton också med, men efter ett tag bytte vi till min bil och sen hängde Frida också på :) Men jag blev hungrig där vid halv tio så då drog vi upp till jmk en sväng och köpte korv..
I jmk var det absolut lika dött och tråkigt som vanligt. Vuollerim är iofs också dött, men inte lika jävla tråkigt åtminstone ;p haha.

Imorgon ska jag städa ordentligt, verkligen i alla små skåpar och vrår sen ska jag också tvätta kläder och bilen. Så jag hoppas verkligen på att det blir lite halv kasst väder imorgon så jag verkligen tar tag i det, för är det finväder måste man ju sola ;)


Tjejerna fick mig att lyssna på skaburbians ihelgen, oooj dom är ju helt grymma :)

Nej nu  ska jag kanske se lite desperate eller nå, för jag har verkligen börjat komma efter i alla dessa serier.
puss och godnatt ;)
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

känner jag!

jag är förkyld, eller egentligen tror jag det är nån allergi, troligtvis pollen. För hela tiden i örebro var jag i stort sett snuvig och nysig. Det knasig är bara att jag har så förbannat ont i halsen, hes så det kanske är nån blandning helt enkelt :p haha.

Idag har jag jobbat på bjärka för första gången på länge kändes det som. Har som mest bara varit på konsum och hemtjänsten på sistone, och nån gång på nya. Men gamla ja, det var kul faktiskt, det mesta var sig likt :) Så nu blir det jobba där hela veckan förutom torsdag då jag är ledig, vad händer då liksom?

Sommarn är inte här än, ingenting är lika grönt och fint som i örebro, jag blev konstigt nog lite kär i staden. Det trodde jag inte, minns inte örebro så. Men kan ju bero på att allt runt omkring var som så kul hela tiden, kanske var det sällskapet och det goda humöret som gjorde staden. Jag vet inte, jag vet bara att jag gillar mina brudar starkt! Och jag vill tillbaka, bara ta det lugnt, chillla, hänga lite och sen träffa andra människor och inte alltid samma gamla jönssar :p Även fast dom gamla vanliga är bra...




Jag vill utomlands nu, tiden börjar rinna ut, inom två veckor måste jag fara. Men hur kul är det att fara själv liksom? Näe då får det fan va.

Dags att sova för det blir alltid så jävla sent, igår vara anton här och hängde så klockan var typ vid två innan jag kom i sängs, och samma nu snart. Jag hinner aldrig ta igen den där sömnen.
Jaja godnatt sweethearts :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

ÖREBROOO :D

nu  är örebro resan avklarade, och det var bland det roligaste jag gjort på länge, och jag behövde nog det med tanke på Viggo. Skönt att alltid ha nå att göra, då hinner man inte tänka lika mycket. Micaela var lika underbart söt som vanligt, hennes pojkvän och alla hennes kompisar  var huuuur trevliga som helst och Cissi, Hanna och Sofie var underbara. Och igår kände jag verkligen inte för att åka hem, Örebro är en jättefin stad och vi låg i parken igår och solade lite, hur mysigt som helst. Jag hade lätt kunnat stanna en vecka till. Haha :p

Nej nu ska jag nog försöka vila en stund, för tågresan hem gav dålig sömn, hela helgen har gett dålig sömn och jag har sovit max tio timmar  på hela helgen, menmen sånt man får ta när man har skoj :)







tjadå! :)
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Vila i frid, 15/5-07 - 20/5-08

image12
Det inlägg är ägnat till min älskade hund Viggo, som idag fick en spruta i benet och somnade in. Och jag tror verkligen på att han mår bättre nu, han mådde inte bra. Blir man så aggresiv som han blev ibland då mår man vekrligen inte bra. Min älskade fina lilla hund, oj vad jag kommer sakna honom. Det finns inte ord som kan beskriva hur mycket han betydde för mig. Jag är ändå glad att jag fortfarande känner att det var rätt beslut, trots att det var bland det såvraste jag gjort i hela mitt liv. Och det värsta jag varit med om, att se han somna in var inte alls nå kul se hur han bara blev tröttare och tröttare och tills sist inte orka röra sig överhuvudtaget. Han var så himla fin där han låg sen, och det var bara jättejätte jobbigt alltihopa. Men nu är det gjort och Viggo vilar nu i frid.

Det är så tomt här hemma nu och allt känns jättekonstigt. Alla hans grejer ligger ännu kvar här inne och det gör bara allt ännu mer overkligt. Jag är bara rädd att jag liksom inte riktigt ännu förstått vadsom hänt och att det sen efter ett tag blir jättejobbigt. För nu känns det ändå som en lättnad allt i det jobbiga. Svårt att beskriva hur man mår. Men det är ändå helt okej med mig med tanke på vad vi faktiskt varit med om idag, jag och min lilla vovve.



inatt blir det jobb, egentligen borde jag försöka sova men det känns som att det redan är försent ändå.
jo hej!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

jag orkar inte mer

jag har ont i min mage. Jag vet inte om det är för att jag är hungrig eller för att allt bara känns jobbigt just för stunden. Min hund är knäpp, och idag är det sista dagen jag har med honom, min mamma är jag bara så jävla arg på. Och vissa andra grejer man får höra som bara gör en ännu mer förvirrad än vad man redan var. Men det gör också att man kommer lite till insikt, ställe sig med båda fötterna på jorden och tänker till.

Kanske ska och kolla på lägenheten imorgon också, om jag orkar, vet inte det längre. Det har fakiskt känns helt okej fram till idag. Idag blev allt så påtagligt och nära.. Allt jag gör vet jag att det är bland dom sista gångerna jag gör det med min älskade lilla egentligen helt underbara men knäppa hund. Jag kommer sakna ihjäl mig efter honom, även fast han är knäpp och jobbig. För han är verkligen min solstråle han kan verkligen få mig på bra humör ibland, och med honom har jag aldrig behövt känns mig ensam. Men nu kommer det bli sjukt ensamt och tomt och jag gillar det inte. Ååh vi får hoppas på att morgondagen blir bättre än vad jag tror, att jag då verkligen har inprentat i hjärnan att det faktiskt är bra, för honom också. För han mår verkligen inte bra heller av det här.
 
Idag blir det att tvätta kläder, för igår när jag städade garderoben insåg jag att alla mina tröjor som fanns där använde jag inte, massor var det men ingenting som används. Bara det som var i tvättkorgen och det måste ju bli rent innan örebro, för lite kläder måste jag ju ha med mig iaf :)

På onsdag blir det jobb och sen far jag till luleå och alexandra för att fixa håret, stannar där över natten och sen bär det av mot örebro. Jag har verkligen bokat mig full efter tisdagen så jag inte ska sitta hemma och vara ledsen. Jag måste göra nå om det här ska gå vägen...

Ååh nej nu ska jag ta tag i allt jobbigt, eller försöka iaf.
Jo hejdå!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

men nej

jag insåg just en sak, och det känns skönt.. Ibland blir man så otroligt naiv!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

sista dan på konsum :D

Idag jobbade jag min absolut sista dag på konsum vuollerim, och det kändes då riktigt riktigt skööönt :) Jag är så glad att jag slipper Monica :) haha.

Igår var jag till luleå med bjärka och bowlade, det var trevligt men påvägen hem ville dom i den bilen jag åkte i att vi skulle stanna i boden och ta en öl, jag körde eftersom jag skulle upp och jobba. Men vad spelar det för roll när man kommer hem först halv fyra, och det tog ett tag att somna så jag fick inte många timmar sömn inatt alltså. Men har faktiskt varit ovanligt pigg, sov bara två timmar mitt på dan :)

Idag har jag varit över till frida och sett film med henne, lina och sofia. Det var trevligt sen for vi till jokkmokk för att mäta lite väggar i Linas lägenheten och sen hem och här är jag nu. Så inte har det ju hänt mycket egentligen men trots det så har det varit en bra dag :)




Imorgon är jag ledig, ååh så skönt det ska bli! :) Nu ska jag se lite desperate vara vaken halva natten och sova bort halva dan, haha ;D

pussss!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

sen eller seg?

Det blir alltid lika sent, det spelar ingen roll om jag tänker att ikväll då ska jag faktiskt lägga mig tidigt, för så tänker jag alltid! Ändå så går klockan så jäkla fort just vid den här tiden. Kim for just hem för ett tag sen, han kom hit och åt glass och kladdkaka, härja med min dator lite och surrade massa svammel innan han for. Men det var kul, han lyckas alltid få mig glad på nå vis, han är en bra bror, han är nog världens bästa!

Provade min nya plattång idag, min fina rosa plattång och oj vad den var bra. Det är min nya bästa vän mycket bättre än den förra ;) Jag är nöjd och överlycklig att jag har en igen, det har faktiskt varit jättejobbigt att vara utan. Snacka om att skapa sig behov. För några år sen fanns det inte ens plattänger, och nu finns det knappt en själ (tjej iaf) som inte har en.. haha jävligt nördigt egentligen! :p

Pratar jättemycket med mina lulebrydaar nu, eller mer än vad jag nånsin gjort sen vi gick ut, och det känns bra det så himlahimla bra och imorgon är det precis en vecka tillls vi far, tillls vi kommer fram till örebro och alla ger varandra, eller Micaela en bamsekram! :D




Jo också till en hemskt mycket tråkigare sak, jag ringde idag. Jag gjorde det faktiskt, och allt blev jättejobbigt sen och jag for till mamma och var ledsen men nu känns det lite bättre. Det känns rätt samtidigt som alls känns jättetråkigt och jobbigt, men det är rätt beslut jag vet det, innerst inne så vet jag att jag faktiskt inte ens har nått annat val.


Nej nu ska jag sova, och jag måste verkligen städa garderoben imrogon och lägga i en silvertoning i håret. Garderoben ser ut som ett bombnedslag och håret är lika gult som påsken! åååh..  

sweet dreams 

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

en dag i stan

äntligen har jag kommit mig i säng.
Idag har jag varit till luleå med mamma och pappa. Vi skulle och kolla på en två som sagt till mig på porsön, men duuu den var då inge fin alls. Och sen gillar jag inte att den är på bottenvåningen. Jag är den där tråkiga tjejen som vill bo högst upp i ett tråkigt hyreshus. Så nu har iaf Kent övertalat mig att boka en tvåa i gammelstad. Nog för att jag varit helt anti tidigare och inte velat åka buss, men nu när jag tänkt ett så har jag ju liksom gjort det i tre år tidigare, och det gick ju hur bra som helst. Det går ju bussar mest hela tiden och om jag ändå inte har Viggo kvar, har det ju inte alls nån betydelse. Plus att den här var tusen kronor billigare :)

Annars fick jag med mig ganska mycket från staden, alldeles för mycket egentligen :p.. Två par jeans, en jacka, tre par sommarskor, en mascara, en ögonskugga, två par örhängen, två diadem, en plattång, tre par klänningar och ett linne. Jag mår lite dåligt egentligen, för nu är jag helt fattig och ändå känns det som att det finns massor mer jag egentligen behöver. Men jag måste spara.. Jag vet jag måste och borde inför mitt kommande fattiga studentliv ;p haha.

Påvägen hem  for vi förbi Oskar också och kollade in hans nya lägga,  jag skulle också lämna han ett present kort på em-möbler som han hade glömt hos mig. Så då blev det en kaffe på det, eller inte för mig, utan för dom andra :p Men den var fin faktiskt, och allt han gör ska alltid vara så perfekt så det förvåna mig faktiskt inte ett dugg.
Nu hoppas jag bara på min så jag också får börja fixa och dona, köpa lite grejer och få det finast i världen, haha.


Imorgon ringer jag kanske, men bara kanske. Jag borde ta tag i mig själv och verkligen göra det. Men det är inte lätt att göra så mot nånting som egentligen tycker så mycket om!

Nu måste jag verkligen sova för jag ska upp och jobba sju imorgon bitti!
Sovgott!
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

vilket krångel

Ååh lesss som fan skrev ett inlägg som jag precis skulle publicera och så råka jag tabort allt. Fan så lessss! Bara börja om....

Igår när jag var på väg att läggga mig fick jag se att jag faktiskt fått lägenheten där som jag ville ha ;D Så imrogon ska vi och kolla på den och sen ska jag på riktigt överlägga om jag har råd med den, men jag vill!! :)

Annars var gårdagen väldigt söndag. Jag var med Frida och vi var ut på en långpromenad med hundarna. Sen följde vi med Simon och Micke till rimhallen och kollade på när dom spelade badminton, hoppade lite studsmatta, tog det lugnt och sen surra vi lite med Patrik och Bernt. Efter det for vi en sväng på byn till Simon blev trött och ville hem och sova. Då gick jag och Frida hem till mig och åt glass och så var den dagen slut.

Snart blir det konsum igen, och trots att jag bara har den där veckan kvar kännns det jobbigare än vanligt. Är som så less på monica och kläderna blir bara obekvämare för varje dag som går.. haha. Men hemtjänsten har redan ringt och gett mig massa jobb så jag ser ut att klara mig ganska bra utan konsum ändå.


Pratade med Hanna och Micaela i lördags och det var hur kul som helst, längesen det var så kul att prata i telefon, och jag bara villl träffa dom nu. Alla känns så glada och förväntningsfulla och allt det känns så bra :)



Och igår var det en månad bara tills jag fyller 20! :):) och idag är det 3 dagar tills Viggo fyller ett :) haha vad vi ska fira ;p
Nu ska jag väl ut med den där snart..


hejdå   

jamen fan vad det ska jäklas nu får jag inte bort den feta stilen, ååh känns som att det kommer bli en jobbig dag idag.

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

hoppas! :)

joo igår när jag var helt på att skriva lite då funkade ju ingenting här så jag fick använda gamla hederliga lunarstorm :) haha. Men det gick ju bra ändå.
Igår grilla vi hemma hos mamma och pappa och sen vet jag inte vad som hände, men kvällen gick då och helt plötsligt var jag hemma igen. Satt och hängde framför datorn hela natten och idag vakna jag 12.15 bara därför :p Men det gjorde inte så mycket skönt att sova ut, det enda sura var ju att när man kollade ut genom fönstret var det alldeles vitt igen. Snön var tillbaka och jag ville bara gråta, haha. Nog för att den smälter bort på nån dag, men ändå surt nu backade sommarn tillbaka några steg och det känns inte bra..

Igår var jag in på lulebo och kika och fick då se att jag står tvåa på en tvåa i luleå :D Så om den före mig tackar nej då är han min! Jag struntar fullständigt om den är lite dyr och om jag får leva lite snålt bara därför, jag måste få bo där det inte känns som man lever i en garderob, jag höll på att kvävas kändes det som sist jag bodde i luleå, och det tänker jag inte vara med om igen. Och det bästa av allt är att den ligger på porsön så då slipper man fixa busskort och grejer, och hålla koll på busstider och tjaffs.. Men man ska inte ropa hej än, det är ju trots allt en före mig och det skullle inte alls förvåna mig om den tackar ja. Så vi ser juu, bara att hoppas nu! :)

Får se om det blir att fixa i bilen idag, pappa har ju inte hört av sig än. Men annars blir det en lugn dag det enda jag typ måste göra är väl diska och gå ut med Viggo..


jo men pusshej!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

du är inte alltid så jävla bra

jag vet inte vad jag ska ta mig tilll, jag har tråkigt och jag hade önskat att nån var här. Hade tänkt fara upp till jokkmokk ikväll och kollla på Kim och dom men det ser inte ut som jag får med mig nån så jag tror jag hoppar över det kanske, inte nå kul att fara själv ju. Kostar säkert alldeles för mycket också :p

Jag är så arg på min mamma att jag vet inte vad, ibland kan hon vara så himla självisk och elak. Och det mest irriterande med det hela är att hon själv tycker att hon alltid är så snäll att hon alltid ställer upp. Vilken hon inte alls gör, nästan aldrig nuförtiden.

allt känns så ovisst just nu och jag vet ingenting om ingenting..







När vet man att det räcker?
pusshej!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

skönt!

jag har alldeles nyss lagt mig ner i min renbäddade säng, det var hur skönt som helst, alldeles för varmt men ändå skönt :)

Jag var ner till mamma och pappa en sväng ikväll, har inte varit där på ett tag känns det som, eller inte ett tag för mig iaf. Kan ju bero på att jag varit less på min mamma, men det gick som över ikväll.. Anledningen att jag allls for dit var för att Viggo hade svårt och andas eller det var som en blandning mellan andnöd och spyfärdig, så han gick omkring och mådde inte alls bra. Jag blev orolig for till mamma och pappa och satt och övervägde om jag skulle ringa djursjukhuset eller inte men så helt plötsligt efter gode länge så fick han upp en liten matkula, så troligtvis svalde han den fel när han åt så den fastnade i luftstrupen och så låg den liksom där och irriterade för efter det så har han mått hur bra som helst :)

Annars har jag bara sutttit här, längtat och ätit jordgubbar med glass, det var gott!
.. jaha nu blev det nå knasigt får inte bort det kursiva, ååh jaha då får det vara såhär då!


nej nu ska jag se en film eller sova



Godnatt!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

nu är det väl snart godnatt

nu har jag äntligen lagt mig i sängen. Tog mig en kopp varm choklad också för att mjuka upp halsen, men det hjäpte då inte.. Det brukar det ju göra, iag litegrann...
Börjar först tio imorgon vilket är skönt, känns inte så stressigt i säng då. Imorgon skulle Petra till luleå och då fick jag Kim att be henne om att löpa en ny consiler åt mig, den är helt slut och jag ser knasig ut utan den, haha :p Men egentligen måste jag till stan själv snart för det är så mycket jag behöver. smink, kläder,  jeans, skor, massa sommarskor, massssa sommarkläder. ja istort sett en helt ny garderob men det har jag nog inte råd med, haha. Men den trippen får bli i slutet av maj, då alex är tillbaka från turkiet och jag har slutat konsum och mitt hår ska fixas :)

På lördag blir det kankse att fara och se på Kim och dom i jokkmokk, om jag får med mig nån (Maria) haha :)


just nu Lars Winnerbäck - en tätort på en slätt.. Jag älskar verkligen hans röst, den är så grymt skön att lyssna på!
http://www.youtube.com/watch?v=xGCrrkwz3wk
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

nästan sjuk

alltså nu alldeles nyss helt plötsligt så fick jag svinont i halsen, långt djupt ner, sådär ont som att jag hålller på att bli riktigt sjuk. Vilket inte alls skulle förvåna mig eftersom alla verkar bli det nu.. Ååh det är inte alls läge för det alltså, inte nu när jag äntligen slipper konsum och när jag ska bort och ha kul, jag villl inte. Det senaste halvåret har det inte gjort mig nå om jag skulle ha blivit lite sjuk, men just nu när det håller på att hända grejer då jävlar.. Ååh jag hatar att min kropp tänker så konstigt :p

Nu har jag faktiskt en köpare på gång på Viggo, den enda som verkar vara vettig så nu är det bara att hoppas på att allting går vägen. Att min lilla älskling ska får det bra, det är allt som betyder nå just nu. Även fast jag så gärna skulle vilja ha han kvar så har jag liksom insett att det inte hålller i längden. Jag kommer gråta som fan, men det kommer gå över bara han har det bra så kommer det går över. Men jag kommer nog alltid sakna honom.. Jaja nu ska vi inte gå händelserna i förväg, vi ser ju hur det blir.

Igår när jag precis var på väg i sängen, jag hade precis bäddat upp så ringer Niklas och säger att jag måste komma och hämta han, kent och rickard i storbacken och jag var verkligen inte sugen på det alltså, men snäll som jag faktiskt är ibland så for jag ändå, säkert därför jag blev sjuk, det tog knäcken på mig ;p haha.

Och nu har jag så tråkigt att jag håller på att svimma, och jag har redan terroriserat både alexandra och maria så nu finns det verkligen ingenting att göra.
Och min dötidskompis är sjuk, hur illla är inte det då..
Kanske ska höra med kent om han kan formatera om min dator, men jag är egentligen inst särskilt pepp att fara dit ikväll.

nej men hejdå
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

vars tog dagen vägen?

idag har dagen bara gått förbi utan att jag riktigt hunnit med. Kan ju bero på at jag jobbade till sju var hemma strax före åtta, gick ut med Viggo, sov i två timmar, gick ut med Viggo, dushade och nu är jag här 23.27 med tom mage och fattar inte riktigt vars all tid tagit vägen...

Så nu snart ska jag gå och äta nå tror jag. Fast jag är aldrig hungrig nuförtiden ändå. Tror min kropp har slutat vara det eftersom det är så trist att äta själv, då kan det lika gärna vara liksom. haha

Allltså den här dagen har verkligen inte varit av nått värde, det endaa roliga som faktiskt var jätteroligt det var väl att örebro-resan är bokad. Det betyder alltså att den blir av, den blir verkligen avvv!! :) hiihi
Jag ska fan tvinga Micaela och ordna oss en guidning på slotten, det var ju det vi missade sist vi var där ;) hahahah





snart ska jag sova, bara håret torkar nån gång så.
Men så godnatt!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

lyckorus :)

Idag fick jag världens lyckorus efter att det blev bestämt att det blir en tripp till örebro till världens bästa Micaela med världens bästa tjejer :) Det är helt sjukt vad jag längtar nu. Jag älskar att jag får komma bort häri¨från ett tag och komma dit det händer nå, för här är det för det mesta inte mycket som händer :p AHHHH hela dan har varit bra bara för det, även fast den egentligen borde varit kassss, haha.

Anledningen till att den borde varit kass är att jag har insett idag vilken otroligt elak och osympatisk chef jag har. Idag efter att Hanna skickat ett sms och meddelat när det liksom var dags att fara så går jag till Monica för att ta ledigt tors och fre. I och med att jag inte har tagit ledigt nå och jag kommer tre veckor i förväg tror man ju som att inte det ska vara nå problem. Men johodu, kärrringen säger nej direkt utan att ha nån anledning, och sen drar hon till nån historia att carina ska vara ledig då för att dagis är stängt. Låter då jävligt skumt? Jaja sak samma, det som irriterar mig mest är hur hon låter! Hon kan fanimej inte bemöta nån på ett trevligt sätt, hon låter allltd så arg och försöker inte anstränga sig ett skit för nån annan. Och varför ska inte två kunna vara ledig samtidigt? När hon var på sin hälsoresa en vecka var både hon och anita borta och nog fan klarade vi oss!
Det roliga med det hela var att jag kom på att jag egentligen bara ska jobba till den 18 maj för det är då min provanställning går ut, men jag lovade monica att jobba månaden ut iaf. Så innan jag gick sa jag att då kan jag bara jobba tills dess för jag ska bort sen, haha. Och sur blev hon nog men inte hon säga nå mer än JAHA!  hahaaha.

Jag hoppas hon inte hinner få in nån tills dess och måste be om att jag ska stanna, det skulle hon behöva!
Men det känns faktiskt bara bra attt slippa konsum, eller åtminstone monica. Det handlar ändå bara om en och en halv vecka och då har nog bjärka och hemtjänsten en del som jag kan få arbeta :)

Appropå mit visakort så har jag nu idag letat igenom hela min lägenhet, hela min bil och alla mina kläder utan att hitta det, så då blev jag tvungen ringa och spärra det. Oj vad han nog tyckte jag var knäpp han jag prata med.
- När tror du att det försvann?
- Jaa, onsdag den 23 april använde jag det sist har jag sett när jag gick in på internetbanken.
- Jaha okej, när upptäckte du att det var borta?
- I onsdags..
- för en vecka sen? på valborgsmässoafton?
- Ja precis!
- Varför har du inte ringt och spärrat det fören nu?!
- Jaaa, jag trodde att jag skulle hitta det :p
Haha han lät rätt sur, tyckte nog jag var oansvarig eller nå men nu är det då spärrat och jag skulle få ett nytt på måndag trodde han, så mina skor får vänta tills desss. Det pinsammaste med det hela är att det här är tredje kortet på ett halvår! Hur oansvarig är jag inte egentligen?  haha

Men första gången var det faktiskt Viggo som bet sönder det, andra gången glömde jag det i boden när vi var ut och jag skulle beställa en drick och tjej gick iväg för att ta betalt med kortet och 2 sekunder senare had ejag glömt bort det, så hon blev nog rätt paff när hon skulle ha en underskrift och jag bara var borta ;p haha. Och nu den här gången då det bara hipsvips är borta, sist jag använde det var när jag tankade så det skulle inte förvåna mig om jag lämnade kvar det där. Jävla klant skalle allltså, jag vet! haha


nej nu borde jag diska eller gå ut med Viggo eller göra nå.
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

sweeet

jag börja faktiskt känna mig lite trött konstigt nog, det är ju vid den här tiden jag brukar få en energikick och inte alls vilja gå och lägga mig, men inte idag inte. Så egentligen förstår jag inte varför jag inte går och lägger mig, men det är väl nått som håller mig kvar :):)

Ikväll var jag och hälsade på Kim, helt bra att han är hemma igen. Det är ju han som fyller alll min dötid då ingen annan har tid och lust. Han har alltid tid med mig även fast han inte vill erkänna det ;p


Imorgon ska pappa till luleå och köpa nå grejer till min bil och jag vet inte ens vad, eller han har sagt vad men jag glömmer som bort. Men jag brukar låtsas att jag är helt intresserad och fattar för att han ska bli glad, men egentligen förstår jag ingenting, haha. Men de brukar lösa sig. Och sen när han ska stoppa dit grejerna är det samma sak jag står där brevid håller i nån grej och är mest i vägen, men han är glad ändå för han vet ju att jag iallafall försöker ;) haha. Rätt illa egentligen! :p

Imorgon ska jag hämta ut mina skor på växthuset om jag hittar mitt visakort, vilket jag troligtvis inte har gjort för jag känner inte för att leta det nu, kanske imorgon. Jag är rätt knäpp som inte letar. Även fast jag tror att jag lagt det nånstans här i lägenheten eller i nå kläder eller bilen eller nånstans där det kommer fram igen så kanske det inte alls är så, jag kankse har tappat det och så hittar nån det helt plötsligt och tar ut alla mina pengar, vilken ångest jag skulle ha. Oooj jag måste leta reda på det imorgon..



nej nu ska jag nog gå till sängen snart. Kim har lyckats få mig nöta bullet for my valentine - all these things I hate. Bra låt alltså, iaf efter man tvingats lyssna på den femton gånger..

haha pussssshej!


http://www.youtube.com/watch?v=UBDAeO7_XTc

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

jag vill!

idag har jag jobbat till två sen gick jag och lina en promenad och hade det mysigt i solen, eller dom små stunderna den tittade fram annars frös jag mest, men det var trevligt ändå :) hoho
Sen har jag inte hunnit göra så mycket mer, handlat och lagat mat, riktigt mat till och med, det känns som att det var ett tag sen  faktiskt ;p. På nått vis kommer jag liksom undan med det där antingen hinner elelr ids jag inte eller så är jag hemma hos mamma och pappa :) haha.

Alexandra ringde mig nyss och fråga om jag följa med henne och några utomlands på fredag! Oooj vad sugen jag var eller är, men jag insåg att monica aldrig skulle låta mig ta ledig speciellt inte så här tvärt och så är det ju det där med Viggo... Nog hade säkert mamma tagit hand om honom men inte hade hon varit nå lycklig över det, och Viggo hade blivit sur. Jag vet hur han är.. Och jag vet att jag måste ta tag i allt det där snart, väldigt snart. Men jag njuter lite först av den här tiden med honom. Så det blir nog ingen resa för mig, ååh! Jag viiiillll...
Förhoppningsvis vilket är en liten chans, men man kan ju alltid hoppas så får jag med mig  nån i början av juni, jag vill!!! :)

Kanske blir det att fara och hälsa på min lilla bror snart, lovar han har saknat mig ;) haha
PUSS!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

ont som fan!

I tisdags morse tror jag det var, när jag stressade upp som vanligt. så ställde jag mig iaf för att platta håret och hips vips så börjar det låta lite knasigt i den, som det iofs har gjort flera gånger så jag har liksom anat att den håller på att gå sönder. Men den här gånger lät det lite högre än vanligt så jag slutade platta och kollade lite på den och ser då att det kommer små blixtrar ur den där just vid sladden så jag skyndar mig och dra ut. Men sen av nån dum anledning så tänkte jag att det kanske bara var nå tillfället, så jag stoppar i den igen och då börjar det bara spruta ut eld därifrån, gissa om jag blev rädd alltså! haha :p Sen var det bara skynda sig till jobbet och inte tänka mer på det. Jag hade fått panik om det inte var så att min braa vän maria lånade ut sin plattång till mig, till en vän i nöd liksom. För det här låter som värsta ilandsproblemet men det äre faktiskt inte, inte för mig iaf :p haha För idagens läge skulle jag inte kunna vara utan den, för mitt hår ser i verkligheten ut som hej-kom-och-hjälp-mig! Det är liksom en blandning mellan rakt och lockigt hår, alltså är det verken rakt eller lockigt vilket är lika med inte nå fint allls. Det bara hänger ner med några halvdana lockar eller vågor här och var, ser jätteknasigt ut. Ändå gången det kan se någorlunda okej ut är när jag precis är nyduschad och kanske 10 min efter håret har torkat ;p haha.

Jaja det jag egentligen skulle berätta var då att sen jag lånat marias plattång har jag bränt mig TRE gånger, vilket aldrig har hänt fast än dom ser exakt likadana ut, den enda skillnaden är att jag hade ett sånt här plastskydd runt som jag aldrig trot fungerat egentligen, kanske bara lite när man lagt den på bordet eller så. Men nu är jag då säker vilken jäkla tur jag har haft som ändå tog mitt förnuft till fånga och satt dit det.
Mitt öra är bränt, och det gör ont som fan!

Idag har det varit jättefint väder och jag var svinsur på alla kunder på konsum som kom in och påminde mig om det stup i kvarten medans jag satt där inne. Men jag hann då vara ute i det litegrann för jag slutade kl 14 och då skyndade jag mig ut med Viggo på en promenad efter att jag hjälpt Frida att bära upp ett bord till henne. För hon är ju på väg att bli min nya granne, ska bli kul för nu ska jag hänga där helaaa tiin ;P haha.

annars idag har jag hunnit med att hälsa på farfar, äta middag med min familj, hänga hos frida lite, varit på en jättelång promenad med Viggo och nu alldeles nyss duschade jag honom :) Så jag har ändå hunnit med en del trots att det inte blev nå piteå för mig som faktiskt låg lite där i bakhuvudet.



Jaja kanske man ändå måste gå och sova, vi får väl se hur länge jag orkar hålla mig uppe :P
Men haree bra då! ;)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

en fredag kväll.

klockan är halv nio en fredag kväll och jag har ingenting att göra, iofs ska jag upp och jobba imrogon bitti, men det vore ju skoj att åtminstone göra nå. Ring om ni vill hitt  på nå ;) hehe.

Har just ätit och nu sitter jag och kollar på talang. Ska ta tag i disken också för det har jag ju tänkt göra nå i några dagar, haha..
Sen blire väl en promenad om inte nå annnat dyker upp.


tjadå!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

sömnlös

hur jag ska kunna sova en blund inatt det är ju frågan alltså. För det är ju typ det enda jag gjort idag :p haha. Men nu mår jag bra iaf :)

Imorgon är det jobb igen på tråk jävla konsum, ibland känns det verkligen jättejobbigt att gå dit alltså. Men när man väl är där kan det vara rätt kul, speciellt när det kommer nån sur kund och klagar på nå och så visar det sig att dom har fel, det är så jäkla kul alltså, haha..
Oj vad det där lät elakt på nå vis, men det förtjänar dom fan! Hahaha ääh nu blev det bara ännu värre :p



nej nu ska jag gå och fylla på Viggos vattenskål-




sweetsweetsweeet!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

ingen höjdare!

att gå en långpromenad i solen då man är bakis var ju den sämsta iden jag varit med om. Jag har aldrig mått så illa som då, och det känns som att jag hade feber och att huvudet skulle sprängas! Och när jag kom fram till mor och far fick jag då vila mig ett bra tag för att alls våga köra bilen hem och inte spy under färden, haha. Men det gick bra jag klarade mig med nöd och näppe och sen har jag varit tvungen att sova bort allt illa mående. Så för en halvtimma sen ringde maria och väckte mig och då var allt bra igen :) Så nu vet jag då att jag inte ska testa på en sån där tur igen, iaf inte fören solen gått ner :p

Men härligt vare då med lite värme, det kändes verkligen att nu är sommmarn snart här, alldeles snart ;D




Nu ska jag väl kanske testa äta lite, om jag har nå vill säga, haha!


tjoho
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget