första advent

nu är iaf räkningarna betalda, usch det var mer än vanligt och jag är fattig igen som vanligt :( Idag har jag inte gjort nånting, trots att jag hade planer på att göra bort massa saker så blev det inte så. Somnade försent vilket resluterade i att jag steg upp alldeles försent också. Sen har jag bara känt mig slö och risig, ägnat mig åt att använda söndagen till det den är till för, vila sig :D

Imorgon ska jag försöka att åtminstone komma igång med julstädningen, jag har inte tagit fram en enda julgrej ännu och det är fan inte likt mig. Antar att det är detta tråkiga väder som gör det, inte en snöflinga så långt ögat når..
Imorgon ska jag göra bort min sista fältstudiedag sen blir det grupparbeten hela veckan.
På fredag kommer mina bröder hit och vi ska fullfölja den årliga traditionen vi har som går ut på att vi tre tillsammans julhandlar :) Sen blir det väl nån mysig middag, och sen på kvällen ska jag och några till iväg på party :)
På lördag blir det inflyttningsfest hos Annso, med mina fina tjejer :)

Ja det ser ut som att hela min vecka är planerad och bestämd, men det är skönt då vet man att man kommer ha nått att göra iaf :)


Vissa saker får en att tänka och förstå att man borde uppskatta livet mer, sina nära och kära, alla runt omkring. Man vet aldrig när allting vänder och skakar om våran värld helt och hållet.
Vila i frid Berit Ledin.

Kärlek till alla ♥



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

ännu en helg

ifredags blev det hårt, mer än så behöver man väl inte säga :p

Idag har jag hållt mig nykter, var till Emil och Martin för lite bakishäng, vi såg på film. Sen bestämde vi oss för att fara på Emils klassfest nyktra, slutade ju inte riktigt så bara jag som höll de löftet kan jag ju säga ;p haha. Först drog vi in på stuk, fem min senare upptäckte vi att verken martin eller emil tog sig in. Så då blev det cleo när vi insåg att allstar kön var alldeles för lång, jag beställde alkoholfria drinkar :D hihi. Sen blev vi less och drog på max! :)
Martin och Emil skulle se film men jag drog hem istället, tänkte sova men fortfarande sitter jag här. Är dock på väg, nu alldeles snart. Jag längtar tilll min sköna goa säng ;) hihi.


Nästa helg är både fredag och lördag inplanerad för fylla, huvaligen jag hopppas jag slipper vara bakis, denna förmiddag var tung! :p

Skyltsöndag imorgon, jag ska köpa mig en ny telefon :D
ses imorgon, godnatt
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

en förklaring, tack.

idag är jag lite ledsen. Jag hatar när människor ändrar ett beteende plötsligt utan att ge en någon förklaring överhuvudtaget! Jag vet att du undviker mig, det är så tydligt att du nog inte ens förstår det själv! Men varför? Vi har aldrig någonsin haft några krav på varandra överhuvudtaget, det vet du. Så stå åtminstone för vad allt det här handlar om för jag kan inte sluta tänka på det tillls dess..

Hade tänkt vara nykter ihelgen, men nu har martin taggat upp mig totalt så nu vet jag inte längre. Blir nog utgång trots allt! ;P hiha.



Nej nu ska jag göra en dugga på fronter inför labben imorgon, alltid i sista sekund.
byebye






K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Lasse är grym!

ikväll har jag varit och sett en av världens mest otroliga människa. Alll kärlek och berömmelse till Jocke Berg men Lars Winnerbäck slår faktiskt honom i låtskrivandet. Iofs så beror det på vilket humör man är på, men jaa Lars Winnerbäck är nog den människa i livet som kan få mig så i trans! Han och hans låter ger mig gåshud och allt där till. Jag skulle lätt gifta mig med karln! ;) Det var en kille som en gång sa att Lasse alltid får en att känna igen sig i hans låtar, precis som han skrivit den åt en själv, man känner alltid igen sig. Och så är det, han är otrolig på att sprida kärlek och dela sorg.

Nåja nog om detta, han var grym ikväll punkt slut.




K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

ingenting

det blev ju ingenting av den här dagen. Skulle på vårdcentralen kl 9.30 idag vaknade 11.20 i panik. Ringde dit och fick tid på en gång så det var bara stressa på sig kläderna och bege sig dit. Väl hemma fixade jag mig inför föreläsningarna kl 13. 12.40 började jag må jätteillla var sjukt nära på attt spy men lyckades hålla mig från det. Låg i sängen och mådde pyton och insåg att det inte var någon idé attt fara till skolan. Sen har jag sovit sen dess, nu mår jag iaf inte illla längre. Synd baraa attt jag missade två föreläsningar..

Nu ringde min lilla farmor och surrade med mig, haha det är roligt när hon hör av sig emellanåt och surrar lite :)

Nu ska jag fara och handla lite mat och lägga mig framför tvn. Det blir en riktigt slödag idag men det är nog bra för min kropp, dessutom ska jag upp kl sex imorgon och vara på sjukhuset hela dagen så då är det bra om man är utvilad!


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

ingen bra dag

vilken dag, ingen bra dag alls egentligen men ändå är mitt humör rätt hyffsat gott :) Började med att jag vaknade sent som vanligt så hann inte slänga mig i duschen, var ändå inte allt försent uppe så slapp springa mellan toan och hallen iaf :p När jag satte mig i bilen fanns det knappt nå bensin så hoppades på det bästa och drog till skolan för tiden var knapp. Väl på skolan mötte jag upp Sofie. Där visade de sig att alla grupprum var upptagna även alla datorer så vi fick knata hem till Doofie och hämta hennes bärbara dator tillbaka på skolan skulle hon installera open office, ett tag trodde vi att inte det heller funkade. När vi väl fått igång det har vi arbetat med evidens-skiten heeeeeela dagen! Vid fem gav vi upp. Jag bad till gudarna om att bensinen skulle räcka till gammelstan, vilket den som tur var gjorde :D Förutom det så har jag inga pengar kvar på kontot, inge mat i kylen, ont i min otränade kropp och grädden på mosen så visade det sig att jag fick ett dåligt besked idag på telefon.. Ingen bra dag idag allltsååå!

Nåja jag tar ändå lätta steg, snart är det jul och det gilllar jag :)


Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på one tree hill
godnatt allihopa
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

lite bilder

kul att vara på den här datorn i vuollerim, hittade mina telefonbilder så jag bjuder på några :)


älskade Viggo :)


gillade den där hårfärgen


bror i påskas

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

Vuollerimhelg

Hela helgen har jag nu befunnit mig i Vuollerim, riktigt skönt faktiskt trots att jag längtar hem till min fina lägenhet. Men ikväll är jag tillbaka igen :)

i fredags tog jag, Maria och Sofia en vinkväll framför idol med massa gott tilltugg som ost, kex, morötter, gurka, chips och dipp :D Therese kom också förbi en sväng och surrade :) Slutade väl mindre roligt för vissa men jag hade iaf jättetrevligt :)

I lördags var jag först med mina bröder på eftermiddagen, sen lagade jag och Kim mat drog en ragg och sen kom therese, micke, jonas och maria förbi. Vi spelade spel och drack lite vin :) När mamma och pappa kom hem frän festen hakade dom även på, gick mindre bra för pappa så Kim fick ta över, slutade första spela vid fyra sen satt jag och Kim och kolla på roliga klipp från 100 höjdare och en annan del av köpning så det slutade med att jag först somnade efter fem nångång! Nåja nuförtiden är ju det normalt för mig :P

Har iaf blivit hes igen och fått ont i halsen, jag som trodde jag höll på att bli frisk! :( Jag borde kanske kolla upp det här, eller kan det vara så att det bara är en tjurig förkylning, en tre månaders lång förkyling?!


wiwi, nu ska jag nog umgås med min lilla familj ett tag sen blir det fix och packning inför hemresan!
tjohoj

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

komplicerat

Det blir att fara hem till Vuolllerim imorgon, nu har jag bestämt mig. Det ska bli skönt med en lugn helg med goda vänner, fina underbara vänner :D

Igår hann jag hänga med två andra fina vänner. Jag, Cillan och Levi lyckades äntligen ses :)
Såg nyaste wallander som sög, käkade godis som jag börja må dåligt av efter andra.. Jag gör alltid sådär, köper massa lösviktsgodis för att jag tror att jag är sugen och sen efter några stycken så är jag jätteless känner mig svullen och illamående. Alltså inte för att jag tänker att det är onyttigt utan bara för att det blir alldeles för mycket, det växer i munnen och det är fan inge gott! :p

Ikväll har jag, Angelina och Elin sett the notebook, äntligen har jag fått se den. Jag har tänkt i flera år att jag vill se den, alla har tjatat om denna film och jag har flera gånger varit när på att se den men så har det aldrig blivit av. Nu har det blivit av och den var riktigt bra, synd att jag inte börja grina bara, lyckas man med det blir den oftast ännu bättre, det är faktiskt sant! :p

Det är synd att det aldrig händer i verkligheten, jag vill ha en sån där kille, exakt en såndär som vid första ögonkastet vet att det är mig han vill ha och även fast vi kommer ifrån varandra hittar vi ändå tillbaka till varandra och sen blir det ett lyckligt slut. Problemet med mig är väl bara det att jag aldrig är intresserad av det som är intresserad av mig, det blir alldeles för ointressant. Jag är fan självdestruktiv, går den vägen som alltid ger störst risk att skada mig själv. Men jag antar att jag alltid varit så, det är min utmaning här i livet. Att välja den krångligaste vägen och sen lyckas hitta ut och rätt iaf.. Ibland önskar jag fan att jag var lika enkel och lättsam som vissa andra, som nöjer sig med det som finns där framför en. Jag kollar efter alla dom där som gömmer sig i hörnen, typiskt dåligt egentligen.

Det var en som sa till mig en gång att jag aldrig kommer bli nöjd, att han aldrig skulle kunna göra mig nöjd. Och nu i efterhand förstår jag hur rätt han hade. Jag tog det som fanns där framför mig, jag gjorde det på det där enkla och lättsamma viset. Det som inte är jag egentligen. Men just då kändes det så rätt för jag var så sjukt less på allt som hade med komplicerat att göra då.. Jag hade aldrig blivit nöjd, jag vet det nu. Jag menar absolut inte att jag är nå bättre än någon annan, jag menar bara att jag måste vara med någon jag passar ihop med för att kunna bli nöjd. Och när man känner att det finns någon som är så lik en, någon som tänker likadant, känner likadant och har samma vanor och ovanor som en själv då är det nästan alltid komplicerat, än en gång typiskt dåligt! haha. Bara hålla tummarna och hoppas på en filmkärlekshistoria nästa gång, dom uppstår ju faktiskt nån enstaka gång i verkligheten tror jag? Hoppas jag! :)

Nu blire paradise hotel och fanta :D
sovgott

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

håll tummen! :)

Som ni alla kanske vet så råka jag ju tappa min mobil i toalettstolen här för någon månad sen så nu går jag runt och drar på min gamla nokia från 2003, den funkar inte alltid så bra och ofta får jag ringa upp mina vänner eftersom det bryts :p Har ju såklart tänkt skaffa mig en ny men har inte hittat nån bra i rätt pris. Iphone hade ju varit nå men jag är en alldeles för fattig student för det.

Men nu ska ni få höra, var in på jokkmokks kommuns egna lilla blogg-stolthet Foki och hittade en fin liten tävling där man kan vinna en Iphone och ett snyggt skal till från mrgizmo.se. Kolla här vilket snyggt skal jag hittade! :) Håll tummarna för mig nu!! ;)



Nu ska jag slänga mig i säng för imorgon ska jag och Sofie arbeta bort massa jobbiga skolarbeten.
Godnatt
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

snart frisk?

vad ska man nu göra, tror jag snokat igenom varenda litet hörn på internets stora utrymme, eller varenda del som är en liten gnutta intressant plus lite till. Iaf så hittar jag ingenting att göra här idag. Jag skulle ju kunna göra nånting tråkigt som att diska, hämta tvätten eller plugga inför seminariet imorgon men det kändes ju dock inte så lockande.


Jag tror förresten jag håller på att bli frisk, efter snart tre månader! :p Men jag är inte alls nå snorig eller täppt i näsan, hostan är fortfarande kvar men dyker upp mer och mer sällan. Det känns bra, jag förtjänar att bli frisk :) I veckan har vi det lugnt med föreläsningar men då är det bara att ta tag i alla rapporter och seminarium som ska vara klar, snart är det dags för omtenta och då är det ju skönt om man hunnit göra bort så mycket som möjligt.


Vad händer ihelgen? Kanske man måste bege sig mot byn nån gång? :p
vi ses!

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

tråkiga frågor, here we go! :)

nu snor jag det här av jesscia eller martin. Det är aldrig så att man ids läsa igenom det, men själv är det roligt tidsfördriv :)

1. Hur gammal är du om fem år? 26
2. Vem var den sista du träffade? Sofie, Elizabeth, Evelina och Ann-Sofie
3. Hur lång är du? 174
4. Vilken var den senaste film du såg? Haunting in connecticut
5. Vem ringde du senast? Maria
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Vilken av dom, den just utanför dig?

7. Vad är dagens planer? Tvättar nu, sen blir et laga mat och chilla framför tvn :)
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på!
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? sambos
10. När såg du senast din mamma? förra söndagen
11. Vilken ögonfärg har du? grön
12. När vaknade du idag? 7.50 vaknade jag och steg upp strax efter, bravu haha :)
13. Har du någon gång hittat en katt? Nja men jag har letat :p
14. Vilken är din favoritplats? Vuollerim kan vara riktigt skönt ibland
15. Vilken plats föredrar du minst? Vuollerim kan vara riktigt jobbigt ibland
16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Om tio år hoppas jag att jag har familj och en underbar karl
17. Vad skrämde dig som barn? Min storebror, han försökte alltid lura i mig massa historier bl.a. att jag var adopterad och att inte mamma och pappa var min riktiga föräldrar, det var fan skrämmande ska jag säga :p
18. Vem fick dig att skratta senast? mina fina ssk-tjejer :)
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Joo
20. Har du stationär eller bärbar dator? en bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? olika
22. Hur många kuddar har du i sängen? Sex
23. Hur många landskap har du bott i? Två
24. Har du någon gång spytt på fyllan? jadå
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? strumpor helt klart, skor är för trångt och barfota är för bart
26. Är du social? Ja dom säger det :)
27. Vilken är din favoritglass? vanilj
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon?
resa och spara
29. Tycker du om kinamat? Ja det gör jag väl
30. Tycker du om kaffe? Nejnej, jag har försökt!
31. Vad dricker du till frukost? juice, te eller oboy
32. Sover du på någon särskild sida? ligger på höger sida av sägen

33. Kan du spela poker? joo det kan jag väl, men det betyder inte att jag är bra :p
34. Tycker du om att mysa? I love it!!
35. Är du en beroendemänniska? jo faktiskt
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? joo ett par styckna

7. Vill du ha barn? det vill jag absolut, men inte nu
38. Kan du några andra språk än svenska? lite engelska antar jag, men är sämst på det
39. Har du någonsin åkt ambulans? haha jo tyvärr
40. Föredrar du havet eller en pool? pool, havet är så salt
41. Vad spenderar du helst pengar på? saker som gör en glad
42. Äger du dyra smycken? nja
43. Har du någon gång testat narkotika? nej!
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? lunchen
45. Vem är den roligaste människan du känner? oj vad svårt, finns många roliga människor :)
46. Välj ett ärr på din kropp? har ett ärr på kinden från min mormor och morfars gamla hund
47. Vad har du för ringsignal? vet inte har min gamla nokian så det är svårt att höra :p
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? ja när räknas man som liten?
49. Flirtar du mycket? ibland när jag tycker det är nödvändigt ;p
50. Vart togs din profilbild för din blogg? i min säng hemma i vuollerim
51. Kan du byta olja på bilen? Med lite hjälp kanske
52. Har du fått fortkörningsböter? inte än

53. Vilken var den senaste bok du läste? Kent - sveriges största rockband
54. Läser du dagstidningen? nej tyvärr
55. Prenumererar du på någon veckotidning? inte det heller
56. Dansar du i bilen? joo i fylllan

57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? the voice
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? ett nummer till vårdcentralen
59. När var du i kyrkan senast? I somras när Kim tog examen

60. Vilka personer utmanar du? ingen.


1.Vad/vem fick dig att skratta idag? still ssk-tjejerna :)

2. Vad gjorde du 8.00 imorse? duschade

3. Vad gjorde du för 30 min sen? slängde in tvätt i tvättmaskin

4. Vad hände dig 1992? jag fick veta att jag skulle få ett till syskon

6. Tre ord varför du sist spydde? minns inte men antar att jag var full :p

7. Vilken färg är din hårborste? gul

8. Vad köpte du sist? te på skolan

9. Vad fick du senast i present? minns inte

10. Vilken färg är din dörr? ytterdörren är brun

11. Var förvarar du dina pengar? banken

12. Hur var vädret igår? slaskigt

13. Vart kramades du sist? här i min soffa :)

14. Vad ser du fram emot? sthlm och kent :)

15. Vad är 15? ett tal

16. Vilken skostorlek har du? 38

17. Vill du klippa dig? jo egentligen, men nu ska det sparas ut

18. Är du över 25? nej

19. Pratar du mycket? jag gör nog det

20. Kollar du på O.C.? jag har gjort, massvis med gånger :)

21. Har ditt namn ett "x" i det? nej

22. Känner du någon som heter Steve? nej

23. Hittar du på egna ord? ja ibland, haha.

25. Är du en typiskt svartsjuk person? beror på, försöker att inte vara det

26. Vad har du för mobil? just nu en väldigt gammal nokia

27. Vem ringde dig sist? Sofie

28. Biter du på naglarna? nej

29. Har du lockigt hår? jo lite

30. Vilken konsert ska du på härnäst? kent! :D

31. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu? tillåter inte dåliga människor i mitt liv

32. Hur många gånger har du svurit idag? vet inte, räknar inte :p

33. Vilket ord/ vilken mening säger du ofta? vet inte men rimmar ofta på ord, det är störande :p

34. Har du sett filmen 'Donnie Darko'? inte det inte

35. Ska du jobba imorgon? nej

36. Vem sa du "jag älskar dig" till sist? minns inte

37. Vad borde du göra nu? laga mat

38. Har du något smeknamn? jo Kajj

9. Sover du mycket? nej blir ofta dåligt med det :p

40. Vilken är den bästa film du sett inom loppet av 2 veckor? vet inte, är inte så mycket för film

41. Vad ska du göra på lördag? får se, inga planer än så länge

42. När var du ute sist? i lördags :)

43. Har du gråtit idag? nej

44. Är du en glad person? jaa det tycker jag

45. Har du roligt nu? nja

46. Vad äter du helst? kött och ris :)

47. Vem var du med sist? det vill jag inte säga ;)

48. Vad heter din mamma? Christine även kallad Crillan

49. Vad är hela ditt namn? Kajsa Amanda Hedlund

50. Tycker du om någon just nu? jag tycker om många! :)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

my heart

det börjar bli farligt det här, jag vet.

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

vilket?

nu kan jag inte bestämma mig, jobbigt när man får massa olika förslag på vad man ska göra! Antingen blir det hälsokällan ikväll med lite klasskompisar, en annan fest på porsön, fest i stan eller fest med alex co.. Eller så stannar jag hemma. Jag kan inte bestämmma mig.

Nu blir det iaf till one tree hill innan jag tar ett beslut. hjälp mig!





ha en underbar lördag :)
tjoohej
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

helg

nu har jag tagit helg. Imorgon får vi se vad som händer, står och väger mellan en lugn kväll i en soffa eller en ute kväll antingen på porsön eller inne i stan. Det är svårt, har egentligen inte råd att gå ut. Är så otroligt fattig just nu men samtidigt kommer jag nog ångra mig om jag bara tar det lugnt. Det har jag ju som gjort bort idag så imorgon kommer jag nog vara taggad på party! Nåja vi ser ju, har ju hela dagen på mig imorgon att fundera :)

Egentligen har jag inget vettigt att säga, sett idol ikväll och jag hade alldeles rätt och riktigt med hur det skulle sluta! Hörde btw ett litet skvaller om att Eddie egentligen är gay, men att han hemlighållt det under idol för att få med tjejröster ;p Nu återstår det ju att se om det stämmer :p

inte är han ju ful direkt, tycker däremot det är sjukt att han är yngre än mig. Endast 20 år! Jag hade lätt gissat på typ 30, haha.

 

 

Nu ska jag kolla några avsnitt one tree hill och krypa i sängs. Hallen borde också städas lite så kanske gör det först.

godnatt hejhej!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

bra och dåligt

skola varje dag, idag har vi haft lab i kompressioner, imorgon ska vi lära oss att sätta in kateter, hoja! Men det är kul, praktik är allt mycket roligare än teori :)
Begav mig till boden och Kim Hedlund idag, stöttade han i hans musik och sen for vi hem till han och han laga köttbullar och makaroner åt mig, efter det la jag mig i hans säng och somnade en stund, sen just innan 23 for jag hem för att sätta igång med lite pluggandet. Har ju inte gåttt så bra hittills!



fick vet en väldigt kass sak igår, fan så onödigt! Konstigt nog är jag otroligt lugn, bara hopppas på det bästa!

En bra sak däremot är att jag har fått veta två tentaresultat nu och båda fick jag högsta betyg på :D Jag är faktiskt stolt över mig själv, otroligt lättlärd och bra tjej är jag! Det här måste firassss, vad händer ihelgen?! ;)


Nej nu ska jag läsa lite sen sova.
godnatt

bjuder på en bild då jag var mediaelev och gillade att ta bilder från våra macdatorer :P

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

vaccinera

idag har jag varit på skolan hela dagen från 10 - 18 sen for jag och Sofie in till stan för att vaccinera oss mot svinan, känns bra att ha gjort det inför fältstudierna :) Egentligen hade jag vilja dra en liten upp läxning för er som vägrar ta det. Eller det känns för mig helt oförstårligt varför man inte gör det, rätt obildat. Jag menar hur kan man tro att staten anordnar gratis vaccin till hela sveriges befolkning om det fanns någon större risk för fara? Varför inte ta ett skydd mot en sjukdom som faktiskt i vissa fall har slutat illa? Jag tror iofs inte att jag kommer dö av vare sig svinan eller vaccinet men jag tänker på alla svaga i vårat samhälle. Min mormor t.ex. som nyss haft cancer och har sämst immunsvar, inte är det säkert hon hade klarat av det om hon blivit sjuk. Och jag vill inte vara den som smittar henne eller nån annan heller för den delen! Dessutom har jag fan inte tid att vara sjuk, vem vill riskera det? Att ligga sjuk i flera dagar för att man är så rädd för ett vaccin som faktiskt är prövat! Vilket vissa inte verkar förstå, alla verkar ju tro att man bara slänger ihop nånting och slänger ut det på marknaden. Läkemedel går igenom sjukt mycket innan det får användas på människor. Och kvicksilvret som några skyller på är ju bara löjligt eftersom det innehåller lika mycket som en portion fisk, haha. Okej visst man vet inte vad som kan hända i framtiden, men det vet man inte med nått läkemedel, så isf tycker jag ni inte borde ta ett skit! Ni borde inte heller snusa, röka eller dricka eller testa på nånting överhuvudtaget. Allting kan ge biverkningar eller olika effekter senare i livet. Vi vet att rökning dödar och kan orsaka bl.a. lungcancer men ändå gör man det men att ta ett vaccin för att skydda sig själv för att det kanske skulle finnas nån liten risk att man skulle drabbas av nånting någongång i framtiden, den lilla minimala risken kan man inte ta för attt skydda sig själv mot en influensa. Det är sjukt konstigt tycker jag!

Ja nu fick jag det sagt :)

Är faktiskt öm i armen än och jag tycker att hon tog sprutan alldeles för högt upp i armen jämfört med vad jag har lärt mig, typ ovanför muskeln. Känns ju inte så bra! Nåjaaaa bara hopppas på det bästa :p Nu ska jag plugga lite för imorgon har vi labb i venöst bensår.


pusse
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

11/11

det var ju dumt! La mig och kolla på lite serier på datorn där vid 23, vaknade 1.30! Nu är jag pigg och alert. Egentligen är väl det tur eftersom jag måste plugga lite inför imorgon.

Idag har vi labbat i vårdplanering och stomisättning. Sen följde Doofie med mig hem en sväng, vi drack te och snacka skit :) Vid 18 ringde Alex mig och fråga om jag kunde hämta henne inne i stan, hon bjöd mig på maxburgare sen for vi hit till mig drack lite te där med, snokade runt på internet, svamla och kollade DH :)

Hade tänkt jag skulle hitta på nå med Cissi och Levi idag men så blev det ju inte, hade tänkt städa och handla också men så blev det inte heller. Ingenting blir som jag tänkt, dagarna bara springer förbi innan jag ens vet ordet av :p



Än en gång låter jag bli att skriva vissa saker i min blogg på grund av att allt bara skullle misstolkas. Jag hatar att jag tänker så, jag önskar att jag var lika frispråkig och obrydd i vad jag skriver som jag var för bara nått år sen. Men nu tänker jag mycket mer. Både på att jag inte vill såra andra och att andra inte ska få gotta sig i mina problem. Den här gången ville jag inte såra nån annan, dessutom skulle ni inte förstå att jag verkligen tycker så utan tro att jag är bitter. Jag är absolut inte bitter, livet leker och jag är så otroligt glad att jag är precis här där jag är nu. Det finns ingenting jag hade velat ändra, mina senaste val och vägar har varit i alldeles rätta riktningarna :)

Nu plugga sen sova.
godnatt!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

vuolle med luleå :)

vilken helg! Jag börjar bli tjatig med den där meningen känner jag. Men det är faktiskt så, mina senaste helger (förutom tentaplugg-helgerna) har varit otroligt händelserika och roliga! :)

Ifredags tog jag det väldigt lugnt, jag och Emil begav oss till porsön och kolllade idol med en del från Emils klass, nyktra var vi bägge två :) hehe. Blev en rätt tidig kväll men ändå somna jag inte fören mot morgonsidan. På lördag begav vi oss som sagt mot vlm, jag, Bettan, Annso och Eve :) Jag visade det lilla våran by har att erbjuda sen laga vi mat och fixade oss. Therese kom över sen ramlade Alex och co. in, Jimmy och Linus kom också och när det bara ramla in fler folk så styrde jag festen över till min storebror! :) haha. Sen blev det dans, himla skoj. Jag dansade en del tror jag, jag minns inte allt men kul hade vi även fast jag vart gode rykandes som vanligt. Nån tår föll väl där en stund som min mor orsakade mig. Ibland blir man bara så less! Nåja jag lyckades återfå humöret trots allt så småningom :p
Blev efterfest hos oss men när vi väl var där var det inte mycket party, allla vara sega och jag tror jag kanske var lite otrevlig? Jag vet inte men isf var det inte meningen, jag var bara trött!

Imorse upptäckte vi att Kim hade haft fest och att det varit massa idioter på den festen. Man är fan inte och rör om, snokar, snor, tjuvar, he sönder, flyttar i andras grejer! Lär er det era klåpiga ungjävlar!!!
Ja bra nu fick jag det ur mig iaf!

Idag har vi varit sega, åt lunch/middag på sala thai innan vi begav oss hem, var hemma just innan 18 och sen desss har jag och datorn hookat upp som vanligt ;) haha. Tack för att ni följde med tjejer, det var supertrevligt att er där! :D
Nu blir det sängen för imorgon ska vi lära oss sätta PVK, oj det ska bli kul men jag är nervös för såna här grejer.




sweet dreams
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

röd

nu är det fredag, en fredag och jag har ingenting alls inplanerat. Det var längesen det hände. Skönt med lite lugnt men trist ändå, halllååå? Nån som vill hitta på nå? :p

Idag har vi suttit i skolan och skrivit om forskningsprocessen, metod, artiklar. Svintråkig grej. Vid två la vi ner och jag och Bettan for in till stan, hon handla alkohol och jag lämna igen en trasig klänning och köpte kents nya album röd. Nu sitter jag och lyssnar igenom det några varv, dom gör det bra som alltid.



Nu ska jag väl vika tvätten och dra en liten städning, iveckan har jag varit seg och bortskämd. Igår var jag alldeles död efter ha sovit en timme natten innan, det kanske var min vändpunkt. Känns som jag inte villl ha det så nå mer, underbart när man känner sig utvilad :) Men vi ser ju, det var lätt värt det, inte för det men ja ni förstår nog :)

Imorgon beger jag mig till vlm tillsammans med betty, evelina och annsofie det kommer bli så bra, det känner jag på mig! :)
ses!


K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

typiskt

nu ska jag plugga en gnutta, men msn är allt för roligt :) Sen ska jag ner i min sköna säng och se till att jag får några timmars sömn.
Men innan dess så blir det lite mer musik i mina öron, jag älskar musik, min musik. Och vet ni, jag har funnit en ny bra musikkälla. Det bästa som finns är att hitta folk med exakt samma musiksmak som en själv :D

Förresten så släpper Kent sitt nya album på fredag, jag längtar så jag nästan spricker! :)


Fan kollade lite för mycket åt vänster och upptäckte alla mina rena kläder i en stor hög väntande på att bli vikta, nu kan jag inte skjuta upp det nå mer, fan.
Sist men inte minst så måste jag bara meddela hur otroligt roligt det är att ha Sofia här då och då, jag känner mig så ompysslad. Hon är toppengreat! :)



pusspuss
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

funderar

Sofie har föreslagit ett par gånger att hon tycker jag ska flytta till porsön. Jag har aldrig tyckt det varit någon bra idé, jag har älskat min fina tvåa här och inte sett det som några problem att pendla med lill gollen mellan gammelstan och porsön. Jag har inte heller tyckt det gjort nå att jag betalat en taxi 200 spänn varje gång jag varit på stuk eller att man sällan hittar på någonting med resten av klassen. Men nu har jag lessnat på det och kommit fram till att jag till och med kan tjäna på att flytta till porsön. Jag skullle kunna tänka mig överge min tvåa med kök i gammelstan till en tvåa med kokvrå på porsön, det hade funkat. Så nu har jag ställt mig på kö på en sån, ligger på plats 7 vilket gör det mycket osannolikt att jag får den, men man vet aldrig. Vi väntar och ser! :)

Imorgon blir det hårfix hos alex, jag ska bli en gnutta snyggare än vad jag redan är ;) hahaha.

Till helgen blir det hem till lilla vuollerim. Det var längesen ma var där, men nu har vissa börjat sakna mig så då är det dags för ett besök. På lördag är det höstdansen och tillsammans med 3 fina tjejer från klassen, alex förhoppningvis therese och sofia så ska vi äga stället. Lättttt! Tror det kommer bli en fin helg med fint folk. Jag längtar :D


Borde väl slänga mig i säng, Sofia är redan där. Men först lite kvälllsfika, hehe :)
Natti
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

2 november

har tvättat sen klockan sju, nu ska jag slänga mig i duschen, fixa mig lite och bege mig till skolan för introduktion för våra nya kurser.

Bjuder på en bild från i fredags :)

K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget

   

fem plus!

vilken fin helg det blev! =) Ifredags var det tänkt att Sofia skulle komma hit och vi skulle äga STUKs dansgolv, blev tyvärr inte så eftersom tåget blev så försenat :( Jag staplade själv iväg med hela min änglautstyrsel till porsön, förfest med Bettan, Evelina, Annso och deras vän Sara :) Sen drog vi in på stuk, efter ett tag tappade jag bort brudarna med hittade några klasskompisar till Emil :) Sen drog jag hem vid fyra och sovgott.

Vaknade efter nio då maria ringde och väckte mig, sen kom hon hit. Vi gjorde stan, letade lite grejer åt henne inför kväll, handla mat osv. Gjorde en supergod kycklingsallad och drack massa vin, fixade oss och skrattade, inget stress egentligen. Tog oss först iväg vid 20 men det var alldeles lagomt.. Förfest hos Robert sen vidare på cleo. Himla trevlig kväll, vi blev sminkade av makeupstore när vi kom dit sen dansade vi och skrattade en hel del! :) Jag blev alldeles lagomt full och vid två gav vi upp och styrde klackarna mot max :)

När vi kom hem åt vi chokladfromage i sängen, fick goda råd av Johan och skrattade ännu mer.
Idag har jag träningvärk i magen, sjukt otränad men gud så värt det. Jag har haft en otroligt rolig helg och jag blir lite ledsen i ögat när jag tänker på hur sällan jag och min fina Maria har tid med sånt här! Nej det måste absolut göras oftare :)


Nu ska jag äta kycklingsalladen från igår och fixa mig lite sen blir det filmmys hos empoo :)
hej!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / l‰nka inl‰gget