Egoist javisst

Insåg just att den här bloggen blivit rätt töntig och tråkig. På nått vis har jag slutat skriva för er och mest för mig. Från början var det väl åtminstone något mellanting. Jag återkommer strax med nått roligt!

Puss på er så länge! :)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Planer

Om bara några dagar är det julafton. Tiden går så sjukt fort! Jag hinner inte riktigt med men det känns bra ändå. Jag älskar när jag har planer inför framtiden. Samtidigt hatar jag att planera saker och ting. När man ska ses eller vad man ska göra, vill liksom inte boka upp mig på något om det dyker upp nå bättre eller om jag helt enkelt inte orkar göra det. Det värsta jag vet är när någon ställer in, därför ser jag själv till att aldrig hamna i en sån sits.

Idag har jag jobbat. Väl hemma tog jag min vanliga eftermiddagstupplur sen gick jag på stan och inhandlade de allra sista klapparna :)

På fredag beger jag mig mot byn. Ska bli sjukt roligt att få komma hem, var längesen jag var till byn. Dessutom kommer Maria hem, Therese ner och alla andra underbaringar är på plats. Tror inget annat än att hela helgen kommer vara tiopoängare rakt igenom. Det enda som saknas är väl Kent, hade varit kul om hela familjen kunde vara samlad när både jag och mamma faktiskt är ledig. Men vi har ju haft våran Weekend så det blir nog bra ändå. Sthlm på nyår med annsing och Pettan, kommer även det bli superbra :D


Nu vet ni, godnatt :)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Rulla vidare

Det bästa som finns är när man inser någonting som gör att man kan gå vidare i livet på någotvis. Ibland på gott andra gånger på ont men för det mesta något där mittemellan och oftast med skräckblandad förtjusning.

Snart bli det sushi, me like!!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Do it

Det går segt det här. Mest för att jag inte vet vad jag ska skriva eller snarare för att jag inte vill skriva det. Som vanligt snurrar det runt hundra tankar och scenarier i min lilla skalle. Vissa är vettiga, andra dumma eller omöjliga. Snart är det julafton och stämning är väl kanske inte på topp men jag försöker. Vi har faktiskt kokat knäck, försökt baka pepparkakor och bygga pepparkakshus men det blev bara att äta deg istället.

Igår var Kent och Kim här, vi julhandlade så nu är allt det i sin ordning. Första julen på många år som jag är ledig och jag är lite orolig för att jag kommer bli rastlös, ska planera in lite promenader och kanske hjälpa till med all mat för första gången nånsin? :p. På nyår hade jag hoppas på en tripp till huvudstaden med mina tjejer, verkar dock som att det bli är en fetbagning från deras håll så vi får väl se. Alla är vi väl fattiga så här års tyvärr.. Jag hoppas på nånting kul tills dess, jag känner mig sjukt rastlös redo för nånting nytt. Än har jag dock inte hittat någon som är redo för det tillsammans med mig. Men skam den som ger sig, snart så!

Nu ska jag göra nå vettigt innan några kära vänner kommer på besök.
Puss!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Familjas

Imorgon kommer min familj hit sen åker vi vidare till Piteå gör en hel helg på hotell tillsammans. Det ska bli så himla kul och skönt att endast få umgås med hela min fina familj. Vi har alltid så kul tillsammans :). Det är sällan vi lyckas sammanstråla och göra nått tillsammans annars då alla har fullt upp med annat för det mesta. Ikväll har Pettan varit här och hjälpt mig pynta. Igår var Anna, Magda och Petra här då jag satte igång. Köpt en jättefin stor stjärna som passar perfekt i mitt stora fönster. Tråkigt nog lyser den rätt dåligt men jag har kompenserat det ned en ljusstake nedanför :). Sluppit ätit middag själv en enda gång denna vecka tack vare mina fina tjejer, vi är som en lite familj här, massa kärlek till dom. Nu ska jag städa undan lite här sen blir det packning och dusch innan jag slänger mig i säng.

Godnatt och ha en bra helg 💩

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget