otaggad

så nu är skolan igång igen. Vi har typ världens tråkigaste kurs just nu, evidens, statistik och vetenskapliga metoder. Jag är sjuk otaggad och jag verkar inte ensam om det. Dessutom gick vi till 18 idag, inte ens en mjukstart plus att det verkar vara hundra grejer att göra på endast tre veckor. PUUH

Idag har vi varit och överraskat evvepevve med lite födelsedagsfika, det var myssss! :) Nej nu ska jag städa och duscha sen blir det nog sängen, jag är fan trött! :P


hejrrrå
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

ppparty?

sov lite för länge. Ikväll är det marknad i jmk eller stuk i luleå som gäller. Hojjaaa kan inte bestämma mig hur jag ska göra, hursom måste jag städa och packa..  och ta ett beslut!

Men först fika sig lite :)
Ikvälll blir det fest iaf, och en låt på det!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Musik / l‰nka inl‰gget

   

finally!

nu är sista kompletteringen gjort. Kan ju inte påstå att jag lagt ner min själ i den, men det blev 1,5 sida till så det får räcka. Bara hålla tummarna nu att det räcker hela vägen.

Just nu lyssnar jag på skön musik och väntar på att kl ska bli 3 så jag kan skicka in den också. Och vet ni? Nu blev jag jätte taggad på luleå, imorgon ska jag packa och göra mig redo, ihelgen ses vi luläää! :)



prommis imorgonbitti med mamma om hon kommer ihåg att väcka mig.
natti
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

så här är det..

Jag borde plugga men det är typ det jobbigaste jag vet, vilket ni också vet om ni läst den här bloggen tidigare :P. Hitills har jag inte hunnit göra mycket. Fast jag måste göra såhär tror jag för att orka hålla på i flera timmar sen. Idag ska det vara bort gjort så är det bara. Helgen ska jag vara ledig.. Tror jag kör en två dagars för att hinna med både marknaden och stuk :)

Nu till den eviga frågan, ska jag förlänga håret eller låta det vara som det är? Jag trivs rätt bra med längden jag har nu men det är alltid kul med nått nytt. Tåls att fundera på, vad tycker ni?

  
 

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

:D

jojust träffade på en bloggläsare ihelgen som ville att vi skulle ta en bild på mig och han. Alltid lika kul när läsare kommer fram så där, passade på att ge han en rejäl kram, gjorde nog hans dag! ;)

Nu ska jag plugga!


Här är bilden btw


K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

filmtips

såg en bra film med mamma idag, vi grät floder. Längesen jag sett en film som berört mig så.
Remember me hette den, med robert pattinson dessutom ;)

Här har ni trailern

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

make me wanna die.

nu har jag sparat två inlägg i utkasten men inte vågat publicera dom. Det första var mest svammel och det andra var alldeles för privat.

Så tredje gången gillt då?






nu ska jag då försöka sova. Godnatt
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Musik / l‰nka inl‰gget

   

vinbär

en av två rapporter är i stort sett klar, bara några referenser som är fel. Problemet är bara att jag inte fattar vad felet är? Måste höra mig för med någon som kanske har bättre koll.. Inatt tar jag sista rapporten sen blir jag fri en vecka :)

Kollade utlandsresor just, hittade en för 1800 till cypern på måndag, synd bara att den hann försvinna lika fort. Hittar jag en sån billig till drar jag fan, nån som ska med? :D


Nu vill mamma att jag ska plocka in lite vinbär med henne, så det är väl lika jag gör ett ryck.


hejsvejs!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

tungt.

aaaah jag hatar att sitta här med massa skolarbeten som jag inte har en aning hur jag ska kunna ta mig igenom, det känns så hopplöst att jag inte ens vågar öppna dokumentet. ÅÅÅH!

Istället tog jag lite bilder, kolla facebook, sov en stund, läste  ut min bok, läste bloggar, for en ragg, handlade, laga mat men inte ett enda telefonsamtal, good?
Nu ska jag bädda sängen sen sätter jag igång, lovar.


SLÖÖÖÖ

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

saknar.

 


+


+


= TOPPEN! ♥


nu är jag grymt taggad på en fest med världens bästa gäng! Jag saknar ihjäl mig snart, det var alldeles för längesen.. Jobb och plugg i veckan sen ska jag vara ledig en vecka så äreee bara.

Natti!

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

grillat :)

nu blir det grillat i storbacken med kentaboysing. NAJJJJS! :)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

lulekalaset

kanske dags för en uppdatering. Minns inte ens sist jag skrev men tror väl att jag nämnt något om pdol kanske? Iaf så är även lk över och det brukar också betyda resten av sommaren. Nu är det dags att bli höst så man kan mysa ner i soffan med någon trevlig själ, tända ljus, dricka vin och lyssna på deppmusik. Om inte med någon så alldeles själv, det går egentligen precis lika bra :)

Nu har jag två helger kvar att jobba samt två kompletteringar att fixa till innan jag tar en veckas semester, sen är det bara att sätta igång med all skola. Hoooja ett år kvar sen kan man kalla sig själv för sjuksköterska. Känns väldigt sjukt att det bara är en tredjedel kvar av hela utbildningen, att jag har sista året kvar med mina fina tjejer och att nästa sommar kommer jag förhoppningsvis vikariera för en sjuksköterska med massa ansvar. Det känns verkligen läskigt om än förbannat skoj :D

Lulekalaset iår var iaf mycket lyckat även fast jag lyckades få en rejäl stukning på foten vilket resulterade i att jag fick sitta på akuten i 4 timmar samt att hoppa runt på kryckor hela kvällen. Som tur var hade jag flera fina killar omkring mig som bar på både mig och mina grejer så jag ska inte klaga :).
Kan nog lätt säga att det varit den mest händelserika helgen på hela sommaren om inte året, kanske till och med någonsin ;p. Från skador, sjuka sovplatser och uppvaknande, missförstånd, skrik från balkongen, massvis med skratt, historier, skämt, taxiresor, öltält, mat, folk m.m. Bästa lulekalaset hittills, LÄTT :)


Idag har jag, Kent, Carita och Henrik gjort en smörgåstårta, riktigt god blev den. Sen blev det en ragg på byn med mina bröder i vanlig ordning. Nu ska jag sova för imorgon ska vi en sväng till jokkmokk och om jag orkar ska jag baka limpa och städa mitt rum. Sen blir det kanske grillat till kvällen. Fin dag alltså :)

godnatt




          

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

3

iveckan har det blivit en massa roadtrips och jag har glömt ta med mig kameran varenda jävla gång, mycket irriterande! Kameran på mobilen är ju tyvärr inte alls bra :(.. Men i mitt minne var det fint, haha :p
Igår  var jag, kent och niklas till laxholmen och åt en laxmacka mycket god och trevligt, tråkigt nog så regnade det bara när vi var där den dagen, hade vi kommit tio minuter senare hade det var toppenväder. Sen var vi en sväng till harads också för lite mjukglass :).

Nu sitter jag här på kökssoffan och lyssnar när kim, petter och grillen svamla. Snart blir det ännu en natts jobb och jag hoppas den är lugnare.

Här får ni två fina bilder från helgen..




K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Bilder / l‰nka inl‰gget

   

smile.

Pdol var riktigt bra, ojojoj! :D Nu väntar jag bara på att det ska bli torsdag då jag beger mig tillsammans med några andra ner till luleå för ännu en festival. Petter, Hoffmaestro, The Ark och Takida står på schemat, plus massa annat gott som alkohol och goda vänner :)

Det suger att sommaren snart är slut för det har verkligen varit en grym sommar. Livet är så bra just nu :)
På en timme far jag och jobbar men det bli tillsammans med Sofia och det var längesen jag jobbade natt så jag ser faktiskt fram emot då :)



Nu vila en stund.
puss

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget