nämen hej!

hallå det går rätt dåligt med bloggandet nuförtiden. Jag har alldeles fullt upp med livet nu som det är. PLuggar och festar alldeles för mycket :P. Jag och Sofie sitter varenda vardag mellan 8.30 och 16 på biblioteket och föröker komma någon vart med c-uppsatsen. Vi letar artiklar så vi blir gråhårig, skriver om, söker om, gör om allt fleeeera gånger och betydligt fler gånger kommer det bli. Vi är inte slö men ändå kommer vi ingen vart känns det som på nått vis. Humöret är dock fortfarande på topp så än så länge överlever vi detta, jag gruvar mig tills den dagen då vi kommer vara så less att vi kommer vilja hoppa av hela utbildning bara för att slippa. Jag är helt säker på att den dagen kommer komma, då allt känns omöjligt och vi båda vill ta livet av oss. Jag är dock helt säker på att vi kommer ta oss igenom det ändå och bli världens bästa sjuksköterskor :D
 
Ihelgen skulle jag ha en otroligt lugn helg. Jag planerade att vila ut, kolla tv och träffa så lite människor som möjligt. Jag vet inte riktigt vad som hände men så blev det ju inte. På fredag efter en hel del tjat från magdas sida begav jag mig dit. Tänkte först gå ut nykter men så blev det visst inte. Diciplinen är ju fan lika med noll men det gör inte så mycket för jag hade riktigt trevligt ihelgen. Både fredag och lördag var jag lagomt full och ja det var längesen det kändes så bra att gå ut faktiskt. Varför sitta inne och ha tråkigt då man kan gå ut och socialisera sig med min vän och vapendragare? Egentligen är det knasigt att alls fundera eller tveka över det.

Iveckan ska jag försöka hålla mig till nyttiga grejer. Ikväll ska jag iväg och köra lite spincore om jag lyckas få någon plats på spinningen annars blir det springa på bandet och sen köra core, duger det med :).. Önskar att jag kunde hitta reda på min gamla ipod men den verkar ha gått upp i rök.. Imorgon ska jag iallafall ut i friska luften har jag lovat, dessutom ska jag försöka hinna med att sola lite. PÅ torsdag är det dags för sexparty med ett gäng tjejer (det är inte så farligt som det låter), tror det kommer bli riktigt kul :).. Och sen hr vi helgen då som är lite osäker men en sakvet jag och det är att de troligtvis inte kommer bli en lugn stund :D.. Nej nu orkar jag inte skriva mer, det har redan blivit alldeles för långt för att ni ska orka läsa vad jag ska pyssla med.

Ha det bra så länge
, nu ska jag läsa artiklar och äta mat! :p



KOMMENTARER


Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: