ny frisyr

irritation.. Jag skulle vilja skriva ännu mer, men det är ingen ide, det är bara onödigt.. Så därför stannar jag där! Och slutar helt enkelt bry mig i det, så  är man mycket gladare själv. Jävligt onödigt att irritera sig egentligen.

Jag är svintrött faktiskt, borde egentligen gå i säng så kanske jag vaknar tidigt imorgon och hinner med mycket innan kvällen. Besöka systemet ska jag också för att inhandla lite alkohol och sen då beger jag och Sofie oss till porsön och drar en fylla med klassen :)

Har fått bort mitt löshår nu och en ny frisyr, det blev fint jag gillar det. Trots att det fortfarande känns lite väl kort, men jag vänjer mig väl :)

hwj
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

hej :)

Kom hem från omvårdnadstentan nyss, den gick väl.. aah jag har fan ingen aning om hur den gick :p haha, är det såhär det ska vara att man känner sig helt ovetande om nånting.. Nu minns jag varför jag inte började plugga direkt efter gymnasiet.

Ikväll blir det att ta bort löshåret och återgå till min normala hårlängd. Det känns både bra och dåligt. Skönt att bli av med det, hälften har redan lossnat och resten är sjukt slitet ifall om man inte plattar det. Men samtisigt så gillar jag det, iaf när jag har fixat det, jag tycker om håret, det gör så mycket :) Men nångång så åker det väl tillbaka antar jag, men den gången ska jag ha hår med bättre kvalité för det var då ingenting att heja för den här gången direkt.

Ihelgen blire fest hela helgen, eller halva iaf.
Och söndag, överraskning? Jag älskar överraskningar, bara själv grejen att va ovetande om nå är rätt kul, haha :)
Min lilla Mischka, jag fick en såndär jättelängtan efter dig nu! :)


nu ska jag fixa räkningar och städa.
puss!

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

ååh!

Fortfarande inte börjat plugga, bara kollar igenom början av hälso och sjukvården. Vad är det för fel på mig?! Hur ska jag nånsin kunna klara skolan med den här inställningen? eller snarare sättet, det går liksom inte hålla på att skjuta upp och gnälla och tycka allt är jättejobbigt. Jag känner att jag måste ta mig ur den här svackan snarast. Men förhoppningsvis får jag nya tag nu efter torsdag då det är dags för två nya kurser. Jadå :)

Pratade just med sofia i telefon, skönt att prata av sig :) Det fick mig att bli ännu mer sugen på att komma hem, kanske ta tag i mitt rum där hemma om mina föräldrar är på bra humör. Slänga ut alla Kents grejer och få nånstans att gå kanske. Det är sjukt jobbigt att sova där, trots att jag bara sover där när det inte finns nån ordning alls. Vilket dom har sjukt svårt att förstå.

Har förresten varit och handlat också, det är ju inte så jobbigt som det känns :p haha.

nej nu ska jag fortsätta med lagarna!
puss
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

nu är det dags

Ja det ju inge bra det där igår med att somna innan fyra, sex däremot! Nu måste jag nog börja vända tillbaka dygnet igen. Och handla gjorde jag inte heller, så det borde jag väl ta tag i kanske.
Samt pluggandet till tentan på torsdag, ska ta och läsa igenom hälso och sjukvårdslagen nu och sen sekretesslagen. Svinkul! :P

Till helgen blir det utgång här med klassen på fredag och lördag kommer jag väl till byn och kanske gve sen med Sofia och Simon, vi ser ju :)
Nästa helg kommer Kim på besök igen :)
Helgen efter det kanske Sofie ska ha födelsedagsfest och sen helgen efter det då är det sthlm som gäller med Cissi och Levi, aah jag längtar! Det ska bli riktigt skoj alltså, och skönt komma bort en stund :)

Nej nu är det dags att göra nå av den här dagen

ha det bra!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

en jacka :)

Nu ska ni få se en bild på mig och jackan, den jackan som har retat upp mina föräldrar så hemskt. Varför ska föräldrar bry sig så jävulskt ibland? Jag är 20 år gammal och sköter min ekonomi själv, utan nå hjälp. För det mesta!
Jag är värd den, jag ska inte frysa ett smack i vinter så slutpratat om den saken.

tre timmars sömn inatt börjar faktiskt kännas, ska jag hamna isäng innan fyra på morgon hade ju faktiskt varit starkt jobbat av mig, och då är det illa.


jag håller verkligen med om att de är omöjligt att ta kort på sina egna kläder när man har på sig dom, hur gör alla? :p

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

suuug!

Nu är de värsta över, eller iaf ett tag. Klarar jag nu inte tentan, så blir det ju omtenta och jag fårbörja om från noll. Men tills jag får beskedet hoppas jag ju bara på det bästa. Nu är jag mest trött, allt släpper väl nu alla spänningar gissar jag väl. Har däremot inte hunnit, eller snarare idas fara och handla än men kylen är absolut jätte tom så jag antar att det bara är en tidsfråga tills jag ändå måste ta tag i det..

Fick ett antal sms igår och idag om tentan, nog har jag allt bra söta vänner ändå! Eller så har jag bara varit allmänt jävla gnällig ;p



jag förstår mig inte på vissa andra grejer bara. Jag tänker helt annorlunda iaf. Jag ser inte saker på det sättet helt enkelt.. Men!
mm ellerhur här kommer väl en låt då, som vi spelade hela höstdansen men som jag hellt och hållet glömt bort sen dess. Den är skön :)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

än en uppdatering

Micke talade just om för mig att det är dags att ställa tillbaka klockan en timme, så snart är den två igen :) Jäkligt skönt, då får man en timme tillgodo. Snacka om att jag har varit helt instängd och uppe i mina studier, sånt här brukar man ju veta :p

Så nu uppmanar jag alla, ställ tillbaka klockan! :)


hej!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

oldie

var och läste lite gamla inlägg jag skrivit, haha det är alltid lika roligt alltså, men det är ännu roligare och läsa dom på lunarstorm när man var tolv år och omedvetet jätte töntigt! haha! Nej hur var det där med sängen? :p


godnatt vänner :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

världens tråkigaste lördag

dagen har gått så jävla snabbt och här sitter jag och hade egentligen velat hinna plugga mera, men min skalle är helt slut och klockan är mycket, så jag ska väl kika igen allt lite till och sen somna lite tidigare än jag gjort på sistone, för att ta mig upp i en någorlunda normal tid.



Jag är seriöst ledsen men det händer absolut inget intressant i mitt liv just nu, efter den här kommande veckan är tentorna över och då kanske jag kan börja återgå till ett liv också.


Pratade just med min onyktra stockholmska vän och nu tänkte jag väl kolla lite andra avenyn innan natten.
pusshej
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

sova kanske?

mitt huvud är snurrigt och mina fötter är kalla. Jag är förvirrad! När ska jag sluta vara det liksom?

godnatt!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

det närmar sig..

Det visade sig att du hade rätt du anonyma som kommenterat, jag hade råkat pillat ner knappen och jag hade ingen aning om att den ens fanns, så tack, nu har jag en hel kamera iaf :D

annars har dagen gått fort, varit på stan, pluggat, haft besök, käkat massa onyttigt och sett på tv- En rätt bra dag, även fast jag egentligen borde plugga ännu mer, jätte mycket mer. Tiden börjar liksom dra ihop sig, men nu har jag bara magtarmskanalen kvar att gå igenom och sen bara repetera massor plus nöta in massor med glosor på två dar! Det kommer bli två tunga dagar, en jäkla tung helg. Men efter veckan är allt över, eller rättare sagt på torsdag! Så nästa fredag blir det fest med klassen och sen hem till vuollerim och festa med sofia :D

Ikväll har min bror en liten inflyttningsfest. Jag skulle egentligen dit men det blev inte så på grund av ja ni vet, jag orkar inte tjata om det nå mer :p
Sofia och Niklas ringde dock så jag fick som vara med på ett litet hörn ändå, dom saknade mig lite kanske ändå ;)

nej nu ska jag se lite tv och sen plugga eller hoppa i säng.
hejsvejs

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

23

jag hade faktiskt tänkt lägga upp en bild på mig och min jacka, men det gick inge bra för min kamera verkar vara trasig! Kort låst står det när jag slår på den, aah. Förhoppningsvis är det väl bara minneskortet det är fel på. Det ska alltid gorma för mig, jämt!

Kent är här idag på besök, han har bjudit mig på middag och nu sitter vi och ser tv. Jag ska fortsätta med studierna nu så kanske jag tar mig till vuollerim imorgon, sofia har nästan övertalat mig :p Jag får bara se hur morgondagen går, om det tar för långt tid för mig att plugga så får jag väl stanna här..


hej!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

fattig student..

var  på skolan idag för att höra vad som verkligen kommer på tentan. Sen for jag och sofie in till stan och käkade sushi, det var den bästa idén jag hört på länge ;) Vi gick och kika på stan lite också, och det slutade med att båda två köpte varsin fjällräven jacka, så nu är jag 3000 kr fattigare och en jacka rikare. Mamma var däremot inte nöjd, hon tyckte inte man hade råd med det som student.. Jag har dock 30 dagars öppetköp, så jag ska fundera ett tag för säkerhetskull. Men den är svinsnygg, jag ska ha! ;p haha


Har ätit varma mackor nyss och nu ska jag lära mig nervsystemet.


Imorgon kommer kent hit och bor en natt :) Tänka sig vad dom saknar mig, kan inte låta bli att komma hit :p





nu ska jag inte fastna här, vi hörs!

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

i love music

trött, jag är så jävla trött. Dagarna bara springer förbi och det känns som att jag aldrig hinner plugga ordentliget. Jag har bara hunnit med cellen än av alllt jäkla vi ska ha, som är helt sjukt mycket.

Jag är in i en sån där musikperiod, jag hittar massa bra, både gammalt och nytt. Jag älskar det, kanske man borde ta och bränna en skiva snart :) Hela bloggen är ju bara fylld av musik nu, haha.



Nej nu ska jag fortsätte och kanske kräva en massage sen? vi ser ju om det hinns :)

är bara tvungen! ;P (fast den är bättre med riktigt musikvideo, men det går ju inte sug youtube med på!)


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

världens bästa låt!




oj jag borde sova, nu blev det sådär sent igen, men jag njuter med lasse :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

det blåser kallt

imorgon ska jag stiga upp i tid och inte sova bort hela dagen, jag ska skriva klart alla gamla tentor så jag kan börja plugga på dom. Men det känna svårt. Det känns som ibland att jag inte ens vet om jag svarat rätt, och isf pluggar jag ju in fel grejer. Men det får helt enkelt gå som det går, klarar jag inte det har jag ju lärt mig en fet jävla läxa om inte annat!

Det är kallt och jag fryser, jag är inge trött men jag borde sova. Jag borde plugga men ryggen orkar inte, jag skyller då på det iaf!
Allt känns rätt jobbigt just nu..
Maria har farit nu, jag saknar henne redan..



nu ska jag fundera på livet, lyssna på lite musik och sen hoppa i säng.
natti

här kommer lite bra skit! :D
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

favorit just nu

jag kom på en grej jag har ju glömt att lägga upp min tillfälliga favoritlåt, som blev sönder nött redan på höstdansen :p haha.


och så hamnade jag här nu även fast jag bara skulle in och snabb kolla, nog är man ju rätt dum egentligen!
........!
K O M M E N T E R A (4)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

duktigt

nu har jag faktiskt satt igång med studierna, äntligen :) Har hållt på att skriva i massa fylleribilder som jag ska nöta in och det tar då sin tid. Först måste man hitta en sån fylleribild nånstans i nån bok och oftast är dom så olika varandra att man inte riktigt vet vad dom pekar på, sen måste man hitta antingen det svenska eller latinska ordet som ska fatta vad det är och lära sig dom. Och ibland står det på engelska så då måste man hitta både det svenska och det latinska. AAAH det är inte lätt alltså, men nu när jag är på gång känns det mycket bättre.

Imorgon far maria till bali, hon skulle ringa mig idag osh säga adjö, men det verkar som att hon kanske inte kommer hinna med det alltså. vi ser ju.

Nu ska jag snoka lite, vila ryggen och sen vidare till studierna! duktig flicka! hehe ;)



hej måndag
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

gammalt ego

ikväll har jag cissi och levi suttit här hemma hos mig och myst med massa gott. Det var verkligen jättetrevligt, jag kände jag behövde det. Tack Cissi för att du tar tag i sånt där, jag är sämst på det ;p
Funderar på att se lite andra avenyn trots att jag egentligen borde sova, jag har massor att göra imorgon, man förstår inte riktigt hur mycket det är fören man sätter sig med det och jag vet sj'lv hur lång tid det tar för mig att sätta mig ner med det.
Hunnit surra lite med maria och sofia itelefonen också inatt, det var som trevligt det med :)
Jag älskar mina vänner!

Nu sitter jag och lyssnar på gammal musik och kollar på gamla bilder, haha fan vad man ändrar utseende ändå, hittade lite bilder på mig själv faktiskt.

     
hahaha ego.

och en gammal favorit låt, jag nostalgiar idag :)
 
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

höstmys

martin hade lagt upp en väldigt skönt låt på sin blogg, jag blev som lite förälskad i den.


Och idag känns mycket jobbigt, det mesta.. Ska ta tag i pluggandet nu för hundraelfte gången! och sen ikväll blir det lite mys med tjejerna.

vi ses
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

sätt igång

har sett andra avenyn hela förmiddagen och nu ska jag ta och laga mig lite mat och sätta igång med pluggandet, snacka om att skjuta upp det!

trevlig helg!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

godnatt

jag är en tönt syster men dom behöver nog en sån :) sämst kvalite dock.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

godnatt

jag är en tönt syster men dom behöver nog en sån :) sämst kvalite dock.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

hungrig!

jag har ont i magen, kanske beror på att jag inte ätit nå sen lunch- Dags att ta tag i det där nu alltså, men det är så trist när man är själv. vet inte ens vad jag är sugen på!

Har varit på skolan idag och dissikerat ett hjärt, lungor och njurar. Hoho det var skoj, det är helt otroligt vad det finns grejer där inne alltså :p Sen hade vi seminarie av fälltstudierna, det gick väl fint det med.
Imorgon blir det att börja plugga inför tentan och ikväll ska jag försöka bli klar med informationssökningen. Kanske de här kan gå ändå?


aaah mitt lillfinger är iskallt, skumt!
vi ses
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

enbart tankar

tänk vad enkelt om man skulle veta hur man kände eller inte känna nånting alls, men det funkar inte, absolut inte för mig. Jag är verkligen en känslomänniska,  det säger iaf alltid min mamma. Och så är det, jag gråter när jag blir arg och skriker när jag är ledsen. Jag skrattar av glädje när nån gör mig glad och jag gråter när nått är sorgligt eller när nån berör mig. Jag visar alltid starka känslor vid i stort sett alla tillfällen. Det är både bra och dålig, jag känner mig levande och äkta, jag är glad att jag kan visa känslor. Men samtidigt kan allt vara så jobbigt, att jag liksom inte kan stänga igen alltihopa och bara vara likgiltig, att jag inte kan strunta i allt som händer runt omkring mig och bara låtsas som ingenting för en liten stund, ett tag iaf. Det går liksom inte, känslorna bara sprutar ut jämt både i bra och dåliga situationer...

Och det värsta med dessa känslor är att jag ibland inte förstår mig på dom, vad känner jag egentligen? Varför kan man aldrig riktigt veta det, känna det..

Jag är inne i en jobbig preiod känner, då allt händer samtidigt, då pressen ökar på en och då man vänder ut och in på allting så det blir en gnutta ännu mer komplicerat!

Min mamma känner mig så väl, hon vet hur jag blir när det blir för mycket av allting. När jag helt plötsligt bryter ihop för minsta lilla då förklara hon till mig varför, hur jag mår just nu och jag kan se det på ett annat sätt, ta nya tag och så blir allt lite lättare igen. Min mamma är en bra mamma, trots allt vi går igenom med varandra, så finns hon alltid där!


nu blev det mycket, säkert bara oförstårligt och egentligen var det bara jag som var tvungen skriva av mig, nysta upp lite av allt som försigår i mitt hjärta och hjärna just nu.




nu ska jag kanske plugga lite, tror jag kommit in i det nu (förhoppningsvis)
godnatt sen!
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget