känslostorm

vilken helg. Har nog aldrig någonsin varit med om en sån känsloblandning som jag slängts mellan som ihelgen. Ena sekunden har jag gråtit och sett andra gråtit så det rent ut sagt huggt och skurits rätt in i hjärtat. Det har gjort så ont. Detta har avbytts med skratt, kramar och massor av kärlek. Jag älskar verkligen min familj. Jag älskar att vi alla kan känna, finnas där för varandra. Bry sig. Det behövs i svåra stunder, hemska stunder. Stunder som man helst av allt skulle vilja slippa. Som man undviker in i det sista men som är så sköna att gå igenom, ett slags avslut eller en början. Saknaden kommer nog aldrig försvinna eller det vet jag att den inte kommer.

Att begrava sin mormor är aldrig roligt eller för den delen någon annan som berört en i livet. Men när en sjukdom kommer med i bilden och drabbar en sån underbar människa känns det bara så jävla orättvist. Vi har haft med ett kort på mormor hela helgen, hon har suttit med oss tillsammans med ett ljus och varje gång man tittat dit har hon lett mot en. Precis som hon alltid gjort. Precis som man tänkt att det alltid ska vara. Men sanningen är den att hon har det bättre nu än hon haft de senaste åren och jag önskar hon det bästa.


Fan glöm inte bort att uppskatta det ni har varje dag. Att höra någons röst eller vad som helst. Man vet aldrig när det är förbi och tiden kommer alltid kännas för kort.
ALL KÄRLEK!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

pics

Januari
Februari
Mars
April
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

I've loved and I've lost

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

jobbjobb och lite ledigt

16 timmars jobb känns litegrann faktiskt. Förvånadsvärt lite om jag ska vara ärlig men nu är det bara en dag tills jobb denna vecka sen är jag lång ledig igen, wiooo :D
Ha en fin dag, nu ska jag sova :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

beroende

hjälp jag är beroende! Rumble håller på att ta över mitt liv och jag fattar inte varför folk jag spelar med är så segaaaaa! Haha men helt ärligt i och med att jag inte känt mig redo för nå större ansträgningar de här dagarna har det bara blivit värre. Men jag äger dom flesta så är ni redo för en tung match så utmana mig. Kajsaaa3 heter jag ;)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

sjuk...

Fortfarande sjuk. Snoret rinner och halsen svider. har ingen feber längre men känner mig ändå helt slut i kroppen. Det suger jag kommer inte hinna träna mina minimum pass iveckan för imorgon är det fullt upp med packning och tvättning efter jobbet. Känner att jag kommer vara helt slut efter att jobba åtta timmar. Orkar ju knappt hålla mig vaken trots att jag inte gjort ett skit dessa två dagar.
BLÖÖÖÖÖ
Ha en bra dag!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

oldies

Idag har jag suttit och kollat igenom massa gamla bilder. Mest för att hitta någon fin på mormor. Hittade ett videoklipp på min kusin då man hör mormor prata i bakgrunden. Det är konstigt hur fort man kan glömma bort hur någon låter och det var riktigt härligt att höra hennes röst igen. Hoja vad jag kommer sakna henne, det känns alldeles för overkligt än..
Hittade även massa gammal bra musik. Såna där låtar som man en gång älskade och som man nu inte ens kom ihåg att man någonsin hört. Sen hittade jag ju så klart massa andra kort både på mig och andra. Suttit och skickat Kent några bilder medan vi pratade i telefon. Bjuder på några bilder på mig själv, har man ändrats nå med åren? Lite äldre men dock så mycket klokare.. Eller??! :P
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

olägligt!

Alltså idag är jag ledig. Jag hade tänkt göra mycket som tvätta, städa duscha, träna, packa. Effektiv dag. Men vad händer vaknar inte ens av klockan imorse så missar tvätttiden. När jag väl tar mig upp närmare ett så svider halsen och jag känner mig allmänt risig. Snorig och hostar tills jag nästan kräktes. Visar sig dessutom att jag har feber. Jaaa så den här dagen är det nog bäst jag stannar hemma och tar det lugnt. Hoppas jag mår bättre imorgon för då måste jag verkligen fixa detta för sen jobbar jag två dagar innan påsken drar igång och jag får åka hem och hänga med mina underbara familj. Så jag säger bara det jag har fan inte tid att bli sjuk.
Håll tummarna för mig, ska kila ner på affärn om ett tag och köpa c-vitamin. Bästa kuren enligt min mor :p
Ha en bra dag!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget