Segt

Segaste dagen ever. Har inte gjort nått vettigt alls, inte nått ovettigt heller för den delen :p. Igår var jag till Magda. Vi frossade i räkor sen gjorde vi glass i min glassmaskin, blev riktigt gott :).

Nu ska jag hoppa i duschen och sen röja upp här litegrann.


Köpt nya byxor, riktigt sköna!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Tänkte bara säga en grek

Sitter och lyssnar på ett gulligt kärlekspar. Det är rätt mysigt även fast jag egentligen är rätt utanför, tredjehjulet litegrann!

Nu ska jag städa lite :)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

klockan fem.

Ligger här i flickrummet och kan väl inte riktigt sova. Haft lite seriemaraton då jag inte har en egen dator längre. Den gick sönder så jag fick ta Kents gamla, så gick den också sönder så nu har jag varit utan ett tag. Fick ett bidrag till en ny i julklapp men det får ändå vänta ett tag. Jag har som valt att slösa pengarna på massa annat ett tag. Idag har vi haft halv åtta hos mig, jag och min familj. Min tur att bjuda på trerätters var det. Lyckades komma på en delad andra plats :). Maten blev god och sällskapet var toppen! Nu tänkte jag väl egentligen försöka sova lite. Melodikrysset på lördag är heligt i detta hem så jag har inte så många timmar på mig tills frukost. Problemet är väl att jag är jättepigg. Skulle kunna springa ett varv runt byn men det känns alldeles för konstigt. Kanske hämta hem Kim från lan. Den lilla nörden. Nej nu ska jag hitta en bra låt att somna till. Ni får ha det så bra, vem ni nu än är. godmorgon?
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Åttonde


Någon vet hur man kan justera storleken på bilderna som man lägger upp här via telefonen? Dom blir alltid asstora ju, helt onödigt..

Igår var jag förbi Cissi en sväng, kollade kronjuvelerna till tre inatt. Har inte så mycket mer att komma med faktiskt. Lägger upp en bild på mina nya shorts jag köpte när vi var i Sthlm. Jag älskar shorts, det är både snyggt och skönt. Bra kombo.

Nu sängen, godnatt!

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Myser

En resumé om året som varit vore väl kanske på plats. Men jag orkar faktiskt inte det just nu. Idag känner jag för att blicka framåt istället för bakåt. Tänka på vad som komma skall. Även fast jag inte har en aning vad det är och en del av mig gillar det.

Idag har jag varit ledig. Ägnat hela dagen åt att hämta krafter samt tvätta hela min garderob. Fanns inte mycket som var rent och efter att varit på resande fot sista tiden en hel del så kändes det skönt att tvätta bort väsklukten från de rena kläder som jag slängt med mig. Jag är sämst på att packa, tar alltid med halva garderoben. Samma sak varje gången, även om jag bara ska till vuollerim och ta det lugnt. Nåväl bättre att ha med sig för mycket än för lite ;).

Blev medbjuden ut en sväng ikväll men valde faktiskt att stanna hemma i min ensamhet. Mycket på grund av att jag är lat och trött men mest för att jag verkligen kan uppskatta lite egentid. Tror att alla människor behöver det ibland. Har lagat en svinigt god och nyttig sallad till mig själv sen har jag myst ner mig i soffan med tjocksockar, filt och några after eight framför tvn.

Nu blir det sängen strax. Ska fan inte försova mig imorgonbitti!

Godnatt :)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget